21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#17775 xD látszik hogy 3 voltam helyes írásból akkor nem mind1 xD -
#17774 de nem szólhatsz érte, mert "amíg érthető nem mindegy?" ahogy ez már korábban meg lett tárgyalva -
miamoto #17773 akkor a belépös probléma G1 miatt van ez kóser, de valaki légyszi irja ide mit tegyek, hogy helyesen küldjem vissza a választ a PM re, hogy VÉGRE megkapjam a karaktereim!
Six valami ötlet_?
nagyon hálás lennék egy kis útba igazitásért!
köszi
-
#17772 Vagy addig ütöd míg meg nem tanulsz helyesen írni?!
Most komolyan...mond hogy nem vagy Magyar állampolgár sőt, nem is magyar iskolába jársz! Ez esetben szemet tudok hunyni arra a förmedvényre amiket te "hozzászólás" gyanánt hagysz!
Komolyan mondom kritikán aluli...
Tudom nem egy helyesírási tanfolyam, hanem egy fórum ahová írsz, de nem sül ki a szemed a begépelt szövegeket látván, ahogy mind alá van húzva pirossal????
Ha már veszed a fáradságot, hogy ide írsz, annyit tegyél meg átnézed a szöveget!
Köszönöm! -
#17771 Jah már nyugi mert semmien karim nem megy szar fejlesztenek
-
miamoto #17770 Sziasztok!
Kellene egy kis segitség!Kaptam PM et az elmaradt karikkal kapcsolatban, de sajnos nem értem, hogy mit is kéne igazán csinálni azon kivül, hogy meg kell adnom azokat az adatokat amiket kérnek.Nem értem mi az a Ticket szám amit oda kell irnom meg, hogy mért kell belogolni legalább egyszer mielött elküldeném a választ?(Bocs, picit hiányos az angol nyelvtudásom!)
Meg mért van az, hogy most már még a PM et se birom megnézni meg nem birok a játékba se belépni mert minden accomnál azt irja "Password Incorect"!Ez mért van?
Légyszi segitsen valaki!
Elöre is nagyon köszönöm!
-
#17769 nem törhette fel, mivel mondtad, hogy nem tudja feltörni még hack programokkal sem -
#17768 Jah bocsi akkor tulipán Óvoda megfelel :D
Am most vagy rossz a játék vagy föl törte zsolt a karimat xD
remélem az első lesz :D -
#17767 oda nem járhat hiszen 3 éves, erre nem gondoltál? -
#17766 Am ha bárki keresi makki low ot akkor ide jár sulibah :D
Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium
-
#17765 szar helyett szal sorry -
#17764 Am meg a dozi-ét álmodban sem tudnád föl törni mert ő nem olyan jelszókat talál ki mint te hogy
acunt:lord1495
jelszó:bazdmeg1
és tuti minden karid ba e van mert lord1496 is ez van szar acunt kell és neked lő tek :D:D -
#17763 hahahah nagy vagy ha karnád hack programokkal se tudnád föl törni az enyémet mert gy kis lov 3éves kis bumburnyák vagy aki azt hisz mindent tud deh egy low vagy akit elfogok kapni és adig verem a kis burádat mit szét nem szakat :D -
#17762 Egyem a gazdag szókincsed lol...
Nem ugyanezt írtam? x) -
#17761 zoli acca nincs? -
#17760 Látom elvagy velük foglalva.. nem is zavarlak.. :) -
Sixtail #17759 Eddig ez az egyetlen game, ami le tudott így kötni. Stílus és társaság miatt egyaránt.
Ha találok valami ehhez hasonlót, talán már fel sem fogok nézni ide.
De addig is <3 9D. :D
PS. AoW jónak néz ki, azt tuti kipróbálom majd. :) -
#17758 Köszönöm szépen, hogy ezt megosztottad velünk. -
#17757 acc:zyxel250
jelszó:exor12
Esetleg ezt ajánlanám :DDDD
vagy
acc:andras145
jelszóó:exo123456
UI: ezek működő accountok.. ^^ -
#17756 Én pedig a tiedre. Cserélünk?
Acc: bazdmega
Jelszó: qrvaancid -
#17755 Jah...
A refizhető ruhás, horgászós, lovon haladós, 1es szintű mob is lezúz, dungeonegyedülbukós. Játékok listáját légy szíves fel se sorold.
Ebben a játékban ezen dolgok hiánya az, ami engem ideköt, mint játék. És az a pár ember (akik ha jelenleg nem is játszanak) akiket ismerhetek, és jó véleményem van róluk.
8 zseb reliceknek, esetleg slotos ruhák, fegyó refizés, elixezés episzerzés. Egyszerű, de nekem pont megfelel. Craftolás nincs. 3-4-5+++ órás "instázás" nincs. -
#17754 a te karidat jövőhéten fogom.. Most dodóéra vagyok ráállva.. :)) -
#17753 A jelenlegi helyzetet tekintve bármi jobb ennél, ha ezt 1 éve mondod akkor igazat adtam volna. -
#17752 Tudsz ilyen stílusú játékot, ami elérhető F2P, és jobb ennél?
Stílus alatt a Kínai harcművészetet értem.
Age of Wulin hasonló, de :
A.: Nem elérhető.
B.: Elég gépgyilkosnak tűnik. (AAA kategóriás játék lesz) -
#17751 minek szenvedtek még ezzel -
#17750 Deh, ahogy a teja, beja, pehej, fojó, segéj is.
Elenpéllda: papagály, tolyó satb. -
#17749 a pojén nem pontos jé? -
Sixtail #17748 Tényleg nem értem. :D
Éppenhogy beléptem, jött is a DC 3 percen belül, és megint nem enged be. -.-
Kapják be, lol. >_> -
#17747 - Error Code 183 (Cannot create a file when that file already exists)
Quit the game and restart it again
error code 666 (maki pakolja a karidat) -
#17746 Ez mia rák :o.OOOOO
Disconnected from the game server [_Ecode:183
Maki pakolja a karimat vagy mih xD -
#17745 nem nem érted ő csak annyit mondot megcsinálja deh ebbe az a polyén hogy barátok voltak nem érted :S -
Sixtail #17744 És ez mit változtat azon, amit én írtam?
Az account share ugyanúgy az marad, lol. -
Sixtail #17743 Kösz az infót.
Én is röhögnék rajtuk, de ha nem tudok belépni oda, akkor nem lehet. >_> -
#17742 Neked csak olyan idióta barátaid vannak akik odaadják másoknak, pláne makinak a jelszavukat? -
#17741 direkt írtam úgy, de mindkettő jól néz ki -
#17740 az úgy volt , hogy én nem csináltam levelt csak elloptam a cuccait.. KIKÉREM MAGAMNAK !! :@@@@ -
#17739 Ezt elrontottad.. :)) Okos (ReszegKoldus) enged szamár( Dózer ) szenved.. ez így szerintem jobban néz ki.. :)
-
Sixtail #17738 Ez barátom account share. :D
(Feltéve ha jól értelmeztem, amit írtál. o.o) -
#17737 Am doz nézd meg lécci csak nekem szarakszik a 9d ? ?? :o.O -
#17736 eddig a megnyilvánulásaidból nem látszott, hogy fent lenne az a szint, sőt...
úgyhogy okos (ReszegKoldus) enged, Dózer (szamár) szenved :D