9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
Ha elolvasod az elõtted lévõ hozzászólásokat figyelmesen, megkapod a kérdésedre a választ. Ha erre nem vagy hajlandó/képes, akkor ne folytassuk a szenvedést.
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
De tudtommal majd valami security kérdésre is kell válaszolnod valahol.
Kaptam +5 levelt, egy GB6os setet, pár relicet, 6kkt meg egy slot nélküli +7 HM BD fegyvert és csá.
BPn minden kék warrior levert szinte...
Ennyit errõl.
I S A e o e m o w s m !
ilyenkor mi van? 😮😮😮
Hivatalos fórumon is emlegetnek valami emailt. Én nem kaptam semmit. >_>
gb12 hd nuker <-Rothina->-Rothina->
ec12 sf healer
ezeken elérhetõ vagyok😄
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Épp ezért fényképeztem le ezeket 😊
I S A e o e m o w s m !
Na de legalább elleszek mint a befõtt.
I S A e o e m o w s m !
Nirvara vagy Phoenix
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Kapok valami infót hol tudom a kari a imatt megnézni ?
ugyanis: "unhandled exception" sok mindenkinek ezt írja ki.. 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
amúgy meg www.gamersfirst.com/9dragons
bejelentkezel utána support írsz nekik ( ez lesz a nehéz neked)
és vársz .. Mára ne írj többet megkérlek szépen a többiek nevében is !
Ja, és ha jól láttam minden karim szintjét lefelé kerekítették. Mind1, én úgyis imádok grindelni... xD
Hugim: Fakkomba, azt hittem hogy mindenki vissza tud jönni régi karikkal, és akkor én is visszatértem volna. <#rinya>#rinya>
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
és csak arra a 3 ami van azon az accon...
uh ien átruházás és atöbbi nem igen lehetséges
Apokalipszis - BOT warrior
Télleg ha esetleg valakinek van 200 accountja templatekkel adhat egyet amíg hyperion nem intézkedik nekem..
Csak az oldal a karik visszaszerzésére lett megjelenítve.
Mint mindig, most is sok a bug, valakinek nincs meg a karija, van aki másik klánt vagy rolet kapott, van aki rossz szintût. 😄
A game maga még update státuszban van. Most cserélik ki a GG-t is. Úgyhogy még lehet várni rá.
Viszont ami az érdekes hogy ugy tünteti fel amikor visszamentem megint hogy LoB warrior 😄😄
Az érdekes lesz...Amugy normálisan kiirta hogy BoT harcos de mikor felül írtam a másikat már azt írta h LoB!
Eléggé érdekesen fogom ráncolni ha ez tényleg igy is van...
Ugye aktiválni lehetne a karikat, namost a fõ accon amit elõször csináltam nem tudtam megváltoztatni a jeszót mivel az ellenõrzõ kérdésre hülye összevissza szöveget gépeltem be...
Na most ugye csináltam sok ujat, de azon a régin nem csináltam semmit, és ien összevissza jelszó volt hozzá amit G1 ad randomra és megváltoztatni sem lehet így...
Akartam volna aktiválni magam de kiirta hogy az adott accounton nincs oan karim amit vissza hozhatnék, így a régi elsõ acc kellene, de a jelszo ugye krix krax...na most ez nem is lenne gond gondoltam benézek freemailre mi a helyzet!
Nos, a helyzet az h megváltoztak a szabályok és mivel kábé 2 hónapja áttértem gmailre és bele sem néztem a freemailesbe így õk addig blokkolták azt a mail címet aki oda akart küldeni bármit is nem tudta, és az össze levél ami ott volt automatikusan és visszavonhatatlanul törlõdött!
Szuper kis mese volt ugye?
Szóval eldõlt játszok e vagy sem 😄
FAIL