21072
  • P0Th3aD
    Egy kör SrS jöljönne már nekem is...node mivel semmim sincs, és annyira noob a warim hogy az hihetetlen, ugyérzem nem most lesz az az idő amikor én bemegyek vele oda!
    Elixireket kellene maxolni, se decom se premim, se leeches zsír fegyó! Mire ez mind összejön, már eléggé sok víz fog lefolyni a dunán...
    Nem tudom mienek ezek a programok, mondjuk én nem hackeltem anno sem, még egy buff traint se!
    Najó, nagyon régen mikor mindenki csinálta akkor igen, még a legelső buff train progival, de amugy semmi!

szóval 3x eventek vannak hébe hóba? mondjuk több mint a semmi...el tud vegetálni azzal is az ember, ha épp nincs jobb!

Rágom még ezt a visszatérést...bár piacon szoktam mászkálni, felmérem a terepet :D

• makiii
    Aki nem kapta meg a templatet ameddig az nem is fogja szerintem.. szerdáig minden karaktert megcsináltak azt mondták.. Az új patchről annyit ,hogy mindenkinek PW errorja van már vagy fél órája és egy gm/vgm sem nézi a fórumot.. A rejtett progi az most is van de még nem olyan hatékony.. a következő patchel jön valami új féle..

UI: Ha végre valahára beenged a game valaki jöhetne SrS- ezni.. :)))
  • MadeInHell
    "regélnek valami rejtett progiról" ez olyan mint nekem is van egy ferrari a garázsban csak nem járok vele mert rámszál az APEH.
  • MadeInHell
    Én se!Meg se tudom nézni mert incorrect password mindenkinek.(új patch)
  • unusual
    Kisebb,nagyobb javítások,bug fixek.....129-esben új healer skill-ek lesznek állítólag.....Meg regélnek valami rejtett progiról ami figyeli ki csal,vagy valami ilyesmi. Kíváncsi vagyok a template-ekre. Én még mindig nem kaptam semmit sem,de ez ugye egyéni szoc problem.....
  • MadeInHell
    majd 129 es patch be jön az új healer skill(ek).Igaz 128 as ra is ezt mondták.Hétvégén mostanába 3x event van ami hétfőn is tart,de mielött megjönne a kedved sok a hacker(speed+no recast stb stb) nincs gg mmeg nem is lesz úgy néz ki.Nomeg sok a fake templates.Jah meg svs sincs meg aztán white nyeri warrt és black veri le general weit meg ilyenek.Hirtelen ennyi.
  • P0Th3aD
    Nesze semmi fogd meg jól? : ))
    Nem csalódtam...thx az infót!
    Melóhelyről vagyok aztán csak a forumot engedi, a többi már le van tilta sajna.
    Különben vannak még eventek a játékban, vagy erről leszokott G1 és nem szokták ienekkel megörvendeztetni a népet?
  • MadeInHell
    server updates ,Christmas Deco fix
  • MadeInHell
    semmi
  • P0Th3aD
    és mi van ebben a 128as patchben?
  • unusual
    128-as patch
  • Lawless #18524
    most is igy :D van! ok gyere gyere mert haldoklok :D
  • Sixtail
    Helyes! Pár nap és én is jövök. Majd tőlem kapsz finom scale buffot, hogy ne halj olyan gyorsan. :D

@IOwnU
    Egy régi BK str relic több dmget ad mint az a crescent relic. Nyilván még az új relicek is többet adnak. :D
    Legalábbis mikor legutóbb teszteltem (kb másfél éve :D) így volt. o.O
  • Lawless #18522
    SIX SIX...Phoenixre kértem :) szoval SHAO WARR LM12 ON és kaptamm HM12es +8as fegyot de az ew-t csak ugy szivom ezzel a CS DMG settel! nincs hp absorb se def set se semmi relic se !!! csak olyan low dolgok még jo hogy a nukerom már droppol ec-d relicekekt! na de most az ICY epit rakom ki épp....már csak az utoslo boss kell :)
  • unusual
    5% weapon dmg,és +5 dex. Mint írtam 30-50kk között van Hefei-ben,és veszik annyiért. ;)
  • IOwnU
    Nem Six kettőért adtam annyit:)) meg defbosshoz az hasznos:))
  • Sixtail
    Ez a crescent valami az az 5% weapon dmges cucc, nem? Azért kiadtok 30kk-t? o.O
    Nagy infláció lehet ezek szerint. :D
  • IOwnU
    :D jól jártál Te is:D
  • unusual
    30-50kk között van Hefei-ben. Én ma mákoltam 1db-ot 7kk-ért ;))))
  • IOwnU
    na mind1 mot már vettem 30-ér 2-t:D
  • IOwnU
    Crescent Flowert 30 kk-ért megéri megvenni?
  • Hikoro
    Okés, köszi... mivel nem vagyok úgy teljesen otthon a játékban, ezért sztem phoenix-en neki esek... =)
  • Sixtail
    Ha magyarokat is akarsz látni, akkor Phoenixen. Habár nem tudom manapság hányan játszanak még.
    Ha PvP szérón akarod nyomni, akkor csak 1 választásod van, az pedig Yin szerver.
  • Hikoro
    na én eldöntöttem, hogy neki esek megint agame-nek, melyik szerveren érdemes kezdeni? :D

Am. wu-tank warrin gondolkodtam.
  • Sixtail
    Btw, Law, te megint Nirvanára kérted a template karid vagy átjöttél Phoenixre?
    Ha átjöttél, majd grindelhetünk együtt. :)
  • Sixtail
    Woot, woot, én is visszakaptam hybemet! *-*
    Csak 1 levelt buktam, de arra amúgy is számítottam.

Na még a warimat visszaadják és megfontolom, hogy belemélyülök e mégegyszer a gameba. o.O
  • unusual
    Ez még annó szeptember-ben volt. Én sem tudom mi lesz.....
  • MadeInHell
    Jól megszívtam.Nem láttam én semmilyen reclaimos topicot és buktam templateseket.Valaki megdobhatna egy db8 as accal köszi.
  • Lawless #18507
    lol ez bexaras...visszavan a karim es az LM9 helyett LM12 adtak >D ez meg jobb mint vartam >D
  • ToshiBá
    Egy kis néznivaló...

• Lawless #18505
    kosz unu de itt hova irjak? és mit foleg : pl shaolin warr,LM9,és még mit?
  • unusual
    Template Restoration Issues
  • zsele1000
    Csak összeakadtak a karakterei beloggoloásnál. Nekem a következő dolog történt: Wu fem hyb + shao nuker + sf akadt össze, ott állt Kicsi shao nuker skillekkel sf decoban. :)
  • P0Th3aD
    Ez eléggé kamu szagunak tűnik, vagy csak én tévedek? :D
  • MadeInHell
    http://img263.imageshack.us/i/2011april11215031.jpg/
  • MadeInHell
    ez jó! male sf nuker
  • BarackHUN
    Ha tényleg elhitted ami a videón van nézd meg alaposabban.
    Főleg a hátteret figyeld.
  • Lawless #18498
    http://www.youtube.com/watch?v=SITYGtf23a0

bocs nemtudom javitani az elozot és elfelejtettem a vidit :D
  • Lawless #18497
    amíg halgattam ezt a nyugtató zenét véletlen megnéztem ezt a videót :D !!! akinek megvan ez a dolog az linkelje ide :D kiprobalom
  • Blood Raven
    aki nemtud várni Mythos CB kulcsok:)
    CB3F_yS51qPHzyN
    CB3F_B9tZp3UCXe
    CB3F_zgHWVES2eu
    CB3F_4svfy2aU1G
    CB3F_FchbexvMFu
    CB3F_sV3pcZzfnS
    CB3F_vbvdtNsZ7E
    CB3F_D4ZVXMdTJD