9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeletexX
Phoenix szerveren vagyok
Mount Yanmo
Mappon 😊

Magyar Clant Please

White,vagy Black?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

DeletexX
Hello Mindenki 😊
Elkezdek szerintem újra játszani, azért hagytam abba mert beszart a gépem..
Keresnék 1magyar Clant ha lenne.. 😊

Mert a G1 ilyen gyorsan intéz mindent,gondolom én.

1000 hálám!!!!
A basic wutang skilleket (sword+fist) legalább cheng 2-re fell kell vinned, hogy megkapd a questet hozzá.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

valaki megtudja mondani?
Stanyizllava
Unusual mér nem kaptad vissza a kariaidatt ?

már OC5 vagyok és nem kaptam semmien klán questet:S
WT-nál hanyas szintõl lehet belépni, hogy wu tang student legyek
?
Még mindig megy a 2x. Mikor bent voltam 48%-on volt a szeró.

ReszegKoldus
mennyit írtál feleslegesen...
annyit mondtam, hogy maki nem írt tanárról, ez nem kötekedés
ezzel az erõvel én meg mondhatnám, hogy minek írsz takarítónéni/portás lökdösésrõl, amikor verbális agresszióról írt, de nem mondom 😄
ez a méter meg kiló dolog nem tudom hogy kerül ide, de rád hagyom 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Persze,nem 1rt tanárrol,de 1rt az eltanácsolásról.Egy erdélyi suliból nem tanácsolnak el ha a takar1tónénit vagy a portást meglökdösöd.Ha netalán ezt tette Maki,jól tette és nincs miért más sulit keressen magának.Te meg kedves RészegKoldus barátuonk,jobb lenne ha behúznád a kéziféket.Nem másért csak hogy ne fárasszad magad a kákán való csomó kereséséével.Ha meg ez a szorakozás a te élvezeted,semmi gond,megkaphatod a megfelelõ replikákat.Tudod,eddig próbáltam diplomatikus meg toleráns lenni,de pont úgy lehetek kötekedõ is.Ha a nézetek ellentétét próbálod a közösség tanulságára hasznosítaní,rendben és minden tiszteletem a tiéd.De ha csak a szópárbajt keresed,személyemben emberedre találtál.
És mégvalami : Ha esetleg nem tudod megérteni a lenemírt szavak értelmét akkor ne replikázz hanem várj még 1-2HSzt és akkor biztosan megérted hogy mirõl is van szó.
+1 Ha 2m+120Kgos vagy,ne állj ki egy 1,7M,70Kg osaal mert semmi értéke sincs a gyõzelemnek.De velem kiállhatsz mert 2+M fölötti meg 120Kg fölötti vagyok.És mégcsak nem is puhány))
Tudom hogy megértetted a metafórámat és várom a reakciódat.Persze minden intelektuális szabályok betartása mellett.Szerintem nincs értelme ebbõl az érdekes meg hasznos fórumból személyespárbaly közhelyet csináljink.
na mivan a játékkal? valamiért nem mûkszik:S
Karakteré akarom tenni a régi karijaim! :-)

ToshiBá
Köszi Bombom! 😊

@unu
Char's = Karakteré
Chars = Karakterek.

😉

Live: DoZeR 982

Max 5be = 1xp card

Dodó,jó utat és vigyázz magadra.
Hány BE-t ér egy XP card?
köszi😊
BE = 800k / GT = 300k

mennyiért megy el mostanság, egy BE vagy GT ?
ToshiBá

Ezt a sok buffkönyves üzenetért ajánlom cserébe. ^^

ReszegKoldus
maki nem írt tanárról

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hehe Makiii te vagy a portást küldted el az anyjába,vagy a pedellust))))) A tanárok nem tartoznak a közfeladatot végzõ személyek közé AZOK TANÁROK és a diák-szülõ meg a suli közt aláírt szerzõdés értelmében,verbális agresszió esetében,(persze ismételt formában) a diák kicsapásával büntethetõ.Ha nem hiszed,olvassad csak el azt a szerzõdést amit a szüleid aláírtak a te nevedben is.
Nem vagyok nagy neurológus hogy negmondjam kinek mennyire károsúlt a központi idegrendszere.De azt tudom hogy az erdélyi komoly sulikban az a törvény van,hogy aki nem bírja,azt eltanácsolják.Csak példaképp,a marosvásárhelyi Bolyai Farkas elméleti liceum.
BarackHUN
Verbális agresszió? Rámorogtál a tanárra, mert el akarta venni az ételed vagy mi?

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Valaki szóljon neki, hogy szerintem Kami az agykárosult.
Amúgy díjazom, hogy az összvéreket kirakják az erdélyi sulikból. 😊

makiii
mert az vagfyok.,ugye? - .-

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Köszönjük Emese!
Erre büszke is lehetsz...

makiii
Örömhír neked.
2-3hétig nem leszek mert sajnos eltanácsoltak jelenlegi iskolámból és nagy erõkkel új iskolát kell találnom szóval nem leszek sg-n sem..
ha valakit érdekel az indok:"verbális agresszió közfeladatot végzõ személy ellen" (nem fizikai a gyengébbek kedvééért)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
Igen...
Te tényleg agykárosult vagy...

Mellesleg csekkoltam FB-n és 2x van csak. Ennél nagyobbat is nyalhattak volna.

BTW!

Buyolnék hd hyb selfbuff/+all/fastheal könyveket C10 completedet mindbõl.
Ha esetleg Phoenixen valakinek van, azt normál áron megfizetném. (piaci áron)

van ma valami event?
Dupla van... De a topicnak is ez a címe. 😊
ToshiBá
Az. De vajh hányszoros? Azt nem írják FB-n. Fórumról meg kilogolni sem tudok a suspend miatt...

Köszi Six!
A DB CB-t majd azzal fogom. 😄

90-es combóval kellett volna csinálnod. 😄
Grat! 😛

@makiii (-17960)
Jó sok maszkod lehet, gondolom naponta egy pakk elmegy. 😄

Happy eventet mindenkinek! o.o

Ha valakitnek jóljön az info:
6:45kor a medvéknél jinanban megdeglett a Shen Mo 😊

Dozer: szép volt a videó. GZ neked

Yang: Skandi- senior shao wari

:-) Kicsi Alkex! :-)

BarackHUN
Neked pedig a következõ örökzöld slágert küldeném:fslahfjkaflsa

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Nem volt alkalmam gratulálni még, a ValóVilágba tanítás van meg hasonlók, bizonyos tényezõk negatív hatással vannak mind a bioritmusomra mind az idegrendszeremre, és kifejezetten alkalmatlan volt az idõpont számomra, hogy kifejtsem mélyre menõ gratulációmat irányodban.
Tehát: grat.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
nm, és köszi 😊

Stanyizllava
ok ok igazad van Doz és még egyszer grat a ps1 hez 😄

ToshiBá
Unu&Stanyi!

Ne foglalkozzatok vele. Majd megunja, hogy senki nem foglalkozik vele, és koccol innen. Itt nem szereti senki. Csak fel kell fognia.

ReszegKoldus
a többi mapon nem hiszed el? 😄

makiii
nem tartozom neked elszámolással..
UI:Maszkban vagyok bp-n általában, hogy a sok seggfej ne basztasson..

makiii
irónia mond neked valamit?

Áhhhh nem.....Csak spd,meg relog szóval nincs semmi.....Madár.....

Stanyizllava
Am meg hozd bp re ps vagy h karidat csak akkor hiszem el hogy van

Stanyizllava
Am arra jöttem ráh te nem vagy haker mert te semmit nem tudsz te csak anynit tudsz hogy kéregeted a karikat és töröd föl öket