21072
  • P0Th3aD
    Valahogy úgy...de én sem irtam hülyeséget az a fő!
    Kell majd 130 orni, csak mibűl! :V :V :V
    Majd összetarhálom, ha kell miséket is tartok hozzá :D :D :D
  • unusual
    Nem 1,6k,vagy 1,8 a dodge cap? Nem tudom már én sem.....
  • P0Th3aD
    Nagyon ügyes, külön pont hogy meg sem tudtak zavarni az egyes felkérésekkel! :V :V :V

Más...sokat számít ha vkinek 110 helyett 130 ornik vannak a decoban?
    Mondjuk 80dodge a különbség, bár ha már cipő és sapka esetleg wb is adódik hozzá akkor az már 200dodge : )))
    Mennyi is ennél a limit? 1.5-2k? Nem emléxem már...

Tegnap megpróbáltak behúzni...természetesen nem sikerült a gyereknek!
    500k/BE vettem volna 10et, berakom a pénzt...várok! berakja a 10 BE-t de azonnal ki is nyomta, ugye felugrik az üzenet hogy megváltozott a trade ablak tartalma, de ha túl gyors vagy akkor bebukod! Ezt 2x művelte le, én csak vártam...majd kiloggolt!
    Szánalom...de vszínű hogy többeket igy huztak be, persze aki madár az repüljön tovább, de azért ti figyeljetek/vigyázzatok!
    Még mindig a legbiztonságosabb ha nyittatok vele egy standot!

Már csak 2 óra és kocc home! : )))

• evoo
    Jah, és: http://www.youtube.com/watch?v=YLqYF1SXeuc

:)
  • evoo
    Hát a koreai 9Dben teljesen más a refine rate, ott simán tudsz +9et csinálni scale nélkül, és a slotokat is elég megcsinálni a refi után. Ez nagyban megkönnyíti a dolgot. Habár lehet, hogy mindez csak a teszt szerveren működik.
    Hehe Dózi, ilyen levelet én is kaptam anno. Csak az volt a baj vele, hogy még hetek múlva sem nézték meg a videókat, amiket elküldtem nekik. De azért sok sikert :)
  • kalidor
    Grabnak:

http://www.microsoft.com/security/scanner/hu-hu/default.aspx
  • ToshiBá
    Greetings ********,

Thank you for contacting the 9 Dragons Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We appreciate the information you have provided us and would like to inform you that this issue has been forwarded to the concerned department.

This issue will be investigated and the appropriate action will be taken against the reported player.

We hope this has answered your question. Should you require any further assistance, or for additional information, please visit our web site at .

Thank you again for contacting us and we hope you continue to enjoy your experience with 9 Dragons!

Regards!

Aston,
    9Dragons Support.

hahaaaaaaa!!!
  • unusual
    Sokkal több +10 +11 fegyó van itt G1-él mint eddig láttam! Veszik,és hackelik. 127-es patch-ben tényleg nagyon gáz volt a refine rate. 128-as ban még nem próbáltam. Majd esetleg szerdán. :)
  • IOwnU
    Háát ha itt G1-es verzion +3-on törnek be a fegyok akkor kétlem hogy valaha is +13-15-re(ha itt is beteszik:D)felmegy egy fegyó,habár láttam egy +11 4 slot h speart 5/5,ami szerintem hack.
  • unusual
    Jobb fegyók lesznek a hacker-ek nél.....
  • Peter55
    Aztán mégis hova a fenébe tervezik? Egy +12-t összehozni is szinte letehetetlen, nemhogy még jobbat összehozni...
  • IOwnU
    Akkor én is vennék cs 6 --> fc6 4 slotos +7,8,9 speart :)
  • evoo
    WTS DB1 BoT warrior (Yin)
    WTS LM12 HD nuker (Yin)

:D

@Goldy: Nincs +13, csak valami gyökér Cheat Engine-el váltogatta a refi effekteket (csak a színt, nem a sebzést), és összekeveredtek. Habár úgy tudom a koreaiak tervezik a +13-15-t.
  • unusual
    Vennék CS,GL BD,vagy Hermit Pole 2-3slot +6 +7 +8. Előre is köszi. :)
  • unusual
    Még mindig a +11 a legjobb! :-)
  • unusual
    Köszönöm szépen. :)
  • RetekRudi
    srácok,mióta van +13 as refi?o_0
    videó végén itt találtható ...
    elég poén...
  • Lawless #18598
    boldog szulinapot

Six...de ks-elnek ezerrel de ugyebár nemvagyok hulye :) !!! van pár jo relicem a nukeremtol meg buffok és valahogy 85százalékban mindig én viszem a droppot! 23be idaáig :D
  • unusual
    Köszönöm szépen. :)
  • IOwnU
    Boldog szülinapot Unu :)
  • unusual
    Nyali Event
  • unusual
    Köszcsi! :) ÉNEKEJÉ! :-)
  • ToshiBá
    Bolcsy Szülcsy Napcsyt ununak. x)

Vénüjjé! Vénüjjé! VÉNÜJJÉ!!!
  • unusual
    Legnagyobb! ;) Gyorsan eltelik az gyorsan. ;)
  • P0Th3aD
    ÉNEKEJJJÉÉÉ! És egyre agresszívabban! : )))
    Elküldtem a céges mailen magamnak gmailra a linket és megnéztem a telón!!!
    Hatalmas :D :D :D

Még másfél óra...menni akarok hazaaaaaaa!!! >.<
  • unusual
    Köszönöm szépen! :)
  • BarackHUN
    Leborulok előttetek, hogy ennyi hajcihő meg kutyafasza után képesek vagytok még játszani. Belőlem kiölték a világ jóságába vetett hitemet.
  • Sixtail
    Lulz, boldog szülinapot néked! :D
  • Sixtail
    Értem én, és kb így állok én is hozzá, de szerencsére van egy hybem is, aminek valljuk be, szinte semmi nem kell a grindhez. :D
    Azzal nyomom majd, szerzek vele pízt, feltuningolom megint, aztán jöhet a warri tuning is.
    Persze gondolom nehezebb lesz, mint amihez hozzászoktam, de legalább nem kell alap 0-ról indulnom.
    Warrimnak most azért örülök, mert vele épp olyan szinten vagyok, hogy bírjak farmolni SrS passokat, bármilyen színűt és arra hamarosan szükségem is lesz, ugye.
    Kis hybemet meg felhúzhatom ECre seperc alatt és farmolhatok GC passokat, onnan meg jön majd a píz, remélem.
    Szóval én már beterveztem, már csak el kéne kezdenem. :)

Law, ilyen könnyen ment az epi szerzés? Senki nem KSelt? Nem farmolják azokat manapság? o.O
  • unusual
    ÉNEKEJÉ 7perc körül. ;)

Sorry,hogy ide,de muszáj volt! :)
  • unusual
    Relic-ek szerintem megoldható,ha meg van valamim ami kell neked,akkor tudod,hogy rám számíthatsz! Tudod hol találsz meg! ;)
  • P0Th3aD
    Köszi Unu!

Mindenek elött relicek kellenének, most mondom az a baj hogy nincs semmi pénzem! Igy ha kérek is akkora adósságokat halmoznék föl hogy tyááááááj!!!
    Relic és HP orni ezek kellenének...na most van IS egy jó pár de még igy is kellene akkor igazi pénzből JS! Na most be-m sincs igy az is bukovári, uh annyi minden kell hogy atya úr isten!
    UCoNS epi megvan, az az egy van, de hidd el hogy még 4/1 HP absorb is turó ha 4 mob jön rád!
    Szóval tényleg esélyes hogy 0ról kellene kezdenem!
    Értem én hogy segítesz, de te sem azért kuporgatsz hogy aztán belém invesztálj, de ha igen akkor ezeket kérném! Vagy ezekben segíthetsz :D
    Relicek természetesen BK : )))
  • Lawless #18583
    azért adnak fegyot igaz nem slotossat de adtak +8at :D !!! legalább a dmg jó ! nekem is ugyan ez a baj hogy se relic se hp leech de már legalább az Conq North see epit megcsináltam és a 4 bossbol osszesen 10be esett :D !!!ami azért nem is rossz! aztán most intézem a srs unsealed epit ami azért már ad hp leechet is! szoval pár hét alatt kitudod magad tornázni olyan kozepesre és 1-2 honapon belul meg már vissza van a durva jo kari...vagyis én így látom!!!
  • unusual
    Ha tudok segíteni szólj bátran!
  • P0Th3aD
    Szmörf!!!

Végre péntek, örvendjetek!!! Lassan lehet pihenni, bár fél 4 még messze van de ez a nap ugyvélem hamar elillan!
    Akkor visszatér még pár ember, ezt jó hallani, ez is lehet csak javítja az én esélyeimet ahhoz hogy visszatérjek!

Six! Sok sikert a kis waridhoz, bár (nekem az) eléggé lehangoló hogy csak a karid lvljét kapod vissza a cuccok ugye felejtősök!
    Se epi, se ruha, se zsír fegyó se semmi...és ezeket össze kell szedegetni.
    Én is próbáltam Hugival a grindet, na most Tibetben zöld mobok rámjönnek 4en, 1et kivégzek, de annyira drasztikusan leeszik a HP-m hogy utána mehetek medizni egyből! Azért ien formán nem túl biztató a grind!
    Kellene slotos fegyó, HP leech Ornament(ek)! Ruha még nem is annyira mert cs6 dmg set bőven jó, csak nem BT-s ami csak anyiból zavar hogy az jobban néz ki :D :D :D
    Szóval szerény személyem azon morfondírozik hogy elöbb fel kéne húzni megint egy karaktert a semmiből, amivel megszedem magam, ugy mint passok pénz be satöbbi, amiből tudom supportolni a warimat!
    Eléggé szánalmasan hangzik, pláne fárasztóan, de mit tudok tenni?
    Max ki állok tarhálni hefeibe hátha megszánnak! : )))
  • Sixtail
    Peccselni simán lehet, ha már installálva volt, régi vagy új kliens, nem számít.
    Installálni és utána peccselni régivel már bajos, legalábbis nekem az volt.

Tavaly 2 kliens jött ki, az egyik szeptemberben, amikor a játék újra elindult, a másik december közepén. A decemberi tuti jó, a szeptemberi nekem nem ment.

Idén még nem jött ki egy kliens sem tudtommal, úgyhogy azzal a tavalyi dologgal most nem sokat mondtál. :D
  • ToshiBá
    Ne legyetek hülyék lol... :D
    Méghogy a kliensben van benne. xD
    Simán felpeccseltem, és ennyi.
  • ToshiBá
    Ez elég szar volt... Tavaly szedtem le a kliensem. Most akkor mizu? lol
  • Sixtail
    Már hogy írhatná ezt, ha GGnek már semmi köze a gamehez? :D

Nekem is épp ez volt a problémám mikor újra feltettem 9Dt. A régi installer miatt volt. Letöltöttem az újat és már ment is. Ez tuti megoldás, de lehet, hogy a te módszered is működik, nem zárom ki, mivel nem próbáltam. :P

Btw, visszakaptam warrimat is. Tán jövő héten már be is nézek hosszabb időre is a játékba. o.O
  • szabi34
    Igaza van Sixnek mert az új kliensben nincsen GG már...