9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Time to nut up or shut up
Apokalipszis - BOT warrior
6x mondtad ki a "c" betûs szót!<#ejnye1>#ejnye1>
I S A e o e m o w s m !
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Ezeket az emberek igy hívták és aki ien életet él arra gyakran mondják ezt! Ennyi erõvel ne mondjad hogy cigány útra ment mert cigányozol...vagy cigánykereket hány ezt sem lehet mondani mert cigányozol!
És nem tértem el 9D tõl mert a játékkal kapcsolatban írtam és sztem már 3x-ra írom le hogy a JÁTÉK miatt, tehát a JÁTÉK MIATT éltek cigány vándor életmódot, mert egy darab masztodon kula! Illetve nem is a játék csak ahogy bánnak vele a felelõs személyek/cégek!
Remélem így érthetõ voltam ; ))
Az meg, hogy "gáz"-e vagy sem nem érdekel. De a kérésemre nem reagáltál! 😊
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
@Hugi nem nem volt rasszista nem is azt írtam hanem azt ,hogy ilyesféle dolgot írtál.. azaz nem rasszista csak a 9d-tõl eljutottunk megint a cigányozásig és a balhéig
@Peti gyökér vagy . ráadásul amit leírtál ,hogy barival miért nem kötekedsz az kicsit poénos és gáz.. 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Gene meg akkorákat üt TGWbe, mint én annó HMen, lol. 😄
I S A e o e m o w s m !
Egyébként ha megmondanád, hogy mikor volt nekem "nyomorék agyszüleményem" annak örülnék! Egyébként nem kötekedés képen írtam, amit írtam, de muszáj mindenhez hozzá tenni lényegtelen információk tömkelegét?
Csak mert szerény tudásom szerint õk kézmûvesek, zenészek és egyéb kétkezi munkával foglalkozó emberek voltak akik a megélhetésükért mentek városrol városra...
És ehhez hasonlítottam magunkat, vagyis titeket, hogy acclaimos 9D aztán orosz aztán G1 aztán német aztán még ki tudja mi...
A karidat és azt hogy szeretsz játszani felfoghatod a foglalkozásodnak a többi verziót meg a faluknak, városoknak! Remélem sikerül behelyettesíteni a dolgokat!
UI:Bocsi a tripláért.
Van egy winchesterem a laptopban és lefutattam rajta everest-et ..
Reallocated sector count elég rozoga állapotban van..
1023 adat és állapothoz azt írja : VÁrható meghibásodás..
Mit tudnék csinálni vele?
A gép látom tompít 1-2 agyat...
A te illetve az én postomban semmiféle rasszizmus nem volt...
Egyedül Hugi írt valami ilyesmi dolgot amit én megpróbáltam "kijavítani" , és utólag te is kijavítottad..
A fõ okos pedig (ott lejebb) az megint nem bír magával és inkább a kötekedést választja... (Ezelött meg mindig csitítgatni próbált mindenkit..) Szóval félre ne értsél nem azért hoztam fel a te példádat ,mert hogy rasszizmus van benne hanem azért , hogy "lényegében" majdnem ugyanazt írtad.. csak kicsit precízebben..
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Hogy ezeket nem tudják kiirtani....
Yang: Skandi- senior shao wari
I S A e o e m o w s m !
Ha ebben te rasszizmust vélsz felfedezni, akkor bocs.
I S A e o e m o w s m !
Pedig jól néz ki.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Láttam valami Beta eventeket az oldalon, de sehol egy download link.
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Yang: Skandi- senior shao wari
ez esetben egy egyszerû népvándorlásról van szó szerintem...
Ez szép és jó, és talán még jónak is indul, de ameddig Indy tényleg nem tesz vmit, vagy a Németek nem veszik fel a harcot és Vietnámi IP alap bann akkor ennek is hasonlóan szomorú vége lesz...
És azután megint lehet menni máshová, már bocsánat de ez egy vicc!
Vagy nevezem nevén a dolgot, cigány vándor életmód?!?!
Én tényleg azt mondom, hogy akármennyiszer is összeomlott acclaimos verzió, akármennyit is kellett várni hogy megmozdítsák a kisujjukat is(persze mikor 1coin = 1JS/Scale/Tear, akkor tudták magukat mozgósítani) még mindig jobb volt mint ez a mostani küzdelem...
Tény, hogy már semmi értéke nem volt a cuccoknak, vagy épp fordítva hogy már a gold nem ért semmit! Vagy ha nagyon sok pénzed volt, igazi akkor lehet tudtál bizniszelni coinért cuccokat! :S :S :S
Na mind1, ezek már 6x lerágott és minimum 7x ki is köpött infók/dolgok, de személy szerint nekem ennyire telik! Sírni Sírni Sírni...ez is oan mint a soon soon szúúún :F :F
Azért szép vagy szebb napot mindenkinek, remélem vmiek játékban még tudunk egy remek kis magyar társaságot formálni, nem lenne rossz dolog ; ))