21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#18295 heló srácok,lenne egy kérdésem, és ez mellé kérem h ne hülyeségekkel válaszoljatok lécci...csakmert fontos!!!
szóval...
Régen ugye vissza lehetett kérni a G1 es 9D-be a karikat, ugye ezek a template karik...
és... én visza kértem anno a Nukeremet,és egy male Sm5 healer LoB-ra kértem
azzal annyit csinált össz-vissz hogy a male-ból female-t csinált
és mondták hogy,ezt még mindig vissza lehet állitani,kijavítani a hibát... szóval valaki tudna nekem egy webet írni hogy hova kell küldeni a panaszomat?
a segitő válaszokat előre is köszönöm !!! :D
sziasztok !!!!!!! -
unusual #18294 Megnéztem,de ez a 2könyv nincs. 1HD könyvet találtam csak. -
#18293 Köszi Bari! Tudtam, hogy számíthatok a segítségedre. :D
Okés unu. Ha belogolsz nézd majd meg. ;)
Gondolom az elkövetkező 1-2 évben nem nagyon fogsz. :D -
IOwnU #18292 esetleg ha valakinek van eldó tökje megveszem:)) -
unusual #18291 Majd meglesem ha ingame leszek esetleg valamikor. ;) -
#18290 Nekem van azokból vagy 5, de nem eladó, gyűjtöm őket, egy nagy tábortüzet akarok rakni majd belőle. -
#18289 Viszont +all buffot még vadásznék. c10-11 meg selfbuff c11 et is. Ma bementem GCbe megint, de nem esett.
Szóval, ha esetleg van valakinek, vagy talál, azt mégha rak is rájuk, akkor is megvenném (normális árkeretek között).
Íme a könyvnevek.:
Demonic Healing of Blood the Sky ebből c10-c11
Demonic Madness of Spirit ebből c11 only.
Köszöntem! -
#18288 Megvettem 23 ért a c10-c11-et máshonnan. Köszi azért. :) -
unusual #18287 Az rohadt sok! Szerintem 15kk-ért már mindegyiket lehet kapni..... -
IOwnU #18286 és igen c10 ami Neked kell:) -
IOwnU #18285 Doz,22kk a heal kell? -
Lawless #18284 bot vagyok de kosz dozi....igyekszek majd finishert intezni...ingame milyen neven talallak...most megyek gameba -
#18283 Beteg vagy... :D -
#18282 A fatheal az inkább regenerálja a zsírpárnácskákat, amiket esetleg a hűtőhöz való vánszorgás során dobna le az ember! :C :C -
#18281 :D
Marha! x) -
unusual #18280 Az a " fatheal " legyógyít rólam -10kg-ot akkor kell nekem is! ;) -
#18279 * fastheal * -
#18278 +all és fatheal kéne c10 es. Ha lenne, azt megfizetném. ^^
Law! Én tuti nem raktalak/rakattalak ki sehonnan. Ha GC kell az gyerekjáték, csak szervezz finishert. Ha HD vagy írj rám, és beveszlek! :) -
unusual #18277 Jó az! AZ EC WD is jó! Annó az RL WD-ért is oda voltam. ;) -
Lawless #18276 komoly fegyverzet mi? :D -
unusual #18275 Van GB WD+2-őd? O.o / jólvanna / ;) -
Lawless #18274 ez kész tí itt a maxos goldokrol beszéltek én meg itt pofátlanul gb wd +2vel tolom :D ec clan ruciban...és még baxott konyvre sincs pénzem :D ! Shen mo-epit se tud senki segíteni mert mindig 500an állnak ott! és a GC epirol nem is beszéllek! pár napja újbol elkzetem játszani Phoenixen...bandbol persze kidobtatok mert hulye voltam oda biztos hogy kértem leadert mert az emberek 95százaléka offline volt és ha épp találtam egy magyart akkor nemtudtam bevenni a clánba! űber coool -
#18273 nekem van HD meg SF ha érdekel kölcsönadom örökbe persze ha megtalálom passomat:) -
#18272 15 milláért vettem full szetet. Másnap eladtam pár darabot a hulladék CS dmg szetből 40kk ért. (nem a full szet ment el csak jó áron adtam ;) ) -
szabi34 #18271 Én 2nd role ruhával vagyok bajba még mindig, egyszerűen soha nem találok... :( -
#18270 Raven... Látom nem érted a lényeget. C11 ből 100at is vehetnék naponta. C10 viszont NINCS! -
#18269 mivel mindenki hekkel ezért szerintem azt is leszarnák ha +12 es fegyok potyognának az égböl nemfognak szar könyvekkel üzletelni amikor maxos goldokkal rohangálnak -
IOwnU #18268 Keresek én neked ha találok megveszem és szolók:) -
#18267 Ha lesz könyvem leszek fent. Most épp agyfaszt kaptam, mert ma sem kaptam. Minek menjek fel, ha amit szeretnék az nincs? O.o -
IOwnU #18266 Sajnos már FS teljesen ki van halva,utobbi 1-2 hét alatt 3 embert nem láttam összesen,jó lenne ha még valaki feljönne mert unom magam egyedül...
UI:1. def trinket is megvolt,egyedül kellet mulatoznom:D -
unusual #18265 Hát ez?!? Pffff ;) -
#18264 Ezt üzenem az összes 9D moderátornak. ;)
-
Lawless #18263 tudom six es en meg is csinaltam mindent ...vissza is adtak csak az a baj hogy LM8 helyett egy GB12es...és hiába írtam már nekik...semmi válasz!!! kivancsi leszek hogy mikorra oldajak meg de remélem 2012 világvégére visszakapom a régi karim is! hát nalam van pár c10es konyv...de bot :P azokat anno elraktam :) -
#18262 Ezen okokból utálok belogolni. Órákig kiabálok minden mapo, de semmi.
Lion's roart is ellőttem már nem egyet. -
#18261 Nem is az a legnagyobb baj, hogy megkapod, vagy nem. Hanem az, hogy a piac néhány szempontból halott.
Akik általában fent vannak a ligából tudják, hogy hetek (hónapok) óta keresek hd könyveket. És egyszerűen nincsenek. Csak c11. C10 = 0. Mi a rohadás van? Kivették a C10-es könyveket? O.o -
Sixtail #18260 ZzzzZZZzzzZZZzzz...
Sehova ne küldjetek semmit.
Annak idején leírtam mit hogyan kell a második template karik kéréséhez, mégegyszer nem fogom, akit érdekel, majd megkeresi.
Ha megcsináltad annó, amit kellett, akkor várj és ne parázz.
Ha nem, akkor ne várj, mert nincs mire.
Law, te supportnak írhatsz, de megoldani úgysem tudják működő GM tool nélkül, szóval szerintem nyugodtan várhatsz te is. Arról nem is beszélve, hogy ha most írsz nekik, a support ticket-ed kb 5 percen belül le lesz zárva válasz nélkül. Support FTW! lol : D
Igen, ez a játék nem a türelmetleneknek lett kitalálva... Ez van. -
RYO123 #18259 és screen shot kell nekik? és ha igen azt hova küldjem? -
Lawless #18258 nekem adtak vissza 1 karit de sajnos 100lvl-t elfelejtettek hozzácsatolni...vagy lehet kiszurta a szemuket a 100on feluli mert adtak egy baxott gb12est :D -
RYO123 #18257 Karikat nem rakták újra? mármint a acclaimosokat -
szabi34 #18256 Általában xp eventek vannak péntek estétől héfő estig folyamatosan, meg elvileg buff is van ilyenkor.