9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mobile Intel(R)45 Express lapkakészletcsalád (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
Memória(RAM): 4,00 GB
Processzor: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.30 Ghz
Ja, meg ezt írja: Játékra szolgáló videokártya: 1294 MB - teljes elérhetõ grafikus memória.
Na, szerintetek fog rajta futni, vagy már feltelepíteni is felesleges? Elõre is köszi a válaszokat (ha lesznek 😊)
Nirvana szerón a +8,+9 bazi nagy cucc,ha sikerül azt mondják rád hogy büdös hacker vagy 😄
kiváncsi vagyok mi lenne mindenki rohangála ott +10+++ fegyokkal,mindenkit bannolni kéne? lol
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Semmi bajom veled lol!
Én nem tudtam, hogy már voltál fent, mert itt nem jeleztél semmit.
Azt hittem, hogy betûntél megint, és majd csak hónapok múlva jelentkezel. 😄
Nem is állítottam, hogy tõled lett a leaderem. 😛
Live: DoZeR 982
Mivel most offolok pár napra megszervezni a Zegiek nyugodt bulizását szilveszterre, ezért a kockáknak
BÚJÉK, meg Hepi Szilvesztert!
Sokat piáljatok, és csak az asztalra hányjatok. Alá nem ér mert csak büdös lesz 2 napig mire a tulaj megtalálja.
Na Lö'pá!
Nekem senki nem szólt, hogy líder lettem. Ez volt a bajom. 😄
A mastert meg én magam mondtam, hogy nem kell, mert van még dolgom rendesen. Onnan is lehet tudni szerintem, hogy még semmit nem vettem item mallból. 😄
Szóval aki ellenem beszélt azt
A: Levadászom, és kibelezem.
B: Megköszönöm neki. 😄
Ha master akarok lenni, akkor startolok egy bandot, és kész. 😉
Mondjuk mimózáskodhatnék is, hogy jajdenemszeret senki, meg a többi faszság. Csak azt tudom mondani erre, hogy akinek nem tetszik a jelenlétem az elõbb fogja megtalálni a kiutat mint én.
Az mondjuk igaz, hogy volna helyem máshol is, de most már csak azért sem. hehe. Szopni fogtok köcsögööök!! 😄
én csak felmentem mert szóltál hogy átkellene adni mestert és kérdeztem fentvagy e többiek mondták hogy adjam Petinek nemtom hánybo 5 en rászavaztak és minden leader fentvolt ami ritka azt mondták😊
szóval ne rajtam töltsd ki a dühöd hanem meny BP re pkzni<#felkialtas>#felkialtas>
Hollo
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
De olvass viszaaa azért 😄
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Én Dózi kishúgának a kutyája vagyok...
Dóz nem játszik. Jelenleg kolumbiában éli a drogcsászárok nem mindennapi életét...
Ez nyílt reakció volt a privátodra maki. Bocs, de nem bírtam kihagyni. 😄
Köszi hogy szóltatok, hogy van leaderem... Cica elõbb tudta, mint én lol!!!
Six
Megdícsértem a nickjét, erre nekiállt anyázni. Aztán jó szokásához híven nekiállt szidni FS-t. Ez már elég, hogy bepöccenjek. A JS-t meg mapcseten reklámozta miután megpiszkálta a balhéláda tetejét.
Bomb, tényleg szép és jó, hogy ennyi mindent tudsz a múltról meg a "magyarságról", de szerintem itt az ideje, hogy a jelennel vagy a jövõvel foglalkozz, az több hasznot hoz.
Elég érdekes, hogy szinte mindent össze tudsz kötni a "magyarsággal" meg a "hittel", még olyan dolgokat is, amiknek abszolút semmi köze hozzá, arról nem is beszélve, hogy semmi keresnivalója egy játék-fórumon.
Az meg hogy téged zavar, hogy valaki nem éppen ért egyet a hiteddel vagy más hitével, legyen az magyarsághoz vagy éppen más nemzetiséghez köze, szerintem annyira érdekel másokat, mint az, hogy én sem bírom a rasszista megnyilvánulásokat, legyen az éppen tõled, Dóztól vagy bárki mástól. (A két példa mivoltát szerintem nem kell megmagyaráznom 😄) Én mégsem szólok be senkinek (már egy ideje), elsõsorban azért, mert fölösleges, úgysem érdekel senkit. Másodsorban azért, mert megtanultam mi az a tolerancia, amit sajnos elég sokan elfelejtettek az idõ múlásával.
Na de ennyi elég lesz errõl (még sok is 😄). o.o
Dóz, mit tett az a kecses nevû illetõ? Maki aláírásában is az a név szerepel. 27-32 JS? Gyerünk, mesélj! 😄
Bombom! Calm down! Take it easy! Mondjuk ugyanígy éreztem mikor valaki a nevemben indított lejáratókampányt... De nyugi! Mi tudjuk, hogy nem kaptad vissza a karidat.
az "ajjaj 😊" hogy van a magyarsághoz kötve?
meg most ki beszélt a hitrõl? mert én nem 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Bocs. de én oda nem megyek.
Ezúton gratulálnék
"pinapunci"-nak, hogy sikeresen felbaszott picit. A nick miatt eleve reportolni fogom, és a 27-32 JS-t is magyarázhatja majd a megfelõ embereknek. Nem kellett volna pajti. Csak remélni merem, hogy nem maki volt, de mivel nem tagadta, ezért feltételezhetõen Õ az.
http://noob.hu/2010/12/27/0.JPG
Sok régi új néven tolja. És aki mostantól nem mondja meg, hogy ki volt régen, de ismer azt alapból ridegen fogom kezelni.
😉
Ma hajnali 2 kor war volt. Gondoltam kitolom a pofim. Ki ölt meg? Egy BoT nuker. Hát köszi. lol
Kérdés:
Mióta vannak Clan Guardok Datongban? O_o
És egy régi kis Fun Acclaimos verzióból... (látszik, hogy G1 nem figyel 😄 )

Van egy nagyon jó játék beli ismerõsõm akinek a neve Stanyizlava volt az acclaimos verzión...De õ sajnos nem az...
Aztán most Stanyi csinált egy LoB nukert ami már EC6-os de nem tudja megcsinálni a role-t mert a questeket nem nagyon érti...
Szerintem nem neki kell hanem az igazi Stanyizlavának...
@És ezúttál üzenem Stanyizllava- nak hogy változtasson nickname-t mert nem kell a másik nevét lejáratni 😊
Viccet félretéve a LoB questek képekkel már nincsenek fent sehol sajnos.
Viszont ha leírod a küldetések nevét akkor szerintem többet tudok/tudunk segíteni 😊
Kicsit már furcsa a szerencsém. Mindegy. Nem borzolom az idegrendszeredet holmi slotos mansion dropokkal és hasonlókkal. x)
Meg már átpakoltam az összes cuccom másik acc-ra, nincs kedvem megint nyaggatni másokat azzal, hogy visszapakoljam.
Szóval max jövõre benézek, mert úgy írták, hogy január elsejétõl kezdik átnézni a "missing template" ügyeket. Ezért is akarom spammolni a fórumukat, de ha nincs fórum, nem lehet spammolni. ><
Üdv ujra nájndé ben...majd csatlakozom énis vmikor de most pont nem izgat még ha vissza is kaptam a karikat... 😄
Apokalipszis - BOT warrior