21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #18655 Lulz, Sixó? Oda kell költöznöm! :D -
IOwnU #18654 Akkor azt hallottam:D -
#18653 A falusat komolyan kérded?
Mert az Szikszó.
Ha nem komoly akkor ne vedd figyelembe amit írtam. -
IOwnU #18652 Six, ha jobban bele gondolunk,ha hamarabb mentem volna és tudtad volna,hogy aoe smash is megy bosson akkor lehet, hogy meglett volna:D
Amúgy TV-be hallottam,de nem tudom,hogy jól:D:Magyarországon létezik olyan falu, hogy Six?:D Hírekbe mondták hogy Sixon megöltek valakit o.o -
Sixtail #18651 makinak tuti van pár fölösleg. :D
Gratz Dóz, mikor jött? :D -
csipás27 #18650 Sziasztok!
Ha valakinek van template wari vagy nuker amit nem használ megvenném mindegy mekkora vagy milyen
-
#18649 Kiváltogatom és elrakom...azon ne muljon :D
van 27-8 accom, abbol ha kivehető és tradelhető szép kis summa jön majd össze : ))
Szóval vki? Mondjuk Law...Tradelhető a card??? -
#18648 Six, Pot, Kami! Meglett az epim. :D
Széttaktikáztam magam, és még DC gyanús szitu is volt. x)
-
#18647 Érne is valamit egy fullos karival SrSbe, ja de az nincs mivel mindenki bukta őket :S -
#18646 hm...ha ez 5 card/account! : ))) -
Lawless #18645 Dear Gamer,
We experienced a technical issue between April 13, 2011 and April 15, 2011, which intermittently affected our gamersfirst.com website, and also affected some players' ability to log in to games. We noticed that you tried accessing your game account during the above period, and therefore you may have experienced this connection problem. This email is to let you know that we have fixed the issued and invite you to come back to the site again.
To compensate for this downtime, you'll find a 9Dragons promo code below good for five free Item Bonus Cards. Simply log in to gamersfirst.com to redeem the code and receive your free item. Your code expires on 4/24/2011 so log in today and get your free item.
hihetetlenek! kaptam 5 item bonus cardot :)
-
Lawless #18644 mintha hitlert látnám csak húzott szemekkel :D !!! már csak a mutogatás hiányzik :d -
#18643 Erőfitogtatásnak nem rossz, csak éppen az emberek nem boldogok az országban. Nagy szó az élő adás, meg az internet arrafelé :D -
-
Indynek nincs ideje a játékra. Most ezzel foglalkoznak. :D -
kalidor #18640 Ejnye...én ma is voltam két órát. :P Meg tegnap is kétszer egyet. :) -
IOwnU #18639 Kami,Te meg hol vagy??Már majdnem mindenki itt van csak Te nem:D -
Sixtail #18638 Jó megint gémelni, már tegnap szétröhögtem a belem, mikor Shen papát 3an AoEztük. :D
Kár hogy aztán jött az a kicsi KSer és leölte előlünk. >.>
Nembaj, majd legközelebb. :D -
#18637 Köszi! Már bent vagyok, és nyomom!
Bár most nem mivel melóban sínylődöm...uh majd max estébb felé leszek online. : )) -
kalidor #18636 Hugi ha nem vagy még bent a klánban, írj ide és felmegyek beveszlek. :) -
#18635 Ez sajnos a tény!
Mert nincs semmi cucc, se pass, se be, se SEMMI!
Hiába a lvl ha nincs mivel felruházni, ha nem tudsz hová menni lootolni satöbbi satöbbi!
Mint tegnap kiderült énis ujra kezdtem...nem örömből hanem hiánybol!
Egyrész a cuccokbol is hiányom volt és a grindből is, természetesen a társaságot sem hagyhatom ki :D
Vagy max igazi pénzt forgatok be, de a scale/tear/JS/nekem is jóljön...pláne ha majd kell a premi akkor az is jol fog, uh ezeket inkább nem adnám el, de pénz meg kell vhonnan!
Uh ez az egyetlen kiut amit Bomb is elmít!
Ja egy kis közérdekű közlemény, inkább kérés...ha láttok vagy esetleg van jó áron FD H bracer, arra vevő lennék! Köszönöm : ))
-
#18634 Na ez nem megy ma... :D -
#18633 *E6-on* -
#18632 Én kivártam. Az eredménye is elég jó, EC 5on minden 2nd role skill koppos. És már GB12-n is azok voltak. ;) -
bomb1111 #18631 Na akkor egy kis történelem :
Mikor G1 bejelentette hogy szarklájm bedobja a kulcsot és csináljunk SS t hogy visszakapjunk minden 9d s cuccot,már furcsa volt.Mikor Indy21 azt mondta hogy mindent megtesz a 9d karis+cuccos sima áttelepitéséért,még furább volt.Aztán hogy akik sosen játszottak 9d t adtak amit adtak és úgy ahogy adták skilleket+mindenmást ,dicséretes.......De a lényeg az hogy ha nem vagy hacker-cheater,a legjobb megoldás az újrakezdés.Aki ezt megtette idejében Ok aki meg nem...
-
IOwnU #18630 Na Six itt vagyok amikor csak tudsz pm-elj:) -
Lawless #18629 az a 150/3sec tudod hova mehet :D lm12rol mire eljutok H1re azzal a pill-el elfogy vagy 100 000-er :) ! ja és akkor is medizhetek minden percben! undoríto a warrioroknak sztem azok szívták meg a legeslegjobban! még jo hogy már icy-ben tolom a nukerrel ott legalább esik srs pazz meg valami jobb relicek! :) -
#18628 Köszi! XD
Az kb olyan mint halottnak a csók! Rádmegy 4 mob Tibetben és ütnek 2-300akat fejenként az nem nagyon jó...
Tápolni kell egy kis karit aki segíti a nagyot cuccokkal! Erre jöttem rá még mindig :D :D :D
Vagy össze kell rakjak egy 4 slotos fegyót! De ahhoz meg BE kell...meg van ez bonyolítva rendesen... -
Sixtail #18627 Az én ch10es healem nem volt elég ha rageben voltam, lulz. :D
De ha szerzek kis GKt relicekre és leiszom magam elixekkel, szerintem sokkal lazább lesz. Meg ugye buffokat tolhatom megint, már a tegnapi bemelegítőmből is összejött 10% a healre. :D
Ok, Norbi, majd zaklatlak. :) -
evoo #18626 Egy kis nosztalgia ^^:
http://www.youtube.com/watch?v=K25XegQd4dg
http://www.youtube.com/watch?v=C2vU_ATMels
-
IOwnU #18625 Siiiiix örvendek,hogy megint nekifogtál :)ma délután hazalátogatok,úgy hogy 6,fél hétől felfele dobj egy pm-et warimra és beveszlek;) -
evoo #18624 Neked is van healed Hugi, 150hp/3sec. :)
-
unusual #18623 Tegnap roarban 4scale 1teart vett volna a srác 1def trinketért,vagy 75xp card-ért. Ha mákod van 90-120kk között kifogsz 4slotos decot. 50-60def reflic-et párszáz k-ért már tudsz venni. -
#18622 Bakker...neked van healed!
Na most képzeld el ugyan ezt csak heal nélkül!!!
Finoman fejezném ki magamat ha azt írnám "nem jött be"!
Különben mennyit ér most az IM cucc? Ugy mint JS/Scale/Tear?
Tehát ha látok piacon egy sima 4 slotos deco-t 120-30kk ért az reális?
Vagy mennyit ér egy Def relic? -
unusual #18621 Sok mail-t írtam nekik. Pm-et is írtam 3embernek. Fórum-ra is elég sokat postoltam már.....Pm-ek re sem reagálnak..... -
Sixtail #18620 Lulz, megpróbáltam grindelni egy kicsit, nem jött be. :D
Igaz, semmi nem volt rajtam CS6os rucin kívül... Maradok a questeknél, azokból tuti összejön az xp H1re meg egy kevés GK relicekre. :D
Ha valaki játszik még FSben és van leadere, örülnék ha bevenne. Akartam magamat bevenni, aztán rájöttem, hogy ugyanazon az accon van mindkét hyb. >.>
Unu, mit írtál nekik? Ha jelentkeztél a 2. claim topicban (és tudom hogy jelentkeztél), akkor azt mondták, hogy írj supportnak, ha nem kaptad meg a karid. A ticketet meg kösd össze az akkori ticketeddel, hogy tudják hogy jelentkeztél időben és akár a postodat abban a claim topicban be is linkelheted nekik. Ha nem így írtál nekik, javaslom próbáld ki, hátha segít. -
unusual #18619 Thank you for contacting the 9 Dragons Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.
We would like to inform you that the character claim page has been closed.
As of now we will not be able to restore your template character/s currently as the service unavailable. We suggest you to visit the forums regarding this issue.
WTF????? 5hónapja várok,és ennyi????? Hányszor kell karit visszaigényelni????? El mennek a *********************** <-----találjátok ki..... -
unusual #18618 Én pont fordítva tudtam. ;) Ki tudja már ezeket?!? :-) -
IOwnU #18617 Csak mellékesen a 130 dodge orni 8,5kk körül van:D,én ezt nem látom normálisnak, hogy a 20 dodge külömbség az 6,5;7kk -
#18616 CK 1.6k, sima meg 2.2k ha jól tévedek.