9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(VALÓszínûleg nem is fogjuk )
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Spontánhülyén megfogalmazva törv. védve (FBI lol)
Szóval mától csakis : X atkák. És Scooby vagy Murder. Köszönöm!
Scully ügynök is idekapta a szemeit. Ne szórakozz Rohannal!
Smakkolom a felfogásod! x)
Live: DoZeR 982
Még valami, írtad még régebben, hogy nevet váltottál, mert páran szóltunk érte. Hát, ma láttam egy "pinapunci" nevû karit rohangálni, szóval akkor, hogy is volt ez a név váltás?
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Koldulod a szeretetet, ahogy Nagy Alekosz mondaná.
I S A e o e m o w s m !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Ha te internetes játékokon találsz barátot akkor te tudsz valamit.. 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I S A e o e m o w s m !
1 hogy sokszór fonetikusan fogalmazok,gondolom megbocsájtható.
2 nem akartam besorólni az összes 3.kerületi dolgokat mert gondolom hogy sokan azt sem tudják merre van
A makik meg exotikus fajok )))))
Batthyány
2.:
A III. kerület kicsit nagyobb, mint csak Békásmegyer.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_ker%C3%BCletei
És nem az erdélyi magyarokkal van bajom. Csak a makifélékkel. ^^
Elnézést a szerénytelenségemért,mert talán nem is illik ezeket a dolgokat említeni,de kérdem én,megint : Mostmár magyar vagy román vagyok ?
1 Magyarország.....hát egy szép nagy,vérrel öntözött föld,melynek a történelmét sokan elfelejtették.
2 romámia.Illetve oláhország.Ami csak kifli formáju volt,lévén hogy Erdély még mai napig is a nyugati kultúrába van sorolva.
3 3.kerület Ûlj fel a Battyányi-Szentendrei hévre és szálj le kb a Békásmegyeri állomáson.Egássz a dunapartig élvezketed a 3.kerület szépségeit.Csak legyen pénzed elég))))
A videó elnyerte a tetszésemet! Még FB-ra is felraktam. 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I S A e o e m o w s m !
Mások fognak megkeresni nekem.^^
És én nem foglak bántani. nyomorékfejû románbérenc "barátom". 😄
I S A e o e m o w s m !
Emlékezzünk vissza ^^
Mi volt az amikor beszóltam ,hogy :
"MAJD CSINÁLUNK ÚJ LIGÁT NÉLKÜLED"
Hoppá és Liga disband lett belõle mert felkaptad a vizet ^^
Ai-val nem tartottad a kapcsolatot mert örökös Acclaim fórum bannja volt és nem nagyon írkált oda..
UI😄e akkor sem tudtad hogy én játszottam vele. ^^
Eddig egyszer sem kaptam fel a vizet miattad lol.. Mellesleg remélem tudod, hogy aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása.
Én viszont az utolsó körünkben szívbõl fogok, elsõként. ^^
Halkan megjegyezném, hogy Ai-val én tartottam a kapcsolatot (9D fórum), és bárkit megkérdezhetsz, hogy elhittem-e valaha is, hogy Te az unokatestvére vagy. x)
Eddig tévhitben éltél , hogy M.O.-n lakom..
Sõt Ai-Rebornos dolognál is úgy átbasztalak ahogy akartalak..
Sõt még egy párszor átfoglak, hisz engem az doppingol ha olvashatom az okosságaid amik a beteg agyadból áramlik ki.. Sõt az is doppingol ha szimplán ideges vagy 😊
UI: A képen az unokatesómék vannak...
I S A e o e m o w s m !
Neked viszont fáj az igazság mi? 😄
I S A e o e m o w s m !
Schengeni országokon belül oda megyek ahova nem szégyellek, szó sincs disszidálásról.
I S A e o e m o w s m !
Várom a frappáns vissza szólást! 😊