9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek tetejében kilõtték az egyetlen rohadt anti-hack programot, ami lehet, hogy nem ért sokat, de legalább nem ment minden õs régi hack.
És akkor ez a peccs is, mióta is ígérgetik? Karácsony óta? Kövezzetek meg, de ennél még acclame is jobb volt, mert azok legalább próbáltak csinálni valamit...
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Nevemen lettem szólítva brutalitással kapcsolatban... 😄
Egy bibi van.
A vidámparkért sem fizetek, ha nem élhetem át az élményt. 😉
Én csak az elsõ ütés élméényéért, és az arról készült anyagok azonnali megsemmisítéséért vagyok hajlandó fizetni. 😄
Bombom!
Jázminka a helyszínen lesz az adott idõben.
Nekem még *********grammnyi dolgom van vidéken. 😉
De Vasárnap már szeretnék otthon lenni.
Már csak azért is mert utána nem sokkal start van kifelé az országból. Elõtte mondjuk még egy tárgyaláson megjelenés a személyes védelem jegyében. Szóval még 1-2 hétig (max) Magyarföldhöz vagyok kötve. Addig 9D is belefér majd.
Aki szerint meg a Template karik szarok (hülyeBari), azoknak felajánlanám Kami faggatását Tibet grinddel kapcsolatban. 😄
Live: DoZeR 982
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
<#ejnye1>#ejnye1>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
A videó végén látható milyen saját nézetbõl a speedhack.
I S A e o e m o w s m !
már kitárgyaltuk, elkéstél 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
csak azt furcsálltam, hogy amúgy kardoskodik lépten-nyomon a magyarság mellett, de a helyesírás hiánya nem zavarja...
"Patch 125!, Delayed until Next Week"
Nahát, ki gondolta volna?... :/
Sry az off-ért!
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Az hogy nem tud vagy lehet csak nem akar helyesen írni és ezzel megnehezíti az életét a forumozóknak akik végig olvasnak minden HSZ-t, öszintén szólva engem is felbasz agyilag!
Az hogy nekem kell szenvedni és kihámozni mit is szeretne, és minden egyes mondta/sor/szó után úgy kell érezzem magam mint akit megerõszakolnak, megint csak más téma!
Ahhoz Bombnak szíve joga , hogy szemet hunyjon efelett, és a tied is hogy kiborulj!
Nekem sincsen türelem, nincs energiám arra, hogy ezzel szenvedjek, mert ha tetszik ha nem feles energiákat pazarolsz pazarlunk arra hogy kibogozzuk mi a f*szt is akar ez a srác most megértetni...
Vagy nagyon siet és nincs ideje gépelni? Vagy nincs helyesírás ellenõrzõ a webes alkalmazásában? Vagy ennyire remeg a keze hogy csak sok plusz betû leütésével képes szavakat generálni?
Nemtudom...
De az tény hogy emberek vagyunk és van aki jol kezeli/tûri ezt, és van akinek kevés is elég a szarból!
Utobbiak táborát erõsítem!
Köszönöm : ))
Apokalipszis - BOT warrior
szóval döbbenet...szerintem jogtalanúúúl írtad ezt 😄
Stanyi,hogy ki mit mond,az õ baja,de amíg még hacsak röfögsz is magyarul,ne hagyd abba mert úgyis akad aki megérti.Aztán hogy az nem koldus....hát istenem,legalább nem a templomajtó mellett álló verklis kéregetõ......
Tehát SZEBB JÖVÕT minden ......Na jó,nem írom tovább mert megint letoltok,és szerintem haszontalanúl,hogy ne írjam : Jogtalanúl.
akkor probléma megoldva, majd te fordítasz, köszönjük
amíg megértem én se szólok (most ez elég magas labda), de azért van egy szint, ami alá talán nem kéne lemennie
Ez kezd nagyon vicces lenni. <#nevetes1>#nevetes1>
Elõre is köszönöm
De az anyázások számával nem vagyok megelégedve, így elég lagymataga show -.-
I S A e o e m o w s m !
a flúgosról jutott eszembe, már ha azt akartad írni egyáltalán
http://www.youtube.com/watch?v=jLs-Yp9nl6I
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Zoli valami ultrakemény 99 négyzetméternyi tetkóval rendelkezõ 150 kg súlyú maffiavezér lehet aki szombatonként 9dzett amíg maki meg nem lopta.
Igazam van?
I S A e o e m o w s m !
Kb 2 óra múlva peccselniük kéne. Anti-hack-kel csinálnak valamit meg állítólag jön az az új low-low-low map (lvl 0-17), ami kb senkit sem érdekel. 😄
Nézzük sikerül e nekik idõre megtenni, amit meg kell tenniük...
És ki az a Zoli? O_O
Meg ki az a szamuRaj? o.o
És hogy lehet ilyen pofátlan ez a game, hogy ledob mikor még nyitva volt a boltocskám?! Buuuuuhhh! >_> <#rinya>#rinya>
És tényleg, ki az a Zoli? o.O
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Elküldve: 2011. 01. 06. 18:43
Tárgy: kurva
MEgbaszhatod anyádat zoli kinyir a tesoival haha és ez szopás te csicska hahahahahahahahahahahahahaha"
Nem vagyok ártatlan !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Mikor a legjobbhaerját meglopja ennyire köcsög csak õ leeht nem baj most megfogjuk és adunk a szájénak a kis köcsögnek 😄<#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>