9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I S A e o e m o w s m !
De azért big riszpekt, ha tényleg a szomszédja vagy!
x)
Live: DoZeR 982
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Egy puttó kis román féreg vagy. Tuti hogy a felmenõid nõi tagjai román f*szt szopkodtak, ezért lettél ilyen kis selejt g*ci.
Találtam is családképet rólatok lol!
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Nem tudom biztos zoli verõembere lehet.. 😊
Magyarnak vallom magam de mivel Románia "adja" a kenyeremet akkor tartozok ennyivel...
Stanyi nem én voltam már mondtam ^^
Maki, te meg döntsd el, hogy román vagy, vagy magyar.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Na mindegy nyugodtan rúgd bokán magad ezért is <#mf1>#mf1><#nevetes1>#nevetes1>
Miért is?
Középkor. Az inkvizíció aranykora. Egyházi álláspont : A Föld lapos, és a Nap forog körülötte. Aki ennek ellent mert mondani az vagy máglya, vagy nyilvános visszavonás (Galilei).
Isten létezését is az egyházi vallások akarják nekünk bemagyarázni.
Köszöntem a figyelmet.
Fõleg tudósoknak volt ez a nézete, mely szerint Isten megteremtette a világot, vele az embert, de onnantól kezdve nem szólt bele a dolgokba és csak figyel. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak ez elfogadhatóbb, mint az hogy Isten mindenhol jelen van, stb.
De aki realista, és csak "hiszem ha látom"-ként tud gondolkodni, azt nem tudsz meggyõzni ilyenekrõl, én speciel nem is akarok meggyõzni senkit.
De errõl meg az a vicc jutott eszembe, amikor a proffal veszekedik a tanuló, és "hiszem, ha látom"-ot hajtogatva cáfol valamit.
Mire a prof megkérdi, hogy látta-e már a saját agyát.
De ugyanakkor ott az ellenpélda, pl akik látták Istent amikor 2 percig megállt a szívük az autóbaleset után stb. Hogy abból mi igaz, ki-ki döntse el miben hisz 😊
(Megmondom õszintén én se feltétlenül hiszek a mennyben meg az angyalokban stb, de az biztos hogyha léteznek, akkor vannak reciprokaik is, démonok meg pokol 😛)
I S A e o e m o w s m !
na ez például király, ezzel sokkal könnyebben tudnék azonosulni, mint hogy feltétel nélkül higgyek valakiben/valamiben...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
És engem egy cseppet sem zavar.
Ha van Isten, akkor egy beteges fasz, aki imád rajtunk röhögni.
Ezt én találtam ki, és tartom is magam ezen állításomhoz.
hmhm..de hát ezt itt úgyse fogjuk megtudni <#ravasz1>#ravasz1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Tudtam, hogy ha lassan is, de meg fogod érteni. 😄
Köszönjük a Házi Áldást Bombom! 😄
RK (azaz D😎 pedig nem az ami, hanem az ami nem.
😉
I S A e o e m o w s m !
a vallások-kultúrák történelmének utánanézhetnék, de nem hiszem, hogy abban választ kapnék a kérdéseimre...
látod például itt is két részre van osztva, ebbõl a másodiknál ír olyat, hogy
"Biztos tudás arról, hogy amit Isten Igéje mond, az mindig, minden körülmények között igaz és megvalósul. A hit kifejezi az ember belsõ magatartását Isten felé.
Hit nélkül lehetetlen Istennel személyes közösségre lépni, Tõle áldást nyerni. A bibliai hit alapvetõen Isten ajándéka, ami által az ember Isten igazságának részesévé válik."
ez az, ami részemrõl felejtõs, így marad a "másik" hit
És még egyszer : ezer bocsánat ha tévedek.
Ez a manipuláció amit a közönséges iskolákban nem tanítanak))))
Ezennel elõléptetlek potenciális fõiskolai lektorrá.
Ha netalán nem értitek mirõl szól a non PI,szoljatok,szivesen elmagyarázom.
Azt meg nem lehet megvenni pénzért(mármint a tapasztalatot)És szivesen osztozom ezt a szerencsémet másokkal is. Hogy miért ? Na ezt nem firtatom mert megint belém köt valaki)))))
Áldás,Békesseg
Bocs VALAKI de nem tudom megállni:
Hol hit ott szeretet
Hol szeretet ott béke
Hol béke ott áldás
Hol áldás ott Isten
Hol Isten ott szükség nincsen
Így már valóban értem.
I S A e o e m o w s m !
😄
És könnyen megeshet, hogy a végén mégis kint ragadok valahol. 😉
Tisztellek a kiadott szvadért meg a hûségedért.Ezt most nem is firtatom nyilvánosan,mert egyeseknek úgyis Bolyai-Lobacsevszki mértannak tünne.
A kínaiak meg vissza küldték ugyanazt a zsákot, a rajta lévõ felirat pedig: mi meg ennyien, és a benne lévõ mák meg le volt darálva.
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
De félretéve a viccet tényleg van egy britt,féligmeddig nyilvános lista hogy mely nemzetek tagját (legyen az nõ vagy férfi) házasitják össze brittekkel,nagyon szivesen.Csak az a bökkenõ hogy tényleg szeretnék ha az illetõ ott is maradna,brittfõldön.Ennek meg asszimiláció szaga van.
I S A e o e m o w s m !