21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Lawless #18335 ha találok 5kk ért neked akkor is 10ért adnám :D ! baráti gesztusból is :D -
#18334 Na már csak 1 könyvhöz kéne help...
Demonic Healing of Blood the Sky c10 completed. :)
Max 10kk-t fizetnék érte. Köszi előre is. (7kk volt a c11. Ezért max 10.) -
Lawless #18333 oh koszonom hogy hianyzok :) ti is nekem...épp ezért belogoltam és csináltam egy szintet és találtam már 2 magyar tesót is! :) lehet újra visszlesek néhanapján!!! -
#18332 Azt írtam, hogy ELŐBB végzem el az, mint hogy belogolnék.
Belogoltam? Nem. Akkor meg milyen videót meg képeket vártok? :)
Amúgy se az ígéretem tart vissza, hanem a játék maga. -
IOwnU #18331 Pícs filmezd le,tedd fel fail blogra,jó sok viewed lesz:D
Meg Kaminak igaza van alig vannak fent rohadtul unalmas az egész...
U.I.:Kami téged se lehet látni úgy hogy nyomás gameba:)) -
bomb1111 #18330 Azért remélem hogy rólunk,akik még játszunk,nem gondolod hogy annyira agysérűltek lennénk mint az általad leírt opció,esetleges alanya ))))))
De azért Bari,tudom hogy mit ígértél annak idején és nem is akarlak meggyőzni hogy megszegd az igéretedet,de tényleg hiányzol.Pont úgy mint Lawless meg Tusi meg Army meg Gabi....és bocs hogy most nem sorolok fel mindenkit.
Szép,Jó Estét -
#18329 Arra az élményre én is kíváncsi lennék. :D
Kép nem kell. Elég, ha leírod, hogy mekkorát röhögtek rajtad a sebészeten, mikor meglátták a cafatokban lógó pöcörőd, és az üvegszilánkos-véres kezeidet. :D -
Sixtail #18328 Majd meséld el milyen volt légyszi! : D -
#18327 Előbb végzek magamon önkielégítést üvegszilánkos tenyérrel, mint hogy belogoljak abba a fosba. De nektek jó grindelést és sok levelt. -
kalidor #18326 Ejnye már...inkább gyertek fel játszani. :) Jó pár napja mikor utoljára láttam fent valakit fs-ből..:P
Egyébként miért nincs event? :D -
Lawless #18325 csatlakozok Peterhez meg ha lehet hogy mar nem is emlexik a kis nevecskemre...de g1nel egybe toltuk :) még a legelején! amúgy ha tobbet írnátok a játékrol és kevesebbet a magánügyi problémáitokrol lehet érdekesebb lenne...nemmintha így nem szórakoznék eleget :D !
Dóz én azért Jet Li-t is szeretem :D (nemvolt egy beggar karim se :) ) -
#18324 Srácok, egy élmény titeket olvasni, de tényleg. Csak így tovább! -
unusual #18323 Még nincs is Április 1.....Ejnye! Minek kell ez itt?.....Na mindegy.....Peace! -
#18322 lehet, hogy most is félreértek valamit, de eszerint te azt hitted neked írtam végig olyan stílusban, te ezért írtál nekem úgy, és most hogy kiderült, hogy te is félreértetted a dolgot, szép csendben odébbállsz
akkor nézzük a jó oldalát, bár sajnos érdemben nem tudtam segíteni a problémádon, de legalább nem voltam veled paraszt, nem úgy mint te velem :) -
#18321 én azt kértem hogy ha tud valaki rá megoldást akkor irjon rá,nem azt vártam hogy mit veszel észre benne,és mit birsz benne félre érteni...
jóóó..szarok rá,nemfogok leálni kötözködni...
ha valaki tud valami infót,webet,a problémámra,az írjon privátba,
válaszokat előre is köszönöm...
(már akitől értelmeset kapok)
további kellemes veszekedést ,és hülyülést...
szevasztok.....
-
#18320 mit kaptál?
én konkrétan neked egyetlenegy hozzászólást írtam, ezt:
"mer ott legalább mutatja h irtak,nem fogok visza lapozni mindig erre az oldalra"
ezt nem egészen értem, de ha a kedvencek közé teszed a topicot ott is mutatja ha írtak ide :D
már utána beláttam, hogy hülyeséget írtam mert te nem is erről a fórumról beszéltél...amit utána írtam hozzászólások azok mind Dózinak mentek és azért olyan stílusban, amiért ő olyan stílusban írt nekem... -
#18319 Reszeg, a shaok a valóságba a skinheadek :D
fogadd el,
a HD az általában a gazdagok karija
a BoT az azoké akik az erdőkbe élnek xD
az wu tang az ügynököké,bankároké,hogy harmóniába tudjanak szerződést kötni,és végül elvehessék a pénzed...
na jó nem folytatom a hülyeséget :D
a másik én azé irtam igy mert,kértem h csak akkor irjatok rá ha tudtok megoldást,és erre mit kellet olvasnom?
a hülyeséget...
A másik dolog
most ha te igy válaszolsz, akkor én mé ne irjak igy?
normálisan kezdtem,ha normálisan folytattad volna,talán normálisan irtam volna neked...
nem?
gondolkozz el az ilyeneken légyszives...
aztán irj úgy ahogy kéne,mindenkinek irj úgy ahogy megérdemli,én azé irtam úgy mert ezt kaptam,ne panaszkodj... -
#18318 "Attól, hogy dzsekicsen filmet nézel még nem leszel entellektüel"
senki nem állította az ellenkezőjét
a többit meg ha jól értem, akkor aki a koldusokhoz csinál karit az a valóságban is egész nap részeg és koldul?
tehát aki a shaoknál van, valójában is mind shaolin szerzetes?
-
#18317 én így írtam neked? azért mert félreértettem, amit írtál és baromságot írtam még nem kell parasztnak lenned... -
#18316 látom tőletek se lehet segitséget kérni,főleg tőled nem Koldus,ekkora segg vagy "kérek normális válaszokat"
irtam nem?
hogy lehet valaki ekkora szánalmas seggfej mint te !!!
kiváncsi vagyok anyád hogy nevelt........ "nesze fiam itt a pálinka és kussolj a sarokba"
ebből erre lehet következtetni csak
de az biztos hogy ezzel a stilussal szopni fogsz az életbe...
szánalmas balfasz...
nem tudom,igazi életbe is beszólogacc másoknak?
vagy csak itt nagy a pofád mer nemtudják kivagy?
lehet h a valóságba egy kis csicska vagy akit állandóan fenyítenek... és itt vezeted le a feszültséget,meg a sok sérelmet...
örülj amig otthon lakhacc anyucival..mer miután elzavar otthonról géped se lessz ...áldaná az ég!!!legalább nemkéne olvasni ezt a sok szart amit itt irkálsz...
Dóz,és a többiek.. ha tudtok valamit még infót a gondomra,irjatok privátba,reszeg miatt semmit se lehet kérdezni mer egy alkoholista idióta balfasz...
(elvileg fórum azé van hogy meglehessen beszélni a dolgokat játékkal kapcsolatosan...nem azé hogy egymást szidjuk...szóval bocs ha valakinek sértő az üzim (ReszegKoldus) de én azért irtam ide,mert ez az oldal elvileg erre való,javitsatok ki ha tévednék)
na szevasztok.......
-
#18315 ?D
@Kódis
Attól, hogy dzsekicsen filmet nézel még nem leszel entellektüel... Én nem szeretem a napot, és a piálást. Azaz nem rohadok seggrészegen a napon a foltos ruháimban.
Dark side powa. lol -
#18314 dehogynem, de válaszolok, ha írnak nekem -
#18313 Nem volt rád nyugtató hatással a vicc? -
#18312 én meg azokat a hozzászólásokat nem szeretem olvasni, amiknek kb annyi a lényege, hogy "te mekkora hülye vagy én meg mekkora király", amiken látszik, hogy az írója átugrotta a Humble Mastert...na bumm, így jártunk, nem tetszhet mindenki írása mindenkinek...
a klánválasztásom azt mutatja, hogy sok Jackie Chan filmet néztem/nézek, akkor a tiéd meg azt mutatja, hogy sötét vagy mert a sötét oldalra csináltál karit? nem hinném, hogy az vagy...
az meg, hogy végre csatlakoztál...aki rendszeresen olvassa a fórumot, az úgyis tudja, hogy alapítótag vagy :D
de most komolyan, ha te így írsz nekem, akkor nem tudom mit vársz, hogy én mit fogok írni :D
amilyen az adjon...valaki, olyan az ugyanő :) -
#18311 Remélem kellőképpen oldottam a feszültséget ezzel a fos viccel, és a szkander szagot is kihesegettem vele. -
#18310 Bemegy a sánta a pékségbe: -Jó napot! Egy rétest szeretnék!
-Üdv! Sajnos el fogyott!
Éppen indul kifelé, amikor hallja, hogy Pistika is rétest kért, és kapott is. Oda is szól a péknek: -De hiszen az előbb azt mondta, hogy el fogyott a rétes!
Mire a pék: Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest ebédre. -
#18309 Persze, hogy sosem foglak megkeresni.
És az is 100% , hogy megütni sem foglak. Egyszerűen szar a fellengzős, magas lóról írt kommentjeidet nézni.
Lehetsz jó ember is.
Bár a postjaid alapján csak egy besült fasz vagy, aki itt éli ki magát. -
#18308 Simán irritatív a degeneratív kommentjeidet nézni..
A klánválasztásod is a lelki szegénységedet mutatja.
Számold inkább Te a hajszálaimat- Viszont előre szólok, hogy amelyik véres lesz miattad, azért külön kapsz majd.
Jájjj!
Végre csatlakoztam a szókumitésok lelkes csapatához! :D -
#18307 sejtettem, hogy ilyen kulturált leszel megint, főleg hogy te kezdted az egészet, de sebaj ennyi telik tőled általában
inkább számolgasd az ősz hajszálaidat... :)
(megjegyzem kíváncsi lennék mi indította el ezt nálad, hogy így irkálsz nekem, mert én nem emlékszem köztünk semmi konfliktusra, egyszer csak elkezdted, de úgy látszik neked nem szükséges különösebb indok a tengeralattjáró magasságokban járó értelmi szinted kinyilvánítására :D) -
#18306 Szarom a fejeden. Egy igazi P'öch vagy a javából. Szeretnél olyan baromarcú lenni, mint én. ;)
Ha feleennyire menne talán tükröd is lehetne otthon, és csajod is. -
#18305 ja hogy a g1-es fórumon nem fog visszalapozni... akkor felejtős, én erről a topicról beszéltem, hogy ha ezt teszi be kedvencek közé látja ha jött új üzenet :)
(ami függetlenül attól, hogy mit írt még igaz marad, és nem viccnek szántam) -
bomb1111 #18304 Semmi harag de te tényleg tökrészeg vagy.Ha kell ha bem.A lényeg itt az hogy a G1 mint szolgáltató,nem végzi rendesen a dolgát -
bomb1111 #18303 Hát igen,a csirázási gondok elég komplexx gondok ))) -
#18302 tudom, hogy értesítést kap a privátról, nem azt nem értettem, hanem azt, hogy "ott legalább mutatja" ebből gondoltam, hogy a topicnál szerinte nem mutatja, ha új üzenet van, erre írtam, hogy a kedvencek közé téve mutatja a topicnál is
tudom, hogy nehéz felfogni baromarcúkám, de próbáld meg legközelebb mielőtt ugatsz, csak hogy én is a te "stílusodban" válaszoljak :D -
#18301 Hogy Te mennyire vicces voltál megint...
Mint 1 zsák krumpli a pincében. Mondjuk annak is megvan a maga "bája". De semmiképp nem nevezném viccesnek.
Értesítést kap privátról. Így már a sötét alkesz "agyad" is meg tudja érteni? ^^ -
#18300 "mer ott legalább mutatja h irtak,nem fogok visza lapozni mindig erre az oldalra"
ezt nem egészen értem, de ha a kedvencek közé teszed a topicot ott is mutatja ha írtak ide :D -
#18299 oké.akkor várok 1-2 (3-4) hónapot :D
de ahogy G1-et ismerem,lehet abból lesz 1-2 (3-4) év is xD
namindegy,ha valaki tud rá megoldást,akkor irjon privátba,mer ott legalább mutatja h irtak,nem fogok visza lapozni mindig erre az oldalra,
Dóz,szabi,köszi a helpet...
na jó game-t sziasztok !!! -
#18298 Ahaaa...
Akkor sem tudom, hogy merre lehetne panaszkodni.
Supportnál most nem érdemes kopogni. Várjon 1-2 (3-4) hónapot, mire (talán) helyreáll a rend. -
szabi34 #18297 úgy. hogy nem kapta meg hanem valamiért csak a nemét változtatta meg a réginek... -
#18296 Köszi azért. :)
Goldy
Nem tudom, hogy eleve hogyan kaphattál SM5 karit, mikor a minimum lvl 100 volt. O.o