21072
  • BarackHUN
    X-akták?
  • ScullyH
    o.O
  • BarackHUN
    Scully a neve vagy Mulder?
  • Stanyizllava
    Am meg honann tudjuk hova jársz suliba onann kis pofám hogy facebook mywip stb és haverom a FBI dolgozik :D
  • Stanyizllava
    Pinapunci az zsolt :D:D
  • BarackHUN
    Mi a baj a pinapunci névvel? :S
  • Peter55
    Benned? Nevetséges! Nem benned, hanem abban, akinek ki adtad magad. De még egyszer mondom, egészséges ember nem akarja másnak ki adni magát folyamatosan, ezt gondold át...

Még valami, írtad még régebben, hogy nevet váltottál, mert páran szóltunk érte. Hát, ma láttam egy "pinapunci" nevű karit rohangálni, szóval akkor, hogy is volt ez a név váltás?
  • BarackHUN
    Élvezted, hogy életedbe először közel kerültek hozzád mi? :)
    Koldulod a szeretetet, ahogy Nagy Alekosz mondaná.
  • makiii
    Nem akarok belekeverni senkit de az Ai-s korszakomban megbíztak páran bennem.. (Tusy például elég sok dologgal..)
  • ToshiBá
    Valószínűleg a folyamatos skizofrén megnyilvánulásaid, illetve a lopásara való hajlamod (románvér) miatt nem találtál senkit, aki megbízna benned.
  • makiii
    barátok?? :|
    Ha te internetes játékokon találsz barátot akkor te tudsz valamit.. :)
  • ReszegKoldus
    mert ti barátok voltatok, csak elloptad a kariját és így már nem vagytok azok :D
  • BarackHUN
    Neki nem is kell tudnai, majd zoli meg adri rád törik a terem ajtaját ne félj.
  • makiii
    De stanyi honnan tudná azt hogy meik iskolába járokk ? :| hát jólvan ti tudjátokkk :))
  • bomb1111
    Igaz,
    1 hogy sokszór fonetikusan fogalmazok,gondolom megbocsájtható.
    2 nem akartam besorólni az összes 3.kerületi dolgokat mert gondolom hogy sokan azt sem tudják merre van

A makik meg exotikus fajok )))))
  • ToshiBá
    1.:
    Batthyány

2.:
    A III. kerület kicsit nagyobb, mint csak Békásmegyer.
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_ker%C3%BCletei

És nem az erdélyi magyarokkal van bajom. Csak a makifélékkel. ^^
  • bomb1111
    Ami meg a románozást illeti.Kérdem én,egy kibaszott-kibaszodott erdélyi magyarajku homosapiens : Őseim magyarországért ontották vérüket,én magam jócskán megfizettem amiért mertem vállalni a magyarságomat.Román vagyok avagy Magyar ? És nehogy valaki azt merje mondani hogy bozgór,mert orrbaveem.Havonta hozzájárulok a segítőjobb pénzalapjához,a legutobbi veressár áldozatait 200 eurós hozzájárulással segítettem.
    Elnézést a szerénytelenségemért,mert talán nem is illik ezeket a dolgokat említeni,de kérdem én,megint : Mostmár magyar vagy román vagyok ?
  • bomb1111
    Hűha,csak lassabban tertvérkéim mert nem lehet követni.Na miről is volt szó ? Magyarság,románia,3.kerület.....Helyes.mindez 9d kapcsolatos)))) Na akkor kezdjem :

1 Magyarország.....hát egy szép nagy,vérrel öntözött föld,melynek a történelmét sokan elfelejtették.
    2 romámia.Illetve oláhország.Ami csak kifli formáju volt,lévén hogy Erdély még mai napig is a nyugati kultúrába van sorolva.
    3 3.kerület Űlj fel a Battyányi-Szentendrei hévre és szálj le kb a Békásmegyeri állomáson.Egássz a dunapartig élvezketed a 3.kerület szépségeit.Csak legyen pénzed elég))))
  • ToshiBá
    Nehogymár a maki legyen a macska.. :(
    A videó elnyerte a tetszésemet! Még FB-ra is felraktam. :D
  • ToshiBá
    Nemááár!!

Had románozzam még egy kicsit! :D
  • ReszegKoldus
    romániából jó sokáig tarthat beérni reggelente abba a 3. kerületi suliba, amit stanyi mondott
  • BarackHUN
    Én ez a fajta kutyus vagyok (mind)
  • ToshiBá
    Szerintem meg hidd el, hogy én a harapós ugatós vagyok... ;)
  • makiii
    amelyik kutya ugat nem harap.. :))
  • ToshiBá
    Én nem kereslek. ;)
    Mások fognak megkeresni nekem.^^
    És én nem foglak bántani. nyomorékfejű románbérenc "barátom". :D
  • makiii
    énn dózrahh tipheltemm. :D:D:D:Dxddd
  • BarackHUN
    Az zoli van ah nyomodbah nem értedd? ha' elkap a zadrival fejed kettészedi
  • makiii
    Az , hogy én most itt ezt játszom az nem jelenti azt , hogy a való életben is ilyen vagyok.. de lehet hogy dóz titkos-ügynökei már a nyomomban vannak és minden egyes szavamat előbb tudják mint én :)
  • Peter55
    Elég baj, hogy neked az okoz örömöt, hogy másnak adod ki magad, csak azért, hogy utána megmond, hogy "haha én voltam ám". Nem baj, majd felnősz, vagy nem. Ha nem, akkor az élet majd megtanítja a dolgokat.
  • makiii
    Egyszer sem??
    Emlékezzünk vissza ^^
    Mi volt az amikor beszóltam ,hogy :
    "MAJD CSINÁLUNK ÚJ LIGÁT NÉLKÜLED"
    Hoppá és Liga disband lett belőle mert felkaptad a vizet ^^

Ai-val nem tartottad a kapcsolatot mert örökös Acclaim fórum bannja volt és nem nagyon írkált oda..
    UI:De akkor sem tudtad hogy én játszottam vele. ^^
  • ToshiBá
    Írtam én valaha is, hogy Magyarországon élsz? O.o
  • ToshiBá
    ööö

Eddig egyszer sem kaptam fel a vizet miattad lol.. Mellesleg remélem tudod, hogy aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása.

Én viszont az utolsó körünkben szívből fogok, elsőként. ^^

Halkan megjegyezném, hogy Ai-val én tartottam a kapcsolatot (9D fórum), és bárkit megkérdezhetsz, hogy elhittem-e valaha is, hogy Te az unokatestvére vagy. x)
  • makiii
    Lófaszt sem tudsz rólam :)
    Eddig tévhitben éltél , hogy M.O.-n lakom..
    Sőt Ai-Rebornos dolognál is úgy átbasztalak ahogy akartalak..
    Sőt még egy párszor átfoglak, hisz engem az doppingol ha olvashatom az okosságaid amik a beteg agyadból áramlik ki.. Sőt az is doppingol ha szimplán ideges vagy :)

UI: A képen az unokatesómék vannak...
  • BarackHUN
    Nah 8kor jövök, megnézem intellektuális-spirituális vitánk hol tart majd akkor (valóvilág kezdődik), addig is kitartást mindenkinek.
  • ToshiBá
    Az 56-osok disszidáltak. Én okos döntést hoztam. :D

Neked viszont fáj az igazság mi? :D
  • BarackHUN
    Hát be is baszna ha kreol bőröm lenne, elbeszélgetnék anyámmal az biztos :)
  • BarackHUN
    Disszidálni csak onnan lehet ahova szerződés köti (lásd: hadsereg, légió).
    Schengeni országokon belül oda megyek ahova nem szégyellek, szó sincs disszidálásról.
  • Peter55
    Vicces egy figura vagy te, hogy így parancsolgatsz. Ez, és minden ilyen megnyilvánulásod téged jellemez. De akkor ne csodálkozz, ha valaki esetleg vissza szól, mint ahogy én is tettem.

Várom a frappáns vissza szólást! :)
  • ToshiBá
    Még szerencse, hogy meg sem közelíted a makiiék családképén látható színtónust torzítva sem. :D
  • makiii
    te meg igazi gyökér, disszidáló, köcsög :)