21072
  • lolkaésbolka
    megjegyzem utólag, még az volt a legérdekesebb a játékban, amikor kb. 2 hétig én is használni tudtam a hacket. most az a bajom, hogy nekem nem megy. anélkül hátrányos helyzetben érzem magam, így nem játszom. én is megérdemlek egy hedsátot
  • lolkaésbolka
    ok, de azok közül csak kobra ölt meg :) persze, csak mert sp33d hackelt anélkül hozzám se tudott volna érni.
    legalább safetyben történt
  • makiii
    O,O:
    http://fu.web.elte.hu/drogeria/helyzet.html
    Hmm..:/
    http://eletmod.hu/tart/cikk/j/0/26064/1/eletmod/Borzaszto_statisztika_a_magyar_tinik_isznak_es_drogoznak
    Végére a poén...
    http://www.dunatv.hu/kulfold/magyar_kabitoszerkereskedot_fogtak_romaniaban.html
  • makiii
    Biztos? :) bocsánat Dr.Barack...
  • BarackHUN
    Nem tudom Romániába milyen az egészségügy drogosokra eső része, de nálunk a drogfüggők nagy százaléka le tudja tenni a kábszert. De nem vitatkozni jövök ide (habár, de).
  • makiii
    helyesen így hangzik:
    Letettem mind drogfüggő az életről.. ;]
  • BarackHUN
    Mekkora megkönnyebbülés NEM játszani ezzel a fossal, letettem mint drogfüggő a kábszert...
  • unusual
    Update to Update:

2/10/11

Sigh...

Indy21 sent us another test version last night instead of a Live release candidate. This means that the patch we have can only be applied to the test server. So we cannot patch today and this week as a result. I honestly don't know what to say...this is the 7th version of the 126 client we have tested now. So we are taking the opportunity to double up on QA on this one and make sure that they bugs they fixed are actually fixed and the new content and events are working properly.

I am very sorry, as well as very disappointed. We requested the Live version and were looking forward to patching out the Crashing Stand bug (Indy said they fixed it, but my QA team is skeptical) and the inventory bug among several other bugs, and getting in the new content while releasing a new event and getting rid of Halloween.

When we finally patch, early next week, I will hook up some added XP and Promotion/Sale events for a longer period of time.

For now, all I can do is start the weekend event early. So enjoy the double xp until Monday, and we WILL get this live as soon as possible next week.

Thanks all
  • ReszegKoldus
    háát nekem az nem jött be
  • w34p0nz
    Mayn 12 sky 2...
  • DeletexX
    Ez a HAckerFirst miért am ?:D Szóval hogy mire fel ?
  • bomb1111
    Mellesleg már nem is fárasztom magam hogy belinkeljem Hyperion G1 es fórumos HSZait,mert tiszta nevetségesek.Hogy ne használjak durvább szavakat.
  • bomb1111
    Ezen biztosan nem fogok összeveszni Dózival.Mert neki vannak tárgyi bizonyitékai,nekem viszont nincs.Visszaolvastam a dolgokat és sajna a fórumon nem emlitettem elötte a HackersFirstetet.Ez van,és elnézést ha összekeverem a forumos dolgokat az ingame dolgokkal.De azért tényleg a HackerstFirst most a menő.
  • unusual
    És még sokan mások.....
  • lolkaésbolka
    A hackek megint müködnek? Látom kobra is használja. Nem banolják? kár
    Az érdekelne igazából, hogy a régi hackeket használják, és kitörölték a patchet, vagy uj hack program van?
  • makiii
    Hát szerintem tul sok kacsamesét nézett:))
  • BarackHUN
    Hogy lehet elírni a Bánki Donát SzakKözépiskolát Bánky Donáld Szaközépiskolára?
  • ReszegKoldus
    eddig nem is néztem Stanyi adatlapját, de az iskolája neve..ááá...még a sulit írhatta volna y-al akkor lenne tökéletes :D
  • makiii
    vagyok. mirőll? :|
  • Stanyizllava
    Maki ha vagy beszélnünk kell írj ha vagy
  • stukkos
    ööö hétvégén megint egész nap dupla lessz?
  • ToshiBá
    Dobj be egy kockacukrot, és nyihogj a kertben. köszi
  • kalidor
    Ez de szánalmas...xd Azért nem lennék meglepve, ha megint csak jövőhéten lenne patch. :))

Hey all,

This is just a short update as I havent been able to post on the forums this week yet. I've been spending most of the time I have for the forums answering PMs. I've managed to get my box cleared out every day, but that has been eating up all my time posting to the community as a whole. :-\

Anyway, it looks like we WILL be patching up to the 126 tomorrow...which is fantastic for a lot of reasons. First, it will finally remove the Halloween Event (so you should get rid of any pumpkins and candles you have ASAP).

Second, It will introduce the Christmas (Holiday) event that we weren't able to get in in time for the holiday season. Xmas decos, give-aways, auto buffs on the weekend, santa quests, etc are all in this event . (It is kind of lame that we are having a christmas event in Feb. I know...but I figured it was better than NOT having the event at all, you will get 2 holiday events for 2011 though)

Third, it will fix many bugs. Including the random "i got disconnected/logged out and when I came back all my items/skills/quests etc..." bug. This bug is apparently just a visual bug, and the characters affected by it still have all their items and stuff, but the bug makes it so you cannot see them in your menus.

Fourth, New content will be added. Specifically a new tutorial/starting zone for the game.

I am still building the full patch-notes, which will include the list of bugs fixed and details on all this stuff.

Finally, and the only bad part of the news, was that Indy was supposed to include a fix to the crash bug that happens when players open stands with certain characters in the text. QA informed me this bug is still around, even though it was presumed fixed.

Mods, please do not pin this, ill update again tomorrow with a go/nogo for the patch, and notes if we are go

• DeletexX
    Most ezen vesszetek már össze xD Szaros netes dumán xDD
  • ToshiBá
    ******* ***** A new name to the GamersFirst... ;)
    HackersFirst
    :D
    február 1., 9:37 · Tetszik Nem tetszik · 2 ember
    Ez 2 embernek tetszik..

Azt hiszem ez elég bizonyíték. ;)
  • ToshiBá
    Ma lett újra megrendelve a házba a net. Nem teló, hanem a szomszédét terhelem. ;)

HackersFirst az én elmém találmánya. Facebookon adtam nekik a saját oldalukon pár héttel ezelőtt.
    Aki mást mond, az hazudik.
  • ReszegKoldus
    nem lenne nagy baj
  • bomb1111
    Amúgy védelmi jogot kétek a HackersFirst elnevezés fölött. Hogy miért ? olvassatok vissza. Ahogy mindig megemlítem Tusy nevét a SZARKLAJM al kapcsolatosan,elvárom hogy a HackersFirst becenév mellett megjelenjen a keresztszülő neve is.Csak késő esti elmélkedésként megemlíteném azt hogy amínt kinéz a mostani ábra,G1 hamarosan ejteni fogja a 9dt.
  • bomb1111
    Ne emlegessed a ködöt mert mindjárt lessz))))
    Van neted is avagy csak telóról ?
  • DeletexX
    A Cabal 1 Kaka
    Az Aionnal én is így voltam :D
    Nagy izének tünt meg minden, leszedtem kipróbáltam... mondom offos xD
  • ToshiBá
    Üdv a ködös albionból! :)
    Köd nincs, eső sem volt csak a tengernél egy kicsi. :D
    Megy még a 2x? O.o
    x)
    HackersFrist rulez!! :D
  • Sixtail
    Senki sem kapott vissza még karikat a "második" PM-es template kari dologból.
    Aki azt mondja, hogy már kapott vissza onnan karit, az hazudik.

Ha kaptál PMet egyik GMtől, elküldted helyesen a választ rá és nem kaptál rá vissza PMet a GMtől, akkor az azt jelenti, hogy mindent jól töltöttél ki a PMben lévő kérdéseknél. Most már csak várnod kell, hogy meddig, azt senki sem tudja.

Az a "Character restoration has begun" topic az első, szeptemberi dologhoz volt, szóval azt hiába nézegeted.
    Ha majd lesz új infó a második (PMes) templatekről, majd lesz róla egy pinned topic a megfelelő utasításokkal. Szóval csak figyeld a fórumot, nem kell parázni. :)
  • Neila
    Sziasztok!
    A játékban találkoztam már többekkel is, akik az újhullámos PM igénylésre visszakapták a karaktereiket.
    Én a PM-re választ nem kaptam, a 'Character restoration has begun' threadben található weblapon nincs számomra elérhető karakter...
    Aki próbálkozott karaktert visszakérni, sikerrel járt?
    Előre is köszi a válaszokat!
    Szép napot!
  • unusual
    Kb 1-2óra volt. Részemről kuka. ;)
  • unusual
    L2-őt több mint 5évig toltam. Elég volt.
    Aion-t pár hónapig. Nem az volt amit vártam,vagy számítottam rá.
    WOW jó pár hónapot csüngtem rajta. Grafika 1 idő után mese. :)
    Silroad-ot kipróbáltam. Nem jött be.
    Runes Of Magic. 1 kaki szerintem. ;)
    Archlord-al el voltam. Nem is olyan rossz mint ahogy. ;)
  • Sixtail
    Próbáld ki a Cabal-t.
    Mondjuk az eléggé "csicsás", de grind+questek+eventek szempontjából ezerszer jobb. :)
    Nekem nagyon tetszett, de társaság híján abbahagytam. Vagy nem sok magyar játszik vele, vagy csak jól elbújtak. :D
    Hackerek terén nem tudom náluk most mi a helyzet, régen pár macro-grindertől eltekintve én nem sokat láttam.

Avagy várd ki az Age of Wuilint vagy a Vindictus EU verzióját, sokan épp azt tesszük. :D
  • DeletexX
    Lineage2
    Aion
    WoW
    Silkroad
    Runes of Magic
    Archlord
    KILŐVE :D
  • DeletexX
    nem nagyon :S

Ha valaki tudd jobb mmo-t, amibe jók a küldik, és jó a pvp akkor szivesen meglesem :D de a 9dragons-t nem hagyom abba :D
  • ReszegKoldus
    nem találtál jobb mmo-t?
  • DeletexX
    nah csintem a phoenix szerveren shaolin karit.. tegnap este felhuztam 1óra alatt lvl10 re.. ha itt már lenne magyar clan akkor szívesen csatlakoznék, amatőr vok... nem sokat játszottam vele anno de mostmár fogok mert nem találltam jobb mmo-t.. ez meg nem tul csicsás meg semmi :D kedvemre való... :D
    Ugyhogy ha van clan Phoenixen egy shaolin számára akkor írjatok :)
    A nevem --DeLlXuN--