9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Egy próbát azért megért.
Remélem lesz fent legalább 1 valaki, aki tud majd segíteni.
Am a gépem:
Intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @ 2.13GHz
RAM: 2,00 GB
videokártya: 256 megás Nvidia Geeforce 8600GTS
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Én ma raktam fel a játékot, tehát nálam teljesen aktuális probléma.
Akkor azt valószínûleg be nyomom, h mindig Adminként futtassa és nem állítom be a WinXP( SP3) módban való használatot.
De azért lenne itt valami még is. A win7 magától fel fogta, h nem kompatibilis valami a 9D-vel, de megoldást nem talál rá. (2x fel telepítettem a játékot és mind2-szer ugyanez)
Volt egy játék még régebben hálópartyn. De már elég régi játék volt akkor is és vissza kellett venni a sebességbõl, mert túl jó volt a játék futásához. xD Majd ezt megpróbálom, de nem hiszem, h változik bármi is.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Windows konfigurálásához lehet köze, de abban nem tudok segíteni (vagyis lehet tudnék, de túl sok lehetõség van), esetleg más programok miatt.
Hardver... Hát nem tudom, én már nyomtam 128as grafikussal, lajhár procival (már nem emlékszem milyen volt - hála égnek 😄) meg 256MB RAM-mal is. Persze lassú volt meg über-laggos, de tûrhetõ volt, lehetett játszani tõle.
Ilyen maxon használja a procikat mikor volt? Nekem pl ilyen sem volt soha. 😄
Tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem, de jó nyomkodni ezeket a gombokat a billentyûzeten. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Az egész délutánom azzal ment el, h próbálgattam és google-on keresgéltem megoldást. De a legtöbb helyen vagy az a bajuk, h több magos proci vagy az, hogy nem xp. De a 2 együtt? Olyat nem találtam. :s
bocs 😊
én magamnál azt tartottam elképzelhetõnek, hogy esetleg a hardver kevés, de ha így van, miért tudtam játszani win 7 alatt az idei medal of honorral? jó kérdés...mindenesetre az tuti, hogy a sok éves 9dragons miatt nem fogok 4 magos procit venni meg még + ramot venni (meg más miatt se)
esetleg fel lehetne tenni xp-t de egy játék miatt azt is minek
egyébként az elmúlt pár hónapban változhatott valami, mert amikor a G1-nél indult a játék akkor is hasonló volt, de akkor csak játék közben jött elõ idõnként hogy maxon használja a proci(ka)t, viszont mostanra már jelszavam alig bírom beírni, belépni meg egyáltalán nem tudok 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Le töltöttem a játékot.
Feltelepítettem.
A Launcher-ben rá kattintottam a Start-ra...ÉS:
Elsõ próbára vagy fél óra volt mire el ért a bejelentkezõ képernyõig.
Próbáltam azt, hogy újra indítom. Nem jó.
Több helyen is láttam, hogy a dual-core proci-val baja van. További keresgélés után rájöttem, h az Affinitás beállításával lehet ezt módosítani. Meg is találtam ezt feladatkezelõben.
Elõször nem is engedte beállítani. Azt írta a hibaüzenet, h nem férhetek hozzá az affininitás beállításaihoz vagy ilyesmi. Hát mondom jó. Találtam olyat, h Futtatás Rendszergazdaként, hát megpróbáltam azzal, akkor se engedte.
Folyamatoknál, ha alul át váltok arra, hogy az összes Felhasznló folyamata vagy ilyesmi, akkor be léphetek és ki is vehetem a pipát, de mintha nem is módosítottam volna rajta, mert mikor leokézom és kilépek Feladatkezelõbõl, továbbra is rohadt lassú.
Nincs vége még, mert ugye Win7-et használok. Láttam néhány helyen, h Win xp (SP3) módra kell állítani. Nem láttam különbséget, de ha fontos, akkor említsétek meg, köszi. És még találtam olyat beállításoknál, hogy Mindig Rendszergazdaként indítsa a programot, de nem láttam különbséget itt se. Mellesleg néha ezeknek az állítgatása közben már játékindításnál error-t adott és el se indult a játék. Ugyanezeknek a beállításoknak különféle kombinációjával.
A kérdésem nagyon egyszerû:
Hogyan tudok játszani 9Dragons-al normálisan?
Köszi.
Üdv.:
sylvanor
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Bomb én tudok segíteni egy karival a bot band létrehozásában. 😊
I S A e o e m o w s m !
De mi lett az éjjeli baglyokkal? Soha nincs fenn senki ilyenkor. >_>
De lehet lelõttem a poént, és ezt holnapra tartogatták.
Mindenesetre nem tudom még, hogy elevickélek-e 2nd roleig a healerrel (a másik kettõrõl már most lemondtam, warri-nuker, mind2 fos cuccok nélkül).
I S A e o e m o w s m !
Vagy csak én vagyok fenn rosszkor mindig? o.O
Ami a Phonixes BOT okat illeti,szerintem kéne még efgy BOT liga mert nem férünk.Ha gondoljátok és lenne egy kedvezõ idõpont is erre,csak bátran írjátok ide.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Template problems
Ha gondolod, írj supportnak is.
Aztán meg várj, mint mindenki.
Skilljeid megmaradnak, csak megjelennek a 2nd role mastery-k. Legalábbis ezt írják róla.
és az acclaimes kariját se kapta vissza senki...
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
a másik ugy kellet vissza kérni a karikat hogy egy lvl 0-ás karit kellet csinálni és arra kéred ,legalábbis nekem ugy adta,szoval a nukert nem adta vissza,és már kérni sem tudom ,szoval most ilyenkor mivan,mondjak le rola?Bár annyira nem gáz, nekem bejön a warri is,( amugy nirvana-n vagyok,
<#nevetes1>#nevetes1>a hülye oda adta vissza mikor phoenix-et kattoltam ),szoval ilyenkor már vegyem ugy hogy kukában van a nukerem?
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Hollo
1 con = nukernél kb 25 többinél 40
Dóz, hogyhogy H10es? o.o Nem, H12es? 😄
Valószínûleg át fogom neveztetni minden karimat. És azt is le fogom tagadni, hogy magyar vagyok. >.<
Üdv akinek jár. És bassza meg a többi!
Live: DoZeR 982
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
Szeretném megkérni a démon leadereket, kicsit lépjenek már be néha, mert senkit se tudunk bevenni a klánba...Szegény Peti is két napja csak vár és vár, de elõrelépés nem történt.
Raven mivel máshol nem tudlak elérni, légyszi alkoss valamit, és az aktív démonok ( ha van egyáltalán olyan) kapjanak lídet...Köszi elõre is. 😄
Én már abban a stádiumba vagyok hogy elkönyveltem a nulláról való újrakezdést.És valahol nem is várhattuk el hogy az acclaimnál vásárolt cuccokat suhogó ingyen visszaadja G1.Na mindegy,egézség legyen és kiheverjük.Aztán meg ez a GG kiiktatási mese mindennek a teteje.Lássam hogyan bírkózik meg G1 a sok csalással......Szerintem szinte sehogy.
Ki is mondja ? BÉKA ? mert jol mondja )))))
sajnálatos