21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
unusual #18495 Ennek a ck hyb-nek sem voltak cucai,vagy rossz build..... -
evoo #18494 Egy újabb videó :)
http://www.youtube.com/watch?v=OW59kIRafHs -
bomb1111 #18493 Szerintem Ez egy jó háttérzörely -
bomb1111 #18492 Azt mondja a vassorru bába a hercegnek : Elvarázsolt királykisasszony vagyok és csak akkor oldodik föl a varázslat ha magadévá teszel......Te vasorru bába,harmadik repetír de te még mindig nem lettél királykisasszony......Hány éves vagy is te hercegem ? ...30,de itt most ez mit számít ?......És te még hiszel a mesékbe hercegem ?......
Lehet értelmezni))))))) -
#18491 -
unusual #18490 LOL ;) Ezt még nem is láttam.....Az a hyb smash AOE tuti sokat sebzett! :-) GZ Bari! Tota csak lopott,csalt,kunyizott dolgokkal tud ezek szerint,de láma marad! :-) -
evoo #18489 http://www.youtube.com/watch?v=PhMOMr9mlUY
Hátha Bari kedvet kap :D -
evoo #18488 Hahaha, megtaláltam a videót amikor GB Bari lenyomja GL Totát :D -
IOwnU #18487 Nekem csak tök kell, a gyertyát adhatod Ununak:) -
unusual #18486 Nekem is jöhet a tök + gyertya. ;) -
szabi34 #18485 majd körülnézek :) úgyis németen szórakozok most... :D -
#18484 Letelt már a fél év, és nem 9d az igazi. -
IOwnU #18483 Szabi, ha van sok tököd megveszem:)) -
szabi34 #18482 Háh nekem van még alapanyagom asszem, több maszkra is :D -
Lawless #18481 en ingame vagyok eleg sokat...sajna vagy hálistennak attol fugg kinek a szemszogebol nezve de nem FS-ben :) -
kalidor #18480 Sziasztok!
Ejnye már emberek... nem annyira rossz ez a játék, nem kéne ennyire lehordani. :) Nem azt mondom, hogy G1 de kíváló munkát végez, de ez nem volt másképp régen se... Engem az egyetlen dolog ami lehangol, hogy alig van időm, és amikor van egy kevés( ma is voltam kétszer fél órát ) senki sincs fent...:P Hol vannak azok a jó kis ökörködések, Barival és Dozzal az élen. :D Lehet probálkozni más játékokkal, ahogy Raven is teszi, de fél évente mindig rájön hogy 9d az igazi. ;)
Sajnos most hétvégén se lesz igazán időm, de alig várom már, hogy gyarapíthassam az aktív tagok számát FS-ben, szóval tessék csak feljönni. :D -
#18479 Csak azért mondod ezt, mert te is szeretnél egy maszkot, csak nincs hozzá anyag:D -
Lawless #18478 peti te mar hagyd ezt a gyertyákat mert nembirok nevetni :D !!!...most eleg turheto a game...! a f.t ha nemadjak vissza addig irok amig nemlesz eredménye !!! -
#18477 Sőt, ha szerencsés vagy és találsz gyertyát/tököt a piacon, jó kis halloweeni maszkot is tudsz venni! -
unusual #18476 Grind,Quest,Party,Boss,Dungeon amit akarsz! :-) -
Hikoro #18475 Gondolkodom, hogy visszatérjek...érdemes, vagy még mindig grind-élet a játék? =/ -
unusual #18474 Szívcsi! :-) lol :) Amúgy ha egy accon 3kari volt,akkor majd ők eldöntik melyik 2őt kapod vissza,vagy valami ilyesmi a szitu.....Szóval e van..... -
Lawless #18473 ha most se adjak vissza az LM9es warrioromat akkor szopjanak hanyatt >D !!!
ezt se tudjak azt se tudjak...mit tudnak? az embert kicsalni a pénzt :) de már nem annyitol mint anno :)
légyszi majd ha lesz olyan link vagy valami ahova lehet írni nekik a karik miatt..tegyétek ide ki...koszcsi :) -
unusual #18472 Még sehova,mert vagy holnap,vagy hétfőn kezdenek neki visszaadni,és patch-et is ígértek,és azt sem tudják milyen event lesz hétvégén. -
Lawless #18471 Baxki valaki irja meg hogy hol kerjem vissza a karimat es egybol postolok nekik >| elolvastam a 1/3 értem de a tobbit is kb lefordítottam...hova írjak nekik valaki pls írjon rám koszi -
unusual #18470 Template Update -
bomb1111 #18469 A remény hal meg utoljára.Igaz ?
Hát igen Lawless,sajnos sokan vannak akik úgy gondolkodnak.És szintén sokan vannak akik ezt ki is használják.A legutobbi választáskor láttam ahogy egy választó polgár büszkén mutatta hogy amiért "megfelelően" szavazott,kapott ajándékba 2 db.balos gumicsizmát...... -
#18468 Remélem lesznek jobbak is. :D -
Lawless #18467 ahogy multkor hallotam ....ingyért a szar is jó :D ....legalább nemkell érte koltenni :) -
#18466 Köszi! -
unusual #18465 Most 10db transport. -
#18464 Nekem ez blokkolva van a melóhelyen...mien itemek vagy mik ezek?! -
unusual #18463 Free item..... -
bomb1111 #18462 Tudja a fene mit mondjak......így posztacclaim.....G1 sem külömb mint az előző,sőt.......Annyi biztos hogy eddig(LM1)egy fillért sem adtam nekik.A német verziót még nem próbáltam ki de szerintem egykutya amíg az egéssz gamecontetet Indy21 intézi.G1 legnagyobb baja hogy a Joshua főFASZI,politikus irányzatu és a GamersFirszt szlogén csak egy meddő manipuláció.Ha majd a német verziórol tényleges pozitiv dolgokat fogtok jelenteni,lehet kipróbálom.De ha ott is agybafőbe VN mese van,ki sem próbálom...... -
Lawless #18461 santa boxot már kiszedték...a gyertyát meg a tokot még belehetett valtano a wd-s npc-nel ha még belehet...nemtudom,nekem már elfogytak a dolgok!!! tegnap sikerult megolnom Shen Mo-t ...csak 11en voltunk ott :D ! de én a clántársaimnak koszonhetoen full buff,heal +100ckdmg,2000critical, CS6 +7 4slot fegyo,300ckdmg wb és EC 2nd role ruhában tettem :) !!! jaj bocs 11en + a clánombol 6an jottek segítenni...szoval van élet csak sajna nem magyar oldalon :) !!! a csehek tolják pofátalanul! ja és hogy beszoljak a hecckerek ellen...odajott egy vietnami faxi is +11es bracerrel és esélye nemvolt ellenem!!! szoval :) bekaphatják!!! a game élvezeheto mostanság...eventek is vannak...quest is akad...GM nincs de aki akart csalni az már rég full buffokkal szaladgál...és úgy se jonnek rá mert ott a sok template karik akiknek ch10volt mindenuk és onand 12re már csak gyerekjáték felvinni !!! -
unusual #18460 De veszik a santa box-ot is,csak nem tudom minek,mert én nem tudom sehol beváltani,vagy valahol van 1 secret NPC? :) -
#18459 Csak szerintem vicces, hogy még mindig belehet váltani a tököt/gyertyát?:D Nem baj, legalább majd idén nem kell újra betenni a játékba.:)) -
#18458 @ Six
Nos azért még gondolkozom rajta, mert megfordult a fejemben, nem egyenlő azzal hogy játszani is fogok! Persze megvan rá az esély, az viszont bizonyos hogy nem fogok annyira bekockulni mint annó! Már melóhely sem a régi illetve most boldog párkapcsolatban élek, és ez eléggé háttérbe szórítja a többi szabadidős tevékenységet! Együtt 9D pedig nem fogunk :D :D
@ Evo
Köszi a helpet, majd rápróbálok otthonrol hogy mi a helyzet vele, ha esetleg bejön akkor elkezdem. Biztos nehéz lesz felépíteni ujból mindent, de lehet az lesz a célre vezetőbb, még nem tudom! Viszont fontos kérdésem volna....mikor bedob kezdő helyre akkor ott a Black klános NPCtől vegyek fel Questeket hogy Black oldalon lehessek? Mert csak csinálgattam amiket épp dobott és már csak azon vettem észre magam hogy valsztanom kell a 3 White clan közül... -
evoo #18457 Angolhoz az egyszerűbb amit ő mondott, viszont lesznek benne olyan hiányosságok, ami például a német verzióban már megvan, de az angolban még nincs, azoknak a cuccoknak vagy akármiknek nem lesz neve.
Én úgy csináltam, hogy letöltöttem ezt:
http://www.mediafire.com/?dzhgiimbix0oq8c
Open > C:\9Dragons\Data\Script\NDTEXTDUB_DE.XSD
Import Phrases > C:\Program Files\Gamersfirst\9Dragons\Data\Script\NDTEXTDUB_US.XSD
Add Linebreaks to Dialogs
Save
Így ami már eddig megvolt G1 verzióban, az angol lesz itt is, de ami még ott nem volt a patchek miatt, üres mező helyett megmarad németül. -
Sixtail #18456 Bonyolult questek 9dben? :D
Amúgy, ahogy elnézem a hozzáállásod, szerintem nem kéne nagyon sokat tervezgetned. Amit eddig olvastam az utóbbi időben tőled, csodálom, hogy egyeltalán még gondolkozol azon, hogy megint elkezdj gémelni 9dvel. o.O