9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blood Raven
Hy all
látom hogy elkellne itt 1 jo kis uj game szerencsétekre ebben profi vagyok😊
http://c9.webzen.com/main/
amig kijön age of wulin ez tökéletes
én Hollox néven vagyok ha jön valaki majd wispeljen rám

Hollo

LordTusy
Rendben...senkinek se akarok a tyúkszemére lépni,de rengeteg ex-játékostól hallom, hogy "acclaim volt a csúcs". Lehet velem van a baj,de én nem pont így emlékszem azokra az évekre. Tényleg érdekelne, mi volt ilyen emlékezetesen jó acclaimben? (Persze azon kívül,hogy csodásan lehetett becézgetni... <#hehe> )

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Hát nem nagyon játszok már semmivel, meg a 9d-nek se látom értelmét, egy féleképp mennék vissza, ha acclaimos verzió visszajönne és minden a régi lenne, de ilyen nem lesz 😄

I S A e o e m o w s m !

Azok a statok! ;-))))

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Az tény, hogy komoly darab... 7k+ a ref dmg.
Bár így van ez annál is, amit te linkeltél.

Miért nem játszol a Yangos karaktereiden?
BarackHUN
Hugi meglátja sírni fog 😄

I S A e o e m o w s m !

Egy GC US Yang kép:
http://noob.hu/2012/07/05/2012July05_13-31-47.jpg
Sajnos nem az enyém, de kibékülnék vele..
Hajrá a ref mestereknek!
Lehet van még aktív magyar de viszont a szerver lassan üres, mindig pleasent... de nem is csodálom, aki ép eszû csak átmegy a törtre és nem szenved 100ezer órát magas szinten egy szintért...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

LordTusy
+16...nem rossz ^^

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Ezt lessétek meg (tört szerón), tegnap fotóztam azalatt az 5 perc alatt amíg bent voltam 😄

I S A e o e m o w s m !

Refi-rate meg gondolom ugyanaz...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

A GC US szerveren már van lehetõség (végre) +13-15 refire, sok sikert a szerencsét próbálóknak!
Amennyiben a Privát is megkapta ezt a peccset, akkor az ott játszóknak is!

A jó eredményekrõl (esetleg a negatív tapasztalatokról) szerintem számoljunk be,
szép napot!
BarackHUN
Vissza adom persze, ma késõbb este betudok logolni ha az jó, vagy holnap egy elõre megbeszélt idõpontban? Írj privibe 😊

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
600as def set kell még?
Mert ha nem és nem is játszol én azt vissza szeretném kérni!

Kösszencs

Apokalipszis - BOT warrior

Szevasztok !
Ahogy gondolom hogy észrevettétek,nem nagyon pofáztam erre fele az utobbi idõben.Nem is nagyon lett volna miért,meg külömben sem akartam volna.Most sem fogom sokat hegyezni a zabot,csupán annyit szeretnék megemlíteni hogy még van aktív játékos a Yangos fekete oldalon.Csakhogy cáfoljam azokat akik azt állítanák hogy halottak lennénk.Külömben semmi közöm hozzá hogy valaki akar-e vagysem játszani a Yangon.Mindenki tudja-érzi kedvét,hozzáállását meg idõbeosztását.
BarackHUN
Nekem is véget ért az érettségi idõszak, de nem érzem a bizsergést hogy belépjek 9d-be :\
Majd talán valamikor befogok 😄

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Sziasztok!
Nekem még nem ért véget a vizsgaidõszak! 😛
És kb 5 percenként ledob a szerver úgyhogy inkább visszamentem Aikázni.
Szívesen látunk mindenkit.
Szép napot!

Hát, ahogy én tudom, a vizsgaidõszak a legtöbb felsõoktatási intézményben már véget ért, sõt az érettségik is lassacskán be kell, hogy fejezõdjenek.
GC-t sajnos sokan otthagyták, de azért még akad 1-2 magyar. MrAlcoholic nevét pl vasárnap este lehetett olvasni - mint tgw killer. Fekete oldalról nem sokat tudok, a tört szerverrõl meg még kevesebbet.
Ha valaki még játszik Yangon és bárminemû segítségre van szüksége, jelezze!
ja az lehet 😄

BarackHUN
vizsgaidõszak biztos 😄

I S A e o e m o w s m !

Játszik még valaki egyáltalán? 😄 elég kihalt most minden...

Sziasztok...valami jóképességû ember segítségét várom mert elvagyok keseredve! vettem egy új gépet
alaplap : ASUS P8Z77-V LX -al és van egy kis problémám.
a problém a a következõ: felnyitom és berakom a win7-es inst. dvd-t felfut a csík de amikor odajutok hogy kiválasztom a windows fajtát kijon a merevelem ami NEM Partícionált tehát nem C hanem 0 néven fut és nemeleht tenni formátozni se csak azt hogy ÚJ vagy kiválasztanni mást! na amikor kiválasztom hogy tovább valami hibát ír ki és nemengedi tovább az instalációt így próbáltam tenni hogy ÚJ partíciot hozzak létre nemármost beírtam hogy legyen pl 30gigást az új...na egy újraindítás és kijott hogy a 0 nem particionált terult és eltunt a 30giga is és ugyanaz a probléma, probáltam x64 és x84t is átraktam a boot menuben a HDD-t is IDE-re de akkor is ugyanez a dolog sõt ha Hdci-n van akkor meg a cd beolvasásánál kijon valami Error cod hiba számokkal....aki találkozott már ilyen hibával írna nekem...koszonom 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

P0Th3aD
Reggelre már csak visszajött ez a fránya szerver...
Frászt hozta rám, pláne mikor hazaértem tegnap és többek mondták, hogy õk bent vannak, nekem pedig non stop kifagyott Network connection errorral!

@Unu
Ahogy észlele bent hagytam a karit árulni, uh nyomathatod a kis healernek : ))

piros kigyó kilence van meg a felirat Dragons ugy tölti be
igen elindul
ReszegKoldus
És az a kliens elindul? Mert elvileg a "hivatalos" play9d-s nem is indul el most, legalábbis nem mindenkinek.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

mert nekem van 1 play9d letöltve de abba csak Tao szerver van
ReszegKoldus
Download gomb, ha egyáltalán betölt az oldal

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hol kell leszedni a play9d? www.play9d.comon belül?
BarackHUN
Ugyanez itt is, pedig várt a CS1 szint 😞.
A csudi-mudiba 😄

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Nálam semmi sincs a tört verziónál.
Mások bent vannak nekem hol van weboldal hol nincs, de a HackSystem sosem tud kapcsolódni...

Bejött a játék de csak Tao szerver van nekem kiirva
Értem!
ReszegKoldus
Mindkettõn vannak, de a többség a PVE-n van szerintem és liga is ott van, mert a másikon még nem lehetett csinálni azt hiszem.

Melyikbe vannak a magyarok?
ReszegKoldus
Play9d-nél 2 szerver van, 1 pve és 1 pvp. Patcheket meg gondolom azért nem tölti le, mert most nincs honnan, egyébként simán kéne mennie.

És a játékot csak feltelepited a gépre? Vagy kell valamit csinálni vele mert szedtem le 1 play9d de az nem másolja be a patcheket
Értem! Köszi az infót! Melyik szerverre érdemes majd játszani? Mert én régen játszottam az usa oldalon
lol nehogy torrenten szedd le, majd ha beindul a hivatalos oldal leszeded és játszol. ennyi.

http://thepiratebay.ee/torrent/7212458/Play_9D
ReszegKoldus
Hol írja? Nekem most a honlapot se tölti be.

Értem! Köszönöm az infót! De a play9d igaz nem pénzért kell leszedni? Mert nekem 1000ft ir ki
Play9d-nél valami nem jó most azért nem tudsz belépni sem meg semmi... remélem nem csak eddig üzemeltették.

Play9d csak pénzért lehet leszedni? mert én szedtem le ingyeneset de az nekem nem fut
Még a patcheket se másolja be 😞 és a honlapra se enged hogy regisztráljak 😞
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.

Ezt irja ki nekem 😞 a honlapra is
Ha a Play9d feltelepitettem a gépemre utána kell még csinálni vele valamit?
Ahol én játszok ott Tao, Yin ,Yang szerverek vannak! Melyikbe van a sok magyar?
Szia! Sajna hülye vagyok ehhez 😊 bõvebb infót tudnál nekem adni?
Szevasz Patkó, rég hallottam felõled. A us szerón a yangon játszottunk, csavargó liga mostanában teljesen kihalt. A priváton játszunk most az Afterlife ligában. Csavargó is játszik megint, 8-adik a pve szerveren. Az us szeron a fehér magyar ligák közül az unicum még ugyahogy aktiv.
Skandi

Yang: Skandi- senior shao wari