9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!valaki tudja hogy miért csak egy karit kaptam vissza a 3 helyett?mert annó mikor lehetett vissza igényelni a karikat én 3-at igényeltem erre beszopatnak egy hybriddel!a nukeremet akarom!!!valaki meg tudja mondani mi ma hiba, mit csinálok rosszul? elöre is kösz a segitséget!

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

BarackHUN
Minek magyarázzunk neked bármit, ha nem bírod felfogni.
Ha elolvasod az elõtted lévõ hozzászólásokat figyelmesen, megkapod a kérdésedre a választ. Ha erre nem vagy hajlandó/képes, akkor ne folytassuk a szenvedést.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
De, de: "De tudtommal majd valami security kérdésre is kell válaszolnod valahol." válaszoltam, hogy hol.

I S A e o e m o w s m !

Miért, nem arról kérdezett? o.O

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

pff ez már fáj bazzeg.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Stanyizllava
gyere nincsenek is karik még mit nyomjátok a cuccost 9dragonsra on senki nem játszik valaki fel tudott menni az accára ?

BarackHUN
Az a jelszó lecserélésénél kell.

I S A e o e m o w s m !

Nem tudom, sosem cseréltem G1-nél jelszavat.
De tudtommal majd valami security kérdésre is kell válaszolnod valahol.

BarackHUN
Egy nagy fos az egész.
Kaptam +5 levelt, egy GB6os setet, pár relicet, 6kkt meg egy slot nélküli +7 HM BD fegyvert és csá.
BPn minden kék warrior levert szinte...
Ennyit errõl.

I S A e o e m o w s m !

David9317
értem :/... hát akkor jó várakozást nekünk 😄

six és olyankor mivan nemtudom a jelszomat ? deh mindent oda mek hogy elfeljtettem a jelszomat és beirom mikor születtem és emailomat és elküldik a régi accom jelszoját sés léphetek be vagy mih ?
Ilyenkor semmit nem tehetsz, csak várhatsz mint én. Nekem is ez a problémám. Nagyon remélem, hogy megoldják majd. *-*

David9317
We are sorry, there are no character templates available to claim for your account.
ilyenkor mi van? 😮😮😮

deh meiknek kell a réginek ? vagy kell csinálni ujat barack legaláb te segits lécci meghálálom cuccal
Milyen levelet kaptál? Kitõl? o.O
Hivatalos fórumon is emlegetnek valami emailt. Én nem kaptam semmit. >_>

gb12 bot hyb waSzabi
gb12 hd nuker <-Rothina->
ec12 sf healer

ezeken elérhetõ vagyok😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

BarackHUN
1 karit tudtam igényelni, utána a többire Unhandles fost írja ki.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Kell hozzá az az e-mail amivel regisztráltál, a helyesen megadott SZÜLETÉSED dátuma, meg majd a titkos kérdésre helyesen megadott válasz is.
Épp ezért fényképeztem le ezeket 😊

I S A e o e m o w s m !

Milyen cuccokat adtak? o.o

Segitsetek nekem kérlek szépen kaptam egy levelet mit csináljak ha nem tudom a jelszavamat hogy kérhetem újra ?
BarackHUN
MEEEEEGVAAAAAAAAAAAAAAAN-nak a template karik, csak nincs mire helyettesíteni, szal megyek szopni, 3 kari kreálás stb...
Na de legalább elleszek mint a befõtt.

I S A e o e m o w s m !

mien szerveren vannak a karik
Nirvara vagy Phoenix
ZzoleE
Nem szóltam semmit.. már ápdételek... <#miaz>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Peter55
Már lehet peccselni!

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ZzoleE
Honnan tudod? Te már nyomod a gémet? 😄

hogy tudok bele lépni segítsetek léccíves mert nekem megvan a régi kariaim a phonexes és a régi nincs meg
Na megvan mind3 kari...😊 egész tûrhetõ cuccokat adtak...

makiii
HaEZnem elég akkor vess magadra !

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Sziasztok
Kapok valami infót hol tudom a kari a imatt megnézni ?
ZzoleE
Így van!

fsfd
makiii
most örülhet aki gyors volt...
ugyanis: "unhandled exception" sok mindenkinek ezt írja ki.. 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
tudom de sokan azt csinálták hogy nem csak egy accountot csináltak ..( Ip changer) és akkor nekik most nem csak 1 template accountjuk van van..

makiii
kikapcsolod a géped, kialszod magad, elmész magántanárhoz megtanulsz írni visszajösz , leírjuk és tudni fogod ez a javaslatom..
amúgy meg www.gamersfirst.com/9dragons
bejelentkezel utána support írsz nekik ( ez lesz a nehéz neked)
és vársz .. Mára ne írj többet megkérlek szépen a többiek nevében is !

jah akkor oké. 😄 nem szenvedek feleslegesen^^

ZzoleE
Ja, nekem sem ápdétel.Viszont sikerült a 3 karit visszahozni, más dolog, hogy mind3 bot volt, és most shao, beggar-ok lettek. lol
Ja, és ha jól láttam minden karim szintjét lefelé kerekítették. Mind1, én úgyis imádok grindelni... xD

Hugim: Fakkomba, azt hittem hogy mindenki vissza tud jönni régi karikkal, és akkor én is visszatértem volna. <#rinya>

Stanyizllava
Mit kell csinálni azt mit nekem mondod makkiii ? hogy kell cuccot küldeni hyperion emailjára meg képet hogy vissza adja és meg kell adni melyik karira adja ?

P0Th3aD
Félre értés ne essen max azt a 3 karit tudod amit reggeltél
és csak arra a 3 ami van azon az accon...
uh ien átruházás és atöbbi nem igen lehetséges

Apokalipszis - BOT warrior

P0Th3aD
a szemöldökömet*

Ez kimaradt : D:😄

hmm hát nekem ez nem megy amit itt leírnak... lehet hogy rosszul csinálom. :/

makiii
neked legalább van. 😊
Télleg ha esetleg valakinek van 200 accountja templatekkel adhat egyet amíg hyperion nem intézkedik nekem..

A game még nem jó, nem is írta senki, hogy jó már.
Csak az oldal a karik visszaszerzésére lett megjelenítve.
Mint mindig, most is sok a bug, valakinek nincs meg a karija, van aki másik klánt vagy rolet kapott, van aki rossz szintût. 😄

A game maga még update státuszban van. Most cserélik ki a GG-t is. Úgyhogy még lehet várni rá.

P0Th3aD
Sikerült megoldani...de csak Hugit!
Viszont ami az érdekes hogy ugy tünteti fel amikor visszamentem megint hogy LoB warrior 😄😄

Az érdekes lesz...Amugy normálisan kiirta hogy BoT harcos de mikor felül írtam a másikat már azt írta h LoB!
Eléggé érdekesen fogom ráncolni ha ez tényleg igy is van...

köszi!

makiii

makiii
nem jó a játék..

makiii
Akkor már ketten vagyunk. 😊

P0Th3aD
Na király...

Ugye aktiválni lehetne a karikat, namost a fõ accon amit elõször csináltam nem tudtam megváltoztatni a jeszót mivel az ellenõrzõ kérdésre hülye összevissza szöveget gépeltem be...

Na most ugye csináltam sok ujat, de azon a régin nem csináltam semmit, és ien összevissza jelszó volt hozzá amit G1 ad randomra és megváltoztatni sem lehet így...

Akartam volna aktiválni magam de kiirta hogy az adott accounton nincs oan karim amit vissza hozhatnék, így a régi elsõ acc kellene, de a jelszo ugye krix krax...na most ez nem is lenne gond gondoltam benézek freemailre mi a helyzet!

Nos, a helyzet az h megváltoztak a szabályok és mivel kábé 2 hónapja áttértem gmailre és bele sem néztem a freemailesbe így õk addig blokkolták azt a mail címet aki oda akart küldeni bármit is nem tudta, és az össze levél ami ott volt automatikusan és visszavonhatatlanul törlõdött!

Szuper kis mese volt ugye?

Szóval eldõlt játszok e vagy sem 😄

FAIL

Játék csak nekem nem megy? nem csatlakozik még a szerverhez ahogy elindítom a launchert...

BarackHUN
Mind2 jelszavam elfelejtettem, és a kép amire mentettem, nos nem találom.
Szal elleszek egy darabig még.

I S A e o e m o w s m !