21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#18695 Dóz, Kami, Hugi, és szerintem még Peter is bevesz bár(mit)kit bármikor ha jól tévedek. Cáfoljon meg aki tud. -
Kexii #18694 FS-be kire tudnék pm-elni hogy be tudjon venni? -
#18693 Gyűljön csak szépen a társaság FSben... Kami nem a legpörgősebb társaság. :D Folyton WT-be akar menni. De ott szar se esik. x) -
#18692 Annó én kértem egy olyat, ahova beírod a gépet és úgy dönti el bírja-e, ezt én is ismertem, de azért köszi. -
#18691 hali... vki nem tudja honnan lehetett/lehet szerezni ticket-et a template karikhoz? :O -
Kexii #18690 bot vagyok. -
Sixtail #18689 Valaki kért egy olyan oldalt, ahol beírod a játék nevét és kidobja, hogy bírja e a géped. No én most találtam egy ilyen oldalt, itt a link:
http://www.systemrequirementslab.com/AMD/games/intro.aspx
Nem tudom mennyire megbízható, de gondoltam belinkelem.
Kexii, milyen klánban vagy? -
Kexii #18688 Sziasztok!
Nagy lassan sikerült elkezdenem black oldalon kezdtem egy karit és azt szeretném kérdezni hogy tudnék-e csatlakozni FS-be.:)
Meg még az ha megkaptam azt a vaga lf-et attol még meg kell tanulnom a basic clan lf-et is ha akarod majd adv lf-et?
és ingame nevem: shadjeah
elöre is köszi mindent. -
Sixtail #18687 Roflchopter! :D
Ez a videó nagyon nagy! :D -
IOwnU #18686 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_373638&v=QH2-TGUlwu4&feature=iv
Figyelem!!Veszélyes videó:D
Kellemes húsvéti ünnepeket,igaz tegnap volt de inkább késöbb mint soha x) -
#18685 Igen tudom. A jelenlegi +5 3/1k kissé karcsú. Már dolgozom az ügyön. :) -
Sixtail #18684 Warrinak bőven elég 1/1k VE lícs. Ami neked kell, az nem 2/1k lícs, hanem egy jobb fegyó nagyobb refivel, és kb még tán olcsóbban is jössz ki egy laza +7/8as fegyóval, mint egy 2es sapival.
Még azt is valószínű, hogy smashek nélkül már most sem fogyik a VEd... Habár ebben már nem vagyok olyan biztos, rég voltam warrin és még régebben EC.
Ja és happy nyuszit mindenkinek! o.O -
#18683 Tapasztalatból mondom, hogy nukernek bejön a dodge, ha van mellé defed sokkal jobb mint a speed. 1.2k dodge felett érdemleges a dolog, alatta kb nincs értelme. De javaslott az 1.6k. -
#18682 Pontosan. És miért nem 260? Mert nem volt több 130as ornám. Most meg kb nem érdekel. :D Van több mint 1900 dodge, ami grindre bőven elég. Így is bőven idegesítő, hogy a VE miatt kell mediznem. 2/1k ve sapira meg nem tellik. xD
Law.
Grindhez nincs szükségem speedre warrin. A nukernek tudnia kell futni. Neked a 2 slotos speed csukát javaslom, és abba dodge ornát.
Név nélkül.
Grat az első 9D-s eljegyzéshez! :)
Gogo az oltár elé, aztán nyomassátok a sok kis shaolint. x)
(kopaszok az elején. majd reroleolnak démonná xD ) -
Lawless #18681 miért lajkolja mindenki a dodge dolgokat pl láttam ma egy nukert : 2slotos wb,cipo,sapi és mindenben dodge volt...persze semmi mást nemadtak !!! ezek szerint én is áljak átt a full dodgera? nuker lennék én is valami CS middle :) !!! fegyo ratyi FC8 20% crit +6,ec klan ruci,hp sapiban +130dodge és 300ckdmg wb! -
Sixtail #18680 2 slot ---> 110+130=240 -
zsele1000 #18679 240 dodge pipő? -
evoo #18678 Hehehehe :) http://www.youtube.com/watch?v=dRvu8ZsLISo
Ugyan nem lett hibátlan, de siettem, mert az SvS már elkezdődött. -
#18677 JaJ
Aki nem tudná. G1 új védelmi politikája alapján minden jelszót 120 naponta cserélni kell. Különben kapod a pw incorrect üzenetet a pofidba. -
#18676 300 dmg wb -
#18675 600 def set, 1/1k ve sapi, 520 dodge deco, 240 dodge pipő (no speed) 3/1k +5 ec spear, fumbling exorcist epi. -
unusual #18674 VE Sapi,2nd role set,CS,GL set,epi,pill????? :) -
#18673 Én meg megint eljutottam odáig, hogy előbb fogy el a VE-m, mint a 3-4k hp-m... :)
Buffmentesen ofc. -
szabi34 #18672 Elég sokat szenvedtem vele de meg lett végre, 7 óra questelés után... :) -
unusual #18671 Örülök,hogy működik..... -
szabi34 #18670 Igazad volt. :) tegnap nem jött be, most beléptem és jó is. -
unusual #18669 Elég sok küldi a lagg miatt nem jön be elsőre. Ha továbbra sem akkor bug. -
unusual #18668 14wisdom,HM1-re 50con,20ess,str+dex. Bár függ attól milyen cucaid vannak,stb,stb..... -
szabi34 #18667 nem hiszem el hogy mindig bugos valamelyik quest :@
beszélni akarok a faszival, rámegyek a questre és ennyi. Max kilépni tudok csak utána.
Még jó hogy meg lett az ec6 de a 2nd role-t nem tudom meg csinálni ez miatt. -
#18666 Con kb 20, str max, wis amennyi relichez kell, ess kb 40-50, maradék dex.
Legalábbis én valami hasonlóval tolnám. -
merciss #18665 Üdv mindenkinek!kellene egy kis segitség!hogyan osztjam el a CS12 healer stat pontjait?nagyon megköszöném a segitséget!elöre is köszönöm! -
unusual #18664 2x..... -
#18663 Igen, be lehet logolni. -
#18662 Van vmi nyali event?!?! -
bomb1111 #18661 Na majd krdden megnézem újra mi itt az újság)))Addig is vigyázzatok a nyuszikra)))
Jézus föltámadása legyen veletek és ami fontosabb,higyjetek valamibe.
Isten Áldja a Magyart -
unusual #18660 Beléd is -
#18659 Előre is sok locsolót és kellemes magömlést mindenkinek! (( : -
#18658 Hogy a picsába ne tudnám, amint elhagynád egy kicsit visszább.
Pomáznál kiteszem az indexet, előre egy kicsit, majd a halál faszán túl megállok. Meg is érkeztem, és most mondd, hogy nem így van :P -
Sixtail #18657 Ha azt mondom Kraljevo, tudod hol van? Esetleg Ljutovo? Na ugye. :P -
#18656 Ilyen újat mondtam volna mindenkinek? :D