9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simán vinni fogja.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ReszegKoldus
a laptopokhoz nem értek, de ez nem mai játék és nem igazán erõforrásigényes

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sziasztok!Most jutottam egy új laptophoz, és nem nagyon értek az egészhez (és nem is nagyon játékra van), de gondoltam megkérdezem, hogy szerintetek fog-e futni rajta a 9dragons, ha feltelepítem. Ilyen videokártya van benne:
Mobile Intel(R)45 Express lapkakészletcsalád (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
Memória(RAM): 4,00 GB
Processzor: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.30 Ghz
Ja, meg ezt írja: Játékra szolgáló videokártya: 1294 MB - teljes elérhetõ grafikus memória.
Na, szerintetek fog rajta futni, vagy már feltelepíteni is felesleges? Elõre is köszi a válaszokat (ha lesznek 😊)
RetekRudi
Evoo,mutattad a képet refine rate-rol,ez Yin szerver?mondok jobbat ,
Nirvana szerón a +8,+9 bazi nagy cucc,ha sikerül azt mondják rád hogy büdös hacker vagy 😄
kiváncsi vagyok mi lenne mindenki rohangála ott +10+++ fegyokkal,mindenkit bannolni kéne? lol

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

ToshiBá
Valaki üsse meg légyszi!!! 😄

Semmi bajom veled lol!
Én nem tudtam, hogy már voltál fent, mert itt nem jeleztél semmit.
Azt hittem, hogy betûntél megint, és majd csak hónapok múlva jelentkezel. 😄

Nem is állítottam, hogy tõled lett a leaderem. 😛

Live: DoZeR 982

Blood Raven
akkor meg nemtudom mi a bajod velem én nemadtam neked semmi leadert...

Hollo

ToshiBá
Kaminak üzenem, hogy azért nem lettem PS mert elaludtam grind közben. 😄

ToshiBá
ööö

Mivel most offolok pár napra megszervezni a Zegiek nyugodt bulizását szilveszterre, ezért a kockáknak
BÚJÉK, meg Hepi Szilvesztert!
Sokat piáljatok, és csak az asztalra hányjatok. Alá nem ér mert csak büdös lesz 2 napig mire a tulaj megtalálja.
Na Lö'pá!

ToshiBá
Hülyevagy...

Nekem senki nem szólt, hogy líder lettem. Ez volt a bajom. 😄
A mastert meg én magam mondtam, hogy nem kell, mert van még dolgom rendesen. Onnan is lehet tudni szerintem, hogy még semmit nem vettem item mallból. 😄
Szóval aki ellenem beszélt azt
A: Levadászom, és kibelezem.
B: Megköszönöm neki. 😄

Ha master akarok lenni, akkor startolok egy bandot, és kész. 😉

Mondjuk mimózáskodhatnék is, hogy jajdenemszeret senki, meg a többi faszság. Csak azt tudom mondani erre, hogy akinek nem tetszik a jelenlétem az elõbb fogja megtalálni a kiutat mint én.
Az mondjuk igaz, hogy volna helyem máshol is, de most már csak azért sem. hehe. Szopni fogtok köcsögööök!! 😄

Blood Raven
Nekem semmi közöm a dologhoz!!
én csak felmentem mert szóltál hogy átkellene adni mestert és kérdeztem fentvagy e többiek mondták hogy adjam Petinek nemtom hánybo 5 en rászavaztak és minden leader fentvolt ami ritka azt mondták😊
szóval ne rajtam töltsd ki a dühöd hanem meny BP re pkzni<#felkialtas>

Hollo

makiii
És ha ennyire akartam volna veled balhézni már megtettem volna itt.. itt úgyis sokkal többen látják. 😊)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
Oké 😊
De olvass viszaaa azért 😄

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
höhö..
Én Dózi kishúgának a kutyája vagyok...
Dóz nem játszik. Jelenleg kolumbiában éli a drogcsászárok nem mindennapi életét...
Ez nyílt reakció volt a privátodra maki. Bocs, de nem bírtam kihagyni. 😄

makiii
valószínûleg szépen dicsérted meg.. de erre én is kiváncsi leszek..

makiii
Ask my bro !😉

ToshiBá
Elsõ körben.:

Köszi hogy szóltatok, hogy van leaderem... Cica elõbb tudta, mint én lol!!!

Six

Megdícsértem a nickjét, erre nekiállt anyázni. Aztán jó szokásához híven nekiállt szidni FS-t. Ez már elég, hogy bepöccenjek. A JS-t meg mapcseten reklámozta miután megpiszkálta a balhéláda tetejét.

Néhányan nagyon szeretnének a múltban élni, ahogy látom. o.O

Bomb, tényleg szép és jó, hogy ennyi mindent tudsz a múltról meg a "magyarságról", de szerintem itt az ideje, hogy a jelennel vagy a jövõvel foglalkozz, az több hasznot hoz.
Elég érdekes, hogy szinte mindent össze tudsz kötni a "magyarsággal" meg a "hittel", még olyan dolgokat is, amiknek abszolút semmi köze hozzá, arról nem is beszélve, hogy semmi keresnivalója egy játék-fórumon.

Az meg hogy téged zavar, hogy valaki nem éppen ért egyet a hiteddel vagy más hitével, legyen az magyarsághoz vagy éppen más nemzetiséghez köze, szerintem annyira érdekel másokat, mint az, hogy én sem bírom a rasszista megnyilvánulásokat, legyen az éppen tõled, Dóztól vagy bárki mástól. (A két példa mivoltát szerintem nem kell megmagyaráznom 😄) Én mégsem szólok be senkinek (már egy ideje), elsõsorban azért, mert fölösleges, úgysem érdekel senkit. Másodsorban azért, mert megtanultam mi az a tolerancia, amit sajnos elég sokan elfelejtettek az idõ múlásával.

Na de ennyi elég lesz errõl (még sok is 😄). o.o

Dóz, mit tett az a kecses nevû illetõ? Maki aláírásában is az a név szerepel. 27-32 JS? Gyerünk, mesélj! 😄

ToshiBá
Raven!!! >.<!!! Megtöltötted a poharam Te is!!!

Bombom! Calm down! Take it easy! Mondjuk ugyanígy éreztem mikor valaki a nevemben indított lejáratókampányt... De nyugi! Mi tudjuk, hogy nem kaptad vissza a karidat.

ReszegKoldus
milyenek az én fajtáim?
az "ajjaj 😊" hogy van a magyarsághoz kötve?
meg most ki beszélt a hitrõl? mert én nem 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

EC1 shaolin nuker keres klánt Nirvana szerveren, írjatok ha van hely valahol

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

Megtörténhet hogy az a szó töltötte csurdulásig a poharat.A te fajtáid hitetlen hozzászolásait meg sosem kedveltem.Elnézném õket,de nem akkor ha a magyarsághoz vannak kötve.Elöbb nézd meg a Magyar Címert és utána még beszélünk a hitról.
ReszegKoldus
ez meg érdekes, ha egy szótól ilyen "ideges" lettél

ReszegKoldus
remek!

Én sem voltam ott,de ha hiszed ha nem, az én családomba,még abbol a korszakbol is vannak szájról szájra hagyott események,tanulságok.
ReszegKoldus
nem tudom, nem voltam ott 😊

Jajaa,hogyan is mondták annak idején a törökök ? Gyaur ?
ReszegKoldus
nem vagyok hitetlen

És te : mélyen tisztelt RészegKoldus,értékelem az inteligenciádat meg az ismeret tarisznyádat de lassan kezdesz a skorpiofarkamra lépni,azt meg nem tûröm.Lehetsz te a legrendesebbpofák legrendesebbje de amikor kezded kétségbe vonni a magyarság lényegét meg a lényeg hitét,a szólásszabadság nevében úgy elküldlek az anyádba mint talán senki eddig.
Nem tudom hogy mire értetted ezt a ajjajt de ha hitetlen létedre kétségbe vonod a hitemet,nagyon tévedsz.És a legföbb amiben hiszek,az a saját képességem.
ReszegKoldus
ajjaj 😊

Sok mindent nem értek de azt hogy ma Bomb1111 be volt logolva azt végképp nem értem.Most itt mondom hogyha netalán valamelyik Magyar volt az az okos aki kitudja hogyan a volt Bomb1111re tett kezet,adja föl ezt a játszmát.Aval nem fenyegetõzöm hogy bannoltatom,hanem direktbe azt üzenem hogy úgyis megtudom ki az és hol lakik,és a pofáját személyesen fogom szétverni.
ToshiBá
ööö. Köszi!<#puszi>

O.o O-O Mákostarisznya!!!!! <#mf1> GéZé<#felkialtas>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Yin server 😊

ReszegKoldus
szerintem nem véletlenül volt idézõjelbe téve a "refine rate" azt hiszem ezzel mindent elmondtam 😄

ToshiBá
A képekhez meg annyit, hogy nem meglepõ, hogy szinte mindegyik VN... Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.

ToshiBá
Melyik szerver? a német?
Bocs. de én oda nem megyek.

Ezúton gratulálnék
"pinapunci"-nak, hogy sikeresen felbaszott picit. A nick miatt eleve reportolni fogom, és a 27-32 JS-t is magyarázhatja majd a megfelõ embereknek. Nem kellett volna pajti. Csak remélni merem, hogy nem maki volt, de mivel nem tagadta, ezért feltételezhetõen Õ az.

Ha már képek, mutatok egy kis ízelítõt mennyivel jobb a "refine rate" a másik szerveren:

http://noob.hu/2010/12/27/0.JPG

ToshiBá
Hát elmondok valamit.

Sok régi új néven tolja. És aki mostantól nem mondja meg, hogy ki volt régen, de ismer azt alapból ridegen fogom kezelni.
😉

Ma hajnali 2 kor war volt. Gondoltam kitolom a pofim. Ki ölt meg? Egy BoT nuker. Hát köszi. lol

Kérdés:

Mióta vannak Clan Guardok Datongban? O_o

És egy régi kis Fun Acclaimos verzióból... (látszik, hogy G1 nem figyel 😄 )

makiii
Hát elmondok valamit.. 😄
Van egy nagyon jó játék beli ismerõsõm akinek a neve Stanyizlava volt az acclaimos verzión...De õ sajnos nem az...
Aztán most Stanyi csinált egy LoB nukert ami már EC6-os de nem tudja megcsinálni a role-t mert a questeket nem nagyon érti...
Szerintem nem neki kell hanem az igazi Stanyizlavának...

@És ezúttál üzenem Stanyizllava- nak hogy változtasson nickname-t mert nem kell a másik nevét lejáratni 😊

ReszegKoldus
de õ nem játszik, nem tudunk segíteni 😄

makiii
Megtáltosodtál , hogy helyesen írsz? 😊
Viccet félretéve a LoB questek képekkel már nincsenek fent sehol sajnos.
Viszont ha leírod a küldetések nevét akkor szerintem többet tudok/tudunk segíteni 😊

Stanyizllava
Szevasztok lécci rakjátok föl a Lob questeket köszi elõre is

ToshiBá
ööö...

Kicsit már furcsa a szerencsém. Mindegy. Nem borzolom az idegrendszeredet holmi slotos mansion dropokkal és hasonlókkal. x)

ToshiBá
Nyugalom az ünnepekre. Nem meglepõ. 😄

Amíg nem kapom vissza én is a karijaimat, addig nem hiszem, hogy felnézek.
Meg már átpakoltam az összes cuccom másik acc-ra, nincs kedvem megint nyaggatni másokat azzal, hogy visszapakoljam.
Szóval max jövõre benézek, mert úgy írták, hogy január elsejétõl kezdik átnézni a "missing template" ügyeket. Ezért is akarom spammolni a fórumukat, de ha nincs fórum, nem lehet spammolni. ><

P0Th3aD
Gratulálok Dózi...látom abszolúte nem vagy mákos! : ))

Üdv ujra nájndé ben...majd csatlakozom énis vmikor de most pont nem izgat még ha vissza is kaptam a karikat... 😄

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
Nóri megkapta rendesen. 😄

Elfelejtettem frissíteni ezért jött az elõzõ kérdés.

ToshiBá
Hogy írta Law? O.o
És miért nem vagy már aktív Six?
És hol van Raven? 😄

ReszegKoldus
nekem