9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élvezd ki! 😊
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
van benne azért 1-2 hiba,csak lv3 ig ad elixet,de ez csak kisebb
a nukeremet nem adta vissza phoenix-re
de a warrimat igen,de azt viszont nirvánára,nem phoenix-re pedig oda kértem lolz,mindegy
aztán,kicsit fura hogy most a warrim gb12 nél full 2nd role skillel tolja,minden c10 es,és hackernek hivnak xD,na mindegy,nekem tetszik hogy megvan a skill de ha a többi hülye miatt szovik ott,az nagy poén lessz
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Szóval szerinted nugetekért kockáztatni fogom azt , hogy megint megutáljon mindenki? 😊
Hát fura egy baleset... =/
Ha mutatsz egyetlen egy SS-t hogy én tradeltem veled nugeteket akkor
Eltûnök egy örök életre és neked adom minden in-game beli dolgomat..
Ha meg nem mutatsz , akkor ne rágalmazz., Köszi. ; )
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Már csak azt kell elmondanod mivel loptalak meg,mikor és hol. 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Apokalipszis - BOT warrior
Pókembert nem bántani!
Különben is ha Bari most volt 16 vagy 7 bocsi elfelejtettem, no meg addig elszámolni...á!
Szóval az uccsó rész 2003ban volt õ akkor még nem nézett/nézhetett ilyeneket! Uh most had élvezkedjen!
Ritkán adatik meg az embernek ily öröm hogy ilyen "kultúrában" lehet része! : ))
Annyi valóság van benne, mint a Pókemberben. 😛
I S A e o e m o w s m !
Költõnek kell lenni, hogy méltóan ki tudd fejezni a ValóVilágban zajló dolgokat, hisz ott már nem csupán hétköznapi dolgok történnek, hanem olyanok melyeket a versekben hallhattunk annó a padban, esetleg otthon ülve, és olvasva a rég elhunyt költõk örök ajándékait!
Sziasztok.
I S A e o e m o w s m !
Épp most húzzák ki egymás nevét a Villalakók, Karácsonyi ajándékozás címén, erre itt vitatkoztok, amikor dúl mindenhol a Christmas hangulat.
Ejnye.
I S A e o e m o w s m !
De ne hagyjátok abba, még nincs vége (gondolom 😄)!
És ember te mondod hogy keverlek lá talak megmondod milyen cucc volt rajtad RL9 Bot wari 100def kék szintû soroljam !!!
Nekem msn-en a nevem egészen más..
Divat Pujaro FTW ! 😄
Szerintem nézd meg mégegyszer ki is volt az...
eloptam
bene van a fegyómba 2
de így jó
(19:11) Kovács Zsolt: lesz még 1kk-m
meg vanfegyómba is ccuucc
jófewj vagy
köszi.
(19:13) Kovács Zsolt: látod
msot ha
elkülted volna az e-mailt
akkor lenne
(19:13) Kovács Zsolt: 2nd roles cuccod
és nem kelett vna tõlem kérni
és nem vettem vna el a nugeteidet
(19:14) Kovács Zsolt: szal így jártál öcsi
(19:14) Kovács Zsolt: ha esetleg kell 2nd role-s ruci akkor küldened kell e-mailt... és esküszöm ha megtanulsz írni akkor visszaadom egyszer
Kalap kaki...oké hogy max skillek cs12n 75% az awareness de könyörgöm 500def... O.O
Rámpislognak és halok...
warirol még nem tudok nyilkatkozni de hasonlo kaki lehet az is!
Azért ne busuljunk hiszen a karik itt vannak...bár szart sem érsz most velük 😄
P.S nemsok kolbászt készítettem most mivelhogy januárba jün a lényeg,de házigyártmányba ,persze tuti echte naturba kijött kb.4
5 euróba per Kg))januárba meg jön a sonka meg a többi.
Vannak +11 -es ! fegyverek,255ös packokat adnak el exp cardokból..
hogyisvanez? =/
LFet nem nehéz szerezni, csak kell egy laza SM (?) kari hozzá és megcsinálod a questet azon. 2nd role ruci már kicsit nehezebb, habár ha lenne CS setem, nem nagyon érdekelne.
Epikbõl csak Shen Mo-t sajnálnám, a többi úgyis hasztalan, illetve késõbb is megszerezhetõ (TGW nehezen ugyan, de még az is megszerezhetõ - ezt annak, akinek volt 😛).
Elixek nélküli létet is túlélném, skillek... Hát a def nuke nagyon fájna, de azt is túlélném. 😄
Összegezve, én ellennék, ha kapnék karit. 😄
Hybemmel szétzúznám GCt még +2es fegyóval is, most állítólag nincsenek über-debuffok, úgyhogy sima ügy, jönne a píz, elix meg manual megállás nélkül. 😊
Pedig még ki is ürítettem az összes karimat, pucér most mindegyik, annyira vártam már ezt a template dolgot, lol. Szegény Gyümölcs segített a pakolásban, elég sokáig is tartott, és most kiderül, hogy minden hiába volt. Megyek lelövöm magam (vagy nem 😄).
1lvl-t buktam vele de ez a legkevesebb!
Fegyó tényleg kalap kaki, nincs hozzá slot igy esélytelen!
Viszont ha vmi pozitív dolgot is mondhatok az az epi, UCoNS nagyon nehezen küzdötte össze a társaság, és így legalább az megvan!
Majd kiváncsi vagyok, leszek a folytatásra...
Szép estét all
Mivel nem voltak azon az acc-on karik igy tegnap gyorsan kreáltam hármat csak az a bibi, hogy majdnem az összes RtE meg RtK questet ujra kell nyálaznom!Na de mind egy nem panaszkodom!Legalább van valami...
Neked Six kitartást a várakozáshoz meg mindenkinek aki még nem kapott semmit vissza!Remélem gyorsan tul lesznek azon a javitáson!<#email>#email><#hamm>#hamm>
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
A karik kicsit használhatatlanok... Adtak egy +8-as sima lm fegyót h-knak slot nélkül. Db-k ha jól sejtem +9-et kaptak ebbõl. CS YD damage set és ck set ha már H vagy....Alatta marad a gb. 😊 Second rolos ruha nincs, se lf. RTD küldik megvannak csinálva, az összes többit lehet újra. New relicec bk és gk ec-bõl, mellé még haszontalan nugget, de most komolyan ki használ olyanokat. xD Elixirek nincsenek maxolva de!! kaptunk level 4-ig mindbõl egyet, ami Petinek sorba mínuszoltak. 😄 H és feletti epi van: unsealed conqueror, alatta semmi... 😊Skillek c10-ek mindenkinek...GB karik megkapták a second rolos skilleket c10-en LOL. 😄 Passok nincsenek, be nincs, de már 8 milkát adnak ha hermit voltál. 😄 Remélem nem hagytam ki semmit...😄
Mellé megölték gg-t, szóval az összes régi ingyenes hack használható...Gratulálok Hypnek. 😊
Kitartást mindenkinek. 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
@miamoto
Te legalább egyet visszakaptál, grat! 😄
@Dózi:
Megnézem mire fogsz menni a karijaiddal GBs ruhasettel meg slotmentes fegyókkal. 😄
Neked különösen nehéz lesz cuccokat szerezni hozzá, mert te eddig csak vártál és nincs semmi alapod (gold, meg pár cucc, amit használni is lehet) a kari tuningra. Azért hajrá! 😊
Mondjuk én nem erre számítottam. Hogy lehet az, hogy a játék készítõi maguk sem ismerik a játékot, amit készítettek? lol
Vagy mégis mire alapozták ezt a "szinthez megfelelõ" cucc dolgot?
No de engem még nem izgat, én még a karijaimat sem kaptam vissza. 😄
Mindenkinek sok sikert! 😊
A nukert tudtam kikérni, de már bánom, annyit ér mint egy OC-s kb(skilleket leszámítva).
A healerrel még tudnék is kezdeni valamit, pl 2nd role rucival egész jó lehetne, de mivel Unhandled Exception van, ezért várat magára 😊
I S A e o e m o w s m !
Bari! Szád széttépem, ha bemész VoH-ba jázminka nélkül! 😄
Dózira kaptam +4 lvl, Girlön buktam 5öt. Legkissebb maradt EC1. 😄
Nekem még pár nap, mert ultravidéken vagyok, és majd csak karácsony táján érek haza. De mindenképp megyek majd rontani a levegõt.
Pá addig is!
És most jön az, hogy.:
Ugye én megmondtam, hogy várni jó? 😄
Live: DoZeR 982
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Kitartás mindenkinek!!!
losing, Post issues and questions here:
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=109058
Some issues have been identified and fixed already, the developers are monitoring these threads.
--------------------
G1 - SUPPORT - Message me -TimeZoneConverter
Hyp
A fõ karit kiváltottam gond nékül, a másodikat is engedte de a harmadiknál hibát írt ki, és mikor beloggoltam akkor néztem hogy még a 2.at sem írta felül uh sztem ez vmi bug!
Lehet idõ kell mire ezt is kijavítják...
De sajnos a helyzet még mindig változatlan!😞
Azt az egyet vissza kaptam de azóta akár hányszor próbáltam, midig ugyan azt irta ki!Elsöre is csak a hybridet irta ki a step 1. nél mint vissza igényelhetö karaktert.A nuker meg a másik hyb-nek hült helye.Létezik hogy újra a régi a nóta?Nesze semmi fogd meg jól!😞 Pont azt nem kapom vissza amire a legjobban vártam.Hát ilyen az én formám!
Ha valakinek ugyan ez a problémája és tudja a megoldást akkor irjon ide a fórumra légyszi!Köszi!
Külön-külön kell az összeset visszakérni...Egyszerre csak egyet ad vissza. Remélem segítettem. 😊
Ha valaki tudja a választ légyszi segitsen!pls
Köszi a figyelmet és elöre kösz a választ is!
Szép napot mindenkinek!
Majd ha befejezem a kolbásztöltést akkor még frissítek.Még nem töltöttem ki az ott leírt lépéseket úgyhogy ne is kérdezzetek.
Jó szorakozást
Mind1 nekem 1 account van amin lettek régi karik, na most ott van mind a 3 elsõ lépésnél...kiválasztasz egyet és az adott accounton lévõ egyik karakterre felülirhatod!
Na most ehhez természetesen kell 3 karakter, tehát ha az adott accounton nincs karid akkor csinálja! ha csak 1 van akkor addig csak 1et irhatsz felül és így tovább!
Viccet félre téve, ha tényleg ekkora a baj, tényleg nem ártana normálisan megfogalmazni/írni! Ez amit ide prezentáltál még egy 2. osztályos szintjét sem üti meg...nem cikizni akarlak, de azért ezt nehéz így kihámozni, hogy mi is a gond!
És hiába ad Bari msn címet ha ott is hasonlóan írsz a büdös életben nem lesz segítség, ha csak nem irattatod meg vkivel a mondanivalóid, vagy nem használsz tolmácsot hogy mindannyian értsük mirõl is hablatyolsz!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer