21072
  • P0Th3aD
    Ahamm! És amit írt Szabi a #18448 HSZben link, az megoldja a német nyelvűség problémáját?
    Nekem csak azzal van a gondom...egyáltalán nem értem a questeket! Ki tudok párat silavizálni de ha bonyolultabbak lesznek akkor meg vagyok lőve!
  • evoo
    A németen nincsenek hackerek, se quest repeaterek, support max pár órán belül reagál ha melóidőben írsz nekik, viszont BP nagyrészt üres, a warra azért megtelik, kétszer van egy héten, szombat 6kor és kedd 8kor, habár legutóbbi két alkalommal 1 órás késéssel az időátállítás miatt, lehet már helyrehozták.
    A normál xp ugyanaz, mint a G1en, eventek itt nincsenek, nagy ritkán csak, havi 1-2 alkalom kb. Item mall viszonylag olcsó.
    Nem sokan játszanak még, de az utóbbi néhány szinten mindig voltak körülöttem annyian, hogy full buffal meg 1-2 yybsel buffal tudjak grindelni.
  • P0Th3aD
    Shen Epi epi annyira nem lényeg szerintem grindnél...
    PVP-ben már neccesebb, bár ien bagázzsal akik orrba szájba hackelnek, teljesen mind1!
    Azthiszem Saled epi megvan az tán jobb a grindhez ha jól emlékszem, de tök nyolc, még ugysem döntöttem hogy játszom e tovább vagy sem?!
    Sok mindentől is függ a dolog, de ugye ha komolyabban elkezdenék játszani kellene pár cucc, lehet még premi is és itt merül fel a kérdés hogy egy ien haldokló játékba kell e pénz ölni...
    Feltehetően nem! Majd meglátjuk mit merre meddig, az biztos hogy van egy kicsi kezdeti tőke amiből talán összetudnék dobni egy fegyvert, de ahhoz is IM cucc kell ami megint pénz!
    Relicek is kellenének, na de nekem is dark-os, na most ehhez meg kell járni BPre, az meg necces ha megölnek jobbra balra, bár nincsenek még tapasztalataim, viszont képzelő erőm igen : )))
    Uh összegezve, nagyon rendes vagy hogy adsz nekem klán rucit, és igyexem majd meghálálnio, de egyenlőre le kell dönteni hogy tényleg játszom e vagy ez még várat magára?!
  • ToshiBá
    Fegyó ügyben kopp-kopp máshol sajnos. Nukerezni akarsz Shen epi nélkül? O.o
    A reliceket 1 hónapig tartott összekaparni nekem. Mondjuk nekem ugye str-dex kellett régi. ;)
  • P0Th3aD
    Nagyon ügyes vagy! De mint mondottam az alap xp is duplája az acclaimos verziónak és ha most 3x volt G1-ben akkor az 6x a régi verzióban!
    Persze lehet tévedek, de semmi kép sem a te érdemeidet akarom csökkenteni :D

Köszi a kedvességed, igazán jól jön majd a ruci, de a nukernek :D van ien gagyi cs6 dmg set...az jó a warinak!
    Relicek kellenének no meg slotos fegyó! Bár találtam még vagy 10 IS-t uh 2-t tudok csinálni ha akarok, de 4 kellene természetesen!
  • ToshiBá
    Nem tartom magam kockának, de 4 szintet kiráztam ma kisujjból. Csak 2nd rolehoz nem volt kedvem odafeszülni. :D
  • ToshiBá
    Úgy menj a német verzióba, hogy ma megléptem EC6-ot... xP
  • szabi34
    Nah akkor ezt illeszd be a német 9d Data/Script mappába és írd felül a régit :D
    http://www.easy-share.com/1914528622/NDTEXTDB_DE.XSD

Nemtudtam hova töltsem fel... pár frissítés után nekem jóvolt a link :)
  • P0Th3aD
    Nos konkrétan nem tudom mi kellett volna hogy angol legyen de semmi sem lett az :D
    Mind1, azért köszönöm : ))
  • ToshiBá
    Nekem most az tetszik, hogy 50% 30 perc alatt kártyával, mert még 3x van. :)
  • szabi34
    Hát, nem tudom én inkább maradok itt g1-en. Egyáltalán nem zavar most semmi :)
  • P0Th3aD
    Okés!
    Köszi a gyors reakciót, majd otthonról ki is próbálom :D
    Aztán ha jobb ott a helyzet lehet ott ragadok, bár ki tudja...az is megeshet hogy megint csak a szám és a lelkesedésem a nagy :D
  • szabi34
    9dragons/Data/Script/NDTEXTDB_US.XSD

ezt a file-t keresd meg gamerfirst 9d könyvtárában és írd át a nevét erre:
    NDTEXTDB_DE.XSD
    utána illeszd be ugyanide a német 9d könyvtárba és írd felül azt ami ott van.
    már angol is a játék nagyrésze :D
  • P0Th3aD
    Ezt kicsit taglaltabban?! : ))
  • unusual
    English file-ot kell nyomni,és kész is. ;)
  • P0Th3aD
    Nagy grind master vagy!

Csak okosan ezzel a túlzott bizalommal irányomban. De elképzelhető hogy majd visszatérek, itt a kérdés a mikor, a válasz pedig a bug és hacker mentes 9D lesz.

Német verzióba belestem, csak mivel nem tudok németül igy kicsit bonyolult a gém...ha lenne rá orvosság lehet neki ülnék, de csak szolidan : ))
  • ToshiBá
    Dodó buffjai c12őn.
    Ma beüzemelem a bot warrit Potnak megszerezni a 2nd role rucikat. :)
    Csúszik a mai melókezdésem, ezért fog megtörténni. :D
  • unusual
    Aki akar próbálhat pm-elni nekem Vad-Tigris Shao warrior jelenleg FC1. Ha kell help,és tudok segíteni akkor csak nyugodtan.
  • Lawless #18437
    black site activated :) !!! minden nap találkozok minimum 5 magyarral fekete oldalon aki más más ligában van :)
  • szabi34
    Én is fent vagyok azért elég sokszor, de én is fehér oldalon mert a fekete oldalon télleg nem látni sok magyart és meg untam...
  • ToshiBá
    Értettem elsőre is. :)
  • BarackHUN
    Tegnap éjjel arra céloztam, hogy az egyik legjobb szakma a festő.
  • ZzoleE
    Bocs Bombi, hogy csak úgy leléptem. Grindeltem egy kicsit, 3 hekker nuker mellett nem sokra haladtam. Ráadásul egy gyerek még engem nézett hekkernek és kérte, hogy küldjem el neki a speed hekkemet, pedig csak az újévi bufftól futottam olyan gyorsan, de nem hitte el. :)

Amúgy szeretnék én is aktívabb lenni, de a gém jelenlegi formájában nem vmi élvezetes számomra. Én ott szenvedek a núb templétekkel, mások meg űber cuccokkal körbe hekkelnek és még ki is röhögnek, ha beszólok nekik.

Álom mód ON -> Hátha egyszer rendbe rakják a játékot, minden régi motoros visszatér, és minden olyan lesz, mint régen.
    (Chuck Norris a reményt öli meg utoljára! :D )
  • Lawless #18432
    bomb nyugottan rámirhatsz en aktivan vagyok majdnem minden nap estere :) ha nem is FS-ben de ingame :)
  • BarackHUN
    tartozik
  • BarackHUN
    alejgobas szakmak kösaé
  • ToshiBá
    Nekem is van dolgom rendesen...
    Álmomban nem hittem volna, hogy valaha is vállalkozó leszek. Erre tessék! Londonban az lettem. Igaz nem üzleti megfontolásból, és nem is befektetésekkel foglalkozom. Csak egy sima snassz kisiparos festő lettem. :D
    Jahogy pénzt keresek vele? Az más tészta. :D
    Majd lesz 9D, ha lesz rá időm... ;)
  • Peter55
    Azért még ne írd le a dolgot! Én majd megyek vissza játszani, csak most össze jött pár dolog és nem igazán van időm rá.
  • bomb1111
    Illetve 2 magyarral találkoztam,de ők fehérek voltak.Tehát béke a 9d fekete,magyar közösség poraira,meg a fekete solymokra(((((((
  • bomb1111
    Azaz hogy senki sehol inngame((( Morgo köszönt és annyi.Tehát megyek rendelni gyászkoszorut meg törlöm a 9d magyar kapcsolatos fórum accjaimat.Ha most,3x en sem vagytok.....kétlem hogy 1x en lesztek.Szoval béke poraira a Magyar közösségnek.........
  • unusual
    Mivel a quest-em már nem bugos,így újra játszom.....Amíg jól érzem magam addig megint vagyok kicsit aktívabban.....Enjoy the 3x. :-)
  • szabi34
    jaja tegnap este bent voltam pár percet :) majd ma maradok éjszaka is meló után.
  • Sixtail
    Elvileg 3x XP event már megy.
    De gondolom erre időközben már rájöttél, feltéve hogy már gémeltél ma... vagyis tegnap. o.O
  • Blood Raven
    Diablo 3 Blizzard szerint:a játékot már befejezték csak finomitás és balanszolásokat csimálnak azt mondták ki akarják adni még idén de lehet nemlesznek kész és ahogy Blizzardosokat ismerni tuti nemlesznek kész:) viszont ha kijön minőségi lesz a game szoval megéri várni
  • szabi34
    Lesz valami xp event? tud valaki valamit?^^
  • P0Th3aD
    Idén jönni fog, de hiszen a SOON dolgokban már van rutinunk uh túl sok ujat nem tudnak ezek mutatni :D :D
    Max játszom majd a Batman 2 vel bár az meg ősszel jön.
  • IOwnU
    A Diablo 3 már tavaly december óta igérgetik úgy,hogy kiváncsi vagyok mikor jön:D
  • Sixtail
    A Diablo 3 már lassan 10 éve jön, nem reménykednék ennyire. :D
  • P0Th3aD
    HM...Hack n Slash! Szeressük!
    Lehett megkukkantom, csak most melóhelyről necces.

De nekem a Diablo is tetszett uh ha ien simán jöhet! Plána hogy idén kijön a 3 is! =)))
  • Sixtail
    Én is buktam elég sokat, mindenem maxolt volt a béna reflecten kívül. -.-
    Warimon úgyszintén. Ez van.
    De ti legalább kaptatok valamit. :P

Madár, nekem túl Diablós, úgyhogy passzolom. :)