21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #18375 Naponta fönt vagyok.Ha valaki aktív leadet kér,megkapja.Lássam az igénylést.BOT,Láncfűrész. -
Lawless #18374 Hehe még hogy egyes sebek nemgyogyulnak pont te mondod a kis sértodott :D ! én csak akor is az igazt mondtam...és csak egy hulye leadert kértem az inaktív bandhoz hogy tudjak felvenni olyanokat is akik akár játszannának és noveltem volna a létszámot! de nincs hari mivel én se vagyok már ott :) csak egy hulye otlet volt :) ! és tobbet ehhez a témához nemkívánnák hozzászolni!
ja a kérdésedre egy nomrális választ ha azt a bracert akarod tovább árulni akkor neméri meg ha meg használni akarod akkor meg meg! -
IOwnU #18373 Na jó hát nem tudom hogy mi volt a baj abba hogy egy inaktív bandnak,inaktív mestere volt(van:D),fontosabb dolog is van mint egy game a világon,meg hogy kicsi, véleményem szerint semmi köze nincs ahoz.Meg hogy régebb volt:tudod egyes sebek begyogyulnak de a helyük megmarad...
De most egy villám kérdéd és egy villám(normális:)))választ várok:
Megéri eladni trinketet egy +8 hm 40% crit hm bracer +10 xp cardért? -
Lawless #18372 IOwnU ...az már régebb volt és csak az igazat montam amit ha belátsz majd igazat is adsz nekem :) !!! addigis jo fórumolvasást :) !!! -
Lawless #18371 de legalább jót szorakoztál....amúgy ha volna konyvem átpasszoltam volna öcsisajt :) !!! írj rám már in-game...koccolhatnánk egyet :) -
#18370 Megérte itt kérni a könyveket.
Megvan minden könyv végre. :)
Persze semmi nem lett a kis közösség segítségével.
Én azért megpróbáltam. -
szabi34 #18369 ja okés :)
Kb minden este vagyok 8 után amúgy, meg délután is fel tudok menni 4 után általában :) -
#18368 Szabi ha kll cucc akkor irj idöpontot hogy mikor leszel fent és legközelebb ha pm elsz akkor irj hogy pmeltél:) -
#18367 Köszi srácok.. tudtam hogy csak hülyültök amúgy.. :))
Tegnap lementem cc-be jött egy 4/k hp orna meg 250def also férfiba.. meg 110,130dodge meg 130ck dodge ornák is.. ha valakinek kell akármi is kakor pm pm pm .. :)) továbba van 47 eladó BE is ! :) -
#18366 És azt se említettem, hogy ha a páncélját vakarom(szó szerint vakarom, körömmel), akkor a rezgéseket érzékeli, és egyfajta "táncot" jár, és úgymond pitizik a "vakarásért". Valamint a fejét is szereti ha simogatjuk, a nyakáról nem is beszélve. Viszont a farka (nem, nem az ivarszervére gondolok most) az tabu, ahhoz nem lehet nyúlni.
UI:Arról nem is beszélve, hogy valószínűbb, hogy ő jön el a mi temetésünkre, mint fordítva. -
#18365 Látni, hogy nincs teknősötök, és a nyúl kontra teknős meséből tájékozódtok.
Csak, hogy tisztán lássatok: amikor a teknősöm megijed, olyan sebességre kapcsol, hogy igen csak erőltetett menetbe kell felváltsak, hogy utol érjem, és hosszú távon tartani tudja a tempót. Arról nem is beszélve, hogy tud úgy lopakodni, hogy bejön a szobába küszöbön(!!) át, majd tesz egy kört, és felmászik a táskámra(!) úgy, hogy még csak egy nyikkanást se hallasz. Azt, hogy a WC-ben lévő durván 4-5-6 centis küszöbön felmegy meg se említem. Vagy azt, hogy ha be akar menni valahova és zárva az ajtó, addig kopácsol a páncéljával amíg ki nem nyitja valaki :P -
#18364 Pedig energy drinkes pezsitabitól milyen ari lenne. :)
Habzó szájjal húzná a szarcsíkot a kecóban szédületes sebességgel. :)))
(legyen mondjuk 20m/óra. :) ) -
#18363 Mellesleg nem adok neki olyat amit nem nagyon kaphatna amúgy, és a pezsgőtabletta nem kimondottan teknősöknek van kitalálva, ha nem tévedek :)
Meginni egy dolog, de ki tudja pl mi van ha a szemedbe megy? -
#18362 Hát heti egyszer szarik, hagy szarjon oda ahova szeretne :) -
unusual #18361 WTS : LOB Nuker def c10 book / LOB hyb +19 book ( most ennyi jut eszembe ) Majd holnap délután még meg nézem mi az amitől meg szeretnék válni. ;) -
Sixtail #18360 Teszteld le, én mondom, a vitamin csak jót tehet neki! :D
A pezsgőtabletta hideg vízben is épp ugyanúgy buborékol, mint melegben. :P
És hogyhogy oda tojik, ahova éppen kedve van? Tessék megtanítani a rendre! >.> -
#18359 Am még mindig kéne az az egy könyv... -
Lawless #18358 úgyszint :D mielott pm-elnétek hogy mi mennyibe kerul :D ! amúgy már mindent eladtam és kellet csinálnom 6 karit hogy szétrakjam a pénzt :D ! viccelek csak nyugi gyerekek...ez csak játék :) -
#18357 Mielőtt elvadulnak a dolgok.:
Csak hülyültem. :D
Nem kell überelni sem! Nincs mit. :D -
Lawless #18356 persze csak vicceltem...abbol amit leírtam még soha nem is láttam egyet se hacsak nem HF-ben :) !!! csak próbáltam rárakni egy lapáttal Dozira :D!!!
-
szabi34 #18355 nembaj, azért köszi :) -
IOwnU #18354 na jó kicsi piac is:))
Eladó:Shao +19-es könyv,shao fast heal c11,wu-tang wissdom buff c10 és nem utolsó sorba def trinket is:))
Ha valakit érdekel gameba(vagy itt:))megkap -
#18353 A vadonban élő teknősök, legalábbis ebből a fajtából kb hetente 2-3x esznek, és az elég nekik, tehát a miénk még jól is jár.
Azért nem eszik a szárazban, mert nem hajlandó kinyitni a száját, csak vízben. Ne kérdezd miért, biztos gyerekkori trauma.
Arról nem is beszélve, hogy a teknős nem húsevő, de ez meg mást nem eszik meg, csak nyers csirke: máj, szív, stb., valamint bármilyen szalámi ami puhább (párizsi), virsliket is szereti(nem bőröset), de ha uborkát kap vagy répát vagy valami más zöldet, azt is megeszi, csak nem olyan habitussal. Arról nem is beszélve, hogy Füles a neve, de gyakorlatilag nincs füle (nem, nem vágtam le, alapból nincs nekik).
És igen, mivel a szárazföldön él, oda is szarik ahol épp rájön a szükség, és igen, azt fel szoktuk takarítani.
Ha egyéb kérdése van még valakinek, bátran :P
Mellesleg nem lehet jakuzzis élménye, (ha csak nem hideg vízzel), mivel a meleg víz nem kimondottan jó nekik. A pezsitabletta meg ki tudja milyen hatással lenne rá, lehet a páncélja rovására menne. -
Sixtail #18352 Naponta 1x eszik? o.O
Ne éheztesd! :D
De ha nem vízben él, miért eszik ott? o.O
A pezsgőtabletta tuti jót fog tenni neki. Olyan lesz, mint egy nagy jakuzzis gyógyfürdő tele vitaminnal. A multivitaminosat tudom ajánlani. :D -
#18351 Van teknősbékám idestova 14 éve, télen lesz 15.
És nem vízben él, hanem velünk a lakásba. A vízbe csak ennyi szokott, naponta 1x. A pezsgőtablettás részt még megfontolom. -
Sixtail #18350 Szerintem ez a visszatérésed fogadását tükrözi, de persze lehet, hogy csak én vagyok túl... realista? o.O
Pícs, van teknősöd? Tegyél pezsgőtablettát a vizébe, meglátod, élvezni fogja a jakuzzit! : D -
#18349 hmmm... ez tükrözi aq valóságot?
@Law ugyszint kérdezem.. -
#18348 Elnézést a teknősbékám ráugrott a billentyűzetre.
Tehát: Aztán felébredtél álmodból, másképp nem igen jönnének ilyen cuccok kedves kaszinós NPCtől. -
#18347 Asztán felébredél álmodból igaz mert máskép nem igen hacsak hack habár nem kétlem aszt se -
Lawless #18346 nekem dobott 5 db 7/1 hp és 1 db 7/1 ve-t is :P ja és 2x400 wb 4slot ck,dmg :) ja meg egy Brown Bear Talismant is (300dmg relic) -
unusual #18345 Megnéztem,és sajnos ilyenek nincsenek..... -
#18344 10 db 7/1k zsinórban, és több tucat 400as wb (ck/phy) -
#18343 I'm back! szevasztok !:) kis átszervezés után újra vagyok.. kérdésem a követekező: CC black market dropja mostanában milyen nektek ?:)) -
bomb1111 #18342 De most tényleg,ezek a G1esek annyira balfaszok hogy félnek a jappán nuukleáris sugárzástól ? Mert más okot nem találok arra hogy ennyire kihagyják a munkaidőt.Ja igen,az amcsi az amcsi,még ha ferdeszemü is )))))Európábol hozatnak Jód tablettákat,mert náluk kifogyott.Éljen az USA.Meg az univerzális emberi butaság. -
unusual #18341 Régen voltam olyan " agybeteg ". :) -
unusual #18340 Majd meglesem holnap neked. Olyan 5-6 SF könyvem van. -
#18339 Az kuka Goldy. Csak agybetegek akarnak c12-es rezzt.
-
szabi34 #18338 Nekem 3 sf könyv kéne most, mindegyik c10:
Mistress Art of Healing
Summoning Spirits of Tortoise
Summoning Spirits of Orchid
ha vkinek meg van valamelyik írjon :) -
#18337 Dóz Demonic Heal of The Universe az milyen skill?
ha valakit érdekel olcson adom xD
jah és ha valakinek kell 4-500 def set male female keressen meg
Coffeine néven phoenixen
van jópár settem xD
de black marketes!!!
-
#18336 Max 10et adsz érte? 11kkért nem érdekel akkor? o.O