9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megjegyzem utólag, még az volt a legérdekesebb a játékban, amikor kb. 2 hétig én is használni tudtam a hacket. most az a bajom, hogy nekem nem megy. anélkül hátrányos helyzetben érzem magam, így nem játszom. én is megérdemlek egy hedsátot <#gun>
ok, de azok közül csak kobra ölt meg 😊 persze, csak mert sp33d hackelt<#banplz> anélkül hozzám se tudott volna érni.
legalább safetyben történt <#nevetes2>
makiii
O,O:
http://fu.web.elte.hu/drogeria/helyzet.html
Hmm..:/
http://eletmod.hu/tart/cikk/j/0/26064/1/eletmod/Borzaszto_statisztika_a_magyar_tinik_isznak_es_drogoznak
Végére a poén...
http://www.dunatv.hu/kulfold/magyar_kabitoszerkereskedot_fogtak_romaniaban.html

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
Biztos? 😊 bocsánat Dr.Barack...<#mf1>

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Nem tudom Romániába milyen az egészségügy drogosokra esõ része, de nálunk a drogfüggõk nagy százaléka le tudja tenni a kábszert. De nem vitatkozni jövök ide (habár, de).

I S A e o e m o w s m !

makiii
helyesen így hangzik:
Letettem mind drogfüggõ az életrõl.. ;]

BarackHUN
Mekkora megkönnyebbülés NEM játszani ezzel a fossal, letettem mint drogfüggõ a kábszert...

I S A e o e m o w s m !

Update to Update:

2/10/11

Sigh...

Indy21 sent us another test version last night instead of a Live release candidate. This means that the patch we have can only be applied to the test server. So we cannot patch today and this week as a result. I honestly don't know what to say...this is the 7th version of the 126 client we have tested now. So we are taking the opportunity to double up on QA on this one and make sure that they bugs they fixed are actually fixed and the new content and events are working properly.

I am very sorry, as well as very disappointed. We requested the Live version and were looking forward to patching out the Crashing Stand bug (Indy said they fixed it, but my QA team is skeptical) and the inventory bug among several other bugs, and getting in the new content while releasing a new event and getting rid of Halloween.

When we finally patch, early next week, I will hook up some added XP and Promotion/Sale events for a longer period of time.

For now, all I can do is start the weekend event early. So enjoy the double xp until Monday, and we WILL get this live as soon as possible next week.

Thanks all

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
háát nekem az nem jött be

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mayn 12 sky 2...

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

DeletexX
Ez a HAckerFirst miért am ?😄 Szóval hogy mire fel ?

Mellesleg már nem is fárasztom magam hogy belinkeljem Hyperion G1 es fórumos HSZait,mert tiszta nevetségesek.Hogy ne használjak durvább szavakat.
Ezen biztosan nem fogok összeveszni Dózival.Mert neki vannak tárgyi bizonyitékai,nekem viszont nincs.Visszaolvastam a dolgokat és sajna a fórumon nem emlitettem elötte a HackersFirstetet.Ez van,és elnézést ha összekeverem a forumos dolgokat az ingame dolgokkal.De azért tényleg a HackerstFirst most a menõ.
És még sokan mások.....

A hackek megint müködnek? Látom kobra is használja. Nem banolják? kár
Az érdekelne igazából, hogy a régi hackeket használják, és kitörölték a patchet, vagy uj hack program van?
makiii
Hát szerintem tul sok kacsamesét nézett😊)

BarackHUN
Hogy lehet elírni a Bánki Donát SzakKözépiskolát Bánky Donáld Szaközépiskolára?

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
eddig nem is néztem Stanyi adatlapját, de az iskolája neve..ááá...még a sulit írhatta volna y-al akkor lenne tökéletes 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
vagyok. mirõll? :|

Stanyizllava
Maki ha vagy beszélnünk kell írj ha vagy

ööö hétvégén megint egész nap dupla lessz?
ToshiBá
Dobj be egy kockacukrot, és nyihogj a kertben. köszi

Live: DoZeR 982

Ez de szánalmas...xd Azért nem lennék meglepve, ha megint csak jövõhéten lenne patch. 😊)

Hey all,

This is just a short update as I havent been able to post on the forums this week yet. I've been spending most of the time I have for the forums answering PMs. I've managed to get my box cleared out every day, but that has been eating up all my time posting to the community as a whole. :-\

Anyway, it looks like we WILL be patching up to the 126 tomorrow...which is fantastic for a lot of reasons. First, it will finally remove the Halloween Event (so you should get rid of any pumpkins and candles you have ASAP).

Second, It will introduce the Christmas (Holiday) event that we weren't able to get in in time for the holiday season. Xmas decos, give-aways, auto buffs on the weekend, santa quests, etc are all in this event . (It is kind of lame that we are having a christmas event in Feb. I know...but I figured it was better than NOT having the event at all, you will get 2 holiday events for 2011 though)

Third, it will fix many bugs. Including the random "i got disconnected/logged out and when I came back all my items/skills/quests etc..." bug. This bug is apparently just a visual bug, and the characters affected by it still have all their items and stuff, but the bug makes it so you cannot see them in your menus.

Fourth, New content will be added. Specifically a new tutorial/starting zone for the game.

I am still building the full patch-notes, which will include the list of bugs fixed and details on all this stuff.

Finally, and the only bad part of the news, was that Indy was supposed to include a fix to the crash bug that happens when players open stands with certain characters in the text. QA informed me this bug is still around, even though it was presumed fixed.

Mods, please do not pin this, ill update again tomorrow with a go/nogo for the patch, and notes if we are go

DeletexX
Most ezen vesszetek már össze xD Szaros netes dumán xDD

ToshiBá
******* ***** A new name to the GamersFirst... 😉
HackersFirst
😄
február 1., 9:37 · Tetszik Nem tetszik · 2 ember
Ez 2 embernek tetszik..

Azt hiszem ez elég bizonyíték. 😉

ToshiBá
Ma lett újra megrendelve a házba a net. Nem teló, hanem a szomszédét terhelem. 😉

HackersFirst az én elmém találmánya. Facebookon adtam nekik a saját oldalukon pár héttel ezelõtt.
Aki mást mond, az hazudik.

ReszegKoldus
nem lenne nagy baj

Amúgy védelmi jogot kétek a HackersFirst elnevezés fölött. Hogy miért ? olvassatok vissza. Ahogy mindig megemlítem Tusy nevét a SZARKLAJM al kapcsolatosan,elvárom hogy a HackersFirst becenév mellett megjelenjen a keresztszülõ neve is.Csak késõ esti elmélkedésként megemlíteném azt hogy amínt kinéz a mostani ábra,G1 hamarosan ejteni fogja a 9dt.
Ne emlegessed a ködöt mert mindjárt lessz))))
Van neted is avagy csak telóról ?
DeletexX
A Cabal 1 Kaka
Az Aionnal én is így voltam 😄
Nagy izének tünt meg minden, leszedtem kipróbáltam... mondom offos xD

ToshiBá
Üdv a ködös albionból! 😊
Köd nincs, esõ sem volt csak a tengernél egy kicsi. 😄
Megy még a 2x? O.o
x)
HackersFrist rulez!! 😄

Senki sem kapott vissza még karikat a "második" PM-es template kari dologból.
Aki azt mondja, hogy már kapott vissza onnan karit, az hazudik.

Ha kaptál PMet egyik GMtõl, elküldted helyesen a választ rá és nem kaptál rá vissza PMet a GMtõl, akkor az azt jelenti, hogy mindent jól töltöttél ki a PMben lévõ kérdéseknél. Most már csak várnod kell, hogy meddig, azt senki sem tudja.

Az a "Character restoration has begun" topic az elsõ, szeptemberi dologhoz volt, szóval azt hiába nézegeted.
Ha majd lesz új infó a második (PMes) templatekrõl, majd lesz róla egy pinned topic a megfelelõ utasításokkal. Szóval csak figyeld a fórumot, nem kell parázni. 😊

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Sziasztok!
A játékban találkoztam már többekkel is, akik az újhullámos PM igénylésre visszakapták a karaktereiket.
Én a PM-re választ nem kaptam, a 'Character restoration has begun' threadben található weblapon nincs számomra elérhetõ karakter...
Aki próbálkozott karaktert visszakérni, sikerrel járt?
Elõre is köszi a válaszokat!
Szép napot!
Kb 1-2óra volt. Részemrõl kuka. 😉

L2-õt több mint 5évig toltam. Elég volt.
Aion-t pár hónapig. Nem az volt amit vártam,vagy számítottam rá.
WOW jó pár hónapot csüngtem rajta. Grafika 1 idõ után mese. 😊
Silroad-ot kipróbáltam. Nem jött be.
Runes Of Magic. 1 kaki szerintem. 😉
Archlord-al el voltam. Nem is olyan rossz mint ahogy. 😉

Próbáld ki a Cabal-t.
Mondjuk az eléggé "csicsás", de grind+questek+eventek szempontjából ezerszer jobb. 😊
Nekem nagyon tetszett, de társaság híján abbahagytam. Vagy nem sok magyar játszik vele, vagy csak jól elbújtak. 😄
Hackerek terén nem tudom náluk most mi a helyzet, régen pár macro-grindertõl eltekintve én nem sokat láttam.

Avagy várd ki az Age of Wuilint vagy a Vindictus EU verzióját, sokan épp azt tesszük. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

DeletexX
Lineage2
Aion
WoW
Silkroad
Runes of Magic
Archlord
KILÕVE 😄

DeletexX
nem nagyon :S

Ha valaki tudd jobb mmo-t, amibe jók a küldik, és jó a pvp akkor szivesen meglesem 😄 de a 9dragons-t nem hagyom abba 😄

ReszegKoldus
nem találtál jobb mmo-t? <#wow2>

DeletexX
nah csintem a phoenix szerveren shaolin karit.. tegnap este felhuztam 1óra alatt lvl10 re.. ha itt már lenne magyar clan akkor szívesen csatlakoznék, amatõr vok... nem sokat játszottam vele anno de mostmár fogok mert nem találltam jobb mmo-t.. ez meg nem tul csicsás meg semmi 😄 kedvemre való... 😄
Ugyhogy ha van clan Phoenixen egy shaolin számára akkor írjatok 😊
A nevem --DeLlXuN--

Van 1 pár Csavargó,Unicum,Holtpont. Nem tudom mennyi a felvételi szint. 😊

Mostanában nekem is vannak ilyen jelenségek. Van állítólag ilyen,hogy dc-ztetnek. Le is van írva a fórumon.

Találkoztatok-e már azzal a jelenséggel, hogy Hefeiben vagy és egyszercsak bezárul a 9D. Nem triplex vagy dc, hanem mintha nem is indítottad volna el.
Ez a dolog nem csak standolás közben történhet. XP és Win7 alatt is csinálja. Jó lenne ha valaki tudná a megoldást erre a problémára, és közölné is.
és white oldalon? milyen klán van ahova felvennének? RC1 WT Nuker
Lehetséges,de sok minden más is közre játszik gondolom én.....

Ezért nem is játszom már... :/

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ZzoleE
Sajnos ez az igazság :/

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

BarackHUN
Azt mondják amióta nincs FS-be Barack azóta nem olyan jó, de lehet csak pletyka.

I S A e o e m o w s m !

DeletexX
ahha 😊 oks

Akkor HD vagy,vagy leszel. Black oldalon van az FS liga.