9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Elkezdek szerintem újra játszani, azért hagytam abba mert beszart a gépem..
Keresnék 1magyar Clant ha lenne.. 😊
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
?
annyit mondtam, hogy maki nem írt tanárról, ez nem kötekedés
ezzel az erõvel én meg mondhatnám, hogy minek írsz takarítónéni/portás lökdösésrõl, amikor verbális agresszióról írt, de nem mondom 😄
ez a méter meg kiló dolog nem tudom hogy kerül ide, de rád hagyom 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
És mégvalami : Ha esetleg nem tudod megérteni a lenemírt szavak értelmét akkor ne replikázz hanem várj még 1-2HSzt és akkor biztosan megérted hogy mirõl is van szó.
+1 Ha 2m+120Kgos vagy,ne állj ki egy 1,7M,70Kg osaal mert semmi értéke sincs a gyõzelemnek.De velem kiállhatsz mert 2+M fölötti meg 120Kg fölötti vagyok.És mégcsak nem is puhány))
Tudom hogy megértetted a metafórámat és várom a reakciódat.Persze minden intelektuális szabályok betartása mellett.Szerintem nincs értelme ebbõl az érdekes meg hasznos fórumból személyespárbaly közhelyet csináljink.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I S A e o e m o w s m !
Amúgy díjazom, hogy az összvéreket kirakják az erdélyi sulikból. 😊
Live: DoZeR 982
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Erre büszke is lehetsz...
2-3hétig nem leszek mert sajnos eltanácsoltak jelenlegi iskolámból és nagy erõkkel új iskolát kell találnom szóval nem leszek sg-n sem..
ha valakit érdekel az indok:"verbális agresszió közfeladatot végzõ személy ellen" (nem fizikai a gyengébbek kedvééért)
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Te tényleg agykárosult vagy...
Mellesleg csekkoltam FB-n és 2x van csak. Ennél nagyobbat is nyalhattak volna.
BTW!
Buyolnék hd hyb selfbuff/+all/fastheal könyveket C10 completedet mindbõl.
Ha esetleg Phoenixen valakinek van, azt normál áron megfizetném. (piaci áron)
Köszi Six!
A DB CB-t majd azzal fogom. 😄
Grat! 😛
@makiii (-17960)
Jó sok maszkod lehet, gondolom naponta egy pakk elmegy. 😄
Happy eventet mindenkinek! o.o
6:45kor a medvéknél jinanban megdeglett a Shen Mo 😊
Dozer: szép volt a videó. GZ neked
Yang: Skandi- senior shao wari
I S A e o e m o w s m !
Tehát: grat.
I S A e o e m o w s m !
Ne foglalkozzatok vele. Majd megunja, hogy senki nem foglalkozik vele, és koccol innen. Itt nem szereti senki. Csak fel kell fognia.
UI:Maszkban vagyok bp-n általában, hogy a sok seggfej ne basztasson..