21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bizlee #20712 Sziasztok! Ha jing-es szerveren vagyok, akkor nem tudom attenni a karijajimat a Yang-ra?
-
TheBill #20711 Valakinek esetleg play9d -s acc amin van pouch és nem nyomja már? ^^ megköszönéém nagyon céppen :) -
#20710 Hat igen, Maki acclaimos verzioban is egy patkany volt, ugy latszik az alatt a ropke 2 vagy 3 ev alatta ami eltelt semmi se valtozott :D -
TheBill #20709 Sziasztok ha valaki lát esetleg egy Maki[HuN] nevezetű jűtékost vagy JEankarlo-Mh nevezetű karit ( enyém volt) azt küldje el a picsába ugyanis tök jüba lettünk in-game segitgettet meg minden ésrestatolta a warimat ezel nem volt gondrestatolta minden fair volt utána mondta h felrefizi a H event swordomet ami 4sloteos volt +9 +2 es volt felrefizte +11+2 re és jelszot változtattott a BE-k az övéi voltak de megbiztam benne jelszot változtatott és ugye e-mail hiányába nemtudom visszaszerezni.. Szóval küldjétek el a picsába helyettem is..
A másik szerintem abbahagyom a játékot nincs kedvem a nulláról kezdeni megint .. amy ha valakinek van olyan akrija amit famrolásra (GC,SRS-re ) lehet használni kölcsönbe kérném h az ujra tudjak vmit tenni hiszen eddig vagy 10k hufot költötem arra az acra msot nem szeretnék.. Szóval ebben kérném segtségeteket..
UI: Bocsi a helytelen írásért a billentyűzetem msot nem a legkorszerűbb. :) -
IOwnU #20708 Szia!
Csak annyira kockulunk amennyire az időnk és energiánk enged..xd
FSel kb úgy áll a helyzet: utóbbi időben nos csak én vagyok fent,hurray! De ezenkívül még azért vagyunk egy páran rajtam kívül akik eventkor ,meg szabadidejükben még aktivizálnak többé kevésbé...:) Kaptam is meghívást nagyobb ligába de nem, én már csak FSes maradok reméljük azért idővel fényesebb jövőnk lesz,és ezekben a "rossz" időkben is ne hagyjuk el még akik vagyunk :)
Hajrá FS!
@Hugi
Mohy? az eléggé nos...... hogy is fejezzem ki magam.."gonosz" ember.. de nem tudom,ha egy Mohy ra gondolunk e..xd -
#20707 Csáó!!!
Nos ami a magam részét illeti, megy a kockulás, már amennyire engedi az időm!
Viszont mind ezt már nem a 9D világában teszem...rá is untam és már elég volt. Neked ez CS1en következett be, lehet hogy Te voltál a bölcsebb : ))
azért vannak páran a régiek akik viszik a Solymok hírnevét rendületlen (innen is üdv nekik :D)!
Még volt egy utolsó próbálkozás különben a tört szerveren ahol Te ha hoznád a régi formádat 1 hét alatt bőven meglenne a HM!
Remélem feléd is minden oké, és néha Ránézel még Mohy barátunkra! :DD
Csáó -
Dialosa #20706 Nem tudom mikor jártam itt utoljára, de nagyon rég lehetett....
Nagyon jó volt újra látni az ismerős neveket! :)
Szép emlékeket idéz! :)
Remélem jól vagytok és kockultok rendesen!!!! :D
Üdv mindenkinek!
Free -
#20705 hy all
ha valaki akar ae of wulin bétázni az töltse le az allodsot és 1 héten keresztül logoljon be minden nap 1x ha 10 es szintig felvisztek 1 karit akkor kaptok 3 kulcsot is:)
jo allodsozást -
TheBill #20704 láttam már sokszor de fogalmam sincs ki az.. parasztkodnui meg okoskodni azt tud mást nem :DDD -
Qualy #20703 Sziasztok!Érdeklődnék , hogy esetleg valaki ismer-e a Play9D (törtszerver)-n játszó Tengerecki nevezetű emberkét (Sao warrior).Szeretném tudni ki az.Aki tud valamit köszönöm előre is az infoját. -
TheBill #20702 Sziasztok !
Azokhoz a játékosokhoz szeretnék szólni akik játszottak Play9d nevezetű szerveren még hozzá PvE területen. :)
a WhoCares HEroleagueból lenne szükségem pár emberre akik abbahagyták a játékot kéne a band master azaz (ATEE) pár leader Hollo,Tottika :)))
Köszönöm segtségeteket Prviátban írjatok ha esetleg ovlastátok. ! :) -
#20701 Petya,hatalmasat csalódtam benned! Hogy engedheted meg ezekben az ínységes időkben, hogy csak úgy kidobálsz ártatlan játékosokat? Csúúúnya-rossz Petya!
"...azért váltunk meg tőled, mert olyan információk birtokába kerültem, ami miatt nem engedhettem meg/engedhettük meg, hogy továbbra is bent maradj..."
Ennél a résznél majdnem lefordultam a székről! Green válaszait olvasva rögtön eszembe jutott egy régi játékos, de lehet csak szenilis vén marha vagyok. Majd lehet benézek hozzátok, de így 1,5 hónap távollét után már hiányolnak Aikában, ezért szerintem csak FB-n szépen kifaggatok mindenkit.
Majd elfelejtettem, gratula Nojbi! Csini a világítós-füstölős erényöved és az epi se rossz, bár lehet mostanában már nem számít olyan divatos kiegészítőnek, mint régen.
Mára ennyi...azt hiszem. További szép estét! -
IOwnU #20700 Mission Accomplished ^^
-
#20699 Szerintem is HZ, ez az a buzi hid amin mindig elakadtam, a felso falunal van. Vagyis elso ranezesre erre tippelek.
Habar a jateknak valamivel szebb volt a grafikaja.. :D -
IOwnU #20698 Ezezezezez HZ! csak ott kettő ilyen van:D -
#20697 Ez a + - izé zsír... Rázizzentem. :D -
#20696 Aki tudja melyik mapon van ilyen híd, azzal majd itt találkozunk. ;)
-
#20695 Olyan rég nem voltam itt bejelentkezve, hogy jelszó emlékeztetőt kellett kérnem. XD
Szal...
NEEEEEEEEM jövök vissza. :)) -
unusual #20694 Részletek? :) -
IOwnU #20693 Éljen FS ezért kérem szépen jöjjenek vissza a többiek.. -
#20692 GreenDemon, azért váltunk meg tőled, mert olyan információk birtokába kerültem, ami miatt nem engedhettem meg/engedhettük meg, hogy továbbra is bent maradj. Részleteznem nem szükséges, hogy miért, ha ez nem tetszik, akkor sajnálom.;) Megtehetem.
Szerintem megengedhetem magamnak, hogy "figyelemre méltó" tagnak nevezzem magam és ezt sokan meg is tudják erősíteni.
A mapcset azért volt válasz, mert nem érünk rá folyton rohangálni buffot vagy lícset adni. De! Mapcseten rendkívül egyszerűen szerezhetsz magadnak és buffot pedig a környező játékosoktól, mint mindenki más. Az, hogy te ezt képtelen voltál felfogni, az nem az én problémám, csak segíteni akartam.
A leades dolgot nem értem, mivel tudom, hogy nem kértél, de ez fel sem merűlt, hogy kellene kapnod. Sok szerencsét a ligához, jelenleg a magyar fekete játékos többség FS-ben van és nem is fogsz nagyon többet találni, de ne így legyen.
Én nem úgy gondolom, hogy erőt fitogtatok vagy parancsolgatok, pusztán néha megteszem, amit kell, mint mindannyian. Emellett köszönöm, de nagyszerűen szórakozok a játékkal már évek óta.
Köszönöm a figyelmet, FS még mindig él, aki pedig egy kicsit is ismer, az tudja milyen vagyok. -
Elseve #20691 Mert Demon tényleg annyira nehéz map csetről lícs partyt kérni...neem ligacseten kell kérni, ahogyan a buffokat is, mert fussunk el icyról meg tibetről, végülis csak olyan 15 perc...
És ha nem tudná Peti hogyan kell vezetni egy ligát akkor nyilván nem őt választották volna meg egyhangúlag a csapat élére, és ezzel a döntéssel minden fontos FS tag egyet ért :)) Segítségben pedig Peti mindig az elsők között van, akár epiről van szó vagy dungikról.
Befejezésül tökéletesen tudjuk mi a szórakozás, köszönjük szépen:) -
GreenDemon #20690 Peter55 halvány lila gözöm sincs miért lettem kidobva de tudod ha az okot tudom nem háborodok fel elmegyek nyaralni és mire visszajövök nuku liga de még egy üzi vagy valami se hogy miért legyen már egy kis gernce az embereknek.
Amugy 3-4 max 5 játékos vaolt az egész ligában aki figyelemre méltó volt és sajna te nem vagy köztük hisz mindenre a válaszod javarészt az volt hogy "MAP CHAT GREEN" sztem egy ligát nem igy kell vezetni de te tudod te vagy a goré am mielöt belefolynánk nagyon ez csak egy játék és nem vág földhöz hogy kilettem rakva.
Akit ismerek és kölcsönösen segitettük egymást arra nem vonatkoznak az esetlegesen sértö beszolások de ti tudjátok kikröl van szó.
Petike mégy 1 hozáfüzni való nem kértem leadot mert lessz saját ligánk de tudod én ott sem leszek csak egy gamer mert nem parancsolgatni és erötfitogtatni játok fel hanem szorakozni ha megtanultad a szorakozást rájösz miröl beszélek
Viszlát FS "barátok" -
#20689 De ki lehet ez a DemonGreen?!
Bocs, nem lehetett kihagyni :DDD
Különben ha már volt hozzá szerencsétek, és inkább nem kértek belőle én nem firtatom a miértjét, pláne hogy nem is játszom.
Azzal egyet értek hogy itt már sok szerepe nincs a fórumnak, anno volt pl szájkaratézni, vagy egyéb infókat megosztani de mára ez már eltünt.
Ahogy említetted aki akar megtalál titket aztán ingame bizonyíthatja FS rátermettségét!
További szép napot! : )
ui.: Király volt DS II mindenkinek ajánlom ; )) -
#20688 Arról nem beszélve, hogy aki Ingame megkeres minket, biztosan megtalál, ez az első dolog. A második dolog az, amit Bomb is írt.
A harmadik dolog az, hogy senkinek sem kötelessége a fórumot nézni, figyelmbe véve, hogy már nincs akkora szerepe, mint régen volt. Akkor még nem beszéltem arról, hogy DemonGreentől, bizonyos okok miatt, amiket most nem részleteznék megváltunk. Emellett végképp nem vagyok köteles segíteni neki. Főleg, ha nem is tudok.
Köszönöm a figyelmet, FS él és vírul nem kell leírni minket. -
bomb1111 #20687 Ha semmi okos megoldásunk sincs,érdemes hogy még beleszóljunk ? -
unusual #20686 off : Játszom vele én is,bejön. ;) -
#20685 Előfordulhat...
Amennyire tudom 5-6 főből áll FS aktív játékosállománya, közüllük is talán Bomb aki "sűrűbben" felnéz.
OFF TOPIC
Nemrégen jött ki Darksiders 2 nevezető hack & slash típusú játék.
Nem tudom ki mennyit hallott róla, esetleg próbálta/végig is vitte az első részt ahol War a háború lovasával kellett harcolnunk.
A szituáció hasonló, csak most Death a főhősünk és igazán kellemes időtöltést nyujt annak aki veszi hozzá a fáradságot és letölti.
Kicsit hajaz KOA-ra (Kingdom of Amalur) de azért nem teljesen. Loot esik a mobokból, questelős mászkálós gondolkodós!
Esetleg ha nem játszottatok az eggyel akkor azt is érdemes végig vinni, már akinek bejönnek az ilyes fajta játékok.
Mára ennyi.
Pápá : ) -
szabi34 #20684 csak ők nem biztos hogy válaszolnak is... :) vagyis úgy látom hogy egyáltalán nem. -
#20683 Szia.
Én már rég voltam fent, nem tudom mi a folyamatos DC oka. Talán a régi Fekesolymok közül jobban értesültek ezekről az emberek.
Megoldással is ők tudnak majd szolgálni szerintem.
play9D pedig tényleg 20szoros az xp rate és nagyon gyors a fejlődés.
Ennek van előnye hátránya, kinek mi a fontos.
Törtnél csak egy fajta szerver van, azon belül PVE és PVP variáció. Yang nincs, és nincs is összeköttetésben az eredeti játékkal.
-
GreenDemon #20682 Re bicsi lenne mégegy kérdésem a Play9d.com on (törtszerver) ott 20X gyorsabban lehet fejlödni ez igaz? vagy ott is lehet Yangra menni vagyteljesen mások vannak? -
GreenDemon #20681 Sziasztok )D rajongok és kedves játékosok lenne egy nagyon nagy problémám hogyan lehetne megoldani hogy a játék ne dobáljon ki embereket a 183-as error codra hivatkozva mi lehet a probléma?
Segítségeteket előre is köszönöm (Yang HD WhiteHunter & HD AngelHunter) nevében -
bomb1111 #20680 Sajnálom hogy némileg ellened kell mondanom :
1 -A magyar fekete állomány CSAK a Fekete Solymokbol áll.(a Yang on persze)Hogy elvétve találsz pár magyarul is tudó játékost,akik más nemzetiségü ligába vannak,csak azt ecseteli hogy a FS még nem érte el azt a szintet,mikor a nagyon magass szintü játékosok is szivesen csatlakoznának,akár ha csak dadogják is a Magyar nyelvet.Természetesen ezért nincs értelme megkövezni őket,sőt tiszteletre méltó a poliglot képességük.
2 -Lehet csak a szünidő miatt,de az általad emlitett 5+1 az kb 7+ Igaz nem nagy a külömbség de mikor alacsonyabb szintü dungirol van szó,biza számít az a +2
3 -A fehér oldalon,tudomásom szerint csak az Unikum maradt meg,tehát nincs több aktív liga fehér részlegen,mint nálunk a fekáknál.Az igaz hogy a fehér oldalon akár band nélkül is jobb a Magyar aktivitás.
De Gyerekek !
Ha persze nem haragszik meg Péter,aki tiszteségesen vezeti a FS dolgait,merem állítani hogy a Magyar fekák,nem vallunk szégyent és hamarosan jobbak leszünk mint a Magyar fehér oldal. -
GreenDemon #20679 szia én ma kerültem be a solymokhoz ha te is ott vagy akkor gazdagitalak titeket :)
a kis rc-s karimmal
:D
-
IOwnU #20678 Igazából a magyar fekete állomány nagyjából az FSből áll ahol megmondom úgy kb 4-5en vannak akik még játszanak,és + még én, akik igen, srsben vagyunk,többé kevésbé Fehér oldalon viszont sokkal több aktív ember van, meg ugye több liga is van, de azért jobban örülnénk több fekának aki csatlakozna hozzánk -
bomb1111 #20677 Az a helyzet hogy szerintem kis szintü térképen nem is nagyon fogsz magyarokkal találkozni.Pl.a Yangos Fekete Solymok zöme Liaodongba található mert SRSznek,vagy Icyn esetleg.Noha Icy sem annyira biztos mert mind H+ osok és már Icyt is szép lassan kinőtték.Én Tibet2ön szoktam grindelni és szinte naponta találkozom Unikumosokkal,tehát a fehér magyarok még nagyobb szintü térképeken vannak mint a fekák.Ha netalán feka karit kezdesz,rámírhatsz mert ahogy már korábban is írtam ide,általában este fele fönt szoktam lenni. BombikaBOT névre válaszolok )
Kellemes napot mindenkinek -
GreenDemon #20676 köszönöm tegnap elkeztem és merő véletlen találtam 1 et szal nincs vesztve semmi:) -
unusual #20675 Szerintem Yang-on jó helyen vagy ha Magyar játékossal szeretnél találkozni. Bár elég kevesen vannak már..... -
GreenDemon #20674 Azt szeretném kérdezni hogy én a hivatalos oldalról szedem le a játékot ott van 3 szerver (tao yang yin) melyik szerverre csatlakozzak hogy magyarokkal is találkozzak régen sokat játszottam de magyarok nélkül ez a játék is unalmas van 1 karim a Yang szerveren de eddig egy magyarral sem taliztam segítsetek köszi -
GreenDemon #20673 Sziasztok van valaki online a forumon?