21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #17575 Kami ne már, ingame írtam, hogy a kép azért volt homályos, mert rossz szemüveg volt rajtad. Ha ez nem hasznos tipp, akkor nem tudom, mi az. :D
És látod, Madár meg Lin beletrafáltak a lényegbe. Az hogy valami újabb, még nem jelenti azt, hogy jobb is. :) -
#17574 Töröld le az illesztöprogramot eszközkezelövel és rakd fel a videokarihoz kapott cd röl aztán ne frissitsd ha nem muszáj:)
pár honapja pl volt valami frissités ami ugy elbasztak hogy valami hardvert is tönkretett ha felraktad nekem majdnem minden frissitéssel csak bajom volt szinte sose mentek normálisan -
#17573 mindig a 9d-s patchekből indulj ki, azok általában többet ártottak mint használtak :D -
kalidor #17572 Az hogy minden működik, nem jelenti azt, hogy nem működhetne jobban. A fríssitéseket szerintem mindig érdemes leszedni, szerintem ártani nem kéne hogy ártson.
Eddig sok hasznos tippet nem kaptam egyébbként, Bari neked meg a vga-s hozzászólásodat nem is értem... Szóval pls ha valakinek van ötlete írjon. :D -
#17571 Mert MINDEN működik a régivel is, azért :) -
#17570 Azért nem ugyanaz a két dolog. Ha ingyen van valami és segíthet, igen, segíthet esetleg egy újabb játéknál, akkor miért ne szerezzem be? -
#17569 Miért vennél bármi újat, ha semmit se segít?
Ez kb olyan, mintha vennél egy új tévét, ami semmivel se jobb az előzőnél, csak újabb 1 évvel. Átérzed már? :) -
#17568 fúúú, de jóvagy :P
még még akarok! :D -
#17567 Hopsz, ez a rész valahogy nem tudatosult.:D Ám, miért ne frissíthetné annak ellenére, hogy minden megy? Ha tényleg eléggé régi, akkor meg tényleg nem árt.:) -
Sixtail #17566 Úgy írtam, hogy "ha működött minden". >_>
A minden alatt tényleg mindent is értettem. :P -
#17565 Látom nem érted, a "működött minden" fogalmát :P -
#17564 Mert esetleg kell neki valamiért? Újabb játék valami, tudod..:D Egyébként egy Windows 95-el is képes vagy gépezni, akkor minek újabb? :)) -
#17563 Ez a sok megválaszolatlan kérdés egyike, Kamival kapcsolatban :) -
Sixtail #17562 Ha működött minden a régi verzióval, miért akarsz mindenáron egy újat feltenni? >_>
A probléma gyökerét ebben kell keresni! :D -
#17561 Az előtte lévő Qilin mirroros dologról nem is beszélve, amikor egy táskányi qilin mirrort vettem ki item malltól(!), és azóta se kaptam érte bannt :D -
#17560 Mert nem voltál FS-es, és csak azoknak küldtem, akikben bíztam, no meg ők is bíztak bennem (hiszen account nevet kellett kapnom) :)
Kép
Ezen kívül kb ezret osztottam ki -
#17559 Hát mert a VGA-d régi, és az ATI amikor kiad egy új drivert, csak bizonyos verzióig vezeti vissza, és lehet hogy baszik a te VGA-dra, és arra nem dob ki frissítést.
Előfordult már nem 1x nem 2x, de nem biztos, hogy ez volt a gond :) -
kalidor #17558 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, amibe ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. :D
Szóval... Van egy Radeon HD 5450 1 GB-os ddr2 videó kártyám, amit az adott telepítő cd-vel szépen fel is pakolt a gépre. De ez a progi már elég régi, ennél vannak újabbak is. Ezért le is szedtem a legújabbat amit találtam, de mikor telepítettem, az egész kép nagyon homályos volt, alig lehetett valamit is olvasni rajta. Ezért az eszközkezelőben csináltam egy visszaállítást a régi programra, amivel most megint működik, bár a Catalys Control Panelt nem tudja már előhozni. Elméletileg itt lehet beállítgatni a képernyő tulajdonságokat. Ha van valakinek ötlete, mért nem tetszett neki az új verzió, légyszi segítsen, nem vagyok túlságosan otthon ebben a témában.
A válaszokat előre is köszönöm! :) -
Sixtail #17557
Uhh, na most jól elolvasgattam itt az időt. o.O
Nem is rossz ötlet ez a nosztalgiázás, holnap folytatom is a 187. oldaltól. :D
De mára elég, jó9! *-* -
#17556 szia -
Sixtail #17555 Törjed rám is a nosztalgiát! :D -
#17554 én nem kaptam xp kártyát -
#17553 Éljen acclaim, huh? :) -
#17552 Rámtört a nosztalgia, ezért te is kapsz egy HSZ-t. -
#17551 Egyem a szíved de régi komment. :P -
#17550 Előre is kösz (vagy hátra? o.O)! -
Sixtail #17549 Na ebből látszik, hogy neked nincs és soha nem is volt időgéped. :D
Mindent elhiszel, amit a filmekben látsz? Üdvözöld majd a pizsamás "Superman"-t a nevemben! :D
Amúgy Pícs épp azt akarja, hogy hatással legyen a jövőjére, lol. :P
Ne aggódj Pícs, én megteszem, de eltart egy ideig, amíg ideér a kívánt effekt. :D -
#17548 IDŐGÉPEM ! -
#17547 Nem ferdíthetjük el a téridőkontinumot mert hatással lenne a jövődre..
Mond csak filmeket nem nézel? -
#17546 Nem kell köszi.
Csak tegyél meg egy szívességet, menj vissza az időbe, kb 2006-ba, keress meg, és ha megemlítem neked, hogy kipróbálom a 9dragonst, mert csupa jót hallok róla, bassz arcon. Ok? -
#17545 Nem nagy cucc nekem is van két darab ha gondolod elküldöm az egyiket. -
#17544 Neked van egy időutazó géped??? -
Sixtail #17543 Ha annyira működik, bizonyítsd be, ne csak írogass róluk...
Ennyi erővel én is írhatnám, hogy van egy időutazó gépem a garázsban és bizony még működik is, lol.
És nem értem, miért kell sértegetni Evót a gyenge szarkazmusoddal... Nem írt semmi rosszat sem rád, sem másra. -
#17542 ja és te földünkivüli vagy tudja a f*szom micsoda.
kimondta , hogy elitepvpers fórumon írták?
vn-zoom ..... ott van a legtöbb működö hack.. -
#17541 HA VALAKI ESETLEG MEGUNJA A TEMPLATE KARIJÁT SZÍVESEN VÁLLALOM !!!! -
#17540 hallod te télleg okos vagy.. honnan jöttél? :| -
evoo #17539 Csak hogy a vietnamiak nem az elitepvpers-ről szerzik a hackeket.
Ami az epvp-n van viet dupe hack, az kurva régi vietnámi verzióhoz készült, ami a koreai verzió volt, és nem az amerikai, ingame beli cuccokat tekintve.
Nem tudom hogy rájöttél e, de minden patch után megváltozik a speed, a cast, blablabla, minden szar address-e. Ezért kell újra rákeresni hogy működjön.
Mondjuk hogy ezek alapján egy teljesen más játékhoz írt, teljesen más patch-ez írt hack program nem fog működni ennél a játéknál.
Kb annyi, mint ha valami WoW hack-el próbálkoznál. -
#17538 De.. csak kellenek hozzá a portok és az ip-k.. LoginPort LogIn IP
GamePort GameIP blablabla.. -
#17537 CE-vel delay, speedhack is megvalósítható, mivel ezidáig(!) mind client side volt és nem szerver, de ma már nem müxik CE-vel a dolog (a patch óta).
A többi hack progi nem tudom, hogy müxik-e. 9disciple meg nem fog menni G1-en, ezt leírták már párszor, az főleg Thai-ra készült. -
#17536 Hülyeség hogy tudsz hackelni.CE vel tudsz speed+ virtuális lóvét meg itemeket amit te látsz,de mivel saját memóriád baszod át nem G1 ét nem érsz a pénzel semmit.9DVN hacket (dupe,9disciple)kell G1 IP+Server Serial ra beállítani és talán megy a progi nálad is.Én is néztem Age of Wullin-t nagyon durva az a Wu Tang trailer.Ha bejön 9d mehet a kukába nálam.