9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elképzelésed helytálló. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Ha a fos template kariért cuppanóst adsz, el se tudom képzelni, illetve el tudom képzelni mit adnál a régi karikért <#vomit><#wave>.

I S A e o e m o w s m !

Én már nagyon várom a holnapot, vagy legalábbis a jövõ hetet.
Vagy jó nagyot köpök a szemükbe, vagy egy nagy cuppanóst kapnak tõlem.
Ha elõkerítik a template karijaimat a nagy feketelyukból, akkor kapnak az utóbbiból, ha nem, akkor az elõbbibõl... de abból sokat. 😄

On: Most néztem azt a RIFT-et, és március elsején indul. Sajna fizetõs lesz, úgyhogy engem kiütöttek. >_>

Én kérek elnézést<#felkialtas><#felkialtas><#mf1><#integet2>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

P0Th3aD
Elég száni...

De a lényeget kivettem; Bla Bla Bla Bla Sajnáljatok beteg vagyok Bla Bla Bla Bla!
Remélem semmit sem hagytam ki, jó soonozást 😄

Ja és egy kis személyeskedés is, tényleg nem kéne ennyit offolni Uni...ez...eznem nagyon jó! XD

Apokalipszis - BOT warrior

BarackHUN
Unu sokat offolsz mostanában :S Nincs erre valami szabály? 😄

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Nos Bari ha már puzó, és te azt állítod hogy a lányok nem szoktak (amit én élbõl megcáfolok a büfögéssel egyetemben) pukkantgatni, akkor már inkább a fosó mivel hígat még õk is termelnek! : ))
De viccet félre téve ha már vagy majd lax együtt egy lánnyal több évig és mondjuk még a fürdõ is úgy van kialakítva hogy egybe van a wc-vel...nos akkor sok meglepetés fog érni még az életben! 😄
Jobb felkészülni minél elöbb 😄
Bomb, én nem azért írtam hogy a kocsonya készítésrõl szólt a fórum mert degradálónak tartom, ezzel csak azt a sok színûséget akartam kifejezni ami mostanság megy itt, a játék helyett! De sztem ez érthetõ is, megváltozott minden!
Prûd pedig egyáltalán nem vagyok, talán inkább az iróniát kellett volna érezni abban hogy "undorító világ"!
Ez csak természetes, hogy benne van a napi eszme futtatásokban a szex és a kaki, ez már csak ien!: ))

Szép napot, szebb jövõt! És az elengedhetetlen KITARTÁS! ; D

ReszegKoldus
Kánaán, Andersen
gondolom én 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Elolvastam Hyperion G1 forumos HSZait.Ami a lényeg : Mint a mesékben,kolbászkerítés,a kutyák farka(a lomposabb) pereccel tele,meg Káánon csak kutyafüle ahozképest mi lessz ezután a G1 es 9dragonson.Csak egy a baj,miután Anderson meghalt,Hófehérke kurva lett meg a 7 törpe beállt a kommunistapártba(bocsánat,most már demokraták) én nem hiszek a mesékben))
@unu ! Szerintem a belinkelt olvasnivalód,a legértelmesebb 9ds hozzászollás,szept.15 után.Mármint azoknak akik nem tudták 4 év acclaim,bocsánat,Szarklájm után hogy mitõl döglik a légy)))
Hahahaha,én eddig úgy tudtam hogy a fingot,liftet(fölvonót)nem talált böfögésnek hívjál.Aztán meg hogy az Évafajzatok hogyan szelelnek....mármint a hallócsatornán keresztûl))))igaz,csak ha elvetted a dobhártyaszüzességét is))))Pl.velem gyakran elõfordul hogy nem huggyok,hanem kiizzadom)))))))

Csak így tovább))))
De gonolom hogy a kocsonyát nem a kiválasztó rendszer legnagyobb ellenségének fogod tekinteni.Tudom jól hogy a recept amit leírtam az egy tuti koleszterol bomba, de ami az embernek jól esik vagy túl drága,vagy az orvosok ellenzik,vagy fogyasztás után gyónást igényel(már aki katolikus) Ami a legmenõbb témákat illeti,nem látom mi elitélendõ abba hogy az ember szarik vagy basz..)))) Tán te másképp csinálod ?Tehát félretéve a prüdériát,az embernek egy élete van.Használjuk ki aztán hogy meg gyónunk vagy sem,felekezeti hovatartozás kérdése.
BarackHUN
És ebbe a világba fog felnõni majd az összes gyerekem, még nincsenek meg, de a nevük Nintendó vagy Ármándó lesz ha fiú, és Eszmeralda vagy Eper ha lány. Lehet el is köttetem az ondóvezetékem, megkímélve leendõ gyermekeimet a jövõbeli világ adta megpróbáltatások elviselésének terhétõl. Mellesleg a púzó sokkalta találóbb szó, mint pl: a fosó, hiszen bárhonnan is nézem, az ember többet fingik, mint fosik(már az egészségesebbje legalábbis), ha Hugi nálad másképp lenne, én kérek elvérzést/elnézést <#wave><#vigyor1>.
De ne felejtsük el azt a tényt, hogy a mai és a múltbéli orvosi és tudományos technológia is bebizonyította NEM EGYSZER, hogy a LÁNYOK/NÕK fizikailag képtelenek a fingásra és/vagy büfögésre!
EZ TUDOMÁNYOS ALAPOKON NYUGSZIK! A LÁNYOK/NÕK A FÜLÜKÖN PÁROLOGTATJÁK EL AZ ODA NEM ILLÕ GÁZOKAT, ÉS CSAKIS JÓL SZELLÕZÕ HELYEKEN!
Elnézést ha azt feltételezte rólam BÁRKI is, hogy én azt feltételezem, hogy a többiek feltételezik, hogy a feltételezésem szerint, feltétlenül "púz"-na akármelyik Nõstény is!
Kicsit hosszúra sikeredett Dr. Barack fingszakértõ mai szaknyilatkozata, ezért elnézést kérek. Áldás Békesség!

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Most miért baj az ha ismerkedik a saját testével a gyerek?! : ))
Irhatnánk fosót is ánuszrózsa helyett ha ez tán túl degradáló lenne, bár inkább a fosó mint az elöbbi : ))

Szretem ezt a forumot, abszolute játékcsentrikus...
Minap még a jófajta többnemzedékes kocsonya receptjeirõl szóltak a kommentek, most meg... : ))

Mondjuk ez is általános hogy a leggyakoribb témák szex és a különbözö fekáli ürítési módok : ))

Undorító ez a világ....SG én így szeretlek! XD

BarackHUN
Jobban szeretem ha púzónak hívják.

I S A e o e m o w s m !

Az ánuszrózsa? Te kis kakilónyalogató. :-D
ja majd figyelek ha irok.. de ezért jár az érem vagy az áram....
<#miaz><#wow1>

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

az is lehet..<#taps>

ReszegKoldus
éremszünet majd az olimpián lesz

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

na és most... vajon mi történhetett a szerverekkel....???
éramszünet...
<#conf><#falbav>

BarackHUN
Áh kösz, pedig a nyelvem hegyén volt!(szó szerint<#vigyor1>)

I S A e o e m o w s m !

Én is! 😊 De ha lvl200-on fehér,és sárga mobok vannak,akkor gondolom kicsi a boss a végén. 😉

P0Th3aD
Izomsorvadásos ánusz rózsa !

Remélem tudtam segíteni ; ))

Én a bossra vagyok kíváncsi. *-*

BarackHUN
Én összeszartam magam, de akaratosan.
Ennek mi a szakmai neve? Az ánusz-izom akaratlagos kordában tartásának megcsappanása? Biztos kitalálsz valami frappánsat 😛

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
A spontán ejakuláló dolgok sosem jók, hiszen nem tudod kordában tartani!
Azt hogy kire mien hatással volt az elhangzott/leírt szöveg mindenki maga döntse el! : ))

BarackHUN
Relatív, örömtõl is sírhat.

I S A e o e m o w s m !

Az jó vagy rossz? 😄

P0Th3aD
A könny mirigyeim spontán ejakuláltak!

Stanyizllava
Deh nem értem Figyeljetek aki okos speed hackel vagy küldöm ben nincs esélye szó szerintet

Sziasztok!
Sikerekben,egészségben gazdag,Boldog Új Évet kivánok mindnyájatoknak!

P.S.Bocs, hogy kicsit megkéstem a köszöntõvel de picit durvábbra sikeredett a buli mint ahogy terveztem!<#guluszem1><#integet2>

Sajnos õ az. :-(

ReszegKoldus
miért ne?
esélyegyenlõség 😄

Ízelítõ hogyan intézzük el a hackereket:

http://www.youtube.com/watch?v=Hq1-1TRmsTU

http://www.youtube.com/watch?v=ie6aIwkNEOU

^^

BarackHUN
Ízelítõ a mai G1 helyzetrõl:videó
És egy kérdés, Feketeagyar miért speedhackel kb a 2. percnél?
Már, ha tényleg õ az.

I S A e o e m o w s m !

PS12 vagy H12 template kariknak van unsealed icy conquerorja, többieknek nincs semmi.

Evo meg csak illusztrálta a lehetséges helyzetet, ha esetleg külön kérésre megint megnyitnák azt a szeptemberi kari-kérõ lapot, illetve ha mindenkinek külön kérésre visszaadnák a kariját.
Szomorú, hogy a hazug gyökerek miatt a becsületes játékosok is megszívják, de sajnos ez van.

Még egy kérdés a visszakapott nagy karikhoz: Megint kell Icys bosszokat lesni meg Hyamit gyilkólni,vagy visszaadták a Hyamis epit ?
Aztakúrva.....Mostmár 1 darab DB+os kari,vagy 5 darab DBs kari ?
Ez nem igazán így mûködik lol
Nekem se volt idõm még a maradék 5 DB karimat kérni mert csak 2 hétig lehetett...

Siasztok.Kérek valakit küldje el linkelje be zt a címet ahova írni kella régi karik miatt. Megpróbálom hátha majd arra hivatkozom hogy csak 2 hétig lehetett.....köszike
Na de hogy valami hasznosat is mondjak,ha netalán valakit érdekel,elmondhatom hogyan készûl az erdélyi,igazi szilvórium))Csak mert most az ideje))
Sajnálatos módon kell közöljük önökkel hogy ezt is leszívták,és kedves egézségükre))))
Na persze ne ijedjetek meg,mert csak április elsejei elõidézetes volt. Vagy nem április elsejei ?? Ja igen,semmi esetre sem április,mivelhogy az ügyfélszolgálat oktobernél tart)) Ha nem hiszitek,fordittasátok le a hallowen jelentését.
Na de félreéve az iróniát,nem tudom hogy vagytok ti vele,de az én szimatom szerint itt valami bûzlik.Ha van idõtök meg kedvetek,olvassatok bele a G1 fórumba.(javaslatként csak a 9d staff meg Hyperion HSZait olvassátok)
BarackHUN
B.U.É.K.<#sniffles><#vomit>

I S A e o e m o w s m !

Bort,Búzát,Békességet kivánok mindenkinek !
Sokkal jobbat mint ami volt<#felkialtas>

BoldogÚjÉvetKívánok<#felkialtas>

ToshiBá
Sziasztok Bogyókák!

Boldog év utolsó estéjét. és még boldogabb 2011-et kívánok mindenkinek!!!

Live: DoZeR 982

ZzoleE
Bújjék Srácok! \o/

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...