9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát "bugok" már vannak, mert az én karijaim sehol sincsenek. -.-

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

makiii
Na hyperion azt mondta hogy ma már nem foglalkozik a template karikkal de holnap meghalgat sok mindennkit és megpróbál segíteni!
nem azt ígéri hogy sikerülni is fog de megpróbálja..
Küldtem SS-ket a régi kariról neki így talán sikerül..
Ha nem akkor feladom és Stanyizlava barátja leszek..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Stanyizllava
Tehát mindent értek deh még nem tudunk jászani igy van igaz

Peter55
Az, hogy kapunk karikat közel azon a szinten, amit elértünk, az jó! Az, hogy kapunk mellé cuccokat, hogy valahogy megéljünk, az jó. Az, hogy kapunk legalább egy epit, az jó! Az, hogy a skillek nagy része c10 lesz, és nem kell az elejérõl felhúzni, csak 2 lvlt, az jó - persze nagy szinten azért kellemetlenebb megoldani - !
De sokan még így is rengeteget buktak, gondolok a tárgyakra, epikre, valós pénzre, és ami visszaszerezhetetlen, sok-sok játékkal töltött idõ. De legalább van valami és nem kell az elejérõl kezdeni. Biztos lesznek, akik innen-onnan elõnyhöz jutnak, ha ezt nem tisztességesen teszik, akkor nyugodtan élvezzék csak a „munkájuk gyümölcsét” én inkább vagyok „jó” hiányában, de azokat saját magam szerezzem meg. A kérdés az, hogy van-e elég potenciál ebben és feltudja-e éleszteni az amúgy haldokló félben lévõ játékot, vagy mehet a süllyesztõbe amíg Indy nem talál egy másik szerencsétlen kiadót, akit megszívathat a játékával.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mégis mi alapján szûrik ki azt, aki valótlan adatokat adott meg a karakter visszaigénylõ lapon. Továbbá, hogy menni fog-e a template karik zökkenõmentes beépítése vagy csak bugok ezreit láthatjuk viszont, vagy ne adjisten pár napra leáll a játék. Mert akik egy kicsit is ismerik a játékot tudják, hogy a nagyobb kaliberû változtatásokat nem szeretik a szerverek. Az tény, hogy más a kiadó, viszont a fejlesztõ cég ugyanaz szóval a nagyobb (játékmenetbeli) hibákat nekik (is) köszönhetjük. Ezek mellett még számtalan kérdést lehetne feltenni. De azért én bízom, hogy találnak egy megoldást és viszonylagosan helyre áll a játék egyensúlya ezzel a lépéssel, persze lehet, hogy csak túl naiv vagyok, és erre esély sincs, majd meglátjuk!

Elnézést ha hosszúra sikeredett és emellett semmilyen lényeges információt nem tartalmazott!

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Stanyizllava
Six és ezt hogy értsem és hogy tok a kariba bele lépni

makiii
szerintem nem.. kellet vna ujat csinálni asszem.. 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Na eljött az idõ, hogy megjöjjenek a template karik:
Templates

Az instrukciókat a fenti link tárgyalja.
Fontos! Lépj ki 9D-bõl teljesen, mielõtt elkezded!

Hajrá! 😊

BarackHUN
A régi accountomról tudok felmenni rá?

I S A e o e m o w s m !

hát ezt kíváncsian várom...😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
hoghy lepakolj a kariról*

makiii
nyugi.. 😊
Most teszik fel a template karikat mindenkinek sok sikert aki kap..
20percet ígértek...

én meg a hülyeségeidet itt...na mind1 nem akarok vitatkozni hagyjuk, inkább úgycsinálok mintha észre se vennélek itt...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
úristen - . - pihen jegy keveset.. mint ahogy elõbb is leírtam keversz valakivel.. - . -

BarackHUN
Ez a mondat végre helyes volt, csak így tovább!<#smile>

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
Am meg zsolt ha átbasztál és , és elküldtem és nem lesz karim akkor te fogsz rá fázni mert ezt nem tudod letagadni hogy írtad mert megmutatom és mondok még pára jó dolgot rólad csak ennyit szeretem volna és szevasztok

Stanyizllava
Szabi maradj csöndbe mert unom a beszólásaidat

Stanyizllava
Makiii ne hazudjál te csak ilyen voltál másra nem is számítottam veled

makiii
ráadásul nem is arra a címre..

makiii
így van.. - . -

faszomat már mért nem lehet normálisan írni? rossz feljönni a fórumra... elmegy tõle a kedvem ha meglátom h te írtál. xD

Stanyizllava
télleg irt ismerem mert msn megvan már vagy 1éve ismerem
csak egy joba voltunk aztán nem

ReszegKoldus
szerintem nem mondta hogy írni kell nekik, õ írt

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Stanyizllava
makiii

ReszegKoldus
ki mondta hogy írj nekik arra a "címrehhh"? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Stanyizllava
HA most ez egy blöf vot megverem Makii xD és ez nem vicc ha nem lesz karim

Stanyizllava
nah valaki segitsen

Stanyizllava
deh akkor barack csak pár cucot kérdeztek
és msot nem kell levelet irni erre a cimreh [email protected]?

BarackHUN
Úgy kb. három hónappal ezelõttig lehetett.

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
Meddig lehet elküldeni ezt a cucot hogy vissaz kapjam az acuntott ?

Helyes, mindkettõnk feje megmarad! 😄

makiii
én játszottam ai -rebornon igen.. Ebbõl is látszik , hogy én mecena nevû karin nem lehetem azaz keveri a szezont a fazonal.. 😊 na mindegy ez nem érdekes volt , elmúlt.. 😉

Nem tudom ki volt, annak a spanja aki játszott Ai-rebornon. Ha jól emlékszek. Rég volt 😊

makiii
fejemet teszem rá , hogy életemben nem voltam mecena nevû karin. 😊

Azért az elixeket maxolhattad volna. 😄
És ez nem is volt olyan régen. 😛

Btw a fejemet teszem rá, hogy Meccena eredeti tulajdonosa nem Maki volt. 😄

makiii
uristen a nevemet tudja de a karijaimat nem.. bravó szép teljesítmény.. 😊

Valaki meg a spanja kos volt egy ideig amíg Mecennán voltak 😊

Stanyizllava
makiii rakd fel a kariaidat hogy ki voltál pontosan lécc mert azt tomm hogy zsolt vagy deh nem tom mien kariaid voltam volt Maki Meccena is volt ? vagy még mi volt

Stanyizllava
ot van

Stanyizllava
meg a galériámba
am Okos Teki nem látátok

makiii
akkor mutasd a képeket -. -

Stanyizllava
Nah nézétek meg Stanyizlavát olyan stanyizlavát szeretnék meg szerintem midnenki igy van az õ karijával is szerintem

Stanyizllava
Raktam fel képeket pár karimról ha érdekel régi szép idõk .D

makiii
A G1-es fórum megy nektek? 😊

makiii
ezt elnéztem bakker. :|

Stanyizllava
nekem ugyse kell majd egyenlöre

ReszegKoldus
ezt úgy kell értelmezni, hogy szar a refine rate és a games campus nem fog tudni eladni tear/scalet hacsak nem 50 centért adja darabját
de ez nem azt jelenti hogy annyiért is adják, csak a kedves játékos aki ezt írta a refineról, annak az a véleménye, hogy nem lesz kelendõ a tear/scale ha drágán adják

Stanyizllava
Ez Juu

makiii
http://dc9d.blogspot.com/

"3. Refining rates?

I tried to refine several weapons during the beta test. The results weren't good but as long as the drops rate provides a good supply of Blood Essence, nobody minds too much. Still, it would be nice to make a least a +7 weapon, when you take three identical items and hope for the best. One of them breaks at +4, the next at +5, the next at +6. Games Campus isn't going to sell a lot of Dragons Tears/Scales with those refining rates, unless they're priced at about 50 cents each."

Stanyizllava
Akkor küldjed gyorsan 😄DDDDD

Link!!!!!!!!!!!

Én rohadtul nem láttam ilyet, és eléggé hihetetlen...