21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#17815 Nincs semmi cenzúra. :)
Egyszerűbb okom van, és az egy személy. :P -
bomb1111 #17814 HAHAHA,ezt még nem hallottam, de jó )))) -
#17813 Erről az a vicc jutott eszembe, amikor az amerikaiak küldenek egy zsák mákot a kínaiaknak, jelképezve, hogy mennyien támadnak az ország ellen ha gond lesz.
A kínaiak meg vissza küldték ugyanazt a zsákot, a rajta lévő felirat pedig: mi meg ennyien, és a benne lévő mák meg le volt darálva. -
bomb1111 #17812 Egyszer Hu Csintáo azt mondta az amcsiknak hogy ne nagyon szökdössenek a visszeres lábaikkal,amikór az emberjogokról handabandáznak,mert talán elkezd gurúlni,mígnem dűhbegurúl ,elereszti a kínaiakat és akkor garantálja hogy max 20 év alatt a kínai is hivatalos nyelv lessz az usában.Ennyit az asszimilációs érme tuloldaláról.))))) -
#17811 Az angol csapatok külföldi játékos aránya is ezt mutatja (asszimilációt). -
bomb1111 #17810 Hoppááá,Beleszólt talán cenzné és ura ? DDDD Jaaa értem,az új média törvény,melynek a lényege hogy csak ha lehet kettesben komplottáljunk és semmi esetre nyilvánosan.
De félretéve a viccet tényleg van egy britt,féligmeddig nyilvános lista hogy mely nemzetek tagját (legyen az nő vagy férfi) házasitják össze brittekkel,nagyon szivesen.Csak az a bökkenő hogy tényleg szeretnék ha az illető ott is maradna,brittfőldön.Ennek meg asszimiláció szaga van. -
#17809 Mert nincs aki nemet mondana. -
#17808 Igen.
Miért?
MSN en elmondom. :) -
#17807 Ha egy angolszász bikinimodell felajánlaná a testét eme nemes célra, tán nemet mondanál, mondván, a magyarságot ennek gátat szab? -
#17806 Semmi ilyenről szó sincs. :D
És az én vérem nem frissülhet angoléval. ;) -
bomb1111 #17805 Hihi,ti tényleg komolyra vettétek a dolgokat.Csak vigyazz Dodó mert amíg a brittek,vérfrissités néven szivesen házasodnak magyarokkal,a finnek nem találják hasznosnak a finnugór nyelvcsopórton belüli vércserét.DDDD Aztán meg ott van a Mikulás is meg a télapó,akik biza sok bonyodalmat okozhatnak. -
#17804 Írd be angolul kisbetűkkel, és oszd meg velünk az eredményt. ;)
Keltainen lohikäärme miekka romahtaa = yellow dragon sword of collapse
totta yleinen wei = true general wei
:D -
bomb1111 #17803 Kedves agézségedre.Ha majd ideírod a G1 től kapott PM et,ne írj semmi személyes infót-username,nickname,claimed username,stb.Gondolom megértetted.Biztosan fogsz hasznos tanácsokat találni. -
miamoto #17802 Köszönöm szépen az útba igazitást Six!bomb neked is kösz!Ma már nem kezdem el mert reggel meló meg voltunk picit piálni a haverokkal most értem haza...
de majd holnap utána járok,remélem sikerül!
de mindenképp köszönöm a segitséget!
Jó éjt! -
bomb1111 #17801 Amúgy ha volt avagy lessz alkalmad megfordulni finn földön,a legnagyobb meglepetésedre,minden beszéd olyan magyaros.A hangsúly,a magán meg mássalhangzók változata,hanglejtés,stb.Na szoval minden magyaros de semmit sem értesz))))De ne is csodálkozz hisz a két nyelv,egyazon nyelvcsalád tagja. -
bomb1111 #17800 Téves.veri essence -
#17799 Petivel MSN-en épp finnre fordítgatjuk a játékot.
blood essence = Veren olemus
x) -
bomb1111 #17798 Igen,lehet belogolni bármely játékba,aminek semmi köze a G1hez))))) -
kalidor #17797 Csodás..Update szerók 3-4 óra után újra állnak. :) Gratula ezeknek lehet belogolni...
Nehogy elfelejtsem...:D
Petiiiiiiiiiiiiiiii gyere wt-be. :D -
bomb1111 #17796 Hahahahaha,az nem jó,mert az már valami klonozott csodabogár és azok nem szoktak részegek lenni. -
bomb1111 #17795 A tegnap,Hyperion,a többi blabla és nyalási kérelmei közt elkönyvelte hogy az első gyereklépések a játék javulásában,megtörténtek.......Ha meg azt is hozzáteszem hogy az állitólagos székhelyükön most fényes munkanap van(kéne legyen) akkor én el kell menjek az orvosokhoz.....Márhogy biztosan nálam van a baj és nem akarom megérteni hogy az a JÓ ha nem lehet belogolni,meghogy munkanapközben sosem javítanak valamit,meghogy...... -
#17794 Rézfaszu bagoj? -
bomb1111 #17793 Rendben,akkor marad a szú vagy esetleg más,szervetlen,maróhatást kifejtő bármicsoda)))))) -
#17792 Kibékültetek? -
Sixtail #17791 Há de ha engem kérdez én is válaszolok már. :P -
Sixtail #17790 A ticket number az a szám, amit akkor kapsz, ha küldesz a supportnak egy "kérdést".
Itt egy útmutató, hogy hogyan kell support ticket-et csinálni:
How to submit a ticket
A ticketben ugyanazokat a dolgokat kell megadnod, amiket kérdeztek PMben a fórumon. Amikor elküldöd, megjelenik majd egy szám "Reference number" néven. Na az a szám lesz a "Ticket number".
A "kérdés" kategóriája nem annyira lényeges, válaszd az "Account issues" vagy a "Character issues" kategóriát. A lényeg, hogy ne valami teljesen más kategóriát válassz, mint pl "Payment Issues", mert az nyilvánvalóan nem lesz jó. :)
Arra még figyelj oda, hogy ne sokáig időzz a support oldalán mielőtt elküldenéd a "kérdésed", mert akkor semmi nem fog történni, csak kiloggol a support főoldalára.
Előbb írd le a dolgokat pl Notepadban aztán copy-paste a support oldalra, hogy gyorsan küldhesd. Így tuti nem lesz gond.
Ahol meg kell adnod a felülírandó karakter nevét, van egy figyelmeztetés. Az azt jelenti, hogy azzal a karakterrel legalább egyszer be kell logolnod a játékba, különben a felülírás nem lesz sikeres. És minden cuccot, amit meg akarsz tartani, pakolj át egy másik karira/accountra, mert a felülíráskor azok is el fognak veszni.
Ha valami még nem világos, kiálts! :D -
#17789 azt azért mertem remélni, hogy nem arra értetted :D
de ha azt nézzük, amire értetted, valóban lehetnék, de a másik kettő hiánya miatt meg nem -
#17788 Majdnem. Közel jársz, a biotermikus résznél vétettél egy apró hibát. -
bomb1111 #17787 ÁÁÁÁ nem is a nyalási meg a gerinctelenségi dolgokra értettem.Ezt a legkomolyabban,nem is föltételezem rólad.Hanem a kötekedési hajlamodra értettem. -
#17786 nem ismerek egyet sem, de szerintem azok sokat nyalnak mire eljutnak odáig, hogy nekik nyaljanak, nekem meg egyik sem jön be -
bomb1111 #17785 ))))))Pedig meg mertem volna esküdni. -
bomb1111 #17784 Ha ide bemásolod a kapott PM et,szivesen segítek.Ami a legalább egyszeri belogolást illeti :A G1 es 9d accountodon készits egy karit,és aval logolj be legalább egyszer.Majd arra fogják fölülírni a visszakapott karit -
#17783 nem -
bomb1111 #17782 HAHAHAHA,ez tetszett.De én rájöttem))) A felhasználoneved keresztrejtvény és a jelszavad meg finomvegyes))))) -
#17781 a helyes válasz 3 -
bomb1111 #17780 Hehehe,ezek szerint a magyartanárod 3-13 ig adta a jegyeket és persze a 13 as volt a maximum.De amúgy már mondtam,engem nem nagyon zavar mert úgyis megértem általában mit akarsz mondani.Aztán ha meg te úgy gondolod hogy a helyesírásiszinted bőven elég,az a te saját,prívát választásod.Biztosan politikusnak készülsz))))
@ReszegKoldus igaz te politikus vagy ? vagy talán szú ?
Na jó játékot és szép estét kívánok mindenkinek -
#17779 Nekem a pí utolsó 5 számjegye a jelszavam a négyzeten, köbgyököt vonva a napéjegyenlőségi együttható bioritmikus egyenletének alfa és omega szögének a harmadolásával megkapott triviális szorzat abszolút értékének a negatív trigonometriai párjával együtt értendő oszthatósági együtthatójával felezett gyököt vont majd megkettőzött alfanumerikus másodrendbeli szigma kötést tartalmazó kovalens neutrontömegegységű brazil szappanoperális mexikoi drogkartelles megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért szintű elkáposztásíthatatlanítottátokkal megegyező asszociácios higénikus biotermikus már-már dezoxiribonukleinsav szerű megfogalmazódása a latin ábécé utolsó három betűjének a negyedik hatványával megegyező szinusz-tétellel kiszámítható másodfokú egyenlettel egyszerűsíthető szám.
Fejcsétek meg -
#17778 xD -
#17777 kisbetűnagybetűésszámokkeverékeFTW. -
#17776 nagy tévedés, nem látszik, hogy 3-as voltál helyesírásból :D