9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
nekik is kezd beszarni a game,amugy most h nincs GG annyi hack megy,példa Nirvana szerón egy HD nuker recast hacket tol, ezt képzeld el ugy templates gb12 es szintû,és egymás után tolja az fc10 es nuke-t vagy példa a stun nuke-t lolz.....
Gondolok itt arra, hogy most rakják be az Eventet, vagy a másik opció, hogy mindenki a családjával van, és leszarják a 9d-t(beleértve a hindu vallásos indiai G1 staffot is)? 😄
I S A e o e m o w s m !
Na de komolyra fordítva a szót. Ez nem is lenne hülyeség amit mondtál. 😊)
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
kitudja......
Pedig a szerverek mennek........francba!!!<#falbav>#falbav>
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
I S A e o e m o w s m !
Remélem olyan jó nektek a karácsony amilyen nekem,kellemes ünnepeket srácok.<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Boldog Karácsonyt mindenkinek!<#integet2>#integet2>
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
Mondjuk elég természetesen, hogy az ember ezen a szinten nem hal meg WT-ben - nem szól be - csak a template karik minõságáre akartam célozni. Mellesleg full buffban 2,9K deffem van a 2nd role ruha hiánya miatt.
Kérdés, mitõl is olyan rossz a template kari? Semmitõl, csak kellene rá adni cuccokat...
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Lassan nem marad semmilyen lehetõség a probléma orvoslására.
Prioritás és Affinitás nemugyanaz. A Prioritás vmi olyasmivel kapcsolatos, hogy mennyi teljesítményt fordítson a gép rendszer az adott programba.
Affinitásnál pedig konkrétan azt állítjuk be, h ha több magos procink van, akkor azok közül hányat és pontosabban melyiket akarjuk használni.
Azért sem ugyanaz, mert pont egymás mellett van a 2 menüpont, szóval valószínûleg mindkettõnek más a feladatköre.
Szóval ha az ugyanaz, csak más szóval Win 7 alatt, akkor ne a legalacsonyabbat válaszd. XP-n van:
-Valós idejû
-Magas
-Normál feletti
-Normál
-Normál alatti
-Alacsony
A programok rendszerint normálon futnak. Ha a 9D normalon fut, akkor szinte képtelenség MSN-eznem közben, vagy netezni, vagy akármi.
Ha alacsony, amire szerintem te állítottad, akkor a rendszer le fogja szarni a játékot, és ez ezért tart sokáig betölteni.
Szóval próbáld meg a normál alattit. Nekem azzal mûködik.
Romban is csomo goldseller volt elején most miota elkezdtem játszani 1 honap alatt 1 et láttam egész gaméban nade nemvéletlen lett az év játéka<#vigyor4>#vigyor4>
Hollo
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem hiszem el, h semmi nem használ, amit ki próbáltam .
Be állítottam, hogy mindig rendszergazdaként indítsa a játékot. Rendben.
Feladatkezelõben simán folyamatoknál nincs hozzáférésem az affinitás átállításához. Ha alul rá nyomok arra, hogy minden felhasználó folyamatát mutassa(simán és az minden felhasználó folyamatánál is sylvanor vagy is az én felhasználóm van feltüntetve) és ott át bírom állítani az affinitást. Rendben... Csak épp mûködni nem mûködik.
Ki próbáltam egy másik megoldást, amit neten találtam.
c:\windows\system32\cmd.exe /C start /affinity 1 D:\Game\9Dragons\NDLauncher.exe
Ezzel elõre megadom, hogy 0-ás procival induljon és nem utólag feladatkezelõben.
Szépen el is indítja a Launcher-t, rá nyomok a Start-ra ééééésss...
nem megy.
Nem ad semmilyen hibát, error-t sem, nem lép ki magától a játékból.
Egyszerûen csak fél óra alatt tölti be azt, amit fél perc alatt kellene és természetesen a sok %-os CPU kihasználás. :s
Ha el is jut a bejelentkezõ képernyõig, billentyûzettel nem tudok mit csinálni, be írom az ID-met Tabot nyomok, ekkor át vált password-ra. És hiába kattintok rá egyszer a betûre vagy tartom rajta hosszan lenyomva az egeret... és semmi, nem ír be semmit.
(bár lehet, h screen billentyûzetnél vmilyen elõzetes teendõt kell elvégezni, amirõl nem tudok)
Valaki tud még megoldást vagy akár le is mondhatok róla?
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Nem kell a template kari? Nem kell vele játszani.
Nem akarsz pénzt költeni a játékra? Nem kötelezõ.
Zavar, hogy mások vesznek gold sellerektõl pénzt és így gazdagodnak meg egy JÁTÉKBAN? Ebben az esetben csak gratulálni tudok.
Komolyan mondom hihetetlen, ha épp van valami akkor az a baj, ha nincs akkor meg miért nincs...
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
-van sok szép nagy(meg szinte tehetetlen)visszaadott kari
-van sok visszatért játékos aki a FUN ért játszott meg fog játszani.
-a sok jó cuccot amit valós pénzért vásároltunk elvesztettük.
-a gold sellerek (akik szerintem nagyban hozzájárultak a játék gazdaság fölboritásához)itt vannak
-a hackerek,scammerek,bugexploitosok elszaporodtak.
-G1 szinte úgy viselkedik a potenciális kuncsaftokkal mint acclaim.
-itt is(G1)mint acclaimnál,azok osszák a lapot akik sosem vittek egy karit LS1 tõl legalább FD ig.
-G1 is brutálisan befogja azok száját akik kritikusak(akár pozitívan is)
-ahogy acclaim sem fizetett egy félkész játékért Indy21nek.G1 sem fizet(avagy miért vagyunk még Hallowen eventnél karácsonykor is ?)
-ahogyan acclaimnak is baja volt Indy21 el ami a közlést meg a mentalitást illeti,G1 is ugyanazokkal a gondokkal küzd(már ha egyáltalán küzd).........
A többit tegyétek hozzá ti,és elnézést a fárasztó hosszuságért.
Félretéve a meredek érvelésabbahagyást meg a következtetések hiányát,mindenkinek kellemes 9dragonsozást kívánok.
:s
Ram az kingmax 1GB
,kicsit ratyi,szakad vele a 9d általában,sok a dc stb...
meg én mondjuk mindig ablakban játszottam korábban is
elvileg ide kell írni a template gondokkal
ezt meg most találtam
New: You must have logged into any character at least once before overwritting it with a template.
tökjó, hát nálam ez is elmaradt 😄
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
én bugnak nevezném...^^