9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó inkább nem is szólok hozzád...😄 egyszer írok akkor is csicska leszek. Na mind1 legalább lehet rajtad röhögni ha mást nem is. 😄
Az a leírás meg inkább rád passzol szerintem.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

BarackHUN
UI:Kivéve a "stéber"-t, azok ugyebár okosak (legalábbis sokat tanulnak)

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
A helyesírásod alapján te is ez lehetsz (mentálisan biztos) már bocs 😄

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
Am megitélve maki 120cm 36kg félszemû és van egy mûbabálya és egy stéber

Stanyizllava
Te mondod te kis csiska fajjat nem adtam ki a jelszavam ez egy buzi hacker és feltörte a gecibe am meg most jopofizik itt aztán pár haverját megkérdeznénk egybõl minekit ki utálná inennen
Jo vagy dozer forditva xD

makiii
én megvárom a zolit inkább 😄😄

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
1.:
@ makii

Cserélj aláírást, mert a jelenlegid nem fedi a valóságot.

2.:

@ a szókumités kis pöcsöknek

Nem igazán hiszem, hogy a szánalmas balhétok érdekel bárkit is. Ha ennyire nem bírtok magatokkal, akkor vágjatok 3-4 mély sebet zsilettpengével a nyaki ütõereteken, akasszátok fel magatokat a gecibe rögtön utána, és verjétek ki pöcsötöket miközben haldokoltok.

Köszöntem a figyelmet.

Live: DoZeR 982

makiii
nekem nem adta ki a jelszavát 😊 csak egyszer adott 3 perfect nugetet
és monta h adjam visza neki. én meg nem adtam vissza erre meg "kipakolt" és sikerült elvvinnie 1 300def setet meg 2 110-es dodge ornát.. zolinak meg elvettem sok mindenét + eladtam a kariát persze az elõzmények ott is megvoltak..

Amit meg írtál , hogy zolit kipakoltam és neked nincs cuccod ezt végképp nem értem.. :/

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

minek adod ki a jelszavad stany? ha ennyi eszed van meg is érdemled.
bár eszed nincs ezek alapján amiket eddig írtál ide, úgyhogy megértem 😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
te megszoptad... 😊 de mesélj arról is , hogy te hogyan "zsákmányoltál" ki.. 😊)) mert az komédia volt 😄😄😄 ....

makiii
ha a zoli kariába vagyok.. akkor neked miért nincs cuccod? 😊 ha meg odaadod neki ahhoz gratulálok ^^

makiii
Feladó: Stanyizllava
Elküldve: 2011. 01. 19. 17:01
Tárgy: szopj le te geci madár
Mi a gecit keresel zoli karijába te faszopo buzi ledobtál minden cucát vagy mih most mondja megtalálak geci elvágom a rohat torkodat mert megint nincs semmi cuccom te buzi faszopo rágot geci kis gnom idegesitõ 11éves fasz vagy tuti tee nylaizos kis kocka stérber tudom hova járjsz suliba közel vok oda mek megölek buzi

mondtam.. eladtam 😊
ledobtam?szerintem leloptam ^^ a többire meg no comment mert már nem merek kimenni az utcára 😊))
BTW. ha esetleg sikerülne valamiféle kárt tenned bennem akkor a felvételeket juttasd el ide a többieknek is 😊 (ha a támadás sikertelen akkor azt is ) 😄😄

makiii
lol biztos nem én voltam mert már 1hete eladtam a haverod kariát 70kk-ért 😊😊😊😊 amúgymeg zoli azt mondta nekem , hogy eljön iskolámba beenged két pitbbul kutyát megetett velük és utána kijövök és megver 😊😊😊

BarackHUN
Haazolirámegymakiékházáramegszomorítjamégacsaládjátiszoliugyanisnemszarralgurigázokhaõodamegybebaszpárarcotazfix.

I S A e o e m o w s m !

Zolit akarjuk!😛

ReszegKoldus
küddrá azolit

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Stanyizllava
ez a büdös geci maki megint szédbaszta a haverom kariját hajrá üzleteljetek vele még és az én karimat is remélem megszopta aki vele üzletel !!!!!!!!!!

Bocs,9d.aztán a többi úgysem szám1t
Ha tudod ki az,akkor csak a lool értelmezésemet fogod esetleg kommentálni.Akkor meg közös nevezõn vagyunk.Ahogy én lennék a Dalai Láma HISTÓRIÁJÁT,semmi köze a 8d hez.
BarackHUN
De a viccet félretéve, tudom hogy ki a Dalai láma.

I S A e o e m o w s m !

hehehe,valahol igazad van mert a vallást sosem lehetett elválasztani a politikától
BarackHUN
Tudod, hogy politikában sose viccelek <#vigyor1>

I S A e o e m o w s m !

Bari te most viccelsz vagy mi ?
Ha vicc,ok,elfogadom és ha szûkségét érzed,még tapsolok is de ha nem vicc hanem kérdés,akkor..........na mindegy
ToshiBá
Nem Te kis buta!

Dala az a Delma zimbabwei megfelelõje. Csak nem margarin, és nem ehetõ.

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Dala az valami szélsõjobbos párt? Ismerõsen hangzik, de megmernék esküdni, hogy köze van valamelyik delegációhoz...

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
De most tényleg te vagy? Kajakra kérdem, nem nagyon értek a politikához.

I S A e o e m o w s m !

hehehehe,igen,loool a végén ))))
BarackHUN
Te vagy a dalai láma???<#ijedt>

I S A e o e m o w s m !

Akkor kérdem én,érdemes becsületesen játszani ? Na mindegy mert ezért nem fogok búskomorságba esni de azért kiváncsi vagyok hogy G1 meddig fogja ezt lenyelni.
Ha win 7 esed van,bízd csak rá.Nem kell szarakodni semmi illesztõ progival.Nálam bejött elsõre.Igaz Intel minden,kivéve a videokarit ami ATI és valamivel nagyobb mint amit te mondtál.

De hogy offoljak is )) I love G1,land of cheaters.Tudja a franc hogyan,de a tegnap FL be fölvett valaki,egy nap alatt CS 11 rõl GL 6 os lett.Azt mondja hogy xp karit használt meg hogy New York i.Én meg a dalai láma vagyok loool.
Kami ne már, ingame írtam, hogy a kép azért volt homályos, mert rossz szemüveg volt rajtad. Ha ez nem hasznos tipp, akkor nem tudom, mi az. 😄

És látod, Madár meg Lin beletrafáltak a lényegbe. Az hogy valami újabb, még nem jelenti azt, hogy jobb is. 😊

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Blood Raven
Töröld le az illesztöprogramot eszközkezelövel és rakd fel a videokarihoz kapott cd röl aztán ne frissitsd ha nem muszáj😊
pár honapja pl volt valami frissités ami ugy elbasztak hogy valami hardvert is tönkretett ha felraktad nekem majdnem minden frissitéssel csak bajom volt szinte sose mentek normálisan

Hollo

ReszegKoldus
mindig a 9d-s patchekbõl indulj ki, azok általában többet ártottak mint használtak 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Az hogy minden mûködik, nem jelenti azt, hogy nem mûködhetne jobban. A fríssitéseket szerintem mindig érdemes leszedni, szerintem ártani nem kéne hogy ártson.
Eddig sok hasznos tippet nem kaptam egyébbként, Bari neked meg a vga-s hozzászólásodat nem is értem... Szóval pls ha valakinek van ötlete írjon. 😄
BarackHUN
Mert MINDEN mûködik a régivel is, azért 😊

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Azért nem ugyanaz a két dolog. Ha ingyen van valami és segíthet, igen, segíthet esetleg egy újabb játéknál, akkor miért ne szerezzem be?

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
Miért vennél bármi újat, ha semmit se segít?
Ez kb olyan, mintha vennél egy új tévét, ami semmivel se jobb az elõzõnél, csak újabb 1 évvel. Átérzed már? 😊

I S A e o e m o w s m !

ZzoleE
fúúú, de jóvagy 😛
még még akarok! 😄

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Peter55
Hopsz, ez a rész valahogy nem tudatosult.😄 Ám, miért ne frissíthetné annak ellenére, hogy minden megy? Ha tényleg eléggé régi, akkor meg tényleg nem árt.😊

Úgy írtam, hogy "ha mûködött minden". >_>
A minden alatt tényleg mindent is értettem. 😛

BarackHUN
Látom nem érted, a "mûködött minden" fogalmát 😛

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Mert esetleg kell neki valamiért? Újabb játék valami, tudod..😄 Egyébként egy Windows 95-el is képes vagy gépezni, akkor minek újabb? 😊)

BarackHUN
Ez a sok megválaszolatlan kérdés egyike, Kamival kapcsolatban 😊

I S A e o e m o w s m !

Ha mûködött minden a régi verzióval, miért akarsz mindenáron egy újat feltenni? >_>
A probléma gyökerét ebben kell keresni! 😄

BarackHUN
Az elõtte lévõ Qilin mirroros dologról nem is beszélve, amikor egy táskányi qilin mirrort vettem ki item malltól(!), és azóta se kaptam érte bannt 😄

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Mert nem voltál FS-es, és csak azoknak küldtem, akikben bíztam, no meg õk is bíztak bennem (hiszen account nevet kellett kapnom) 😊

Kép
Ezen kívül kb ezret osztottam ki <#eljen>

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Hát mert a VGA-d régi, és az ATI amikor kiad egy új drivert, csak bizonyos verzióig vezeti vissza, és lehet hogy baszik a te VGA-dra, és arra nem dob ki frissítést.
Elõfordult már nem 1x nem 2x, de nem biztos, hogy ez volt a gond 😊

I S A e o e m o w s m !

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, amibe ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. 😄

Szóval... Van egy Radeon HD 5450 1 GB-os ddr2 videó kártyám, amit az adott telepítõ cd-vel szépen fel is pakolt a gépre. De ez a progi már elég régi, ennél vannak újabbak is. Ezért le is szedtem a legújabbat amit találtam, de mikor telepítettem, az egész kép nagyon homályos volt, alig lehetett valamit is olvasni rajta. Ezért az eszközkezelõben csináltam egy visszaállítást a régi programra, amivel most megint mûködik, bár a Catalys Control Panelt nem tudja már elõhozni. Elméletileg itt lehet beállítgatni a képernyõ tulajdonságokat. Ha van valakinek ötlete, mért nem tetszett neki az új verzió, légyszi segítsen, nem vagyok túlságosan otthon ebben a témában.

A válaszokat elõre is köszönöm! 😊
<#nevetes1>

Uhh, na most jól elolvasgattam itt az idõt. o.O
Nem is rossz ötlet ez a nosztalgiázás, holnap folytatom is a 187. oldaltól. 😄

De mára elég, jó9! *-*

ReszegKoldus
szia