21072
  • Peter55
    Akkor röviden:

A játék tele van bugokkal, mint eddig is. Halloween event van, még mindig. Anti-hack program nincs, szóval mindenhol hackerek, de minden mennyiségbe. Hackelt fegyver, hackelt tárgyak, hackelt speed/dmg, ami csak szem-szájnak ingere. GM-ek sehol, most el kezdtek bannolgatni, de eddig semmi érdemleges. Ha bejelentik, hogy patch jön, akkor arra nyugodtan várhatsz legalább 3 hónapot.

A karácsonyi event patchról: Minden egyes hétvégén meg mondják, hogy nagyon tuti, minden jó benne, már csak fel kell tenni. De természetesen a hét elején kiderül, hogy még mindig nem jó, és Indyvel kell tárgyalni...

Nevetségesen kevés infót osztanak meg a játékosokkal, hetente egyszer ír valamit Hyp - jobb esetben -, de az is többnyire az, hogy mennyire sajnálja, hogy ez meg az...

Remélem jó kis kedv csináló volt. Ha be akarsz jutni a ligába, akkor Norbit, Kamit vagy Bombot zaklasd.:)
  • LordTusy
    Gondoltam beraktak pár újdonságot,amitől mégszarabb,de úgy látszik még ez a kis feladat is meghaladta a képességeiket.
  • BarackHUN
    Szar.
    Elég rövid volt?
  • LordTusy
    Hahoy!
    Rég jártam erre,gondoltam benézek...a 664 olvasatlan hszt szerintem nem piszkálgatom,de megköszönném,ha valaki írna egy rövid ismertetőt PM-ben vagy itt a játék jelenlegi állásáról.Tervezgetem,hogy visszatérek,ha épp lenne aktív BOT leader FS-ben kérem írjon nekem időpontot mikor legyek és hol!Előre is köszönöm!
    Úgy egyébként szép napot és jó hétvégét mindenkinek!

Ui.:Zoli most olvastam a PM-et,kössz hogy itt is szóltál,de végülis MAL-on megtaláltál. ^^
  • szabi34
    Nem hiszem hogy jobb lesz de talán lesz végre új event :D
    Elég vicces hogy ezek soha nem tudnak semmi biztosat mondani...
  • ToshiBá
    Hyperion

View Member Profile Today, 09:34 PM Post #1

King of the Nubs

Group: GamersFirst Administrators
    From: Starbucks
    Member No.: 12

Hey all,

As you know, we have been grinding away on getting out patch 126. We have hit "numerous" road blocks up to now and this week has been no different. Indy has changed a lot of client and backend things to fix the dozens (if not hundreds) of bugs we have reported. 126 is not a "this will fix everything" patch, but it will certainly fix a lot of bugs, as well as add new content and events. I am hopeful we can launch it tomorrow, but I've been burned before, so I am not committing to patching tomorrow but saying that it is my personal and deepest hope that we can.

blablabla
  • Sixtail
    http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=127884
    Csak a szokásos. :D

Az hogy tudnak bannolni, nagyon is jó dolog.
    Nincs annál nagyobb (virtuális) öröm, mint látni az embereket sírni, azért mert bannolták őket. :D
    Én jól szórakozom rajtuk, habár sajnos az eddigi postok szerint legtöbben piti kis SZ PKsok voltak, nem pedig hack használók.

A GM tool meg még mindig nem funkcionál 100%-osan a GMek szerint.
  • ToshiBá
    Gondolod bármi is jobb lesz? HAAAAAAAAAAA

Most annyi van, hogy már van GM tooljuk. Tudnak bannolni. Remek! Tapsot nekik! (pffffffffffffffffffffff)
  • szabi34
    Patch a héten sem jön vagy mi lesz már?
  • unusual
  • ToshiBá
    Van netem...
    Végetek van! :D
  • makiii
    engem is ez a kérdés foglalkoztat... valószínű h dodóét fogom... csak ő nem egy agykárosult se**fej :))
  • ReszegKoldus
    jaj ne most így maki kinek a cuccait fogja ellopni? :D
  • Stanyizllava
    Csak egyet szeretnék mondani az egész sg fórum nak felhívnám a figyelmét hogy hagyátok abba a sp@@d hacket mert elöbb banoltak engem is ahol volt benne egy GL karim és több 100kk szoval szerintem szigoritottak
  • ToshiBá
    Ha gondolod dobj egy vonalas számot priviben, mert most 1p/perc landlineon 60 országba. Lebara mobile FTW! :D
  • ToshiBá
    A pub ajánlás jól hangzik. a Brent Cross stationnál lakom Londonban. ;)
    Nem London közepe, de nem is a legszéle. Volt rajta pénz, csak valamiért nem tudták leszedni. Már minden ok. Március 1.-ig jön a modem. A vonal él mától. :D
  • bomb1111
    És csak hog tudjad,az ottani törvények szerint csak a letét max 25%át lehet levonni.Ha telós credited van,gondoskodj arról hogy üsse a széle a hosszát.Azaz hogy a bérlet értéke meghaladja az IPS szolgáltatást legalább 3x
  • bomb1111
    Mert még nincs annyi rajta hogy levonják))))Amúgy csak halmozzad a pofonokat))))Van itt elég tiszteletreméltó pofonkiérdemelt egyed.És a köddel meg az esővel hogy állsz ? Ha meguntad,szolj,beajánlak egy ottani jó kis PUB ba.Ha nem vagy túl messze Londontól.
  • ZzoleE
    Én máár neem bíírom tovább a Dodómentes napokat!!! (és btw beszart a gépem is és csak féjsbúkozni tudok rajta, semmi gém nem megy) ááá
  • ToshiBá
    Élek.
    :D

Nem tűntem el. Pár napig még away from the game. A BT (British Telecom) már ready, hogy küldje a modememet. Csak a pízt nem tudták még levonni valamiért a számlámról... O.o

Enjoy a Dodómentes napokat, mert jövök soon, és sokan morcik lesznek a verbális pofonoktól. ;)
  • Sixtail
    Látod az könnyen meglehet. :D
  • makiii
    Google translate tool-al eléggé viccesre sikeredett :)))
  • ReszegKoldus
    hát szerintem nem pont ezt kéne elolvasnia, kissé félrevezető lehet :D
  • makiii
    Magyar nincs? :)
  • Sixtail
    Ezt nem ártana elolvasnod...
    Hátha javít egy kicsit a stílusodon.
  • makiii
    és amiről nem kéne.....
  • unusual
    Amit tudni kell.....
  • Blood Raven
    nemtudom mijen kod lehet meg hova kel irni de elküldheted nekem pmben vagy akár publikusan is:)
  • bomb1111
    SZánalmas az összes G1.Mi meg annál is szánalmasabbak vagyunk.Peccs,noo peccs,double,triple XP if in case........Szóval én nem értek semit.Ha netalán valaki okosabbat sakkozott ki,szoljon.Addig is lekakálom az összes G1 es hazugságokat.És hogy ne kötekedjenek velem a 9dt abbahagyott részegek,csók lányok,és pofa be.Ha a 9d nem smakkol nektek, elégedjetek meg a szólásszabadsággal.És azt gyakoroljátok máshól,ne itt a 9d fórumon....Ja hogy én is elégedetlen vagyok a G1 munkájával,az én bajom és tudom is hogyan jutalmazzam őket ezért.
  • Kexii
    Helló
    Rift-hez én kaptam egy key-t amivel valami sapkát lehet kapni.
    Tf2-ben adták de engem nem nagyon izgat ez a game.Szóval ha valakit érdekel ez a kulcs szóljon itt :)
  • P0Th3aD
    Szánalom...
  • unusual
    UPDATE 2/17/11:

Well, we are having some additional technical difficulties with the Server. However, the good news is that our latest test patch did work better and cleaner than the previous 7 iterations of the Patch. There is an issue with "Character Delete" not working, but that is something we can fix before we patch live.

So we are looking to Patch tomorrow morning (PST, 10-noonish, should only be down for 1-2 hours) if all goes according to plan now. Normally we do not like to patch on Fridays as it is Indy's Saturday and if something messes up and we need them it can take longer to get a response from them. However, they are aware of this and my contact will be on-call if anything comes up.

Worse case scenario is that we will patch early next week (boy am I tired of saying this), if thats the case...then Ill kick up the XP Rate for the weekend to Triple XP as opposed to double.

For the Templates:

I know its been taking a long time, but we did make some progress last night in that we got a response from Indy for my Developer team to use in their development of the tools necessary for these functions.

The SECOND I have a real ETA for when we will start handing out the I post post a bug shiny update here on the Forums about it.
  • Stanyizllava
    Öcsém milyen jó hack-eket találtam xD
  • Blood Raven
    http://eu.riftgame.com/en/
    ha leszeded Icewatch szerora gyere 1 honapig még ingyenes a game
    @Szabi mostmár Hollo néven vagyok rájöttem hogy ijász jobban bejön:)
  • Lawless #18101
    hollo mit toltok mostansag lehet csatlakoznak mert 9D esett :)
  • Blood Raven
    "gonoszaknál" vagyok lvl 10 storm mage holnap 4-5 ora fele leszek
  • szabi34
    Melyik oldalon vagy és milyen kaszt?:) én már csak holnap leszek...
  • Blood Raven
    Icewatchon vagyok Hollox néven valaki irjon rám:)
  • DeletexX
    A mobok nincsenek alapból benne..
    A szerver teszibe.. elkell helyezni minden mobot a mappon..
    Nem ugyvan hogy csak oda terem..

Mikor készítik a SZERVERT akkor lesznek ott a mobok akkor programozzák oda hogy itt pl milyen mob legyen és mennyi..

Onnantom hogy volt Line][age szeróm.. :)
  • makiii
    a cuccokat magának be teszi akkor mi van ? o, O :))
    Mobok azok alapbol benne vannak a játékba :))
    ugyan az csak nincsenek playerek meleted :))