21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
evoo #18095 Hát nem tudom, szerintem ha offline lenne, márha egyáltalán létezik ilyen, akkor a srácnak nem lenne semmi cucca vagy nem lennének mobok, stb stb -
unusual #18094 Én személy szerint nem nagyon játszom már,de végleg akkor hagyom majd abba mikor lesz jobb game..... -
#18093 az enyéim mind azok, nem kell külön szólni érte :D -
#18092 xD:D Azigen még Offline xD
Valaki jó mmo-t please.. Jó PvP rendszerűűűt !! Írjaatok jó sokat :D -
#18091 Szerintem is átírhatnánk a topik nevét ex-9d topikra. -
#18090 Mikor hagyjátok abba, most komolyan? : )) -
szabi34 #18089 hát igen :/ pedig nagyonn bejön. Lehet h fizetni fogok érte :) -
#18088 csak az a gáz hogy p2p szoval 1 honapunk van -
unusual #18087 Update: Working today on presentations, patch 126, and meetings. So my only real update is that we can expect to patch later in the week....Wed/Thurs as it looks right now.
Ill jump on PMs in a bit.
Thanks. -
szabi34 #18086 Én már toltam 3 órát :D
Szerintem nagyon jó a játék, grafika is teljesen jó.
viszont minden szerver fullon van, rengetegen játszanak :)
én Icewatch szerveren vagyok, ha jönne valaki írjon... -
#18085 nemsemmi Rift beta cilent 7,5Gb még a fullos romnál is nagyobb remélem kitudjuk probálni még 3h mire lejön szoval holnap leghamarabb
remélem addigra mindenki leszedi és egész FS ott lesz -
#18084 De egy War milyen faszán nézhet ki...:D -
#18083 sőt még szkemmelheted is magad! :D -
#18082 értékes hozzászólás volt. (Y) -
#18081 aztán a dropot megveheted magadtól hefeiben -
#18080 arra jóó hogy dungikat csinálj nagy levelű karival grindelj.. :)) plusz uj dolgokat kiprobálj.. :))
-
Neila #18079 Köszönöm Six a válaszodat!
Bocsánat a késői reagálásért!
Szép napot és sok türelmet mindenkinek! -
szabi34 #18078 Elvileg ma 18:00 (GMT) kezdődik a beta :)
az nálunk hány óra? -
Sixtail #18077 Tényleg, ez mitől offline?
És ha tényleg offline, akkor is nagyon érdekes lehet egyedül nyomulni egy MMO-ban, lol. -
evoo #18076 ez mitől offline? -
#18075 belinkelhetted volna csak a videot -
#18074 Akik unják a G1-t és mindenféle képpen 9d-ni akarnak.. azok szerezzék meg EZT ! :P -
#18073 lehet énis csekkolom ojan morrowind filinges -
#18072 tehát nem jó :D -
unusual #18071 Loong-ot próbáltam ki a mai nap folyamán. Olyan mint a kungfu online. -
szabi34 #18070 Rift-nek holnap kezdődik a betája és elvielg bekerültem. Kíváncsi leszek rá :) -
#18069 Valami hasonló mmo van ami jó is ? :D -
#18068 naja, meg aztán az atom levitte a szájukat, amihez a poharukat emelhetnék -
bomb1111 #18067 Az Option gomb alat megtalálod a display other namet,rugd ki,tiltsad le a map chatzonet meg a lion roart.Mindezt egy olyan karin ami nincs Hefeibe .Szintén azon tiltsad le a generalchat optionst majd logolj a hefei karidra.Garantáltan birni fogja a standolást.
@Reszeg Koldus a japó nrm szenved mert nem iszik annyi szakét hogy részegen kolduljon. -
unusual #18066 Nekem nem volt ilyen.....De tudom miről beszélsz. -
#18065 rakjuk össze a kettőt és akkor okos enged, japó szenved -
Sixtail #18064 Azt is sokan mondják, hogy okos enged, szamár szenved. Vagy valahogy így. :D -
BrightSky #18063 Ahogy a japánok mondanák: a győzelem azé az ellenfélé, aki egy negyedórával tovább tud szenvedni a másiknál.
Vedd könnyedén! -
zsele1000 #18062 Most lett elegem! Addig nem lépek be a 9D-be amíg nem csinálnak valamit a hackek ellen. Az, hogy a játékosok 80%-a használ valamilyen hacket egy kicsit elszomorít. Az, hogy G1 nem csinál ellene semmit, az mégjobban. Nehezen kikerülöm a sok speed - cast hack használót, nem megyek BPre. Az, hogy grind térképen is használják, még nem is zavar annyira. Standolni nem lehet, mert a sok kretén arra hokizik, hogy dczteti a standokat. DE! Grindelek nyugisan, jön egy beggár, leül és a 9D bezárul. A srác akivel partyztam, szintén ez történt. Sok szerencsét annak, aki még bírja! -
unusual #18061 Az utóbbi 2hétvégén " nyali " event,mert nincs patch + stb. :) Nem tudom,hogy miként lesz..... -
stukkos #18060 ez minden hétvégén így lessz? -
unusual #18059 Hétfő-ig 2x igen. Tegnap kezdték. -
stukkos #18058 valamilyen event van most? 2x?
-
#18057 Miért nem így van? A tévébe csak azokat mutatják akik túladagolták magukat vagy a drog hatása miatt történt velük valami.
Azokról nem esik szó, akikkel semmi se történt vagy esetleg leszoktak.
Erre meg mindent lehet, csak véleményt alapozni nem, tehát maradok a "nagy százalék"-os állításomnál.
De nem mennék bele még jobban semmilyen drogokkal kapcsolatos vitába, még a te kedvedért se. -
#18056 Ez kb úgy hangzik, hogy nyugodtan drogozzon mindenki, nagy részetek úgyis le tud majd szokni. Nem tudom, nekem új ez a "nagy százalék" rész :D