9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Nekem barátaim vannak.. 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
81-es vagy annál nagyobb karikat visszakapunk - . -
81-100 = Level 96 Template Character
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Stanyizlava most gondolj bele , hogy haverodnak adsz 5000 ft-ot
és utána a másik haverodtól kéred vissza? 😊
Bocsánat ha te így szoktad... =//
nem úgy mûködik ez, hogy egyik cégnek befizetsz pénzt, aztán majd a másik visszafizeti 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ez az egyetlen ötletem.. 😊
(megis írtam nekik)
@unu:
Elnézve. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Szóval mivel én nem töltöttem ki valószínüleg "csicsolina" leszek.. 😊
Kicsit felidegesítettem magam miatta de mostmár nem érdekel..
írtam egy levelet nekik ha jó-jó ha nem akkor nem..
Akkor inkább megyek német szerverre ahol 50 cent egy scale meg a tear is..
Egyelõre ennyi
PáPá !
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Gl7es volt a karim 😞 LV139
Yang: Skandi- senior shao wari
I S A e o e m o w s m !
Click Click Click
És a legfrissebb hírek (patch 124 + template karik - elméletileg holnap):
o.O Click? O.o
Jó éjt! 😊
A legkisebb szintû template kari az lvl96os lesz. Ezeket azoknak adják, akik a "claim character" oldalon lvl81 - lvl100-at írtak.
Itt az egész "kerekítési lista", ha valakit érdekel:
1-80 = No Template character
81-100 = Level 96 Template Character
101-115 = Level 108 Template Character
116-128 = Level 120 Template Character
129-139 = Level 132 Template Character
140-150 = Level 144 Template Character
151-160 = Level 156 Template Character
161-172 = Level 168 Template Character
173-188 = Level 180 Template Character
189-200 = Level 192 Template Character
Ami az epiket illeti, minden magas karinak van 1 drb tutira, az pedig az icy conqueror (sealed). Ezen idõvel változtathatnak majd, de bõvebbet nem mondtak róluk.
PS.: Aki nem jól informált, annak nem kéne úgy irogatni, mint aki jól informált. Tessék elolvasni azt a topicot (igen, az egészet) vagy ha nem, akkor ne is informáljatok félre senkit se e téren. Még a végén elkergettek valakit. >_>
@Pícs:
4x-2+x=4x, és ezt nem tudod megoldani? o.O
Eddig eljutottál és ez nem ment? Ne már, lol. 😄
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
amúgy fegyvereket nem adnak szerintem vissza, max megnézik ki mit töltött ki pár hónapja azokon az ûrlapokon és abból faragnak valamit
de még azt is el tudom képzelni hogy újra ki kell tölteni valamit
Ami zárójelbe van az a felsõ index lenne(hatvány), aki megoldja azt lávolom. Leírom hol tartok: 2<(2)2x-1>(2)2x-1>*2(x)=2<4(x)>4(x)> ebbõl:
2(4x-2)*2(x)=2(4x) ebbõl:
(lehagyom a ketteseket mivel egyezik a kitevõ és😊 4x-2+x=4x
Folytatás? <#falbav>#falbav>
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Mindenki kap majd valamilyen equipet, cuccokat a szintjéhez mérve. Legalábbis ezt írták. Majd meglátjuk mi lesz belõle.
Amúgy ha nem kell, nem váltod ki és kész. 😛
FC-t tényleg nem nagy mûvészet most elérni, de van akinek H/PS/DB karijai is voltak, és van akinek ezekbõl több is volt. Õk biztos értékelik a dolgot szerintem.
Én örülök neki, így tán több régi játékos visszanéz, bár egy kis idõre.
Ha lesz valami fejlemény, azt is belinkelem.
Csírsz! 😊
Köszönöm szépen!
szoval nekem tökre mind1 mi lessz ,ezen a nukeren is minden kivan maxolva,bár annak nagyon fogok örülni ha pl.:a régit vissza adják,de leviszik a cuccost benne c10 re max?nameg semmi ruha egyéb,GZ nekik......
nem tudom ezek valamit mindig elb...nak
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League