21072
  • Lawless #18255
    ja és valaki leírná hogy mikor vannak valami eventek feltéve ha vannak úgy mint régen acclaimnal szerdán,péntek,szombat,vasárnap 2ora 2xp
  • Lawless #18254
    nem túl bíztató pedig ha lenne karim már Immortal lehetnék :D
  • unusual
    Én még semmit sem kaptam vissza,és nem is válaszolnak nekem.....
  • Lawless #18252
    csatok,k****sul felb***ak hogy nemadtak vissza a 2 fő karimat...sztetek ennyi ido után láttok rá esélyt hogy ha írok nekik újbol...vissza is kapnám? mert lvl LM8 helyett adtak GB12eset :D amin jót nevettem warrior helyett, hybridet :D !!!
  • Sixtail
    http://img525.imageshack.us/img525/288/shizhangquest.png

Keresd a 20as számot a képen.
  • ReszegKoldus
    ha ez segít, fehér oldalon ebben a questben sírköveket kell szétverni és egy fésűt keresni
  • ToshiBá
    Na be lehet fejezni a hülyeséget. :D
    Hogy lennél porszem? Max porszem szemtengelyferdülés lehetsz. :D
    Reméljük egyszer helyrerakják ezt a gémet, és akkor majd a nabbók nem fognak szellemeket keresni shi zangban. :D
    És a régi csapat is újra összeáll majd.
    :D
  • BarackHUN
    Kajak, de még így írott formában is mekkora király voltam nem? o.O
    A kis porszem, hogy árulta mán a bracert :P
  • ToshiBá
    Nem igaz, hogy nem szúrta ki senki, hogy a kis porszem a gépezetből ott kiabál a bracert árulván. :D
  • ToshiBá
    lol!!!
  • P0Th3aD
    Figyeld a ROAR-t : ))
  • Sixtail
    Téged szeret a legjobban! *-*
  • BarackHUN
    Miért nekem? o.O
  • ToshiBá
    Te szívtelen dög!
  • P0Th3aD
    Peachnek : ))
  • ToshiBá
    SF warri FTW! :D
  • unusual
    :-) Jó a zene! :) 9,2k crit szép! :-)
  • ToshiBá
    Azok a régi szép Acclaimos idők... :)
    Méghogy a nukereket nem lehetett szivatni. :D

• ToshiBá
    Nesze

Nem akarom megtudni ki vagy, mert bekóstoltál. ;)
  • majoros94
    Akkor most egy értelmiségi válaszát is várom...
  • ToshiBá
    Szellemeket max halloweenkor kell keresned. :)
    Valamit keményen félreértettél.
  • majoros94
    Sziasztok! Shi-Zangban van egy küldetés (Ghost Retuns to Heaven III) egy szellemet kell megkeresni v.mitől délre arra nem emlékszem. De pontosan hol van az a szar szellem ????

előre is köszi a segítséget
  • szabi34
    Olyasminek tűnik mint Aion... felejtős.
  • unusual
    Olyan mintha a fején lenne a bow.....pffff
  • unusual
    Nem tudom,hogy neked sikerül,mert nekem még mindig nem sikerült semmi ilyesmi,mert nem válaszolnak.....Support-nak,vagy fórumon írj pm-et valamelyik okosnak.
  • Blood Raven
    http://www.youtube.com/watch?v=U-6kDL7aHwI
    hát néztem gameplayeket és elment töle a kedvem
  • Udead
    Sziasztok kéne help hova írjak régi karik miatt?:D köszike majd légyszi üziben vagy valami.. dobjátok ráma linket thy
  • bomb1111
    Lehet én vagyok bunkó ,de semmi valamirevaló videót nem találtam.Esetleg ha segítenél,megköszönném.
  • bomb1111
    Rendben.Spongyát mindenre és maradjunk a 9d nél,meg e közösségnél.Én elnézést kérek tőled is meg mindenkimástól ha netalán nem idevaló dolgokat írtam ide.De ettől eltekintve,csemegének tartom a decens korlátok között folytatott vitákat,még ha nemis csak a 9d ről filozofálunk.Nem szeretem a kakaskodásokat,mert kinöttem azt a kort.És abban is igazad van hogy a személyeskedéseket nem egy közös fórumon szokás rendezni.
  • Blood Raven
    http://prius.gpotato.com/
    ezt csekkoljátok:)
  • IOwnU
    Peti,este gyere fel,hogy adjam oda a healer str/dexet
  • ReszegKoldus
    most nem keresném vissza volt-e más is aki szólt Stanyinak amiatt ahogy ír (volt) mégis úgy tűnik csak velem van bajod emiatt :D

gyakorlatilag úgy csinálsz mintha minden nap többször beírnám, hogy ne játszatok ezzel mert ilyen meg olyan és mással játszatok
    egyszer beírtam, hogy nem értem azt aki ilyen körülmények közt is ezzel a szarral játszik, naés...most szépen visszamenőleg szólj be mindenkinek, aki leszarozta ezt a szart, belinkelt bármilyen más játékot stb.
    épp eleget játszottam ezzel, hogy akkor írjak ide amikor akarok, valószínűleg ha bárki segítséget kérne még akkor is tudnék segíteni, vagy esetleg a játék óriási fejlesztéseken ment keresztül és teljesen megváltozott minden benne? azt kétlem :D
    és szólj be magadnak is, amiért gyarló módon fikáztad a g1-et szeptemberben még véleményed szerint 2 hónap után szögre is akasztják a 9d-t
  • bomb1111
    El vagy tévedve kedves barátom.Hogy bennem van elég hiba,elismerem.De azt is fönntartom hogy akik nem 9d játékosok : KUSS ! Ami meg a hitetlenséget illeti,nem vagyok sem szurok kereskedő,sem füttésszolgáltató,sem vasvillakovács.Úgyhogy semmi érdekem és semmi közöm.Az időzitésed meg nem pontos,mert a pikk ász akkor jött be amikor kifejezés meg helyesírás oktató kezdtél lenni.Hogy egy darabig hallgattam,lehet hogy az én hibám.

Na de hogy összegezzem a játszmát :AKI NEM 9d JÁTÉKOS,annak KUSS.Legalábbis itt ,az SG 9d fórumán.

Mellesleg minden tiszteletem !
  • makiii
    el kezdtek dolgozni :))
    amugy meg pont most akartam kirakni én is :///
  • unusual
    WTF?????
  • unusual
    Nem kéne annyi! :) Elég lenne 1-2 nagyon dühös,és az összesnek az arcát le lehetne bontani. ;)
  • Sixtail
    Vagy nem. :D
  • Peter55
    Megoldás? Szervezzünk Indy és G1-hez egy látogatást pár száz elégedetlen játékossal. Az tuti eredményes lenne. :D
  • unusual
    Nagyon lassan? Az nem kifejezés!!!!! Forum pm + mail-re sem válaszolnak kb hónapok óta.....Akkor nem szarabb mint a fakklaim? DE!!!!! Sajnos még azt kell mondjam,hogy ilyen szempontból jobbak voltak,és event+leárazás+war szempontjából is.....
  • ReszegKoldus
    szóval az nem idegesített, amikor mások jöttek linkelgetni a játékokat hogy ezzel meg azzal játszanak, de ha én írok 2 sort az már idegesít? :)
    jajj de sajnállak!
    a hiba benned van, így jártál :D
    remélem nem korábbról maradt benned, hogy én valami szörnyű hitetlen vagyok aki majd pokolra jut, mert kb attól a beszélgetéstől kezdve reagálsz ilyen furán akármit is írok :D