21072
  • BarackHUN
    Dóz, Kami, Hugi, és szerintem még Peter is bevesz bár(mit)kit bármikor ha jól tévedek. Cáfoljon meg aki tud.
  • Kexii
    FS-be kire tudnék pm-elni hogy be tudjon venni?
  • ToshiBá
    Gyűljön csak szépen a társaság FSben... Kami nem a legpörgősebb társaság. :D Folyton WT-be akar menni. De ott szar se esik. x)
  • BarackHUN
    Annó én kértem egy olyat, ahova beírod a gépet és úgy dönti el bírja-e, ezt én is ismertem, de azért köszi.
  • David9317
    hali... vki nem tudja honnan lehetett/lehet szerezni ticket-et a template karikhoz? :O
  • Kexii
    bot vagyok.
  • Sixtail
    Valaki kért egy olyan oldalt, ahol beírod a játék nevét és kidobja, hogy bírja e a géped. No én most találtam egy ilyen oldalt, itt a link:
    http://www.systemrequirementslab.com/AMD/games/intro.aspx
    Nem tudom mennyire megbízható, de gondoltam belinkelem.

Kexii, milyen klánban vagy?
  • Kexii
    Sziasztok!
    Nagy lassan sikerült elkezdenem black oldalon kezdtem egy karit és azt szeretném kérdezni hogy tudnék-e csatlakozni FS-be.:)
    Meg még az ha megkaptam azt a vaga lf-et attol még meg kell tanulnom a basic clan lf-et is ha akarod majd adv lf-et?

és ingame nevem: shadjeah
    elöre is köszi mindent.
  • Sixtail
    Roflchopter! :D
    Ez a videó nagyon nagy! :D
  • IOwnU
    http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_373638&v=QH2-TGUlwu4&feature=iv

Figyelem!!Veszélyes videó:D

Kellemes húsvéti ünnepeket,igaz tegnap volt de inkább késöbb mint soha x)
  • ToshiBá
    Igen tudom. A jelenlegi +5 3/1k kissé karcsú. Már dolgozom az ügyön. :)
  • Sixtail
    Warrinak bőven elég 1/1k VE lícs. Ami neked kell, az nem 2/1k lícs, hanem egy jobb fegyó nagyobb refivel, és kb még tán olcsóbban is jössz ki egy laza +7/8as fegyóval, mint egy 2es sapival.
    Még azt is valószínű, hogy smashek nélkül már most sem fogyik a VEd... Habár ebben már nem vagyok olyan biztos, rég voltam warrin és még régebben EC.

Ja és happy nyuszit mindenkinek! o.O
  • BarackHUN
    Tapasztalatból mondom, hogy nukernek bejön a dodge, ha van mellé defed sokkal jobb mint a speed. 1.2k dodge felett érdemleges a dolog, alatta kb nincs értelme. De javaslott az 1.6k.
  • ToshiBá
    Pontosan. És miért nem 260? Mert nem volt több 130as ornám. Most meg kb nem érdekel. :D Van több mint 1900 dodge, ami grindre bőven elég. Így is bőven idegesítő, hogy a VE miatt kell mediznem. 2/1k ve sapira meg nem tellik. xD

Law.

Grindhez nincs szükségem speedre warrin. A nukernek tudnia kell futni. Neked a 2 slotos speed csukát javaslom, és abba dodge ornát.

Név nélkül.

Grat az első 9D-s eljegyzéshez! :)
    Gogo az oltár elé, aztán nyomassátok a sok kis shaolint. x)
    (kopaszok az elején. majd reroleolnak démonná xD )
  • Lawless #18681
    miért lajkolja mindenki a dodge dolgokat pl láttam ma egy nukert : 2slotos wb,cipo,sapi és mindenben dodge volt...persze semmi mást nemadtak !!! ezek szerint én is áljak átt a full dodgera? nuker lennék én is valami CS middle :) !!! fegyo ratyi FC8 20% crit +6,ec klan ruci,hp sapiban +130dodge és 300ckdmg wb!
  • Sixtail
    2 slot ---> 110+130=240
  • zsele1000
    240 dodge pipő?
  • evoo
    Hehehehe :) http://www.youtube.com/watch?v=dRvu8ZsLISo

Ugyan nem lett hibátlan, de siettem, mert az SvS már elkezdődött.
  • ToshiBá
    JaJ

Aki nem tudná. G1 új védelmi politikája alapján minden jelszót 120 naponta cserélni kell. Különben kapod a pw incorrect üzenetet a pofidba.
  • ToshiBá
    300 dmg wb
  • ToshiBá
    600 def set, 1/1k ve sapi, 520 dodge deco, 240 dodge pipő (no speed) 3/1k +5 ec spear, fumbling exorcist epi.
  • unusual
    VE Sapi,2nd role set,CS,GL set,epi,pill????? :)
  • ToshiBá
    Én meg megint eljutottam odáig, hogy előbb fogy el a VE-m, mint a 3-4k hp-m... :)
    Buffmentesen ofc.
  • szabi34
    Elég sokat szenvedtem vele de meg lett végre, 7 óra questelés után... :)
  • unusual
    Örülök,hogy működik.....
  • szabi34
    Igazad volt. :) tegnap nem jött be, most beléptem és jó is.
  • unusual
    Elég sok küldi a lagg miatt nem jön be elsőre. Ha továbbra sem akkor bug.
  • unusual
    14wisdom,HM1-re 50con,20ess,str+dex. Bár függ attól milyen cucaid vannak,stb,stb.....
  • szabi34
    nem hiszem el hogy mindig bugos valamelyik quest :@
    beszélni akarok a faszival, rámegyek a questre és ennyi. Max kilépni tudok csak utána.
    Még jó hogy meg lett az ec6 de a 2nd role-t nem tudom meg csinálni ez miatt.
  • BarackHUN
    Con kb 20, str max, wis amennyi relichez kell, ess kb 40-50, maradék dex.
    Legalábbis én valami hasonlóval tolnám.
  • merciss
    Üdv mindenkinek!kellene egy kis segitség!hogyan osztjam el a CS12 healer stat pontjait?nagyon megköszöném a segitséget!elöre is köszönöm!
  • unusual
    2x.....
  • BarackHUN
    Igen, be lehet logolni.
  • P0Th3aD
    Van vmi nyali event?!?!
  • bomb1111
    Na majd krdden megnézem újra mi itt az újság)))Addig is vigyázzatok a nyuszikra)))

Jézus föltámadása legyen veletek és ami fontosabb,higyjetek valamibe.
    Isten Áldja a Magyart
  • unusual
    Beléd is
  • P0Th3aD
    Előre is sok locsolót és kellemes magömlést mindenkinek! (( :
  • BarackHUN
    Hogy a picsába ne tudnám, amint elhagynád egy kicsit visszább.
    Pomáznál kiteszem az indexet, előre egy kicsit, majd a halál faszán túl megállok. Meg is érkeztem, és most mondd, hogy nem így van :P
  • Sixtail
    Ha azt mondom Kraljevo, tudod hol van? Esetleg Ljutovo? Na ugye. :P
  • BarackHUN
    Ilyen újat mondtam volna mindenkinek? :D