9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a leírás meg inkább rád passzol szerintem.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
I S A e o e m o w s m !
Jo vagy dozer forditva xD
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
@ makii
Cserélj aláírást, mert a jelenlegid nem fedi a valóságot.
2.:
@ a szókumités kis pöcsöknek
Nem igazán hiszem, hogy a szánalmas balhétok érdekel bárkit is. Ha ennyire nem bírtok magatokkal, akkor vágjatok 3-4 mély sebet zsilettpengével a nyaki ütõereteken, akasszátok fel magatokat a gecibe rögtön utána, és verjétek ki pöcsötöket miközben haldokoltok.
Köszöntem a figyelmet.
Live: DoZeR 982
és monta h adjam visza neki. én meg nem adtam vissza erre meg "kipakolt" és sikerült elvvinnie 1 300def setet meg 2 110-es dodge ornát.. zolinak meg elvettem sok mindenét + eladtam a kariát persze az elõzmények ott is megvoltak..
Amit meg írtál , hogy zolit kipakoltam és neked nincs cuccod ezt végképp nem értem.. :/
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
bár eszed nincs ezek alapján amiket eddig írtál ide, úgyhogy megértem 😄
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Elküldve: 2011. 01. 19. 17:01
Tárgy: szopj le te geci madár
Mi a gecit keresel zoli karijába te faszopo buzi ledobtál minden cucát vagy mih most mondja megtalálak geci elvágom a rohat torkodat mert megint nincs semmi cuccom te buzi faszopo rágot geci kis gnom idegesitõ 11éves fasz vagy tuti tee nylaizos kis kocka stérber tudom hova járjsz suliba közel vok oda mek megölek buzi
mondtam.. eladtam 😊
ledobtam?szerintem leloptam ^^ a többire meg no comment mert már nem merek kimenni az utcára 😊))
BTW. ha esetleg sikerülne valamiféle kárt tenned bennem akkor a felvételeket juttasd el ide a többieknek is 😊 (ha a támadás sikertelen akkor azt is ) 😄😄
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ha vicc,ok,elfogadom és ha szûkségét érzed,még tapsolok is de ha nem vicc hanem kérdés,akkor..........na mindegy
Dala az a Delma zimbabwei megfelelõje. Csak nem margarin, és nem ehetõ.
Live: DoZeR 982
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
De hogy offoljak is )) I love G1,land of cheaters.Tudja a franc hogyan,de a tegnap FL be fölvett valaki,egy nap alatt CS 11 rõl GL 6 os lett.Azt mondja hogy xp karit használt meg hogy New York i.Én meg a dalai láma vagyok loool.
És látod, Madár meg Lin beletrafáltak a lényegbe. Az hogy valami újabb, még nem jelenti azt, hogy jobb is. 😊
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
pár honapja pl volt valami frissités ami ugy elbasztak hogy valami hardvert is tönkretett ha felraktad nekem majdnem minden frissitéssel csak bajom volt szinte sose mentek normálisan
Hollo
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Eddig sok hasznos tippet nem kaptam egyébbként, Bari neked meg a vga-s hozzászólásodat nem is értem... Szóval pls ha valakinek van ötlete írjon. 😄
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Ez kb olyan, mintha vennél egy új tévét, ami semmivel se jobb az elõzõnél, csak újabb 1 évvel. Átérzed már? 😊
I S A e o e m o w s m !
A minden alatt tényleg mindent is értettem. 😛
A probléma gyökerét ebben kell keresni! 😄
I S A e o e m o w s m !
Kép
Ezen kívül kb ezret osztottam ki <#eljen>#eljen>
I S A e o e m o w s m !
Elõfordult már nem 1x nem 2x, de nem biztos, hogy ez volt a gond 😊
I S A e o e m o w s m !
Lenne egy kis problémám, amibe ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. 😄
Szóval... Van egy Radeon HD 5450 1 GB-os ddr2 videó kártyám, amit az adott telepítõ cd-vel szépen fel is pakolt a gépre. De ez a progi már elég régi, ennél vannak újabbak is. Ezért le is szedtem a legújabbat amit találtam, de mikor telepítettem, az egész kép nagyon homályos volt, alig lehetett valamit is olvasni rajta. Ezért az eszközkezelõben csináltam egy visszaállítást a régi programra, amivel most megint mûködik, bár a Catalys Control Panelt nem tudja már elõhozni. Elméletileg itt lehet beállítgatni a képernyõ tulajdonságokat. Ha van valakinek ötlete, mért nem tetszett neki az új verzió, légyszi segítsen, nem vagyok túlságosan otthon ebben a témában.
A válaszokat elõre is köszönöm! 😊
Uhh, na most jól elolvasgattam itt az idõt. o.O
Nem is rossz ötlet ez a nosztalgiázás, holnap folytatom is a 187. oldaltól. 😄
De mára elég, jó9! *-*