9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hihi,ti tényleg komolyra vettétek a dolgokat.Csak vigyazz Dodó mert amíg a brittek,vérfrissités néven szivesen házasodnak magyarokkal,a finnek nem találják hasznosnak a finnugór nyelvcsopórton belüli vércserét.DDDD Aztán meg ott van a Mikulás is meg a télapó,akik biza sok bonyodalmat okozhatnak.
ToshiBá
Írd be angolul kisbetûkkel, és oszd meg velünk az eredményt. 😉

Keltainen lohikäärme miekka romahtaa = yellow dragon sword of collapse

totta yleinen wei = true general wei

😄

Live: DoZeR 982

Kedves agézségedre.Ha majd ideírod a G1 tõl kapott PM et,ne írj semmi személyes infót-username,nickname,claimed username,stb.Gondolom megértetted.Biztosan fogsz hasznos tanácsokat találni.
Köszönöm szépen az útba igazitást Six!bomb neked is kösz!Ma már nem kezdem el mert reggel meló meg voltunk picit piálni a haverokkal most értem haza...<#wilting>
de majd holnap utána járok,remélem sikerül!

de mindenképp köszönöm a segitséget!

Jó éjt!<#integet2>

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

Amúgy ha volt avagy lessz alkalmad megfordulni finn földön,a legnagyobb meglepetésedre,minden beszéd olyan magyaros.A hangsúly,a magán meg mássalhangzók változata,hanglejtés,stb.Na szoval minden magyaros de semmit sem értesz))))De ne is csodálkozz hisz a két nyelv,egyazon nyelvcsalád tagja.
Téves.veri essence
ToshiBá
Petivel MSN-en épp finnre fordítgatjuk a játékot.
blood essence = Veren olemus
x)

Igen,lehet belogolni bármely játékba,aminek semmi köze a G1hez)))))
Csodás..Update szerók 3-4 óra után újra állnak. 😊 Gratula ezeknek lehet belogolni...

Nehogy elfelejtsem...😄
Petiiiiiiiiiiiiiiii gyere wt-be. 😄
Hahahahaha,az nem jó,mert az már valami klonozott csodabogár és azok nem szoktak részegek lenni.
A tegnap,Hyperion,a többi blabla és nyalási kérelmei közt elkönyvelte hogy az elsõ gyereklépések a játék javulásában,megtörténtek.......Ha meg azt is hozzáteszem hogy az állitólagos székhelyükön most fényes munkanap van(kéne legyen) akkor én el kell menjek az orvosokhoz.....Márhogy biztosan nálam van a baj és nem akarom megérteni hogy az a JÓ ha nem lehet belogolni,meghogy munkanapközben sosem javítanak valamit,meghogy......
BarackHUN
Rézfaszu bagoj?

I S A e o e m o w s m !

Rendben,akkor marad a szú vagy esetleg más,szervetlen,maróhatást kifejtõ bármicsoda))))))
BarackHUN
Kibékültetek?

I S A e o e m o w s m !

Há de ha engem kérdez én is válaszolok már. 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

A ticket number az a szám, amit akkor kapsz, ha küldesz a supportnak egy "kérdést".
Itt egy útmutató, hogy hogyan kell support ticket-et csinálni:
How to submit a ticket

A ticketben ugyanazokat a dolgokat kell megadnod, amiket kérdeztek PMben a fórumon. Amikor elküldöd, megjelenik majd egy szám "Reference number" néven. Na az a szám lesz a "Ticket number".
A "kérdés" kategóriája nem annyira lényeges, válaszd az "Account issues" vagy a "Character issues" kategóriát. A lényeg, hogy ne valami teljesen más kategóriát válassz, mint pl "Payment Issues", mert az nyilvánvalóan nem lesz jó. 😊
Arra még figyelj oda, hogy ne sokáig idõzz a support oldalán mielõtt elküldenéd a "kérdésed", mert akkor semmi nem fog történni, csak kiloggol a support fõoldalára.
Elõbb írd le a dolgokat pl Notepadban aztán copy-paste a support oldalra, hogy gyorsan küldhesd. Így tuti nem lesz gond.

Ahol meg kell adnod a felülírandó karakter nevét, van egy figyelmeztetés. Az azt jelenti, hogy azzal a karakterrel legalább egyszer be kell logolnod a játékba, különben a felülírás nem lesz sikeres. És minden cuccot, amit meg akarsz tartani, pakolj át egy másik karira/accountra, mert a felülíráskor azok is el fognak veszni.

Ha valami még nem világos, kiálts! 😄

ReszegKoldus
azt azért mertem remélni, hogy nem arra értetted 😄
de ha azt nézzük, amire értetted, valóban lehetnék, de a másik kettõ hiánya miatt meg nem

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Majdnem. Közel jársz, a biotermikus résznél vétettél egy apró hibát.

I S A e o e m o w s m !

ÁÁÁÁ nem is a nyalási meg a gerinctelenségi dolgokra értettem.Ezt a legkomolyabban,nem is föltételezem rólad.Hanem a kötekedési hajlamodra értettem.
ReszegKoldus
nem ismerek egyet sem, de szerintem azok sokat nyalnak mire eljutnak odáig, hogy nekik nyaljanak, nekem meg egyik sem jön be

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

))))))Pedig meg mertem volna esküdni.
Ha ide bemásolod a kapott PM et,szivesen segítek.Ami a legalább egyszeri belogolást illeti :A G1 es 9d accountodon készits egy karit,és aval logolj be legalább egyszer.Majd arra fogják fölülírni a visszakapott karit
ReszegKoldus
nem

HAHAHAHA,ez tetszett.De én rájöttem))) A felhasználoneved keresztrejtvény és a jelszavad meg finomvegyes)))))
ZzoleE
a helyes válasz 3

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Hehehe,ezek szerint a magyartanárod 3-13 ig adta a jegyeket és persze a 13 as volt a maximum.De amúgy már mondtam,engem nem nagyon zavar mert úgyis megértem általában mit akarsz mondani.Aztán ha meg te úgy gondolod hogy a helyesírásiszinted bõven elég,az a te saját,prívát választásod.Biztosan politikusnak készülsz))))
@ReszegKoldus igaz te politikus vagy ? vagy talán szú ?

Na jó játékot és szép estét kívánok mindenkinek
BarackHUN
Nekem a pí utolsó 5 számjegye a jelszavam a négyzeten, köbgyököt vonva a napéjegyenlõségi együttható bioritmikus egyenletének alfa és omega szögének a harmadolásával megkapott triviális szorzat abszolút értékének a negatív trigonometriai párjával együtt értendõ oszthatósági együtthatójával felezett gyököt vont majd megkettõzött alfanumerikus másodrendbeli szigma kötést tartalmazó kovalens neutrontömegegységû brazil szappanoperális mexikoi drogkartelles megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért szintû elkáposztásíthatatlanítottátokkal megegyezõ asszociácios higénikus biotermikus már-már dezoxiribonukleinsav szerû megfogalmazódása a latin ábécé utolsó három betûjének a negyedik hatványával megegyezõ szinusz-tétellel kiszámítható másodfokú egyenlettel egyszerûsíthetõ szám.
Fejcsétek meg

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
xD

ToshiBá
kisbetûnagybetûésszámokkeverékeFTW.

ReszegKoldus
nagy tévedés, nem látszik, hogy 3-as voltál helyesírásból 😄

Stanyizllava
xD látszik hogy 3 voltam helyes írásból akkor nem mind1 xD

ReszegKoldus
de nem szólhatsz érte, mert "amíg érthetõ nem mindegy?" ahogy ez már korábban meg lett tárgyalva <#miaz>

akkor a belépös probléma G1 miatt van ez kóser, de valaki légyszi irja ide mit tegyek, hogy helyesen küldjem vissza a választ a PM re, hogy VÉGRE megkapjam a karaktereim!

Six valami ötlet_?

nagyon hálás lennék egy kis útba igazitásért!

köszi
<#worship>

P0Th3aD
Vagy addig ütöd míg meg nem tanulsz helyesen írni?!

Most komolyan...mond hogy nem vagy Magyar állampolgár sõt, nem is magyar iskolába jársz! Ez esetben szemet tudok hunyni arra a förmedvényre amiket te "hozzászólás" gyanánt hagysz!
Komolyan mondom kritikán aluli...

Tudom nem egy helyesírási tanfolyam, hanem egy fórum ahová írsz, de nem sül ki a szemed a begépelt szövegeket látván, ahogy mind alá van húzva pirossal????
Ha már veszed a fáradságot, hogy ide írsz, annyit tegyél meg átnézed a szöveget!

Köszönöm!

Apokalipszis - BOT warrior

Stanyizllava
Jah már nyugi mert semmien karim nem megy szar fejlesztenek

Sziasztok!
Kellene egy kis segitség!Kaptam PM et az elmaradt karikkal kapcsolatban, de sajnos nem értem, hogy mit is kéne igazán csinálni azon kivül, hogy meg kell adnom azokat az adatokat amiket kérnek.Nem értem mi az a Ticket szám amit oda kell irnom meg, hogy mért kell belogolni legalább egyszer mielött elküldeném a választ?(Bocs, picit hiányos az angol nyelvtudásom!)
Meg mért van az, hogy most már még a PM et se birom megnézni meg nem birok a játékba se belépni mert minden accomnál azt irja "Password Incorect"!Ez mért van?

Légyszi segitsen valaki!
<#falbav><#rinya>

Elöre is nagyon köszönöm!
<#worship>

ReszegKoldus
nem törhette fel, mivel mondtad, hogy nem tudja feltörni még hack programokkal sem

Stanyizllava
Jah bocsi akkor tulipán Óvoda megfelel 😄
Am most vagy rossz a játék vagy föl törte zsolt a karimat xD
remélem az elsõ lesz 😄

ReszegKoldus
oda nem járhat hiszen 3 éves, erre nem gondoltál?

Stanyizllava
Am ha bárki keresi makki low ot akkor ide jár sulibah 😄
Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Stanyizllava
szar helyett szal sorry

Stanyizllava
Am meg a dozi-ét álmodban sem tudnád föl törni mert õ nem olyan jelszókat talál ki mint te hogy
acunt:lord1495
jelszó:bazdmeg1
és tuti minden karid ba e van mert lord1496 is ez van szar acunt kell és neked lõ tek 😄😄<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Stanyizllava
hahahah nagy vagy ha karnád hack programokkal se tudnád föl törni az enyémet mert gy kis lov 3éves kis bumburnyák vagy aki azt hisz mindent tud deh egy low vagy akit elfogok kapni és adig verem a kis burádat mit szét nem szakat 😄 <#gun><#gun><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

ToshiBá
Egyem a gazdag szókincsed lol...
Nem ugyanezt írtam? x)

ReszegKoldus
zoli acca nincs?

makiii
Látom elvagy velük foglalva.. nem is zavarlak.. 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Eddig ez az egyetlen game, ami le tudott így kötni. Stílus és társaság miatt egyaránt.
Ha találok valami ehhez hasonlót, talán már fel sem fogok nézni ide.
De addig is <3 9D. 😄

PS. AoW jónak néz ki, azt tuti kipróbálom majd. 😊

ToshiBá
Köszönöm szépen, hogy ezt megosztottad velünk.

makiii
acc:zyxel250
jelszó:exor12

Esetleg ezt ajánlanám 😄DDD
vagy
acc:andras145
jelszóó:exo123456

UI: ezek mûködõ accountok.. ^^

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
Én pedig a tiedre. Cserélünk?

Acc: bazdmega
Jelszó: qrvaancid