9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
azt átéreztem eddig is, de ahogy Luke Skywalker születésnapját se ünneplem úgy itt se valami születésnap jut eszembe 😄

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

RetekRudi
egyre csak fogy a nép a szerókról,Nirvana másfél orával ez elõtt 34% -nál volt,most csak 15% ,ennyit errõl ,karácsony van szard le a game-t és legyél a családdal,ünnep van

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

RetekRudi
amugy,ha megnézitek a szerver státuszt,egyre kevesebben vannak fent...
nekik is kezd beszarni a game,amugy most h nincs GG annyi hack megy,példa Nirvana szerón egy HD nuker recast hacket tol, ezt képzeld el ugy templates gb12 es szintû,és egymás után tolja az fc10 es nuke-t vagy példa a stun nuke-t lolz.....

BarackHUN
Szerintetek nem függhet ez össze pl azzal, hogy Karácsony van?
Gondolok itt arra, hogy most rakják be az Eventet, vagy a másik opció, hogy mindenki a családjával van, és leszarják a 9d-t(beleértve a hindu vallásos indiai G1 staffot is)? 😄

I S A e o e m o w s m !

van más játék is...<#nevetes1><#eplus2>
Na de komolyra fordítva a szót. Ez nem is lenne hülyeség amit mondtál. 😊)

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

RetekRudi
ha arra céloztok h nem lehet belogolni,és szerver mégis van,akkor dettó,nem tom lehet azért nem jó most a 9D hogy ne a gép elõtt üljünk hanem a családdal legyünk 😄
kitudja......

Nekem sem!Valamit megint szaroznak!Hmm...
Pedig a szerverek mennek........francba!!!<#falbav>

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

Nekem sem megy.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Stanyizllava
Am nektek is szar 9d ? vagy csak nekem mert azt írja szerver hiba van.

Stanyizllava
Boldog Békés karácsonyt mindenkinek itt a SG-n 😄😄😄😄<#nyes><#nyes>

BarackHUN
Boldog Karácsonyt Mindenkinek, még Lin-nek is, tudom nem hiszel egy sci-fi történetben, de azért érezd át a Karácsony Szellemét 😛

I S A e o e m o w s m !

Áldott Karácsonyt mindenkinek
RetekRudi
sziasztok,szeretnék az itteni embereknek és a családjuknak nagyon,nagyon,nagyon,nagyon,nagyon BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem olyan jó nektek a karácsony amilyen nekem,kellemes ünnepeket srácok.<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Sziasztok!Valaki tud már valamit az elmaradt karikrol?Ki akarják egyáltalán javitani ezt a hibát vagy bele fájdul nekik a ...?Ha valaki tud valami infot erröl irja ide légyszi!Kösz!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!<#integet2>

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

Peter55
Dupla...

Mondjuk elég természetesen, hogy az ember ezen a szinten nem hal meg WT-ben - nem szól be - csak a template karik minõságáre akartam célozni. Mellesleg full buffban 2,9K deffem van a 2nd role ruha hiánya miatt.

Kérdés, mitõl is olyan rossz a template kari? Semmitõl, csak kellene rá adni cuccokat...

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Peter55
Nem tudom milyen PS nuker volt az, de én WT-ben és SRS-ben sem haltam meg HM12-ön. Oké persze, nuker meg minden, de PS12-ön VoH-ban?

Üdv mindenki.Six az van az éjjeli baglyokkal hogy mióta bebugtam a bot nukerem és warim😄 azóta ha meglátok egy black clanost rosszul leszek mert eszembe jut mit buktam el szóval whitot tolok😄Amit tök sajnálok mert fs nagyon bejött de talán elmúlik ez a z érzés..Jelenleg harakiriben tolom és nem rossz liga jó fejek.ps 12 beggar nuekrrel voltam vohba és majdnem meghalt templecate kaikról ennyit..És most nem nagyzolok tényleg majdnem meghalt ....Nem tudom hogy csinálta lehet nem nyomta be shiledeket meg egyebek nem volt rajta cuc de baszus...amúgy anno accalim küldött üzit hogy templacate...mert éne z tmos tudatam meg eddig abban a naiv tévhitbenéltem hogy majd csak be kelll írnia régi past meg un t és megy is😄na mindegy😄lassan meg vana második secund roles os karim amit remélhetõleg msot már tényleg nagy szintre húzok.Úgyan is a warimnak cucok ... nélkül olyan szörnyû sebzése volt és lassú volt hogy elõrelátóan lemondtam róla...A nukerm egész jó még egy 600 def set rá meg def buf bookok és szép defem lesz már csak 2 4 slottos deco kéne meg 90 napos premi de majd nagyobb szinten meg amikror lesz annyi fölös lé meg hit hogy áldozzak..Sok sikert az fs eknek és minden magyar gamernek, bár véleményem szerint nem fog üzemelni sokáig a játék de ki tudja hátha.örülnék neki ugyan is ezen kívül semmi más nem tetszik....Kellemes ünnepeket mindenkinek béke
Be állítottam a prioritást normál alattira(aztán felettire is), biztos, ami biztos és semmi elõrehaladás.

Lassan nem marad semmilyen lehetõség a probléma orvoslására.
Nem, nem azt állítottam át.
Prioritás és Affinitás nemugyanaz. A Prioritás vmi olyasmivel kapcsolatos, hogy mennyi teljesítményt fordítson a gép rendszer az adott programba.
Affinitásnál pedig konkrétan azt állítjuk be, h ha több magos procink van, akkor azok közül hányat és pontosabban melyiket akarjuk használni.
Azért sem ugyanaz, mert pont egymás mellett van a 2 menüpont, szóval valószínûleg mindkettõnek más a feladatköre.
Ehh...
Szóval ha az ugyanaz, csak más szóval Win 7 alatt, akkor ne a legalacsonyabbat válaszd. XP-n van:
-Valós idejû
-Magas
-Normál feletti
-Normál
-Normál alatti
-Alacsony

A programok rendszerint normálon futnak. Ha a 9D normalon fut, akkor szinte képtelenség MSN-eznem közben, vagy netezni, vagy akármi.
Ha alacsony, amire szerintem te állítottad, akkor a rendszer le fogja szarni a játékot, és ez ezért tart sokáig betölteni.
Szóval próbáld meg a normál alattit. Nekem azzal mûködik.

affinitás = prioritás?

BarackHUN
Hülyeség*

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
Az hüjeség hogy nemtudnak mit kezdeni goldselerekkel csak leszarják az egészet lásd még hallovenes event megy😄
Romban is csomo goldseller volt elején most miota elkezdtem játszani 1 honap alatt 1 et láttam egész gaméban nade nemvéletlen lett az év játéka<#vigyor4>

Hollo

ReszegKoldus
nem az a baj, hogy vesznek pénzt és meggazdagodnak, hanem az, hogy ha senki nem vett volna, akkor a végén nem milliárdokba került volna minden és még a gold sellerek is lehet, hogy eltûntek volna

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
azt az affinitásos dolgot én is olvastam, de nem nagyon értem miért kéne attól gyorsabbnak lennie, én át tudom állítani és pontosan az történik olyankor, ami várható...vagyis ha a kettõbõl csak egy magot használ, akkor nem 100%-on pörög a proci "csak" 50-en, vagyis azt az egy magot használja 100%-on 😊

Áháháh xD
Nem hiszem el, h semmi nem használ, amit ki próbáltam .
Be állítottam, hogy mindig rendszergazdaként indítsa a játékot. Rendben.
Feladatkezelõben simán folyamatoknál nincs hozzáférésem az affinitás átállításához. Ha alul rá nyomok arra, hogy minden felhasználó folyamatát mutassa(simán és az minden felhasználó folyamatánál is sylvanor vagy is az én felhasználóm van feltüntetve) és ott át bírom állítani az affinitást. Rendben... Csak épp mûködni nem mûködik.
Ki próbáltam egy másik megoldást, amit neten találtam.
c:\windows\system32\cmd.exe /C start /affinity 1 D:\Game\9Dragons\NDLauncher.exe
Ezzel elõre megadom, hogy 0-ás procival induljon és nem utólag feladatkezelõben.
Szépen el is indítja a Launcher-t, rá nyomok a Start-ra ééééésss...
nem megy.
Nem ad semmilyen hibát, error-t sem, nem lép ki magától a játékból.
Egyszerûen csak fél óra alatt tölti be azt, amit fél perc alatt kellene és természetesen a sok %-os CPU kihasználás. :s
Ha el is jut a bejelentkezõ képernyõig, billentyûzettel nem tudok mit csinálni, be írom az ID-met Tabot nyomok, ekkor át vált password-ra. És hiába kattintok rá egyszer a betûre vagy tartom rajta hosszan lenyomva az egeret... és semmi, nem ír be semmit.
(bár lehet, h screen billentyûzetnél vmilyen elõzetes teendõt kell elvégezni, amirõl nem tudok)
Valaki tud még megoldást vagy akár le is mondhatok róla?
makiii
Persze ebben az esetben is csak az új játékosoknak van nehéz dolguk mert idõ után összegyûlik egy kevés dropp amit eladnak és lesz pénzük...

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Peter55
Azzal, hogy G1 nem fizet(?) Indy-nek a játékért, nem tudunk mit kezdeni. Azzal, hogy vannak gold sellerek, nem tudunk mit kezdeni. De nem kell mindenért nyavalyogni!
Nem kell a template kari? Nem kell vele játszani.
Nem akarsz pénzt költeni a játékra? Nem kötelezõ.
Zavar, hogy mások vesznek gold sellerektõl pénzt és így gazdagodnak meg egy JÁTÉKBAN? Ebben az esetben csak gratulálni tudok.
Komolyan mondom hihetetlen, ha épp van valami akkor az a baj, ha nincs akkor meg miért nincs...

makiii
Kereslet/kínálat.. 100% ban egyetértek. 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Tudod,szerintem ha a politikusok kezére bíznák a szaharát,max 2 év alatt homoh nélkül maradna.Ezért nem részletezem az embeributaságot amit óly szépen meghatározott Einstein.
Azért fogalmaztam úgy ahogy fogalmaztam.(...nagyban..)Neam akartam kitérni az emberi butaság határaira))
ReszegKoldus
akik a gold sellerektõl vásárolták a milliárdokat azok járultak hozzá szerintem 😊

Ahogy elnézem ezt a sok account adsza-vessze dolgokat,hajlandó vagyok azt mondani hogy rossz lépés volt Indy21 meg G1 részérõl ez a templates sztori.Ha azt nézem hogy sok régi játékos visszatért(aki nem alacsonyodik le az account eladásra)hajlandó vagyok azt mondani hogy jó lépés volt.Ha meg csak a tényeket nézem :
-van sok szép nagy(meg szinte tehetetlen)visszaadott kari
-van sok visszatért játékos aki a FUN ért játszott meg fog játszani.
-a sok jó cuccot amit valós pénzért vásároltunk elvesztettük.
-a gold sellerek (akik szerintem nagyban hozzájárultak a játék gazdaság fölboritásához)itt vannak
-a hackerek,scammerek,bugexploitosok elszaporodtak.
-G1 szinte úgy viselkedik a potenciális kuncsaftokkal mint acclaim.
-itt is(G1)mint acclaimnál,azok osszák a lapot akik sosem vittek egy karit LS1 tõl legalább FD ig.
-G1 is brutálisan befogja azok száját akik kritikusak(akár pozitívan is)
-ahogy acclaim sem fizetett egy félkész játékért Indy21nek.G1 sem fizet(avagy miért vagyunk még Hallowen eventnél karácsonykor is ?)
-ahogyan acclaimnak is baja volt Indy21 el ami a közlést meg a mentalitást illeti,G1 is ugyanazokkal a gondokkal küzd(már ha egyáltalán küzd).........
A többit tegyétek hozzá ti,és elnézést a fárasztó hosszuságért.
Félretéve a meredek érvelésabbahagyást meg a következtetések hiányát,mindenkinek kellemes 9dragonsozást kívánok.
úgy nézem nem nagyon akad itt más, akinek ilyen baja volt és megoldotta
:s
ReszegKoldus
tényleg beírtál ide valami accot és tényleg gáz ha azt keresed máson 😄

Stanyizllava
😞 az gáz

makiii
Ráadásul ha arra az accountra gondolsz amit ide kiírtál 1-2 héttel ezelött hogy neked nem kell akkor fel ne legyél háborodva.. - . -

makiii
Rég nem is játszok te hülye. - . -

RetekRudi
a Másik Stany,én eladnám neked a lob nukerem,ec8 as,csak az a gondom hogy a mostani bot warrim rajta van xD Nivrana szerón 😄

RetekRudi
nekem a gépem 1GB video kártya,de azt most nem keresem megmilyen fajta xD,proci az 3,7 GHZ de nem tudom milyen szintén xDDD
Ram az kingmax 1GB
,kicsit ratyi,szakad vele a 9d általában,sok a dc stb...

Stanyizllava
Te mondod mikor neked is az van mit tölem loptál 😄 Destructive

makiii
NÕI KASZT?? 😄DD

ReszegKoldus
kösz, hogy írtad, de nekem nem triplex core hibám van, nekem csak szimplán iszonyatosan szaggat a windows proci kihasználása miatt 😊
meg én mondjuk mindig ablakban játszottam korábban is

elvileg ide kell írni a template gondokkal

ezt meg most találtam
New: You must have logged into any character at least once before overwritting it with a template.
tökjó, hát nálam ez is elmaradt 😄

valaki aki tudja pls adjon egy linket hogy hova irjak nekik a karim miatt mert szetver az ideg...ha mar visszakapom az LM10es charom akkor mar boldog leszek h en deletelhetem 😄 !!!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Én is így játszom... sztem jó teljesen így is😊

RetekRudi
Reszseg-nek irom ezt,nameg akinek triplex core error a gondja,ha nem megy a game,probáld meg azt is hogy nem fullscreen-re állitoad a képernyõt window-ra és ott álitod ba a kép nagyságát és ráigazitod a képernyõre,én igy tolom ,olyan mintha fullscreen lene,kicsit gagyi,de legalább megy 😄

Stanyizllava
Kérdezhetek nincs valakinek elado Nõi kaszt úgy EC körül megvenném

ReszegKoldus
illetve elvileg a def nuke sebzésének se annyinak kéne lennie amennyi

ReszegKoldus
én max azt nevezném bugnak, hogy a többié nem csökkenti

a beggar hyb def nuke-ja csökkenti a ck defet is a többi hybridé csak a sima defet.
én bugnak nevezném...^^