9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A refizhetõ ruhás, horgászós, lovon haladós, 1es szintû mob is lezúz, dungeonegyedülbukós. Játékok listáját légy szíves fel se sorold.
Ebben a játékban ezen dolgok hiánya az, ami engem ideköt, mint játék. És az a pár ember (akik ha jelenleg nem is játszanak) akiket ismerhetek, és jó véleményem van róluk.
8 zseb reliceknek, esetleg slotos ruhák, fegyó refizés, elixezés episzerzés. Egyszerû, de nekem pont megfelel. Craftolás nincs. 3-4-5+++ órás "instázás" nincs.
Live: DoZeR 982
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
I S A e o e m o w s m !
Stílus alatt a Kínai harcmûvészetet értem.
Age of Wulin hasonló, de :
A.: Nem elérhetõ.
B.: Elég gépgyilkosnak tûnik. (AAA kategóriás játék lesz)
Elenpéllda: papagály, tolyó satb.
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Éppenhogy beléptem, jött is a DC 3 percen belül, és megint nem enged be. -.-
Kapják be, lol. >_>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Quit the game and restart it again
error code 666 (maki pakolja a karidat)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Disconnected from the game server [_Ecode:183
Maki pakolja a karimat vagy mih xD
Az account share ugyanúgy az marad, lol.
Én is röhögnék rajtuk, de ha nem tudok belépni oda, akkor nem lehet. >_>
I S A e o e m o w s m !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
(Feltéve ha jól értelmeztem, amit írtál. o.o)
úgyhogy okos (ReszegKoldus) enged, Dózer (szamár) szenved 😄
Látom az értelmi szinted egy kis pamacs erdei moháéval vetekszik...
Mondjuk a nicked sokat elárul...
😄
Szórakoztató, csak így hogy nem vagyok érintett annyira nem hoz lázba :S
I S A e o e m o w s m !
És mi van már megint a G1 fórummal? Duhh, így el fog maradni a napi spam adagom. >_>
Btw, game megy már? Tegnap dcztem, akkor nem engedett vissza, fórumon meg sokan panaszkodtak ugyanezért. Pícs, csekkeld le nekem a helyzetet. 😄
I S A e o e m o w s m !
Meg sem közelíthetsz szintben.
Márcsak azért sem, mert te az idiótaságból is a sötét ágon vagy. Igazi sötét paraszt. ^^
Nem fél év. Itthonról akarom "intézni"...
Most komolyan, azon kívül hogy beszólt, kit érdekel hogy Maki mien karikat vett vagy bizniszelt? Õ igy csinálta, és?
Nem kell mindenkinek egy kaptafára csinálni a dolgokat...
Neki igy könnyebb volt, akkor egészségére, vissza is kaptam, örüljön neki!
Az pedig hogy kinek hogy szól be vagy kihez hogy viszonyul már megint más lap, de ezért hogy ki hogyan játszott igazán nem érdemes köpködni...Ennyi erõvel azok is mind gyökerek akik nem voltak IM userek, mert én pedig használtam és én király vagyok!
Na mind1, kiváncsi vagyok mikor hagyjátok abba a szenvedést már ezzel a szarral?!
Apokalipszis - BOT warrior
Akkor sem õ csinálta azokat.
Ennyi erõvel fake is lehetne.
Jah. Maki.
Beszélgettem pár kedves ismerõsömmel. Jó helyen dolgoznak.
Mikor a nyáron hazajövök tudni fogom a címed. 😉
Én nem megyek majd oda. De szeríntem sokan szívesen tudnák, hogy ki is az a kis geci, aki ugat mindenkinek itt. ^^
Szép estét!
U.i.: Makinak: így azért más, azt hittem, teljesen fake volt a két kari.
I S A e o e m o w s m !
Az érdekelne, hogy kaphatott makiii valamit is, mikor még el sem kezdtek dolgozni a "második" claim dolgon. Még csak összeszedik az adatokat, a többire várni kell...
@makii
Az meg hogy a sajátodnak tekintesz egy olyan dolgot, amihez annyi közöd sem volt, mint a hangyák párzási életéhez, elég szánalmas, de ez van, ugye? Nem "szoplak", de a nemtetszésemet kinyilvánítom minden számomra nem tetszõ dolog kapcsán. Ez is van. 😊
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
UI: Valaki tudja mi történt a Gamescampus verzióval?
I S A e o e m o w s m !
UI: nekem volt Hermites helerem és lm-es nukim is az más kérdés ,hogy nem énb csináltam. akinek nem tetszik az szophat. 😊