21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#18415 Nos, ha nincs hack és normálisak a körülmények lehet benézek.
De igérni nem igérek semmit...
Tudod az a baj hogy nem tudok felül kerekedni afelett hogy mim volt és megint mit kell összeszedjek azért hogy normálisan tudjam élvezni a gémet!
De ha van egy normális társaság akkor lehet szemet hunyok efelett! -
#18414 http://www.mythos-europe.com/en/
12. én jön open beta gyertek ti is:) -
#18413 A maxolt buffokkal tudod mit értem annó amikor a G1 elindult?
Buktam 1 szint VE shieldet, 2-2 szint Def-Wis-Def buffot.
És a healerem is bukott 1-1 szintet a buffjaiból.
Akkor ez nekem kedvben járás? -
evoo #18412 Senki nem költözött a német szerverre, akit esetleg kedvelek? -
Lawless #18411 kapnak 2 fegyot is +olva attol fugg milyen szintut kaptal én GB12est kaptam és +5 bracer,+5 glovessel :) szoval az LM karimért csak megérte a két fegyo :D :D :D !!! ja dozi azért kiányzol mert nincs ki kiabálna ezekkel te mindig olyan jol eltuttad nekik magyarázni :D a chetbannokat nem is számolva :D !!! de látod legalább itt nincs chetbann mert nincs online gm se :) vegyunk a jo oldalát! full buff meg minden aoe full minden skillt fullra teszenk csak hogy a kedvedben járjanak és te/ti meg leszarjátok :D:D:D! pfffuj G1 :)
(1-2 eurot én is rászántam de úgy veszem hogy ez volt a tanulási pénz) ha unalom van inkább mennyél ki a friss levegore hapár spec most hétvégén én is játszottam vagy 6lvl-t uppoltam :D -
Udead #18410 sok indulat és érv és együttérzek én is de szerintem nem kell véresen komolyan venni csak játék:Djó sok pénzt belevertem személy szerinte bebuktam de nem érdekel én így is élvezem hogy amikor halál unalom van legalább tolhatom ezt:)ha meg nem jó akkor mást kell próbáli én néztem más játékokat is de nem tetszettekxDerre annyit tudok mondani erre az egészre annyit mondok hogy ezt dobta a gép:D+ még midnig jobb egy nagy szintű template kari 0 cuccal mint a full nulla:Dpár óra gránd nagy karival fegyver drop eladod npc nek 3-4 milla cc def set már van valamidDde amúgy is kapnak valami cuccot meg fegyót nem?:D -
#18409 Supportnak van egy PS1 es hyb... ;)
Néha. :D
Most más missionon vagyok. De ezt úgy is tudod. Na cupp a pöcörőd közelébe sem. x) -
#18408 Júj...vannak bajok! Az angollal is, de persze jogos a felháborodottság!
Igazság szerint énis csak várok, hátha lesz még vmi csoda mert már csak az segít. G1 nálam elvesztette a szavahihetőségét már elég régen, ha netán visszaszorítanák a hackereket és okosabban ténykednének vissza is néznék, bár eléggé demotiváló számomra hogy a nullárol kellene kezdeni.
Mert egy pucsér H12es warrior sz*rt sem ér...
A sok cucchoz pedig pénz kell vagy itemek amik szintén nincsenek, uh meggondolandó a visszatérés még ha rendeződnek is a körülmények!
Különben tuti hiányzol vkinek, nekem nem speciel de nem azért mert bajom lenne veled hanem mert nem ismerlek, és akit nem ismersz az általában nem is hiányzik! : )))
Na fel a fejjel, ne csüggedj majd lesz vmi, mert vmi mindig van, azt hogy pozitív vagy negatív eredménnyel abba most ne menjünk bele :D
További szép napot -
#18407 Szerintem nekem se kell többet 9d zni.
General Discussion
This game dead
- no templates
- hackers (we need anti hack program)
- events
- online gm s
I am sorry for you. Or you are not able to work well or does not want.
All changes if you need have to beg through months indy
your fortune that crap my English because I would send you into the dick
szopjátok le a faszomat.
már megint a pia
Ha lesz valami változás visszatérek (nem mint ha hiányoznék valakinek)
csuhajja
-
Lawless #18406 ebben a g1esben ja :) -
#18405 Ez ien egy sör nem sör alapon? :D -
Lawless #18404 na és mi 1mag nemmag :D -
#18403 JA igen, tényleg Barit fenyegették hogy kimagozzák, de amugy szilárdak vagyunk! ; )) -
Lawless #18402 apukam kaddafi :) és udvozol mindenkit -
#18401 "hiszen egy Acclaimos sem szegezett fegyvert vagy fenyegetőzött bármien testi fenyítéssel ránk és/vagy családtagjaink, közeli hozzátartozóink irányába."
Csak a magad és/vagy családod nevébe beszélj :P -
Lawless #18400 szép hozzászólás! és minden igaz benne tobbet nem is kívánnék hozzászólni :) de az a régi dolog már soha nemjon vissza nefeledd! akik felháborodtak azokat már soha tobbé nemcsalod vissza vagy csak rovid idore :) -
#18399 Sajnos ezzel kapcsolatban egyet kell értsek Bomb szavaival, miszerint Acclaim csak bérbe adta nekünk az accountokat a rajtuk lévő karikkal egyetemben.
Sajnos igy jártunk, semmit sem lehet ezzel kapcsolatban felróni nekik, hiszen egy Acclaimos sem szegezett fegyvert vagy fenyegetőzött bármien testi fenyítéssel ránk és/vagy családtagjaink, közeli hozzátartozóink irányába.
Nem kezdem el taglalni ezt, ez is csak egy ujabb lerágott csont ujboli felöklendezése lenne. a Lényeg hogy ennek a rendszernek is megvan a maga tökéletlenség, mint ahogyan a másiknak is!
De számomra van egy óriási különbség...mégpedig az hogy az Acclaimosokat el lehetett viselni és közben játszani is, sajnos ugyanezt a G1 féle 9Dragons-ról nem tudom elmondani.
Bár úgy lenne hogy 1x még feltámad ez az egykori remek kikapcsolódás nyujtó játék és visszatérnek a rég megszokott arcok a jol megérdemelet cybervilágukba...
Bár amig ien dolgok vannak mint hack orrba szájba, és például húsvétkor végre fellélegezhet a nép hogy véget ér a karácsony...szánalom!
Találgatni tudok csak énis, de sztem ha ien irányba és ien tendenciával haladnak ebből ismételt szolgáltató váltás lesz! Végezetül pedig eltűnik a süllyesztőben ez az egykor igen is jobb fényben tündöklő játék, számomra ez a szomorú! Mert akárki akármennyit is szidta (énis persze) azért csak-csak viszajöttek az emberek, mert a kategóriában nem talált jobbat.
Remélem, de tényleg, hogy 1x még újra nagy lehet a cyber csapat!
Szép estét
-
Lawless #18398 mondjuk ez a husvét,mikulas...igaz :) ! de azért ne feledjuk hogy azok meg úgy baxtak ki velunk hogy leadtak a gamet és mindent vittek...jó pénz volt az nekik és ami nekunk odaveszett az nekik megmaradt a zsebukben (kevés eröfeszitésbol értek el nagy pénzeket!!) -
#18397 Azért én nem emlékszem olyanra hogy acclaim húsvétkor lötte volna ki a karácsonyi eventet!
De nem bántom őket, pedig...cserébe nem játszom. Sajnálom mert jokat szórakoztam, tehát a játék elérte a célját, de jelen körülmények ezt nem tennék lehetővé. -
Lawless #18396 ne cseszegesd oket :) valahol ilyenkor jár a miki :D ! de hogy a christmas even END :D na ez jobb!
hát most véletlen ugyesebbek mint anno acclaim :D ! de legalabb a 2x gombot megtalálták szegény G1 lehet UK-ban vannak és ott ahogy tudjuk elég gyakran esik szóval a napot hiába is várnánk :) !!!
-
#18395 Santa Quest...
Jéézusom, ez komolyan szánalom, nem bánom hogy nem tolom ezzel a verzióval!
De neketek jó gémet azért, és remélhetőleg éri még napsütés a kóbor kutya seggét is! ^.^ -
unusual #18394 Changes in the current patch include
* 90 days Premium’s effect changed. Originally it was a little bit higher than the others(7 days and 30 days), but it was set to the same with 30 days and 7 days.
Bonus attribute Hermit’s Cavity Press increased from 20 to 25.
Critical damage bonus increased from 3% to 5% ,
Damage increased from 5% to 10%
Chi kung defense bonus increased from 5% to 10%
* Hefei’s event decorations are removed
* All the Christmas event quests are removed
* bug fixes, listed here:
o Stand Crash – Fixed
o The Item Mall/Gamersfirst Marketplace remains on top of all other windows when in windowed mode. When another window is bought on top of the IM it still remains on top covering the application which comes in front of it. – Fixed
o Refuse Trade in Options will now work correctly
o text on premium items rewritten – No more 9D Primium Package(7 days)
o item names and descriptions in the purchase inventory now match the name in the Bag
o Special characters in some item names removed
o 90 day premium item icon changed
o Abandoning a quest will not break the game in Bamboo Village
o added text for Wisdom Flower and Gak Lian NPC’s
o Several text bugs in Bamboo – fixed
Most important to note is that the Christmas Event will END when this patch is applied. So finish up any santa quests NOW. -
IOwnU #18393 lol blackek jinába?! Az vagány lehet:D -
Lawless #18392 jobb lenne! vicces hogy Jinanban várják a feketek Shen Mo-t :D de így guardokkal nemtudok én se odamenni :D -
Sixtail #18391 Már nincs semmilyen link ilyen célra.
@Law
99% hogy az őrök max 2 napon belül (és most tuti sokat mondtam, lol) eltűnnek. :D -
Udead #18390 Kérnék szépen egy linket ahol igényelhetem a template karit megpróbálom háta visszakapom őket az email nélkül is végül is pass t user t szintet karaktert tudok:D+ ma találkoztam régi nukeremmel amit eladtam Chi- Artisttal csak már más a neve:Dszóval erőt adott hogy próbálgassak végül is nem veszthetek semmit:Dköszi a linket majd puszi pacsi mindenkinek.
Ui: kedves fs liga feltörték a demon warim ami amúgy sem volt aktív,s zóval fel sem tünt hogy eltünt de azért szólok így tisztességes.ja és ha valakinek van 2 slottos cs botja vagy gl collectbe botja az fs(flow stone) esbe azt majd írjon ide:D köszike -
Lawless #18389 ma visszaraktak a guardokat meg elvették az event xp-t :D de késobb visszaadtak már annyi roar volt! most meg maintrance :) ha van ezeknek eszuk? :D puxi all -
bomb1111 #18388 Elnézést de a Hofit hallgatom és évtized,sőt évtizedek távlatában annyira jelenben érzem magam. -
bomb1111 #18387 Hahaha,azóta Andersen meghalt,Hófehérke kurva lett meg a 7 törpe beállt a FIDESZ be.Úgyhogy a mesének vége. -
Sixtail #18386 Deja-Vu! ROFL! :D -
Lawless #18385 Hey all,
Tomorrow we are planning to patch the game up to 127 (Patch notes to come tomorrow for specifics).This is a bug fix patch (so no new content), and it will remove the Christmas event (because its march). So be sure to get all of Santa's Chores done and turned in as soon as possible, because Christmas 2 is almost over!
The patch times will be different starting with 127, we will begin patching later in the evening around 8-9 PM (PST)/ 3-4AM (GMT). This is because there are fewer players on at this time, and we will be able to work with Indy21 more directly if bad things happen. I'm not 100% sure on the time at the moment, I am waiting for my IT team to get back to me on the times...we could very possibly move the times back even further into the night as well. Ill let you know tomorrow.
Also, because this will surely come up, we should be getting our tools back any day now. Once we do, we will start on the template distribution. I will post an update specifically on this, when we are ready to go with the tools again.
Thanks all.
UPDATE: 3/24/11
Ok, so bad news/good news.
The Bad News is that we need to postpone the patch until next week. Resources on our end are overwhelmed with work this week because of our other titles and some new IPs we may be getting soon (OMG!). We have some loose ends to tie up that will require several team members to get together and share some information that no one has time for this week.
The Good News is that we will start the XP event early (today, ill send out the request now) and it will go through Monday. So an extra day of double XP as we are not patching today.
Double XP for the weekend (not triple) because we wanted to patch first before we do a triple xp weekend event. So maybe we'll do the Triple XP event next weekend.
ez úgy emlékeztete valamire! nincs patch de xp event azért majd lesz...és hogy nebánjátok a no patcht...megtoldjuk még hétfore is az eventet !!! jo grindet mindenkinek :)
forrás :
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=140674
-
Lawless #18384 kosz six :) most is fent szokok lenni esténként aki akar megtalál LawlessX néven aki meg nem az úgy se keres :) ! -
IOwnU #18383 Egyelőre nekem se megy mert suleszbe vagyok :)) Felmérővel hamarabb kész voltam(persze jól még amielött bomb leszidna:D) így szabad foglalkozás FTW:))
\o\ \o/ /o/ -
Sixtail #18382 Az részemről jelenleg ki van zárva. :P
Nektek azért jó szórakozást! :) -
IOwnU #18381 Inkább zárjuk le a témát és gyertek fel a gameba mert legtöbször 1-ül vagyunk bombbal,és rohadtul unalmas :) -
Sixtail #18380 Nem akarok beleszólni nagyon, de Law nagyon is aktív volt, amikor leadet kért (többször is).
És őszintén, nem értem mit kell kiérdemelni, ha nincs is nagyon más aktív tag a bandában...
Igen, akiknek leadje volt, azok talán ha hetente egyszer beloggoltak, és most lehet, hogy sokat mondtam. (Tisztelet a kivételnek ugye!)
Aktív a tag, kap leadet, inaktív, nem kap/elveszti. Nekem ez így logikus. o.O -
IOwnU #18379 @Unu
Def trinket:) ha érdekel árat meg tudjuk beszélni;)
@Law
Egy utolsó hozzáfüzzés:
A lead adás az nem úgy megy , hogy adjá leadet hanem ki kell érdemelni;) -
Lawless #18378 bombi tudod jol hogy naponta fent voltam :) ! nemkérek leadet jo így egyedul :) ! -
unusual #18377 127-es patch?!? -
unusual #18376 Milyen trinket? :) Lehet engem érdekel. ;)