21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#18535 Egy kör SrS jöljönne már nekem is...node mivel semmim sincs, és annyira noob a warim hogy az hihetetlen, ugyérzem nem most lesz az az idő amikor én bemegyek vele oda!
Elixireket kellene maxolni, se decom se premim, se leeches zsír fegyó! Mire ez mind összejön, már eléggé sok víz fog lefolyni a dunán...
Nem tudom mienek ezek a programok, mondjuk én nem hackeltem anno sem, még egy buff traint se!
Najó, nagyon régen mikor mindenki csinálta akkor igen, még a legelső buff train progival, de amugy semmi!
szóval 3x eventek vannak hébe hóba? mondjuk több mint a semmi...el tud vegetálni azzal is az ember, ha épp nincs jobb!
Rágom még ezt a visszatérést...bár piacon szoktam mászkálni, felmérem a terepet :D
-
#18534 Aki nem kapta meg a templatet ameddig az nem is fogja szerintem.. szerdáig minden karaktert megcsináltak azt mondták.. Az új patchről annyit ,hogy mindenkinek PW errorja van már vagy fél órája és egy gm/vgm sem nézi a fórumot.. A rejtett progi az most is van de még nem olyan hatékony.. a következő patchel jön valami új féle..
UI: Ha végre valahára beenged a game valaki jöhetne SrS- ezni.. :))) -
#18533 "regélnek valami rejtett progiról" ez olyan mint nekem is van egy ferrari a garázsban csak nem járok vele mert rámszál az APEH. -
#18532 Én se!Meg se tudom nézni mert incorrect password mindenkinek.(új patch) -
unusual #18531 Kisebb,nagyobb javítások,bug fixek.....129-esben új healer skill-ek lesznek állítólag.....Meg regélnek valami rejtett progiról ami figyeli ki csal,vagy valami ilyesmi. Kíváncsi vagyok a template-ekre. Én még mindig nem kaptam semmit sem,de ez ugye egyéni szoc problem..... -
#18530 majd 129 es patch be jön az új healer skill(ek).Igaz 128 as ra is ezt mondták.Hétvégén mostanába 3x event van ami hétfőn is tart,de mielött megjönne a kedved sok a hacker(speed+no recast stb stb) nincs gg mmeg nem is lesz úgy néz ki.Nomeg sok a fake templates.Jah meg svs sincs meg aztán white nyeri warrt és black veri le general weit meg ilyenek.Hirtelen ennyi. -
#18529 Nesze semmi fogd meg jól? : ))
Nem csalódtam...thx az infót!
Melóhelyről vagyok aztán csak a forumot engedi, a többi már le van tilta sajna.
Különben vannak még eventek a játékban, vagy erről leszokott G1 és nem szokták ienekkel megörvendeztetni a népet? -
#18528 server updates ,Christmas Deco fix -
#18527 semmi -
#18526 és mi van ebben a 128as patchben? -
unusual #18525 128-as patch -
Lawless #18524 most is igy :D van! ok gyere gyere mert haldoklok :D -
Sixtail #18523 Helyes! Pár nap és én is jövök. Majd tőlem kapsz finom scale buffot, hogy ne halj olyan gyorsan. :D
@IOwnU
Egy régi BK str relic több dmget ad mint az a crescent relic. Nyilván még az új relicek is többet adnak. :D
Legalábbis mikor legutóbb teszteltem (kb másfél éve :D) így volt. o.O -
Lawless #18522 SIX SIX...Phoenixre kértem :) szoval SHAO WARR LM12 ON és kaptamm HM12es +8as fegyot de az ew-t csak ugy szivom ezzel a CS DMG settel! nincs hp absorb se def set se semmi relic se !!! csak olyan low dolgok még jo hogy a nukerom már droppol ec-d relicekekt! na de most az ICY epit rakom ki épp....már csak az utoslo boss kell :)
-
unusual #18521 5% weapon dmg,és +5 dex. Mint írtam 30-50kk között van Hefei-ben,és veszik annyiért. ;) -
IOwnU #18520 Nem Six kettőért adtam annyit:)) meg defbosshoz az hasznos:)) -
Sixtail #18519 Ez a crescent valami az az 5% weapon dmges cucc, nem? Azért kiadtok 30kk-t? o.O
Nagy infláció lehet ezek szerint. :D -
IOwnU #18518 :D jól jártál Te is:D -
unusual #18517 30-50kk között van Hefei-ben. Én ma mákoltam 1db-ot 7kk-ért ;)))) -
IOwnU #18516 na mind1 mot már vettem 30-ér 2-t:D -
IOwnU #18515 Crescent Flowert 30 kk-ért megéri megvenni?
-
Hikoro #18514 Okés, köszi... mivel nem vagyok úgy teljesen otthon a játékban, ezért sztem phoenix-en neki esek... =) -
Sixtail #18513 Ha magyarokat is akarsz látni, akkor Phoenixen. Habár nem tudom manapság hányan játszanak még.
Ha PvP szérón akarod nyomni, akkor csak 1 választásod van, az pedig Yin szerver. -
Hikoro #18512 na én eldöntöttem, hogy neki esek megint agame-nek, melyik szerveren érdemes kezdeni? :D
Am. wu-tank warrin gondolkodtam. -
Sixtail #18511 Btw, Law, te megint Nirvanára kérted a template karid vagy átjöttél Phoenixre?
Ha átjöttél, majd grindelhetünk együtt. :) -
Sixtail #18510 Woot, woot, én is visszakaptam hybemet! *-*
Csak 1 levelt buktam, de arra amúgy is számítottam.
Na még a warimat visszaadják és megfontolom, hogy belemélyülök e mégegyszer a gameba. o.O -
unusual #18509 Ez még annó szeptember-ben volt. Én sem tudom mi lesz..... -
#18508 Jól megszívtam.Nem láttam én semmilyen reclaimos topicot és buktam templateseket.Valaki megdobhatna egy db8 as accal köszi.
-
Lawless #18507 lol ez bexaras...visszavan a karim es az LM9 helyett LM12 adtak >D ez meg jobb mint vartam >D
-
#18506 Egy kis néznivaló...
-
Lawless #18505 kosz unu de itt hova irjak? és mit foleg : pl shaolin warr,LM9,és még mit?
-
unusual #18504 Template Restoration Issues -
zsele1000 #18503 Csak összeakadtak a karakterei beloggoloásnál. Nekem a következő dolog történt: Wu fem hyb + shao nuker + sf akadt össze, ott állt Kicsi shao nuker skillekkel sf decoban. :) -
#18502 Ez eléggé kamu szagunak tűnik, vagy csak én tévedek? :D
-
#18501 http://img263.imageshack.us/i/2011april11215031.jpg/ -
#18500 ez jó! male sf nuker -
#18499 Ha tényleg elhitted ami a videón van nézd meg alaposabban.
Főleg a hátteret figyeld. -
Lawless #18498 http://www.youtube.com/watch?v=SITYGtf23a0
bocs nemtudom javitani az elozot és elfelejtettem a vidit :D -
Lawless #18497 amíg halgattam ezt a nyugtató zenét véletlen megnéztem ezt a videót :D !!! akinek megvan ez a dolog az linkelje ide :D kiprobalom -
#18496 aki nemtud várni Mythos CB kulcsok:)
CB3F_yS51qPHzyN
CB3F_B9tZp3UCXe
CB3F_zgHWVES2eu
CB3F_4svfy2aU1G
CB3F_FchbexvMFu
CB3F_sV3pcZzfnS
CB3F_vbvdtNsZ7E
CB3F_D4ZVXMdTJD