21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#20792 elöször kedvet kaptam aztán jol el is ment:)
a healer nagyon tápos lett a többi karit meg jol lenerfelték... -
szabi34 #20791 hátha valaki újra kedvet kap :)
http://www.play9d.to/forum/showthread.php?14230 -
szabi34 #20790 Hát, nemtudom te mikor játszottál vele, de én egy hete minden nap több órát nyomtam és egy dc-m se volt. Heal szerintem nem rossz, ott van az AoE heal... nem az az unalmas szar hogy nézed a partit és keresed kinek megy le az élete hanem együtt kell mozogni a többiekkel. -
#20789 Terában nagyot csalodtam ahoz képest hogy fizetös game volt anyi dc meg crash volt hogy acclaimos 9d is sokkal jobb volt:)
az ubiszoftos heal rendszer meg 1 akkora kaki 3 melee kari van egymás melett akkor már nemlehet kiválasztani mejiket healeled...
-
szabi34 #20788 kicsi off...
Tera online-t aki gondolja próbálja ki, nemrég lett ingyenes.
Van sok magyar és szerintem nagyon jó játék. -
szabi34 #20787 már oké, amit kiadtak win8-hoz hackshieldet azzal megy... szóval win7-nél is az a megoldás :) -
#20786 törölj ki mindent a hack shild mappábol nekem volt hogy az segitett ha azse akkor várni kell emig play9d-sek megoldják -
szabi34 #20785 Nekem nem segített. :( -
#20784 Reinstall, állítólag valakinek az megoldotta. -
szabi34 #20783
Ezt mért csinálhatja mikor H&S-t tölti? -
Sixtail #20782 Unatkoztam és gondoltam megnézem mi van itt, de látom ennyi idő alatt sem változott szinte semmi.
Ugyanazok a skillek, itemek, kasztok, térképek, semmi új nem jött? Vagy csak én nem látom? o.o
Dózi advanced klán kérdésén azért jót nevettem. :D -
szabi34 #20781 Én próbáltam, de állítólag eu verzióban lesz pár változás, maga a fordítás is talán jobb lesz meg ilyesmi. addig nem is merültem bele, inkább megvárom azt és akkor nekiállok. :) -
#20780 Hy all:)
Kiprobáltátok már az ege of wushut?ha nem itt az ideje:) amcsi verzio bétában van és 10 ora ingyen játékidö van +1 ora naponta
aki kiprobálta kérem a véleményeket öszejön majd eu verzioban a társaság?mert a game nekem anyira nem jött be de 1 jo társasággal azért elmegy:) -
RYO911 #20779 na végre kösz srácok :) raktak fel új clientet azért még1x thx :) -
RYO911 #20778 akkor is ezt írja :D -
TheBill #20777 www.play9d.to
utána bal oldalon DOWNLOAD s ott lesz hogy paly9d downlaoder vagy torrentel akarod és már megy is. :)))
-
RYO911 #20776 ezt írja
Uploaded with ImageShack.us -
#20775 Fórum
Rámész a fenti linkre, megkeresed hogy News and Announcements, rámész, azon belül pedig megkeresed azt hogy: [Play9D R2] New client for those who had issues.
Belemész, és az aláhúzott HERE lesz a link, letöltöd, futtatod és elvileg feltelepül, meg frissít meg miegymás. Ha ez se sikerül akkor sajnálom :D
UI: Ha esetleg a fórumon nem jönne be minden, akkor regisztrálj, nem tudom szükséges-e hozzá a regisztrálás vagy nem :D -
RYO911 #20774 az, hogy nincs ilyen oldal :D nem tudod feltölteni esetleg valahova a clientet ? -
#20773 Menj már, ha átrakódik arra minden akkor annyi az emberiségbe vetett hitemnek, ez a grafika így jó ahogy van, miért kéne ilyen buzi csili vili japán anime világba átrakni? :D -
#20772 Azért sivatag, mert már nem vagyok itt. X)
X360 ha időm engedi. ;)
Mit lehet tudni erről a feljavított grafikás megmozdulásról? Olvastam, hogy koreában minden accountot transferelnek majd rá. Ez még a mi életünkben eljön hozzánk is? Vagy csak kamu az egész? Fincsin néz ki. Igaz, hogy az a béka szerű boss erősen wowosnak hatott. De ki tudja? -
#20771 Nem tudok róla hogy lenne más link, mi a hiba? -
RYO911 #20770 essem működik ugyan az a link :/ -
#20769 Próbáld ezt, fórumon ez van legalábbis: link -
RYO911 #20768 tudnál adni egy letöltő linket a play9d-ről pls ? ami az oldalon van nem működik :( -
#20767 Felröppent a hír, hogy igen, lesz 3rd role (tehát 1-2 éven belül, soon).
Play9D egész tűrhető.
Ez a fórum meg olyan mint egy kibaszott sivatag. -
#20766 Nyünyünyü...
Most ennél jobb nem jutott eszembe. :D
Mizu van? Szenvedtek még?
Advanced klánok jönnek már? X) -
szabi34 #20765 Erről nem is hallottam, hogy volt ilyen fegyó. :) -
#20764 Hála a jó égnek kivették ezt az eventet. De amúgy igen, eventes PSH fegyója van (meg azt se felejtsük el hogy ott még volt kék meg fekete banner is). -
zsele1000 #20763 Miért lenne kamu? Az előző verzióban benne voltak a hermit eventes HH és PSH fegyók. Ezeknek nem volt szint-, stat követelménye. Ezért volt brutál egy LS0 kari egy +12+ psh fegyóval! Nekem csak egy +9es kard volt slot nélküli, de FD-ig az aktív első mozdulata volt 1 mob. -
#20762 kamu video ha megnézitek ps fegyoja van cs a tag és nincs ott a buffoknál a damage reducos nerf:) -
szabi34 #20761
ez kicsit kemény :D -
#20760 Na ezt hogy??????:DDD
Én ezt akartam:
http://www.youtube.com/watch?v=5Rlx8CWq-Cg&feature=youtu.be -
#20759 hmm...
-
szabi34 #20758 közben nagy nehezen megoldottam :) nyomom is. -
szabi34 #20757 nem megy.
Elindítom, Hackshield-nél végig megy a zöld csík, eltűnik és ennyi, utána nem csinál semmit. -
#20756 Kellemes Ünnepeket minden kedves, és kevésbé kedves játékosnak :D -
szabi34 #20755 Hmm akkor felrakom és megpróbálom újra. Hátha menni fog. -
#20754 Még mindig nem megy? Most volt valami patcholás, próbáld meg megint, hátha, meg a .NET Frameworkot is frissítsd, sokaknak az volt a hiba. -
szabi34 #20753 szép :)
de jó lenne ha valahogy működésre tudnám bírni a játékot. :/