9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törjed rám is a nosztalgiát! 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ReszegKoldus
én nem kaptam xp kártyát

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Éljen acclaim, huh? 😊

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Rámtört a nosztalgia, ezért te is kapsz egy HSZ-t.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Egyem a szíved de régi komment. 😛

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Elõre is kösz (vagy hátra? o.O)!

I S A e o e m o w s m !

Na ebbõl látszik, hogy neked nincs és soha nem is volt idõgéped. 😄
Mindent elhiszel, amit a filmekben látsz? Üdvözöld majd a pizsamás "Superman"-t a nevemben! 😄

Amúgy Pícs épp azt akarja, hogy hatással legyen a jövõjére, lol. 😛
Ne aggódj Pícs, én megteszem, de eltart egy ideig, amíg ideér a kívánt effekt. 😄

makiii

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
Nem ferdíthetjük el a téridõkontinumot mert hatással lenne a jövõdre..
Mond csak filmeket nem nézel?

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Nem kell köszi.
Csak tegyél meg egy szívességet, menj vissza az idõbe, kb 2006-ba, keress meg, és ha megemlítem neked, hogy kipróbálom a 9dragonst, mert csupa jót hallok róla, bassz arcon. Ok?

I S A e o e m o w s m !

makiii
Nem nagy cucc nekem is van két darab ha gondolod elküldöm az egyiket.

BarackHUN
Neked van egy idõutazó géped???

I S A e o e m o w s m !

Ha annyira mûködik, bizonyítsd be, ne csak írogass róluk...
Ennyi erõvel én is írhatnám, hogy van egy idõutazó gépem a garázsban és bizony még mûködik is, lol.

És nem értem, miért kell sértegetni Evót a gyenge szarkazmusoddal... Nem írt semmi rosszat sem rád, sem másra.

makiii
ja és te földünkivüli vagy tudja a f*szom micsoda.
kimondta , hogy elitepvpers fórumon írták?
vn-zoom ..... ott van a legtöbb mûködö hack..

makiii
HA VALAKI ESETLEG MEGUNJA A TEMPLATE KARIJÁT SZÍVESEN VÁLLALOM !!!!

makiii
hallod te télleg okos vagy.. honnan jöttél? :|

Csak hogy a vietnamiak nem az elitepvpers-rõl szerzik a hackeket.
Ami az epvp-n van viet dupe hack, az kurva régi vietnámi verzióhoz készült, ami a koreai verzió volt, és nem az amerikai, ingame beli cuccokat tekintve.
Nem tudom hogy rájöttél e, de minden patch után megváltozik a speed, a cast, blablabla, minden szar address-e. Ezért kell újra rákeresni hogy mûködjön.
Mondjuk hogy ezek alapján egy teljesen más játékhoz írt, teljesen más patch-ez írt hack program nem fog mûködni ennél a játéknál.
Kb annyi, mint ha valami WoW hack-el próbálkoznál.

makiii
De.. csak kellenek hozzá a portok és az ip-k.. LoginPort LogIn IP
GamePort GameIP blablabla..

BarackHUN
CE-vel delay, speedhack is megvalósítható, mivel ezidáig(!) mind client side volt és nem szerver, de ma már nem müxik CE-vel a dolog (a patch óta).
A többi hack progi nem tudom, hogy müxik-e. 9disciple meg nem fog menni G1-en, ezt leírták már párszor, az fõleg Thai-ra készült.

I S A e o e m o w s m !

MadeInHell
Hülyeség hogy tudsz hackelni.CE vel tudsz speed+ virtuális lóvét meg itemeket amit te látsz,de mivel saját memóriád baszod át nem G1 ét nem érsz a pénzel semmit.9DVN hacket (dupe,9disciple)kell G1 IP+Server Serial ra beállítani és talán megy a progi nálad is.Én is néztem Age of Wullin-t nagyon durva az a Wu Tang trailer.Ha bejön 9d mehet a kukába nálam.

TAO BoT Warr

BarackHUN
Google webfordító hatalmáról még fogalmad sincsen ezek szerint.

I S A e o e m o w s m !

Peter55
A kérdés most már csak az, hogy mióta tudsz te vietnáimul. Illetve, ha angolul írják, akkor meg az a kérdés, hogy a vietnámi fórumon vietnámi emberek miért beszélnének angolul egymással?😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

makiii
Evooo. vietnámi fórumokon írják ,hogy nekik mûködik és erre verik ^^

vagy c9-re?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ReszegKoldus
early 2011 még mindig

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Age Of Wullin-ra gondolsz?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Blood Raven
na szép már mindenki hekkel?<#szomoru1>
G1 nagyon szánalmas nemtudom minek szenved ezzel a xaral
amugy mikor jön már ki a p9 vagy nemtom mi az uj neve?<#conf>

Hollo

hadd próbálják ki a hackeket... legalább kiszórakozzák magukat, dupe hack-et meg ha van esze az embernek pénzért adja el, bár elég szánalmas, hogy lehet ilyesmit írni ezekhez a játékokhoz...

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

Ezt ki mondta?

BarackHUN
1 hét alatt 20 percet játszottam, valóban.
Az is abból állt, hogy maskban voltam BPn.

I S A e o e m o w s m !

Akkor simán csak túl sok szabadidõd van. 😛

makiii
ja és én sem tudom kicsomagolni.. :S

makiii
sajna?
#17519 <#ejnye1>

BarackHUN
Sajna olyan nincs.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Pedig most akartam linkelni az item mall hacket. 😞

BarackHUN
Nem megy a revos pack kicsomagolása.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Nem azért hackelek mert mások is, hanem mert kurvára leszarom a 9d-t és nincs veszteni valóm, kárt meg nem okozok.
Szerintem ez korrekt.

I S A e o e m o w s m !

Lol, már ti is hack cuccokkal foglalkoztok...
Csak tudnám minek szenvedtek vele.
Ha mindenki így gondolkodna, akkor pár hét alatt már egy darab tisztességes játékost nem lehetne találni 9D-ben. Most is elég nehéz, de bár pár darab van elszórva a mapokon. Biztos érdekes lesz úgy "játszani", hogy mindenki multibilliomos, mindenkinek megvan minden ingame item több példányban, mindenki halhatatlan, mindenki teleportálgat jobbra-balra, stb.

Azt sem értem, ha tényleg ennyire rossz a helyzet, minek játszatok még egyeltalán? Én nem tudom, mi folyik a gameban, nem vagyok fenn manapság, de ha beigazolódik az a sok szóbeszéd, ami manapság mindennap megy minden 9D-hez kapcsolódó fórumon, akkor egy percig sem fogok tétovázni, megy a 9D-nek a +--> kombináció egy pillanat alatt.

Jobb dolgom is van, mint hogy "hackerekkel" csatázgassak egy játékban.
Csatlakozni hozzájuk meg egyenesen szánalmas lenne, ugyanakkor kétszínûség...

Na, mehet tovább a "hack party"...

makiii
hát nekik szerintem nem az a leganygobb dolog 😄

BarackHUN
Stack BE-ket dupeolni nem pénzszerzési opció? o.O

I S A e o e m o w s m !

makiii
100%-osan mûködik azt mondják... van benne valamiféle pénzszerzési lehetõség opció is.

BarackHUN
Elsõ alkalom ingyenes, de majd megoldom azt is 😛

I S A e o e m o w s m !

makiii
törj fel egy hacket feltörõ hacket is mert ugye kell a serial is ^^😄

BarackHUN
Törjek fel egy hacket, hackkel?
Egyem a szíved 😊

I S A e o e m o w s m !

makiii
http://rapidshare.com/files/245307927/WinRar_Password_Remover.rar

BarackHUN
Ha a serialra gondolsz az megvan (NHTL-hez).
Ha a revo rar passra gondolsz, az jöhet.

I S A e o e m o w s m !

makiii
a hack toolhoz leszedem neked a pw-t egy vietnámi forúm topicból.

BarackHUN
Ez van nekem is, csak ez a VNeshez van, és kurvára nem tudom hogy rakjam át G1-esre 😊
A progi elindul meg minden, csak az a kép aminek be kéne jönni (az auto dupe stb) nem jön be.

I S A e o e m o w s m !

makiii
http://www.elitepvpers.de/forum/9dragons/487569-9dvn-dupe-hack-full-tutorial-faq.html

BarackHUN
Jelszavas.

I S A e o e m o w s m !