21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#17975 Örömhír neked.
2-3hétig nem leszek mert sajnos eltanácsoltak jelenlegi iskolámból és nagy erőkkel új iskolát kell találnom szóval nem leszek sg-n sem..
ha valakit érdekel az indok:"verbális agresszió közfeladatot végző személy ellen" (nem fizikai a gyengébbek kedvééért) -
#17974 Igen...
Te tényleg agykárosult vagy...
Mellesleg csekkoltam FB-n és 2x van csak. Ennél nagyobbat is nyalhattak volna.
BTW!
Buyolnék hd hyb selfbuff/+all/fastheal könyveket C10 completedet mindből.
Ha esetleg Phoenixen valakinek van, azt normál áron megfizetném. (piaci áron) -
stukkos #17973 van ma valami event? -
kalidor #17972 Dupla van... De a topicnak is ez a címe. :) -
#17971 Az. De vajh hányszoros? Azt nem írják FB-n. Fórumról meg kilogolni sem tudok a suspend miatt...
Köszi Six!
A DB CB-t majd azzal fogom. :D -
Sixtail #17970 90-es combóval kellett volna csinálnod. :D
Grat! :P
@makiii (-17960)
Jó sok maszkod lehet, gondolom naponta egy pakk elmegy. :D
Happy eventet mindenkinek! o.o -
unusual #17969 Nyali event? :) -
Szid #17968 Ha valakitnek jóljön az info:
6:45kor a medvéknél jinanban megdeglett a Shen Mo :)
Dozer: szép volt a videó. GZ neked -
unusual #17967 :-) Kicsi Alkex! :-) -
#17966 Neked pedig a következő örökzöld slágert küldeném:fslahfjkaflsa -
#17965 Nem volt alkalmam gratulálni még, a ValóVilágba tanítás van meg hasonlók, bizonyos tényezők negatív hatással vannak mind a bioritmusomra mind az idegrendszeremre, és kifejezetten alkalmatlan volt az időpont számomra, hogy kifejtsem mélyre menő gratulációmat irányodban.
Tehát: grat. -
#17964 nm, és köszi :) -
#17963 ok ok igazad van Doz és még egyszer grat a ps1 hez :D -
#17962 Unu&Stanyi!
Ne foglalkozzatok vele. Majd megunja, hogy senki nem foglalkozik vele, és koccol innen. Itt nem szereti senki. Csak fel kell fognia. -
#17961 a többi mapon nem hiszed el? :D -
#17960 nem tartozom neked elszámolással..
UI:Maszkban vagyok bp-n általában, hogy a sok seggfej ne basztasson.. -
#17959 irónia mond neked valamit? -
unusual #17958 Áhhhh nem.....Csak spd,meg relog szóval nincs semmi.....Madár..... -
#17957 Am meg hozd bp re ps vagy h karidat csak akkor hiszem el hogy van -
#17956 Am arra jöttem ráh te nem vagy haker mert te semmit nem tudsz te csak anynit tudsz hogy kéregeted a karikat és töröd föl öket -
#17955 te vagy a béna lúzer komám -
#17954 nem is hackel senki, csak béna vagy :$$ -
#17953 sokkal jobban szeretem a acclaimot mint egy a troger g1 ett -
#17952 ELEGEM VAN NEM TUDOM EGY ROHADT GL1 KARIVAL BP-ZNI MERT EGY KÖCSÖG CS1 HAKER ODA VÁG MERT EGY TROGER ÉS MINDIG MIKOR 100HP VAN ÚGY EL FUT HOGY NEM LÁTOM ,NEM LEHET EZ ÜGYBE CSINÁLNI VALAMIT ? -
#17951 büszke vagyok. -. - " -
#17950 FB-n durvábban oszto mőket.
Azért nem bannolhatnak. :D
Azért a 27ezer párszáz éves suspend kicsit sok. :D
-
unusual #17949 :) Mindig ezt csinálod!?! :-) Kíváncsi vagyok mennyi idő még nekik mire visszakapom a régi karijaim..... -
#17948 Szerinted miért bannolták le mindkét accomat évezredekre? :D
Azzal, hogy leírtam az igazat megsértettem őket. :D
HackersFirst-re kifejezetten allergiások. :D -
unusual #17947 126-os patch? -
#17946 Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on Feb 25 29390, 11:59 PM.
Rekord!
Kicsit felbasztam Pelost. :D -
#17945 G1 az kit érdekel...engem jobban zavar hogy egy vv-s majomnak már sokadszorra tűnik fel itt a neve :D -
Lawless #17944 latom itt meg azert megy az elet...kb 3 honapja nemvoltam van valami erdekes vagy uj dolog amiert erdemes bekapcsolnom a gamet? -
#17943 stukkos
Nem tudom. :S Rakd újra vagy passz.
@Bomb
Én FB-n és G1 fórumon adom nekik az ívet. ;) -
bomb1111 #17942 Azért gyerekek azt nem értem hogy mi mostmár kivel is vitatkozunk ? Egymással ? Ja igen,bocsánat,helyesírás meg vallás meg hit mg a kuyának a füle.....De azt elfelejtettük hogy a 9d úgynevezett amcsi publishere a főtéma.Gyertek szidjuk őket,mégha semmi hasznase itt szidni őket. -
stukkos #17941 öö de sztem nem lagg:S vagy nemtom:S mert maga a kliens is laggol, tehát majdnem 10 perc kell h begépeljem a felhasználóm meg a jelszóm:s -
#17940 A válasz első része nem neked szólt. :D
A tied az "@stukkos" résztől... :) -
stukkos #17939 Remélem Dózi nem rám vagy mérges. És köszi a választ ! -
#17938 Veled ellentétben én öltem energiát abba, hogy tiszta szívvel kérhessek
H12es Templatet.
És csatlakoznék Petihez&Unuhoz. Takarodj innen aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!!!büdös kurva anyádba. ^^
Alapvetően csak annyi bajom van veled, hogy:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.élve születtél, rászoktál a légzésre, nem szakadt be a kibaszott fejed anyád fertelmes lyukába...
Folytathatnám napokig az indokaim taglalását, de nincs kedvem többé foglalkozni veled.
Lejárattad magad számtalanszor. Ideje lenne eltűnnöd.
És még mindig nyugodt vagyok.
@stukkos
Lagg. Bardo fizikailag is EU szerver volt. Most mindegyik Észak Amerikában van. -
stukkos #17937 Sziasztok!
Lenne 1 nagy problematikám!:S
Elindítom a játékot és nagyon szaggat régebben sose csinált ilyet:S Mi lehet a baja? -
#17936 xD kösz unu