9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
Azért sivatag, mert már nem vagyok itt. X)
X360 ha idõm engedi. 😉
Mit lehet tudni errõl a feljavított grafikás megmozdulásról? Olvastam, hogy koreában minden accountot transferelnek majd rá. Ez még a mi életünkben eljön hozzánk is? Vagy csak kamu az egész? Fincsin néz ki. Igaz, hogy az a béka szerû boss erõsen wowosnak hatott. De ki tudja?

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Nem tudok róla hogy lenne más link, mi a hiba?

I S A e o e m o w s m !

essem mûködik ugyan az a link :/
BarackHUN
Próbáld ezt, fórumon ez van legalábbis: link

I S A e o e m o w s m !

tudnál adni egy letöltõ linket a play9d-rõl pls ? ami az oldalon van nem mûködik 😞
BarackHUN
Felröppent a hír, hogy igen, lesz 3rd role (tehát 1-2 éven belül, soon).
Play9D egész tûrhetõ.
Ez a fórum meg olyan mint egy kibaszott sivatag.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Nyünyünyü...
Most ennél jobb nem jutott eszembe. 😄
Mizu van? Szenvedtek még?
Advanced klánok jönnek már? X)

Live: DoZeR 982

Errõl nem is hallottam, hogy volt ilyen fegyó. 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

BarackHUN
Hála a jó égnek kivették ezt az eventet. De amúgy igen, eventes PSH fegyója van (meg azt se felejtsük el hogy ott még volt kék meg fekete banner is).

I S A e o e m o w s m !

Miért lenne kamu? Az elõzõ verzióban benne voltak a hermit eventes HH és PSH fegyók. Ezeknek nem volt szint-, stat követelménye. Ezért volt brutál egy LS0 kari egy +12+ psh fegyóval! Nekem csak egy +9es kard volt slot nélküli, de FD-ig az aktív elsõ mozdulata volt 1 mob.
Blood Raven
kamu video ha megnézitek ps fegyoja van cs a tag és nincs ott a buffoknál a damage reducos nerf😊

Hollo

ez kicsit kemény 😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

David9317
Na ezt hogy??????😄DD
Én ezt akartam:

http://www.youtube.com/watch?v=5Rlx8CWq-Cg&feature=youtu.be

David9317
hmm...

közben nagy nehezen megoldottam 😊 nyomom is.

nem megy.
Elindítom, Hackshield-nél végig megy a zöld csík, eltûnik és ennyi, utána nem csinál semmit.

BarackHUN
Kellemes Ünnepeket minden kedves, és kevésbé kedves játékosnak 😄

I S A e o e m o w s m !

Hmm akkor felrakom és megpróbálom újra. Hátha menni fog.

BarackHUN
Még mindig nem megy? Most volt valami patcholás, próbáld meg megint, hátha, meg a .NET Frameworkot is frissítsd, sokaknak az volt a hiba.

I S A e o e m o w s m !

szép 😊
de jó lenne ha valahogy mûködésre tudnám bírni a játékot. :/

BarackHUN
Köszöntem 😄
Tehát: Próba😄

I S A e o e m o w s m !

http://kephost.adatbazis.eu/
😊

BarackHUN
Na mind1, higgyétek el, cseperedig 😄D

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Hát ha most se sikerül, hivatalosan is balfasz vagyok:

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Elbaszta a képet, tehát: Kép

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Cseperedik a kicsike.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Aham, ck hyb😊

I S A e o e m o w s m !

GéZé! ;>😉 Akkor megy az új kari? 😊)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
Végül is nem kizárt, hogy lehet adni is, ha valaki végigszenvedi, hogy folyton kap az unatkozó magasabb szintûektõl 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Szerintem jó ötlet volt, adok-kapok dolog, és visz egy kis színt a játékba.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Kinek a hülye ötlete volt IP és Tibet PK-ra állítása? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN

Cap😊

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Nem lehet átvinni, újat kell kezdeni, ennek annyi elõnye van, hogy a play9d-nél gyorsabban lehet fejlõdni.

Koszonom! Ez lehet az oka. Szerinted at tudom vinni a karaktereimet, onnan ahol vagyok a play9D-re?
ReszegKoldus
Úgy látom most karbantartás volt ott, meg találtam egy ilyet:

≈ Damage Bug
 Monster regenerate health

És gondolom azért játszanak kevesen, mert átmentek a play9d szerverre.

Hat hogy ez melyik szerver vagy micsoda, azt nem tudom. Ott van, ahova kerultem, amikor letoltottem, felinstallaltam a jatekot. Semmi buhera, minden alapon. A yang-on.
ReszegKoldus
Ez a play9d-n van? 😄

Mi van, gyerekek?😮 B.szaxik a jatek. 100000 sebzespont 1 utesre, a mandro meg akkor is allva marad ha mar elfogyott a csikja. A mobok nem akarnak meghalni, ures a szerver, alig lezeng a nep, mi van elromlott a jatek?
nekem ezzel a kliens-el is ugyanolyan 😞

BarackHUN
Na van új kliens, beenged mostmár.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Nem épp hogy nem indul el, ugyanott vagyok mint te, csak beírhatom az accountnevem meg a jelszavam, dejó 😄

I S A e o e m o w s m !

Legalább nektek elindul... én nem tudom mûködésre bírni.

BarackHUN
Feltéve ha egyszer az életbe betudok logolni.

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
nézd a jo oldalát majd mehetünk együtt gczni😛

Hollo

BarackHUN
Hát jólvan csak látom mások azért vígan tudnak játszani, max kapnak 1-2 dct és utána 10 percig nem engedi be õket, én meg szerda óta egyáltalán nem tudok belépni, pont amikor már farmolhatnám GC-t és lenne kis elõnyöm hogy pénzhez jussak, mire betudok logolni már a legkisebb noob LS kari is megelõz, meg kitudja ligából kiraknak-e.

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
tegnap estefelé már amugyse mentek a szerok csak 1-2 percre aztán 1-2 ora leállás😊

Hollo

BarackHUN
Le, és azóta baszik beengedni, szerda este óta. Fórumon meg azóta se válaszolnak, pedig nem csak nekem baszakodik, sõt Play9D volt olyan aranyos és azt írta erre hogy (lefordítva): "Jobb ha kevés ember DC-zget folyamatosan, mintha lekéne állítani a szervert 1-2 napra és mindenki szívna". Hát a kurva anyját.

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
az uj manualis patch et letöltötted?

Hollo

BarackHUN
Valakinek valami ötlet? Még mindig nem sikerült belépnem szerda óta egyszer se, fórumon meg basznak válaszolni a GM-ek. Legalább írnák hogy keresik az okot vagy valami.

I S A e o e m o w s m !

Én el sem tudom indítani...
Rámegyek a start game-re és utána kiírja egybõl hogy 9dragons mûködése leállt.