9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
I S A e o e m o w s m !
Vagy jó nagyot köpök a szemükbe, vagy egy nagy cuppanóst kapnak tõlem.
Ha elõkerítik a template karijaimat a nagy feketelyukból, akkor kapnak az utóbbiból, ha nem, akkor az elõbbibõl... de abból sokat. 😄
On: Most néztem azt a RIFT-et, és március elsején indul. Sajna fizetõs lesz, úgyhogy engem kiütöttek. >_>
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
De a lényeget kivettem; Bla Bla Bla Bla Sajnáljatok beteg vagyok Bla Bla Bla Bla!
Remélem semmit sem hagytam ki, jó soonozást 😄
Ja és egy kis személyeskedés is, tényleg nem kéne ennyit offolni Uni...ez...eznem nagyon jó! XD
Apokalipszis - BOT warrior
De viccet félre téve ha már vagy majd lax együtt egy lánnyal több évig és mondjuk még a fürdõ is úgy van kialakítva hogy egybe van a wc-vel...nos akkor sok meglepetés fog érni még az életben! 😄
Jobb felkészülni minél elöbb 😄
Bomb, én nem azért írtam hogy a kocsonya készítésrõl szólt a fórum mert degradálónak tartom, ezzel csak azt a sok színûséget akartam kifejezni ami mostanság megy itt, a játék helyett! De sztem ez érthetõ is, megváltozott minden!
Prûd pedig egyáltalán nem vagyok, talán inkább az iróniát kellett volna érezni abban hogy "undorító világ"!
Ez csak természetes, hogy benne van a napi eszme futtatásokban a szex és a kaki, ez már csak ien!: ))
Szép napot, szebb jövõt! És az elengedhetetlen KITARTÁS! ; D
gondolom én 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Csak így tovább))))
De ne felejtsük el azt a tényt, hogy a mai és a múltbéli orvosi és tudományos technológia is bebizonyította NEM EGYSZER, hogy a LÁNYOK/NÕK fizikailag képtelenek a fingásra és/vagy büfögésre!
EZ TUDOMÁNYOS ALAPOKON NYUGSZIK! A LÁNYOK/NÕK A FÜLÜKÖN PÁROLOGTATJÁK EL AZ ODA NEM ILLÕ GÁZOKAT, ÉS CSAKIS JÓL SZELLÕZÕ HELYEKEN!
Elnézést ha azt feltételezte rólam BÁRKI is, hogy én azt feltételezem, hogy a többiek feltételezik, hogy a feltételezésem szerint, feltétlenül "púz"-na akármelyik Nõstény is!
Kicsit hosszúra sikeredett Dr. Barack fingszakértõ mai szaknyilatkozata, ezért elnézést kérek. Áldás Békesség!
I S A e o e m o w s m !
Irhatnánk fosót is ánuszrózsa helyett ha ez tán túl degradáló lenne, bár inkább a fosó mint az elöbbi : ))
Szretem ezt a forumot, abszolute játékcsentrikus...
Minap még a jófajta többnemzedékes kocsonya receptjeirõl szóltak a kommentek, most meg... : ))
Mondjuk ez is általános hogy a leggyakoribb témák szex és a különbözö fekáli ürítési módok : ))
Undorító ez a világ....SG én így szeretlek! XD
<#miaz>#miaz><#wow1>#wow1>
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
éramszünet...
<#conf>#conf><#falbav>#falbav>
Ennek mi a szakmai neve? Az ánusz-izom akaratlagos kordában tartásának megcsappanása? Biztos kitalálsz valami frappánsat 😛
I S A e o e m o w s m !
Azt hogy kire mien hatással volt az elhangzott/leírt szöveg mindenki maga döntse el! : ))
Sikerekben,egészségben gazdag,Boldog Új Évet kivánok mindnyájatoknak!
P.S.Bocs, hogy kicsit megkéstem a köszöntõvel de picit durvábbra sikeredett a buli mint ahogy terveztem!<#guluszem1>#guluszem1><#integet2>#integet2>
esélyegyenlõség 😄
http://www.youtube.com/watch?v=Hq1-1TRmsTU
http://www.youtube.com/watch?v=ie6aIwkNEOU
^^
És egy kérdés, Feketeagyar miért speedhackel kb a 2. percnél?
Már, ha tényleg õ az.
I S A e o e m o w s m !
Evo meg csak illusztrálta a lehetséges helyzetet, ha esetleg külön kérésre megint megnyitnák azt a szeptemberi kari-kérõ lapot, illetve ha mindenkinek külön kérésre visszaadnák a kariját.
Szomorú, hogy a hazug gyökerek miatt a becsületes játékosok is megszívják, de sajnos ez van.
Nekem se volt idõm még a maradék 5 DB karimat kérni mert csak 2 hétig lehetett...
Na persze ne ijedjetek meg,mert csak április elsejei elõidézetes volt. Vagy nem április elsejei ?? Ja igen,semmi esetre sem április,mivelhogy az ügyfélszolgálat oktobernél tart)) Ha nem hiszitek,fordittasátok le a hallowen jelentését.
Na de félreéve az iróniát,nem tudom hogy vagytok ti vele,de az én szimatom szerint itt valami bûzlik.Ha van idõtök meg kedvetek,olvassatok bele a G1 fórumba.(javaslatként csak a 9d staff meg Hyperion HSZait olvassátok)
BoldogÚjÉvetKívánok<#felkialtas>#felkialtas>
Boldog év utolsó estéjét. és még boldogabb 2011-et kívánok mindenkinek!!!
Live: DoZeR 982