21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#18735 Oh Kösz! Én márt csináltam mindent! újraraktam clienst,újraraktam wint, imátkoztam ,ip-t cseréltem.Server 26% os azt hittem csak nekem szar.Akkor várunk. -
szabi34 #18734 Nekem sem megy, de a hivatalos oldal sem jön be és a fórum se még mindig... -
#18733 Csk nekem nem megy 9dragon? server status jó pedig.Fórum sem jön be. -
Sixtail #18732 Már bevettem. :P -
IOwnU #18731 fake and gay:D -
#18730 Fosvillám...
A signature-t meg ne nekem címezd. Csak akkor, ha Phoenix-nek írod. :D -
Lawless #18729 ez mi a fos? villam vagy loves? :D
-
Ezt véleményezzétek... :D -
IOwnU #18727 Kex ha most fent vagy beveszlek:))) -
#18726 Én amúgysem veszek be senkit... :)
Dóznak van leadje, aztán ennyi. ;)
-
bomb1111 #18725 Leader számtol független a banda létezése.A tegnap el is vettem mindenkitől a leadet és most pár perce adtam leadet 2 emberkének aki onn volt ))Egyetértek veled de azért a "loged onn before a month" talán nem a legjobb módja a visszaállásnak.....De mégegyszer : nem is nagyon zavar mert szerintem mindenki úgy csinálja ahogy kénye kedve tartja,meg ahogy az ideje engedi.Nekem meg úgy van kedvem hogy aki aktív kap leadet,aki meg nem az elveszti.Szerintem ebbe semmi rossz nincs)))
Kellemes hétvégét mindenkinek ! -
#18724 Még tiszta szerencse hogy nem egy bandban vagyunk, bár én aktívkodom mostanság : ))
Tegnap sem hagytalak grindelni, folyton írásra voltál "kényszerítve"!!! :D Amugy 5 leader kell hogy nmaradjon a bandon belül én igy tudom, vagy nem? Meg ugye 5 tagu band létszám alatt vége lesz a bandnak...különben ez mindig is hullámzott, ki mikor és meddig van jelen, amugy is nehéz a visszaállás, kábé mindenki irtó sokat veszített, a kérdés csak annyi kinek mennyi idő mire ezt feldogozza!
Sztem türelem kell és ujra tudnk majd virgonckodni, dungikban illetve a band chaten létszám miatt is!
Bár utobbihoz elég pár megfelelő emberke is :D :D -
Lawless #18723 osztom bobmi velemnyet :) de ennek már kb a kezdettol igy kellene mennie nemde? :D
DOzi csak te gondolsz mindig másra :D Phajnix :) -
bomb1111 #18722 Csak mert eddig nem írtam ide : Aki BOT leadert keres,megtalál engem BombikaBOT név alatt.Persze a Phoenixen.Amúgy tele a hócipőm a banda kereső tagokkal,akik aztán hónapokig elfelejtik hogy csatlakoztak.Amúgy nem zavar,de aki csak bandát keres aztán meg várja a sűltgalambot,inkább írjon a Mikulás.kukac címre.Ezennel minden Band Leadert elveszek,aztán majd az aktivitás függvényébe visszaadom.És minden disciplet kidobok...Ha tetszik JÓ,ha meg nem,van más BOT banda is)))) -
IOwnU #18721 Nukernek van egy úgy nevezett bugja,hogy +12 lvl-el nagyobb mobot nukal nem tud sebezni egyáltalán(pvp-be is így van!) kérdezzétek csak Kamitól,hogy kicsi nuksijával menyi idő alatt szedte le icy bossok 1%-át axe aktivval:D -
szabi34 #18720 Hát egy fegyót vennem kell még az biztos. Dmg nem valami jó most, viszont a grind megy úgy ha néha-néha el használok egy hp pillt. -
#18719 Szerintem elég, de az érték nem tartandó, növeld ahogy tudod (3k def a cap PvEben, dodge mehet bőven).
Viszont ha van mellé sok DMG meg egy HP leeches fegyó VE sapival, akkor a grind nem okozhat gondot. -
szabi34 #18718 Blue is the colour! :)
Amúgy warinak ec-n 2.8k def és 1.5k dodge elég? vagy kevés? -
#18717 UI: Visca el Barca. -
#18716 Go blues....to hell. -
szabi34 #18715 Chelsea-nek Stamford Bridge :) -
unusual #18714 Jó cuc + segítség,és akár FD-n is megvan a Shen Mo ;) -
#18713 Chelsea? De lövésem sincs, annyira nem izgat az angol liga! :D
Bár a magyar "foci"-hoz képest minden jobb...megkockáztatom még az is ha a putri afrikai gyerekek csak rugdossák a száraz bokrokat unalom űzésből!
Mondjuk én egyáltalán nem vagyok foci mogul, se megszállott! De ha EB-VB vagy a kedvenc csapat mérkőzik, akkor azokat azért figyelemmel kísérem! : )))
Jáj tényleg, hiszen Vili veréb most házasodik, ej de zsenán!
Menj te is és örvendj! Hiszen ez nagy nap...nekik tutira, neked annyira nem nagyon :F :D
Hétvégén lesz e event?!?! Decc dö kvescsön!!!!
Másik ha jól gondolkozom...(nukerek)
Shen Mo - SM9 től lőhető
VOH - SM11 ?!
Többit nem is írom mert annyira messze vannak még hogy csuhajj!
Illetve nekem VOH epi bőven jó vagy Shen Mo : )) -
#18712 Jahogy foci...
Én itt, ha megyek át a felüljárón, vagy felmegyek a metróhoz, kb RPG-vel simán megküldhetném a Wembley stadiont. Az kinek a játszótere? O.o -
#18711 Itt valahogy senki nem akar Pénteket a héten.
Holnap lesz a kismajom esküvője. A city totál meg fog halni...
kb csak a Tube fog közlekedni. -
#18710 Akit egyik sem az maradjon a tudatlanság sötét bugyrában! : ))
(Barca = FC Barcelon) TERMÉSZETESEN! =))
Bár gondolhattam volna a londoni kávéfőzőkre is...NOT! :D
Nem mellékesen elegem van a hétből és már lehetne péntek du 15.30!!!
7végét akarok...nem nagyon jó ez igy! -
Kexii #18709 öö még nem sikerült bevenni. írtam IOwnU-nak de mindig azt írta ki hogy nincs fent. Ma majd újra próbálom. -
Sixtail #18708 Lulz, megérte beloggolnom, most kaptam le 3 icy bosst.
A 4. már 70%on volt mikor odaértem, úgyhogy azt majd legközelebb. :D
Kexii, bevettek már? Holnap fenn leszek, ha még nem vettek be, írj és elkaplak ingame. Ha meg már bevettek, azt úgyis meglátom előbb utóbb. :D -
#18707 Engem egyik sem... :D
Mi a szar az a barca? Olyan, mint Londonban a barista csak máshol? (hivatásos kávéfőző a barista. :D )
Law. Te kaptad be. Am még nem írtad át. :D
Próbáljuk kiejteni. A Phoenix az ugye Főnix, mint a madár, aki feltámad a hamvaiból.
Pheanix... Erős rásegítéssel lehet mondjuk Fénix, ami valljuk be keményen asszociálható a Pénisz szóra. És még véletlenül sem szeretném azt gondolni, hogy Te egy péniszen játszol...
xD -
#18706 Tyááá...kit érdekel a Spanyol kupa vesztesége?! a BL győzelem majd kárpótol, Barca!!!! : ))) -
Lawless #18705 bekaptad ,,I,, ...azért Nirvanat konnyebb volt kiírnom :) !!! de átírom Főnixre :) !!! még mindig lajkolak :) te minden joban megtalálod a hibát :D -
#18704 Köszi! : ))
Igazság szerint énis csak ezt találtam...de eléggé idegesítő ahogy karattyol!!!
Viszont most nincs kép, lehet feltolják torrentre a meccset én meg lekapom :D
Szép estét -
kalidor #18703 http://real-barcelona-live.blogspot.com/2011/04/barcelona-real-madrid-live-stream.html
Huginak. :) -
zsele1000 #18702 igen, arra gondoltam, hogy miért nem 260. (ha már egyszer lúd...., persze majd a 2 slotos wt csukába)
Végre gép elé kerülök egy kicsit grindelni, erre 2 perc múlva maintance. :) -
#18701 Én is mindig elérhető vagyok, az más kérdés, hogy mostanában nem a játékban. -
IOwnU #18700 ma este 7-8 körül dobj egy pm-et warimra és beveszelk ;) -
#18699 Szoktam online lenni, mondjuk most más valaki volt előtérben, ma esélyes hogy fellesek a kora esti órákban!
Amugy azt is vedd számításba hogy amim van az template...nem szoktam vele játszani, erre jó az ujrakezdett alter karakter! : ))
-
#18698 1.:
A neveket nem én írtam. Azért pár embert el tudok érni, ha gáz van. :)
2.:
Sosem gondolkoztál még azon, hogy ha az aláírásodban szereplő szerver nevét kéne megtalálnod listen, akkor bajban lennél?
No offense, de PHOENIX, és nem PHEANIX. ;) -
Lawless #18697 FS meg van? :D !!! persze tudom puszi mindnek...de ha ezek akiket írtál dozi fent lennének néha akor nekem miért mutatja mindig offlineba_? :D -
#18696 Petinek nincs bot karija.
Én meg nem mindig logolok be. :D