21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#17735 De ez most ez mi en megkéri a haverját csinálja meg hogy legyen karija megcsinálja aztán fölviszi 2-3lvl és utána mindenét kirabolja és kitörli HD nukerét ez mi en már lol -
#17734 Ide felkapaszkodni kell...
Látom az értelmi szinted egy kis pamacs erdei moháéval vetekszik...
Mondjuk a nicked sokat elárul... -
#17733 Már 2x is beléptem ma. Fegyót is törtem lol. És csak röhögök a sok vinnyogáson G1 fórumon. :D -
#17732 meg is hagylak ott lenn a te szinteden, nem tudnék lesüllyedni odáig úgyse
:D -
#17731 Elvből nem lépek be abba a szutyokba. Max heti 1x amikor összevesznek az emberek :D
Szórakoztató, csak így hogy nem vagyok érintett annyira nem hoz lázba :S -
Sixtail #17730 De jó, nem? Szórakoztató. :P
És mi van már megint a G1 fórummal? Duhh, így el fog maradni a napi spam adagom. >_>
Btw, game megy már? Tegnap dcztem, akkor nem engedett vissza, fórumon meg sokan panaszkodtak ugyanezért. Pícs, csekkeld le nekem a helyzetet. :D -
#17729 Mi ez a szkander szag már megint? Egész nap csak öli egymást mindenki ezen a fórumon :D
-
#17728 Belőlem csak 1 van.
Meg sem közelíthetsz szintben.
Márcsak azért sem, mert te az idiótaságból is a sötét ágon vagy. Igazi sötét paraszt. ^^ -
Sixtail #17727 Még csak most kezdünk belejönni. :D -
#17726 de én olyan hangos idióta akartam lenni, mint te vagy :D -
#17725 Ha most kussoltál volna, akkor is egy idióta maradsz, csak csendben.
Nem fél év. Itthonról akarom "intézni"... -
#17724 fél év megtudni? az gáz -
#17723 kapta* -
#17722 Booooooring!
Most komolyan, azon kívül hogy beszólt, kit érdekel hogy Maki mien karikat vett vagy bizniszelt? Ő igy csinálta, és?
Nem kell mindenkinek egy kaptafára csinálni a dolgokat...
Neki igy könnyebb volt, akkor egészségére, vissza is kaptam, örüljön neki!
Az pedig hogy kinek hogy szól be vagy kihez hogy viszonyul már megint más lap, de ezért hogy ki hogyan játszott igazán nem érdemes köpködni...Ennyi erővel azok is mind gyökerek akik nem voltak IM userek, mert én pedig használtam és én király vagyok!
Na mind1, kiváncsi vagyok mikor hagyjátok abba a szenvedést már ezzel a szarral?! -
#17721 Zolinak mindenképp mondd meg a címét. -
#17720 Nem tökmindegy?
Akkor sem ő csinálta azokat.
Ennyi erővel fake is lehetne.
Jah. Maki.
Beszélgettem pár kedves ismerősömmel. Jó helyen dolgoznak.
Mikor a nyáron hazajövök tudni fogom a címed. ;)
Én nem megyek majd oda. De szeríntem sokan szívesen tudnák, hogy ki is az a kis geci, aki ugat mindenkinek itt. ^^ -
Neila #17719 Köszönöm a válaszokat. Az előző hozzászólásban sajnos elírtam, párom a 68. oldalon szerepel én pedig a 69.-en. Sajnos még mindig nem kaptunk pmet. Bízom benne, hogy majd érkezik.
Szép estét!
U.i.: Makinak: így azért más, azt hittem, teljesen fake volt a két kari. -
bomb1111 #17718 Pfujj.Szerintem a G1 legnagyobb tévedése ez a templates char mese volt.Ha nem volt aclaimos DB,nyugodtan megírhatták volna hogy ssry for all,but we start a fresh,brand new character DB,made by G1.Na de ...........a pénz beszél,még ha hazudva is..... -
#17717 Erre annyit írok: a shok buzzi köcsög bekaphattya, mindigh is tutam hogy maggyarul ir a shrác! -
#17716 http://imagerz.com/QEIVC0tvAwMEUlNFGQVR -
Sixtail #17715 5. oldalon vagyok, kaptam PMet már az első nap, amikor elkezdték, válaszoltam is rá.
Az érdekelne, hogy kaphatott makiii valamit is, mikor még el sem kezdtek dolgozni a "második" claim dolgon. Még csak összeszedik az adatokat, a többire várni kell...
@makii
Az meg hogy a sajátodnak tekintesz egy olyan dolgot, amihez annyi közöd sem volt, mint a hangyák párzási életéhez, elég szánalmas, de ez van, ugye? Nem "szoplak", de a nemtetszésemet kinyilvánítom minden számomra nem tetsző dolog kapcsán. Ez is van. :) -
#17714 De mikor veri már meg? -
#17713 Am zsolt minek raboltad kih olit mikor nem volt cs 200def stb és még ki is tölölted a nukerjét mire volt joh arra hogy megverje tetod xD _D -
unusual #17712 56.57.-ik oldalon írtam,és az 1.ik acc-omra kapnék 1 karit.....pffffff no comment!!!!! -
#17711 Nem. -
#17710 Mond meg lécci-bécci :) -
#17709 Én tudom. -
#17708 Igen én is ettől félek egy kicsit.. :S:S:S :'( ne Bánts Zoli adok 2k kk -t csak ne bántsss !! :'(
UI: Valaki tudja mi történt a Gamescampus verzióval? -
#17707 Majd megy Zoli és kibelez, aztán meg kitörli az összes karidat, akkor majd meglátod. -
#17706 26 . oldal tegnaő kaptam pm-et..
UI: nekem volt Hermites helerem és lm-es nukim is az más kérdés ,hogy nem énb csináltam. akinek nem tetszik az szophat. :) -
Neila #17705 Szuper hír maki...
Ezek szerint a fake claimekre ugyanúgy nagy ívben tojnak, mint a hackelésre.
Igazán örömteli... Gratulálok a karaktereidhez!
Remélem azok is kapnak PMet, akik a valós karaktereiket kérték vissza - még akkor is, ha a 48. oldalon tették.
Valaki esetleg tud információval szolgálni, hogy kapott-e PMet és hogy hányadik oldalon volt a postja?
Köszönöm előre is!
Szép napot! -
#17704 nem.. de a cs1 bot healerem az igen.... van az accon még egy fc4 LoB hybrid is persze ck... és 90napos premi február 17.-ig + 7 nem tradelhető exp card meg 5experencie pill a cs1-en... -
#17703 Eladó? -
#17702 van* -
#17701 Loll.. megtalálták a claim ur characteres cuccomat és vna egy H12 BoT healerem meg LM12 BoT Nukim ^^ -
#17700 Megnéztem pár régi képem, és tényleg ugyanakkora a két szám. -
Sixtail #17699 Az érdekes, mert tudtommal a warinak még mindig nincs egy darab ck attack skillje sem. :D
Habár ha bracerrel szaladgáltál, akkor lehetséges, de minek tennél olyat egy warival? o.O -
#17698 Nem a méretük zavar, csak hogy egyforma a két szám, nekem a warrimmal se volt egyforma (ha jól emlékszem). De kövezzetek meg ha tévedek. -
evoo #17697 CK Dmg a YY meg BS buffok miatt akkora :D -