21072
  • BarackHUN
    Engem igen, de a házunkat nem. Az a kép amúgy is torz, annyi pia után bárki lehetnék.
  • ToshiBá
    Téged már láttalak képeken. :D

De azért big riszpekt, ha tényleg a szomszédja vagy!
    x)
  • BarackHUN
    Ot a házunk a hátérbe gecc, ahol a piros pízsama also van kitterítve, láttyátok?
  • ToshiBá
    Nem. Minősítettelek téged, és a koszos fajtád.
    Igazi románvérű scammer vagy.
  • BarackHUN
    Csak ezért kérdem, ha nagyon figyelmesen olvasol a helyesírásilag értékelhetetlen sorok között ott lesz szigorúan kis kezdőbetűvel "adri" is. Feltételezem az Adrián rövidítése (csak nem Adrienn akar az lenni).
  • makiii
    ezzel a HSZ-el kifejezted az egész életedet..
  • ToshiBá
    Nem érdemled meg, hogy annak vallhasd magad.
    Egy puttó kis román féreg vagy. Tuti hogy a felmenőid női tagjai román f*szt szopkodtak, ezért lettél ilyen kis selejt g*ci.

Találtam is családképet rólatok lol!
  • makiii
    Szívesen válallak
  • makiii
    télleg? :)))
    Nem tudom biztos zoli verőembere lehet.. :)
  • BarackHUN
    Amúgy ki az az adri akit meg kell kérdezned?
  • BarackHUN
    Sugi pula te kis majom :)
  • makiii
    Peti kussolj :)
    Magyarnak vallom magam de mivel Románia "adja" a kenyeremet akkor tartozok ennyivel...

Stanyi nem én voltam már mondtam ^^
  • Peter55
    Most akkor mi is van éppen stanyi?

Maki, te meg döntsd el, hogy román vagy, vagy magyar.
  • Stanyizllava
    Am jók a karik miket csináltál a zyxel250 ribanc bazdmeg kurva stb jó nevük van de hol van a EC8 wt nukerem kitörölted o.O te ilyet is tudsz :D
  • makiii
    Ilyen sok idő volt feldolgozni kis román fiú? :)
    Na mindegy nyugodtan rúgd bokán magad ezért is
  • ToshiBá
  • ToshiBá
  • ToshiBá
    Én inkább a Darwini evolúciós elképzelés híve vagyok.
    Miért is?
    Középkor. Az inkvizíció aranykora. Egyházi álláspont : A Föld lapos, és a Nap forog körülötte. Aki ennek ellent mert mondani az vagy máglya, vagy nyilvános visszavonás (Galilei).

Isten létezését is az egyházi vallások akarják nekünk bemagyarázni.

Köszöntem a figyelmet.

• BarackHUN
    A deizmus is érdekes volt annó, mint hit.
    Főleg tudósoknak volt ez a nézete, mely szerint Isten megteremtette a világot, vele az embert, de onnantól kezdve nem szólt bele a dolgokba és csak figyel. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak ez elfogadhatóbb, mint az hogy Isten mindenhol jelen van, stb.
    De aki realista, és csak "hiszem ha látom"-ként tud gondolkodni, azt nem tudsz meggyőzni ilyenekről, én speciel nem is akarok meggyőzni senkit.
    De erről meg az a vicc jutott eszembe, amikor a proffal veszekedik a tanuló, és "hiszem, ha látom"-ot hajtogatva cáfol valamit.
    Mire a prof megkérdi, hogy látta-e már a saját agyát.

De ugyanakkor ott az ellenpélda, pl akik látták Istent amikor 2 percig megállt a szívük az autóbaleset után stb. Hogy abból mi igaz, ki-ki döntse el miben hisz :)
    (Megmondom őszintén én se feltétlenül hiszek a mennyben meg az angyalokban stb, de az biztos hogyha léteznek, akkor vannak reciprokaik is, démonok meg pokol :P)
  • ReszegKoldus
    "A rossz problémájának első fennmaradt kifejtése Epikurosz ókori filozófus nevéhez fűződik. Az erre hivatkozók vitatják az olyan isten létezését, aki egyszerre mindenható és irgalmas: szerintük egy ilyen isten nem teremtett volna olyan világot, amelyben jelen van a gonosz, vagy legalábbis nem tűrné el annak huzamosabb létezését. Az érvelés szerint egy mindent tudó és mindenható istennek képesnek kell lennie szándékainak megfelelően irányítania a világot. Mivel a gonosz mégis szemmel láthatóan létezik, bizonyára Isten akarata szerint létezik. Ebből következik, hogy az ilyen isten vagy nem mindenható, vagy nem mindent tudó, vagy nem végtelenül irgalmas. Amennyiben azt is feltesszük, hogy ha létezik isten, akkor az az isten végtelenül irgalmas, mindent tudó és mindenható, arra a következtetésre jutunk, hogy ilyen isten nem létezik."
    na ez például király, ezzel sokkal könnyebben tudnék azonosulni, mint hogy feltétel nélkül higgyek valakiben/valamiben...
  • ToshiBá
    Mármint hogy
    Jobbik Magyarországért Mozgalom, és Ateista
  • ToshiBá
    FB adatlapomon ez a 2 dolog látható idegeneknek.
    És engem egy cseppet sem zavar.
    Ha van Isten, akkor egy beteges fasz, aki imád rajtunk röhögni.
    Ezt én találtam ki, és tartom is magam ezen állításomhoz.
  • ReszegKoldus
    azt érdekes lenne tudni, hogy pl. az ateizmus megfér-e mondjuk a jobbikkal és nézeteivel
    hmhm..de hát ezt itt úgyse fogjuk megtudni
  • ToshiBá
    Ehhümm... :D
    Tudtam, hogy ha lassan is, de meg fogod érteni. :D

Köszönjük a Házi Áldást Bombom! :D

RK (azaz DB) pedig nem az ami, hanem az ami nem.
    ;)
  • BarackHUN
    Mindig minden körülmények között? Lenyúlták Alekosz dumáját a VV-ből? Hát basszák meg! Beperlem az egészem a gecibe, és megy a levesbe mint a Wikileaks....
  • ReszegKoldus
    nem nem talált egyáltalán :)
    a vallások-kultúrák történelmének utánanézhetnék, de nem hiszem, hogy abban választ kapnék a kérdéseimre...
    látod például itt is két részre van osztva, ebből a másodiknál ír olyat, hogy
    "Biztos tudás arról, hogy amit Isten Igéje mond, az mindig, minden körülmények között igaz és megvalósul. A hit kifejezi az ember belső magatartását Isten felé.
    Hit nélkül lehetetlen Istennel személyes közösségre lépni, Tőle áldást nyerni. A bibliai hit alapvetően Isten ajándéka, ami által az ember Isten igazságának részesévé válik."
    ez az, ami részemről felejtős, így marad a "másik" hit
  • bomb1111
    HAHAHAHA,te egy zamatos,ízletes ,aranyló barck vagy.
  • BarackHUN
    Most énénénén mi vagyok??? :D
  • bomb1111
    Most a legkomolyabban: nyilvánvaló hogy főiskolai tanhallgató vagy és én a szoctörténelmi karra szavaznék.Persze elnézést a bátorságomért hogy meg mertem saccolni ezt a minimális százaléku feltevést.De nagyon melegen,és nagyon komolyan javaslom neked hogy ha időd meg lehetőséged engedi,fogj neki a filozófiának is.Annak egyik alfaja a vallások-kultúrák történelme.Van tehetséged hozzá.

És még egyszer : ezer bocsánat ha tévedek.
  • ReszegKoldus
    mivel elég nyilvánvaló, hogy én vagyok az a valaki, alap, hogy válaszolok...
  • bomb1111
    Ha most nem replikáztál volna,nagy csalódást okoztál volna))))
    Ez a manipuláció amit a közönséges iskolákban nem tanítanak))))
    Ezennel előléptetlek potenciális főiskolai lektorrá.
  • ReszegKoldus
    az első 2 max 3 sorral egyetértek abból, amit nem tudtál megállni
  • bomb1111
    Hahahaha,értékellek mert kezded megérteni a non pi tagadását)))))

Ha netalán nem értitek miről szól a non PI,szoljatok,szivesen elmagyarázom.
  • bomb1111
    Menj te a kutyafülébe.Vénemberezd le a brittkirályság dédnagykabátjának az unokaöccsét,avagy Mikulásnak az ortodox rokonságát)))))Én csak egy veletek egykoru játékos vagyok akinek volt szerencséje hogy sokmindent lásson-tapasztaljon.

Azt meg nem lehet megvenni pénzért(mármint a tapasztalatot)És szivesen osztozom ezt a szerencsémet másokkal is. Hogy miért ? Na ezt nem firtatom mert megint belém köt valaki)))))

Áldás,Békesseg

Bocs VALAKI de nem tudom megállni:

Hol hit ott szeretet
    Hol szeretet ott béke
    Hol béke ott áldás
    Hol áldás ott Isten
    Hol Isten ott szükség nincsen
  • BarackHUN
    Most esett le, hogy a "Nemet mondanál"-ra igennel válaszoltál.
    Így már valóban értem.
  • bomb1111
    Stanyi,egyetértek a bokánrugással,sőt,javaslom a tökönrugást.De dec.27 től máig,nincs olyan átélhető sebzés.ami nem gyógyulna be szinte 30 nap alatt.Tehát szerintem egy picit elkéstél))))))De csak így tovább.És éljenek a lexikonok)))))Hajrá Rákosi,Hajrá Rákosi.
  • ToshiBá
    Big riszpekt papa!
    :D

És könnyen megeshet, hogy a végén mégis kint ragadok valahol. ;)
  • bomb1111
    Igen.....Dodó,akkorea lóláb kilógott hogy nem lehetett nemészrevenni))) Azért fogalmaztam be a nőnemet is.De lényegtelen mert biztosan nem sokan értették meg a lényeget.
    Tisztellek a kiadott szvadért meg a hűségedért.Ezt most nem is firtatom nyilvánosan,mert egyeseknek úgyis Bolyai-Lobacsevszki mértannak tünne.
  • ReszegKoldus
    miért akarod bokán rúgni magad?
  • Stanyizllava
    Am maki 17266 hogy mindjár rúglak bokám am nézd meg mit írtál mert most veszem észre és eltöröm a lábadat az biztos mert kérdezd meg adrit én vagy stanyi te csirabogár