21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#20832 már kb fél éve van eu verzioban
ha 9d re van idöd akkor wulinra is van böven:D ott nemkell napokat grindelni szinthez elég 1-2 orát fentlened hogy fejlödj -
Lawless #20831 ma láttam egy olyan gamet hogy Panzar....errol van valakinek véleménye? amúgy fehér oldalon vagyok shao warr...BaxFax néven aki keresne....és Raven :) kosz de most nincs annyi idom hogy wulinozzak(ám már értheto nyelven van vagy még mindig ókínain?) -
szabi34 #20830 Basszus 9d-ben mióta játszom már egy magyart sem találtam... :/
lehet ez a fehér oldalon más van mondjuk. :) -
#20829 azt elfelejtettem hogy a legjobb lenne ha jöbbél wulinozni az 3 klienst enged egyszerre futtatni:P -
#20828 ajánlom a WMware progit felrakod telepitesz rá 1 oprendszert és arra is felrakod 9dt és már megy is:) -
szabi34 #20827 szerintem ezt csak úgy, ha van egy másik virtuális op rendszer a gépen. Más ötletem nincs. -
Lawless #20826 valaki nemtudja hogy lehet egy gépen 2x futtatni a játékot? koxzi -
szabi34 #20825 Nekem is törölték őket sajna :/ de én így is megint elkezdtem. -
Lawless #20824 sziasztok. újraindult a R4 de a karikat elvették vagy csak az enyém tünt el így HG2 fele??? érdekes hogy bejelentkeztem fél év után és azt látam hogy nincs kari de adtak 16000 pp-t amivel most nagyon fel akarnak baxni vagy nagyon fel akartak baxni??? koszi a választ. sziasztok -
szabi34 #20823 Akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok béna ennyire :D
Majd próbálgatom, csak közben megint 9d visszahúzott :D -
#20822 erre csak anyit mondok hogy képzeld el eddigi legbonyolultabb játékod szorozd meg 100 al emeld négyzetre és ennek a játéknak megkapod az 1% át:D
amugy kezdettöl tolom és sok minden van amiröl fogalmam sincs még:) -
szabi34 #20821 Az a baj picit bonyolultnak tűnik ez a játék... -
szabi34 #20820 hmm akkor asszem majd folytatm, télen úgyis ráérek most :) -
#20819 rengeteget kell benne pvpzni még dungeonokba is jönnek más játékosok bossnak segiteni ha szereted pvp t akkor itt a hejed -
szabi34 #20818 Nekem AoW így elsőre nem jött be, de lehet ha tovább játszanék tetszene... :) -
#20817 az azért tulzás hogy 9d zek:) néha néha bemegyek kicsit ütögetni de amugy tolom az age of wulint ezerrel:) -
#20816 Ejha! Holló 9dzik... X)
Gondoltam benézek, hogy van-e aktivitás. Épp a trafalgar squaren szopok a dugóban. Pedig már egyszer végeztem ma. 9d-vel is ez volt mindig. :D
Azt hittem végeztem vele, de nem. Persze játszani nem fogok veletek, de szurkolok. :) -
#20815 H4 es cuccokhoz kevesebb itemet kell farmolni jokis kezdö fegyo:30% krit 10 allstat karma rendszer változott meeg irtak még néhány dolgot de az nem fontos:) -
szabi34 #20814 és most mi lett más? :) -
#20813 R4 indult nemrég ha érdekel valakit!! -
Dialosa #20812 ÁÁÁ Dózi, mindig kell valami, ami átmenetileg leköti az embert!
A többi vacak sem jobb, ha fizetni kell, ha nem....
Sok idő úgy sem jut játékra, szóval megy amig szórakoztat :) -
IOwnU #20811 Szia! Fekete oldalon szokásosan az FS működik mond a neved és beveszünk, fehér oldalon Unicum, azt már nem velem kell megbeszélni. Vagyunk már egy páran, régiek és újak. Free mester is visszatért , meg Tee is, vagyunk ám! :D Mindenki régit és újat szívesen várunk, hagyjátok fenébe a hülye privát szerót gyertek már vissza :D -
#20810 Komolyan gondolod ezt a farmolás dolgot Free? :D
Azok az idők lejártak rég. Emlékszem még, mikor LD elején küzdöttél CS-en. Annál is volt durvább. Icy-n a palacenál a H mobokat csapkodni, és az életért imádkozni. Az volt csak a cuki. Persze ezt Te már nem élted meg Acclaimnál. Most vagy halott szerveren zúzol, és megunod, vagy haladsz, mint ökör, és megunod.
Azért sok sikert! :D
-
#20809 play 9d-nek van 2 szervere egyiken 20x xp rate van a másikon 200x és nincsenek refinézhetö rucik kb enyi a különbség -
#20808 Sziasztok! Újrakezdtem nemrég a 9dragons-t, de még a klasszikus módon, rögtön szembe is tűnt néhány változás, pl a szervereké, lett valami Yin és Yang a Bardo és társai helyett, továbbá, szinte alig játszik valaki, és Hefei is üresnek mondható korábbi önmagához képest. Akik mégis arra tévednek, csillagászati árakon bizniszelnek..Most olvaosom itt, hogy valószínűleg a Play9d-n leledzik a többség. Tuladonképpen az micsoda? Mármint mi a különbség? A küldetések pl RL-ig ugyanazok, vagy teljesen más? Én most RC 7-en vagyok, napesteket nem töltök gép előtt, a hangulata miatt kezdtem újra, de ez a kihaltság kisssé kiábrándító a Yang-on. -
Codjang #20807 Sziasztok az mér van hogy nem engedi hogy regisztráljak a R3-ra ? mindig azt írja hogy regisztrációs hiba. -
szabi34 #20806 Én most r3-on szórakozok, de wulin így elsőre engem sem fogott meg igazán, lehet mondjuk csak az eleje nem... -
Dialosa #20805 Nem is tudom...
Próbáltam a wulint CB alatt, de nem igazán győzött meg!
Szóval ott azért ne nagyon számitsatok rám! -
#20804 Ajánlom neked az age of wulint:) 18. án indul az open béta (a cbseknek 17. én)
kellene az FS be 1 Free mester hogy megteremtsük a régi fs hangulatot ott is:P -
Dialosa #20803 Hali!
Elég ritkán jönnek a hsz ek ide, de azért el szoktam olvasgatni! :)
Mi a helyzet, játszotok még? Ha igen, melyik szerveren, hova lehet betársulni? :)
Igen-igen hiányzik a farmolás.... :D
Üdv! -
#20802 R3 600x xp rate -
haller26 #20801 Sziasztok! Nemrég kezdtem a játékot és az lenne a kérésem,hogy vki aki még játszik írjon 1 kis esszét nekem priviben a főbb tudnivalókról,mert az angol tudásom nem elegendő. Jelenleg 1 wu-tang karim van,de még nem választottam ki a kasztot.Bárki véleményét megfogadom és ígérem jó padavan leszek mester(: 1nlőre 20-s a kari és a kardra tettem a mastery pontokat.Szívesen várom a tanácsokat,hogy melyik skilleket fejlesszem és hogy osszam a statokat és milyen kari legyen(wari,healer stb....)Jó lenne egy magyar klánba is felvételt nyerni,ahol az egyik tag felkarolna és egyengetné utamat.Válaszaitokat előre is köszönöm "rizseslecsó" -
szabi34 #20800 Az nem rossz kis játék, próbáltam már, lehet majd újra elkezdem :) -
#20799 junius 12 töl ingyenes lesz a RIFT ki jön? -
#20798 Ne izgulj be R3-ra, 2 napig volt izgalmas aztán rájössz hogy ugyanaz a szar, csak kaptál 3 skillt:D -
#20797 AFFENE!
Majdnem elcsábított a "170 bigyó"...
De mégsem! :D
Amúgy ez az R3 dolog izgalmasan hangzik.
Csak konzolon valahogy jobban szeretek játszani. :) -
#20796 Srácok, ha még érdekel vkit, akkor most lépjen be és szerezze be az ingyen cuccokat! A 170 bigyót hefiben Hermitnél lehet beváltani +10es 2 slotos fegyóra!
Katt ide! -
szabi34 #20795 Aki még játszik az írhatna.. egy magyart sem találok :/ -
szabi34 #20794 Én nem annyira vágom most hogy mi van. Nukert próbálgattam, valami mocskos nagy sebzése van de kevés a pajzs... Wari is jobban sebez, de akkor majd healert is megnézem.
Én fekete oldalon vagyok amúgy. -
#20793 Black oldalon játszik vki még? Természetesen Play9D-n.