9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre jobb, mint a semmi. 😊
No megyek és végigolvasom én is azt a sok-sok összegyülemlett oldalt ott, tegnap meguntam az ötödik oldalnál. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Majd meglátjuk mi lessz ebbõl.......
Amennyire én tudom nem lesznek csupasz karik.
Legalábbis a PS12eseknek lesz 600 def set, +9es slotos fegyók, ha minden igaz HP absorb ornamentekkel, de ez nem biztos. És gondolom adni pár cuccot a táskába, passokat meg ilyeneket. Még talán IM cuccokat is.
Azon kívül lesznek külön packok Item Mallban, healereknek, hybrideknek, blabla, lesz benne trigram, meg a tököm a tudja mi.
Epi miatt fölösleges aggódni, Shen Mo nem annyit, mint amennyire gondolják. Ha grindelni akarsz, érdemesebb megcsinálni az Unsealed epit a HP absorb miatt, ha PvPzni, akkor a magasabb szintûeknek ott lesznek majd a Tibetes epik amit meg lehet szerezni, kisebb szinten meg VoH epi is jobb a def/ck def miatt.
Igaz én hiányolni fogom a régi karikat, karma, plate, flag, fegyók, stb.
De legalább már kapunk valamit így 4 hónap után.
Ha minden jól megy, lesz vagy 5 elég magas karim 😄
Szóval lesz mivel grindelni, TGW-t kselni, SrSezni.
De mindez lószart se fog érni, ha vietek továbbra is árulni fogják a sok szart 😞 Remélem majd azt is megoldják.
De még mindig úgy néz ki, hogy a német 9D-vel fogok játszani
Ettõl nem megyek a falnak...mondjuk ha már itt tartunk és ezen morfondírozunk hogy vaj vissza jönnek é Very Soon a karik...tekintsünk el mondjuk a cuccoktól, de az epik???
Ha még csupasz az ember felöltöztetem, de plöl ha nem lesz rajta Shen mo és már bõven Fc7++ akkor majd odagondolom? Erõsen odagondolom, ez lesz a megfelelõ megoldás ; ))
Na megyek alvadni, holnap meló!
Puszi/Pacsi
Apokalipszis - BOT warrior
I S A e o e m o w s m !
Még pucéran is leölsz mindenkit, mert te vagy Pícs! 😄
I S A e o e m o w s m !
Kellemes éjszakát mindenkinek.
by Grimbusz
A túlerő legyen veled!
Rl6-12 között mindenképp Macikat ölj (bear), viszont csak a Small illetve Biget (sima Brown Bear sebzése bugos, nem elõnyös grindelni rajta).
Ha Blood Essence meg egyéb jobb cuccok esése is fontos neked, akkor FD1-tõl bepróbálhatod Bloody Plainsen a Cave of the Conquerort, viszont ha ott akarsz fejlõdni mindig gondoskodj a Herbrõl, amit vagy a barlang bejárat elõtti ládákból szerezhetsz, vagy a Hermit (Bloody Plain kapunál lévõ csóka) is osztogat 5 ezer/2 órára. Ha van még kérdésed privibe szívesen válaszolok, ugyan nem játszok, de tudok ezt-azt azért.
I S A e o e m o w s m !
A túlerő legyen veled!
I S A e o e m o w s m !
Egs Bomb. Ollózgatok...kiemelem a lényegek,amibõl egyértelmûen leszûrhetõ az adott szöveg mondanivalója. Azzal, hogy a cigány szóról kijelentetted: nem rasszista, rögtön átváltozik az azt követõ pár sor és mégse alázol porig egy népcsoportot? Amúgy már eldöntötted, hogy "a cigányokból sose lesz ember"...kérlek segíts csodás képességeiddel és súgd meg nekem az eheti lottószámokat! Mindegy,leakadok a témáról. Ettõl a marhaságtól függetlenül még normális hapsinak tartalak.
Estét mindenkinek!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Ne szomorkodj, én még szeretlek! 😄
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Grindre menj Datongba, ha unod SZ-t.
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
1 tippet adok is "LOTRO" azaz aki nem ismeri "Lord of The Ring Online"
gyûrûk ura netes game már ingyenes,és elég jo ,van pár 100 skill 1 karinak,és elég jo benne a grind,amig 9D-vel tökölnek márpedig fognak 1 jo darabig még,én inkább szarok rá,majd ha itt olvasom hogy van valami fejlemény,akkor talán megnézem.akit érdekel ez a game ittmegtalálhatja,jo 9d-t mindenkinek,már aki még tudja igy élvezni :S
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Csodálom a kitartásod/lelkesedésed hogy még mindig játszani szeretnél ezzel a (cenzúra) játékkal!
Azért sok sikert! 😄
Apokalipszis - BOT warrior
valamiben hinni kell alapon, akkor higgyek az ufókban is mert valaki már azt is látott
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I S A e o e m o w s m !