9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blood Raven
erre csak anyit mondok hogy képzeld el eddigi legbonyolultabb játékod szorozd meg 100 al emeld négyzetre és ennek a játéknak megkapod az 1% át😄
amugy kezdettöl tolom és sok minden van amiröl fogalmam sincs még😊

Hollo

Az a baj picit bonyolultnak tûnik ez a játék...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

hmm akkor asszem majd folytatm, télen úgyis ráérek most 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Blood Raven
rengeteget kell benne pvpzni még dungeonokba is jönnek más játékosok bossnak segiteni ha szereted pvp t akkor itt a hejed<#vigyor5>

Hollo

Nekem AoW így elsõre nem jött be, de lehet ha tovább játszanék tetszene... 😊

Blood Raven
az azért tulzás hogy 9d zek😊 néha néha bemegyek kicsit ütögetni de amugy tolom az age of wulint ezerrel😊

Hollo

ToshiBá
Ejha! Holló 9dzik... X)
Gondoltam benézek, hogy van-e aktivitás. Épp a trafalgar squaren szopok a dugóban. Pedig már egyszer végeztem ma. 9d-vel is ez volt mindig. 😄
Azt hittem végeztem vele, de nem. Persze játszani nem fogok veletek, de szurkolok. 😊

Live: DoZeR 982

Blood Raven
H4 es cuccokhoz kevesebb itemet kell farmolni jokis kezdö fegyo:30% krit 10 allstat karma rendszer változott meeg irtak még néhány dolgot de az nem fontos😊

Hollo

és most mi lett más? 😊

Blood Raven
R4 indult nemrég ha érdekel valakit!!

Hollo

ÁÁÁ Dózi, mindig kell valami, ami átmenetileg leköti az embert! <#nevetes1>

A többi vacak sem jobb, ha fizetni kell, ha nem....

Sok idõ úgy sem jut játékra, szóval megy amig szórakoztat 😊

Szia! Fekete oldalon szokásosan az FS mûködik mond a neved és beveszünk, fehér oldalon Unicum, azt már nem velem kell megbeszélni. Vagyunk már egy páran, régiek és újak. Free mester is visszatért , meg Tee is, vagyunk ám! 😄 Mindenki régit és újat szívesen várunk, hagyjátok fenébe a hülye privát szerót gyertek már vissza 😄

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

ToshiBá
Komolyan gondolod ezt a farmolás dolgot Free? 😄
Azok az idõk lejártak rég. Emlékszem még, mikor LD elején küzdöttél CS-en. Annál is volt durvább. Icy-n a palacenál a H mobokat csapkodni, és az életért imádkozni. Az volt csak a cuki. Persze ezt Te már nem élted meg Acclaimnál. Most vagy halott szerveren zúzol, és megunod, vagy haladsz, mint ökör, és megunod.
Azért sok sikert! 😄

Blood Raven
play 9d-nek van 2 szervere egyiken 20x xp rate van a másikon 200x és nincsenek refinézhetö rucik kb enyi a különbség

Hollo

hierro86
Sziasztok! Újrakezdtem nemrég a 9dragons-t, de még a klasszikus módon, rögtön szembe is tûnt néhány változás, pl a szervereké, lett valami Yin és Yang a Bardo és társai helyett, továbbá, szinte alig játszik valaki, és Hefei is üresnek mondható korábbi önmagához képest. Akik mégis arra tévednek, csillagászati árakon bizniszelnek..Most olvaosom itt, hogy valószínûleg a Play9d-n leledzik a többség. Tuladonképpen az micsoda? Mármint mi a különbség? A küldetések pl RL-ig ugyanazok, vagy teljesen más? Én most RC 7-en vagyok, napesteket nem töltök gép elõtt, a hangulata miatt kezdtem újra, de ez a kihaltság kisssé kiábrándító a Yang-on.

Sziasztok az mér van hogy nem engedi hogy regisztráljak a R3-ra ? mindig azt írja hogy regisztrációs hiba.
Én most r3-on szórakozok, de wulin így elsõre engem sem fogott meg igazán, lehet mondjuk csak az eleje nem...

Nem is tudom...
Próbáltam a wulint CB alatt, de nem igazán gyõzött meg!
Szóval ott azért ne nagyon számitsatok rám! <#hamm>

Blood Raven
Ajánlom neked az age of wulint😊 18. án indul az open béta (a cbseknek 17. én)
kellene az FS be 1 Free mester hogy megteremtsük a régi fs hangulatot ott is😛

Hollo

Hali!

Elég ritkán jönnek a hsz ek ide, de azért el szoktam olvasgatni! 😊
Mi a helyzet, játszotok még? Ha igen, melyik szerveren, hova lehet betársulni? 😊
Igen-igen hiányzik a farmolás.... 😄

Üdv!

Blood Raven
<#buck>R3 600x xp rate<#buck>

Hollo

Sziasztok! Nemrég kezdtem a játékot és az lenne a kérésem,hogy vki aki még játszik írjon 1 kis esszét nekem priviben a fõbb tudnivalókról,mert az angol tudásom nem elegendõ. Jelenleg 1 wu-tang karim van,de még nem választottam ki a kasztot.Bárki véleményét megfogadom és ígérem jó padavan leszek mester(: 1nlõre 20-s a kari és a kardra tettem a mastery pontokat.Szívesen várom a tanácsokat,hogy melyik skilleket fejlesszem és hogy osszam a statokat és milyen kari legyen(wari,healer stb....)Jó lenne egy magyar klánba is felvételt nyerni,ahol az egyik tag felkarolna és egyengetné utamat.Válaszaitokat elõre is köszönöm "rizseslecsó"
Az nem rossz kis játék, próbáltam már, lehet majd újra elkezdem 😊

Blood Raven
junius 12 töl ingyenes lesz a RIFT ki jön?<#vigyor4>

Hollo

BarackHUN
Ne izgulj be R3-ra, 2 napig volt izgalmas aztán rájössz hogy ugyanaz a szar, csak kaptál 3 skillt😄

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
AFFENE!
Majdnem elcsábított a "170 bigyó"...
De mégsem! 😄
Amúgy ez az R3 dolog izgalmasan hangzik.
Csak konzolon valahogy jobban szeretek játszani. 😊

ZzoleE
Srácok, ha még érdekel vkit, akkor most lépjen be és szerezze be az ingyen cuccokat! A 170 bigyót hefiben Hermitnél lehet beváltani +10es 2 slotos fegyóra!
Katt ide!

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Aki még játszik az írhatna.. egy magyart sem találok :/

Én nem annyira vágom most hogy mi van. Nukert próbálgattam, valami mocskos nagy sebzése van de kevés a pajzs... Wari is jobban sebez, de akkor majd healert is megnézem.
Én fekete oldalon vagyok amúgy.

David9317
Black oldalon játszik vki még? Természetesen Play9D-n.

Blood Raven
elöször kedvet kaptam aztán jol el is ment😊
a healer nagyon tápos lett a többi karit meg jol lenerfelték...

Hollo

hátha valaki újra kedvet kap 😊
http://www.play9d.to/forum/showthread.php?14230

Hát, nemtudom te mikor játszottál vele, de én egy hete minden nap több órát nyomtam és egy dc-m se volt. Heal szerintem nem rossz, ott van az AoE heal... nem az az unalmas szar hogy nézed a partit és keresed kinek megy le az élete hanem együtt kell mozogni a többiekkel.

Blood Raven
Terában nagyot csalodtam ahoz képest hogy fizetös game volt anyi dc meg crash volt hogy acclaimos 9d is sokkal jobb volt😊
az ubiszoftos heal rendszer meg 1 akkora kaki 3 melee kari van egymás melett akkor már nemlehet kiválasztani mejiket healeled...

Hollo

kicsi off...
Tera online-t aki gondolja próbálja ki, nemrég lett ingyenes.
Van sok magyar és szerintem nagyon jó játék.

már oké, amit kiadtak win8-hoz hackshieldet azzal megy... szóval win7-nél is az a megoldás 😊

Blood Raven
törölj ki mindent a hack shild mappábol nekem volt hogy az segitett ha azse akkor várni kell emig play9d-sek megoldják

Hollo

Nekem nem segített. 😞

BarackHUN
Reinstall, állítólag valakinek az megoldotta.

I S A e o e m o w s m !

Ezt mért csinálhatja mikor H&S-t tölti?

Unatkoztam és gondoltam megnézem mi van itt, de látom ennyi idõ alatt sem változott szinte semmi.
Ugyanazok a skillek, itemek, kasztok, térképek, semmi új nem jött? Vagy csak én nem látom? o.o
Dózi advanced klán kérdésén azért jót nevettem. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Én próbáltam, de állítólag eu verzióban lesz pár változás, maga a fordítás is talán jobb lesz meg ilyesmi. addig nem is merültem bele, inkább megvárom azt és akkor nekiállok. 😊

Blood Raven
Hy all😊
Kiprobáltátok már az ege of wushut?ha nem itt az ideje😊 amcsi verzio bétában van és 10 ora ingyen játékidö van +1 ora naponta
aki kiprobálta kérem a véleményeket öszejön majd eu verzioban a társaság?mert a game nekem anyira nem jött be de 1 jo társasággal azért elmegy😊

Hollo

na végre kösz srácok 😊 raktak fel új clientet azért még1x thx 😊
akkor is ezt írja 😄
www.play9d.to
utána bal oldalon DOWNLOAD s ott lesz hogy paly9d downlaoder vagy torrentel akarod és már megy is. 😊))

ezt írja

Uploaded with ImageShack.us
BarackHUN
Fórum
Rámész a fenti linkre, megkeresed hogy News and Announcements, rámész, azon belül pedig megkeresed azt hogy: New client for those who had issues.
Belemész, és az aláhúzott HERE lesz a link, letöltöd, futtatod és elvileg feltelepül, meg frissít meg miegymás. Ha ez se sikerül akkor sajnálom 😄
UI: Ha esetleg a fórumon nem jönne be minden, akkor regisztrálj, nem tudom szükséges-e hozzá a regisztrálás vagy nem 😄

I S A e o e m o w s m !

az, hogy nincs ilyen oldal 😄 nem tudod feltölteni esetleg valahova a clientet ?
BarackHUN
Menj már, ha átrakódik arra minden akkor annyi az emberiségbe vetett hitemnek, ez a grafika így jó ahogy van, miért kéne ilyen buzi csili vili japán anime világba átrakni? 😄

I S A e o e m o w s m !