21072
  • BarackHUN
    De.
  • makiii
    megveszik a standedből a cuccokat akkor nem 4.2k k k a gold cap ^^
  • BarackHUN
    Te miről beszélsz? Neki van gold capja, és azért nem tudod megvenni, csak kirakta hogy szopassa a jónépet.
    16 k k k-s gold cap meg sose volt, 4.2 körül van karakterenként + még 3.5 storage ha jól emlékszem.
    sszesen 16 k k k kb.
  • makiii
    Ha standből vásárolsz akkor 16k k k a gold cap.. :) arra meg nem nagy a valószínűség...
  • BarackHUN
    Még mindig az a kép üzenete, hogy gold capja van, és nem tudod megvenni 1 goldért se, mivel nem tud több goldot hordani.
  • Peter55
    Na ne mond, erre én is rájöttem, hogy hack. Érdekes, nem úgy vettem észre, mintha én sértegettelek volna ilyesmivel, de azt kell, hogy mondjam; tőled nem is vártam többet...
  • makiii
    a kép üzenete a hack ^^ meg az h gyökér vagy :$$ :)
  • Peter55
    Helyesbíttek, minek linkelsz be egy képet, amin egy 7/1k hp lícs ornament van, és észrevehetően nem megvehető a dolog. Ettől most többnek kellene éreznem magam, hogy láttam?

De ha csak én nem értem a kép üzenetét, akkor szóljatok.
  • Sixtail
    Jah, az könnyen meglehet.
  • bomb1111
    Szerintem semmi különös.Csak megkezdődött a szokásos hétvégi event,G1 módra)))))
  • Sixtail
    Úgy tűnik login-szerverek ki vannak ütve.
    Plusz a fórumuk sem működik. Remek.
  • BarackHUN
    Valóban, a sok stack BE/GT és 2 slotos dmg WB-k meg hasonló dupe-olt cuccok mellett tényleg lehetetlen :)
  • kalidor
    Elég kicsi az esély a gold capra jelenleg még...
  • BarackHUN
    Gold Cap-ról hallottál-e? :)
  • makiii
    helyesbítek.. "Failed to trade.." azaz behackelték..
  • makiii
    És íme hogy egyeseknek semmit nem érnek a 7/k hp ornák :
  • makiii
  • makiii
    Íme a lopkodásból milyen jól meglehet élni :):):):)

• makiii
    Igen vietnámban..
  • RetekRudi
    a gyors grind titka,tlálható :)itt
  • makiii
    ez kellett :))
  • BarackHUN
    Én is sértve vagyok, ugyanis benne lennék bármilyen vitába, és nem is szóltatok :S
  • Sixtail
    Öööö... Ok?
  • makiii
    Esküszöm sírva fakadok rajtad :))
  • ToshiBá
    *a két legnagyobb aktívat*
  • ToshiBá
    Számomra egyértelmű a miértek oka, és válasza. Azóta kussolsz mióta kipattintottad azt a "balhét". Én részemről sértve érzem magam. Kami ha jól emlékszem szintén. Hiba volt pont a 2 legnagyobbat felbaszni.

Köszi Pot! Emlékeztess csak nyugodtan... x)
    Puszi a homlokod legnagyobb pattanására! :D
  • P0Th3aD
    Hagyd rá már nem bírja a feszültséget hogy csak egy év és 30lesz! =)))
  • Sixtail
    Wow...
    Érdekes, hogy ennyire kiakadtál azon, hogy nem írtam chatre...
    Egyszer az a baj, hogy írok, másszor az, hogy nem írok.

Arra nem is gondoltál, hogy pl... nem is vagyok ott? Vagyis ott vagyok, csak éppen másik karin, multilog FTW, nemde? Six csak azért volt benn, mert ő a noobom mastere, ergo mindig van master buffom.
    Az egyetlen dolog, amit Sixel tettem az utóbbi pár napban, az Shen Mo camp volt. Nem is camp, inkább szerencsés érkezés. 3x mentem shen helyére, mind3x jött kb 2 percen belül.
    Sajnálom, ha összetörtem ezzel a lelki világod, de nem miattad nem írtam chatre, bármennyire is szeretnéd ezt hinni.
    Amúgy nem hallottam még olyan "szabályról", hogy muszáj írnom bandacsetre minden egyes alkalommal, amikor felnézek.

És ha jól emlékszem, régebben valami olyasmit írtál, hogy te nem fogsz kilépni soha senki miatt a bandából, mert veled lehet "vitatkozni", vagy valami ilyesmi. Akkor most mi is van? Ne legyél már hipokrata. -.-

Ja és bocsánat, hogy én nem használtam annyi trágár szavat, mint te.
    Jó9!
  • ToshiBá
    Jah...
    Six!
    Kiszophatsz a gusztustalan viselkedéseddel együtt. Örülök, hogy még neked áll feljebb!
    Nem kell miattam nem írnod többet ligacsetre, Te kis pöcs. Kiléptem, és eszem ágában sincs visszamenni, amíg nem ismered be, hogy egy fasszopó buzi voltál. És nem kérsz bocsánatot a görény viselkedésed miatt.
    Béke
  • ToshiBá
    Ne szívesen osztozkodj, hanem a kolbászon. Bár Zozó az elején még szöget akart beverni vele. Tehát tuti nem kolbász, hanem csak valami izé. Zozó pedig professzionálisok véleményére ad, akik őszintén szeretik arra a 2 élvezésre, amit befizet náluk. :D
  • BarackHUN
    Tudod, hogy nem osztozkodom szívesen :S
  • BarackHUN
    Én meg peach.
  • ZzoleE
    Petya még Neked is jut belőle, ha sietsz!
  • Peter55
    Elmebeteg...:D:D
  • BarackHUN
    "-Bent van?
    -Nincs!
    -Érdekes, kint sincs."
    MUHAHAHA
  • ZzoleE
    Hát de nekem nincs pénzem nagyobbra :/ Csak elég lesz az nekünk, még talán Neked is jut belőle, a csücske általában mindig kimarad...
    Bár nem is baj, hogy nem lett nagyobb az a kolbász, így is alig fér be a serpenyőbe :)
  • BarackHUN
    Ezt azok terjesztik akiknek pici.
  • ZzoleE
    Szerintem az lesz a legjobb,ha nekemadod a többi droppal együtt! :)

Tusy: Ment pm azzal a képpel, amit kértél. Remélem nem találod túl kicsinek, ami rajta van. (nekem azt mondták, hogy nem a méret a lényeg, ha jól verik be a szöget)
  • RetekRudi
    az se rossz :D
  • BarackHUN
    Csak vizuálisan írja át, de azért sok sikert :)
    UI: ami hackel :D