9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

P0Th3aD
Szánalom...

Apokalipszis - BOT warrior

UPDATE 2/17/11:

Well, we are having some additional technical difficulties with the Server. However, the good news is that our latest test patch did work better and cleaner than the previous 7 iterations of the Patch. There is an issue with "Character Delete" not working, but that is something we can fix before we patch live.

So we are looking to Patch tomorrow morning (PST, 10-noonish, should only be down for 1-2 hours) if all goes according to plan now. Normally we do not like to patch on Fridays as it is Indy's Saturday and if something messes up and we need them it can take longer to get a response from them. However, they are aware of this and my contact will be on-call if anything comes up.

Worse case scenario is that we will patch early next week (boy am I tired of saying this), if thats the case...then Ill kick up the XP Rate for the weekend to Triple XP as opposed to double.

For the Templates:

I know its been taking a long time, but we did make some progress last night in that we got a response from Indy for my Developer team to use in their development of the tools necessary for these functions.

The SECOND I have a real ETA for when we will start handing out the I post post a bug shiny update here on the Forums about it.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Stanyizllava
Öcsém milyen jó hack-eket találtam xD

Blood Raven
http://eu.riftgame.com/en/
ha leszeded Icewatch szerora gyere 1 honapig még ingyenes a game
@Szabi mostmár Hollo néven vagyok rájöttem hogy ijász jobban bejön😊

Hollo

hollo mit toltok mostansag lehet csatlakoznak mert 9D esett 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Blood Raven
"gonoszaknál" vagyok lvl 10 storm mage holnap 4-5 ora fele leszek

Hollo

Melyik oldalon vagy és milyen kaszt?😊 én már csak holnap leszek...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Blood Raven
Icewatchon vagyok Hollox néven valaki irjon rám😊

Hollo

DeletexX
A mobok nincsenek alapból benne..
A szerver teszibe.. elkell helyezni minden mobot a mappon..
Nem ugyvan hogy csak oda terem..

Mikor készítik a SZERVERT akkor lesznek ott a mobok akkor programozzák oda hogy itt pl milyen mob legyen és mennyi..

Onnantom hogy volt Line][age szeróm.. 😊

makiii
a cuccokat magának be teszi akkor mi van ? o, O 😊)
Mobok azok alapbol benne vannak a játékba 😊)
ugyan az csak nincsenek playerek meleted 😊)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Hát nem tudom, szerintem ha offline lenne, márha egyáltalán létezik ilyen, akkor a srácnak nem lenne semmi cucca vagy nem lennének mobok, stb stb

Én személy szerint nem nagyon játszom már,de végleg akkor hagyom majd abba mikor lesz jobb game.....

ReszegKoldus
az enyéim mind azok, nem kell külön szólni érte 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DeletexX
xD😄 Azigen még Offline xD

Valaki jó mmo-t please.. Jó PvP rendszerûûût !! Írjaatok jó sokat 😄

BarackHUN
Szerintem is átírhatnánk a topik nevét ex-9d topikra.

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Mikor hagyjátok abba, most komolyan? : ))

Apokalipszis - BOT warrior

hát igen :/ pedig nagyonn bejön. Lehet h fizetni fogok érte 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Blood Raven
csak az a gáz hogy p2p szoval 1 honapunk van<#phone>

Hollo

Update: Working today on presentations, patch 126, and meetings. So my only real update is that we can expect to patch later in the week....Wed/Thurs as it looks right now.

Ill jump on PMs in a bit.

Thanks.

Én már toltam 3 órát 😄
Szerintem nagyon jó a játék, grafika is teljesen jó.
viszont minden szerver fullon van, rengetegen játszanak 😊
én Icewatch szerveren vagyok, ha jönne valaki írjon...

Blood Raven
nemsemmi Rift beta cilent 7,5Gb még a fullos romnál is nagyobb remélem kitudjuk probálni még 3h mire lejön szoval holnap leghamarabb<#papakacsint>
remélem addigra mindenki leszedi és egész FS ott lesz<#nezze>

Hollo

Peter55
De egy War milyen faszán nézhet ki...😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ZzoleE
sõt még szkemmelheted is magad! 😄

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

makiii
értékes hozzászólás volt. (Y)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ReszegKoldus
aztán a dropot megveheted magadtól hefeiben

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
arra jóó hogy dungikat csinálj nagy levelû karival grindelj.. 😊) plusz uj dolgokat kiprobálj.. 😊)

Köszönöm Six a válaszodat!
Bocsánat a késõi reagálásért!
Szép napot és sok türelmet mindenkinek!
Elvileg ma 18:00 (GMT) kezdõdik a beta 😊
az nálunk hány óra?

Tényleg, ez mitõl offline?
És ha tényleg offline, akkor is nagyon érdekes lehet egyedül nyomulni egy MMO-ban, lol.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ez mitõl offline?

ReszegKoldus
belinkelhetted volna csak a videot

makiii
Akik unják a G1-t és mindenféle képpen 9d-ni akarnak.. azok szerezzék meg EZT ! 😛

Blood Raven
lehet énis csekkolom ojan morrowind filinges<#wave>

Hollo

ReszegKoldus
tehát nem jó 😄

Loong-ot próbáltam ki a mai nap folyamán. Olyan mint a kungfu online.

Rift-nek holnap kezdõdik a betája és elvielg bekerültem. Kíváncsi leszek rá 😊

DeletexX
Valami hasonló mmo van ami jó is ? 😄

ReszegKoldus
naja, meg aztán az atom levitte a szájukat, amihez a poharukat emelhetnék

Az Option gomb alat megtalálod a display other namet,rugd ki,tiltsad le a map chatzonet meg a lion roart.Mindezt egy olyan karin ami nincs Hefeibe .Szintén azon tiltsad le a generalchat optionst majd logolj a hefei karidra.Garantáltan birni fogja a standolást.

@Reszeg Koldus a japó nrm szenved mert nem iszik annyi szakét hogy részegen kolduljon.
Nekem nem volt ilyen.....De tudom mirõl beszélsz.

ReszegKoldus
rakjuk össze a kettõt és akkor okos enged, japó szenved

Azt is sokan mondják, hogy okos enged, szamár szenved. Vagy valahogy így. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Ahogy a japánok mondanák: a gyõzelem azé az ellenfélé, aki egy negyedórával tovább tud szenvedni a másiknál.
Vedd könnyedén!
Most lett elegem! Addig nem lépek be a 9D-be amíg nem csinálnak valamit a hackek ellen. Az, hogy a játékosok 80%-a használ valamilyen hacket egy kicsit elszomorít. Az, hogy G1 nem csinál ellene semmit, az mégjobban. Nehezen kikerülöm a sok speed - cast hack használót, nem megyek BPre. Az, hogy grind térképen is használják, még nem is zavar annyira. Standolni nem lehet, mert a sok kretén arra hokizik, hogy dczteti a standokat. DE! Grindelek nyugisan, jön egy beggár, leül és a 9D bezárul. A srác akivel partyztam, szintén ez történt. Sok szerencsét annak, aki még bírja!
Az utóbbi 2hétvégén " nyali " event,mert nincs patch + stb. 😊 Nem tudom,hogy miként lesz.....

ez minden hétvégén így lessz?
Hétfõ-ig 2x igen. Tegnap kezdték.

valamilyen event van most? 2x?
BarackHUN
Miért nem így van? A tévébe csak azokat mutatják akik túladagolták magukat vagy a drog hatása miatt történt velük valami.
Azokról nem esik szó, akikkel semmi se történt vagy esetleg leszoktak.
Erre meg mindent lehet, csak véleményt alapozni nem, tehát maradok a "nagy százalék"-os állításomnál.
De nem mennék bele még jobban semmilyen drogokkal kapcsolatos vitába, még a te kedvedért se.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Ez kb úgy hangzik, hogy nyugodtan drogozzon mindenki, nagy részetek úgyis le tud majd szokni. Nem tudom, nekem új ez a "nagy százalék" rész 😄