9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá

Egy ok, hogy miért kell explorert használni a fórumhoz (is)... 😄

Live: DoZeR 982

Peti légyszi jelentkezz be amilyen hamar csak tudsz 9d-be. 😊
BarackHUN
voltam, ha valaki elfelejtette volna, annó FS-be voltam egy jelentéktelen porszem a gépezetbe <#worship>

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
De, hogy egy kis offal is emeljem a topik színvonalát: aki még ezzel a fossal hajlandó játszani, azelõtt meghajolok, mert bámulatos kitartásra és önmegtartóztatásra ad tanúbizonyságot. <#eljen>

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ALEKOSZ.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Senki nem játszik ok nélkül.

Tudsz ugyanilyen stílusban jobbat? Én ismerek valakit, aki 2 éve nem játszik, de nem talált jobbat.
Akiknek bejonnek a csilivili szarok, azoknak hajrá. Lehet koccolni halkan is, és lehet itt károgni.
Na menjetek aludni a hülye kérdések helyett. Én 1 órával utánatok vagyok, szóval nekem még szabad írkálni. 😄
(-2 Erdélyben lakó játékostársaimtól 😄 )

ReszegKoldus
én ugyanígy nem értem, hogy aki ilyen körülmények közt is játszik ezzel a szarral, az miért? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá

Mert hülyék, és nem számítanak következmlnyekre...

Pusztán kíváncsiságból - aki használt hackeket, az miért?
makiii
jaa.. 😄DD jó hogy te mucsaröcsögén laksz és beszéled a vidékit 😊))szóvall nekem is megvan de nem adom meg 😊)) keressgéljen csak.. 😊))

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Speed hack kódjára kíváncsi CE használatához. Éppenséggel meg is tudnám adni neki, de miért tenném? :S

I S A e o e m o w s m !

makiii
Feladó: Stanyizllava
Elküldve: 2011. 02. 24. 19:50
Tárgy: Csáo
Hallod zsolt addm eg plz mit irtál beh a pénz kodhoz mert volt olyan képed h 1.7kk k volt
mi a kod ? pl 010E9B13 ilyesmi

valaki forditani tudná?😄DD:$

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

<#taps><#eljen><#felkialtas><#nezze><#vigyor2><#kacsint>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

MadeInHell
<#eljen><#email>

TAO BoT Warr

Blood Raven
http://en.wulin.gpotato.eu/mini/
már van weboldal haladás😊

Hollo

Kedves Tusykánk !

Személyesen örvendek hogy viszontolvashatlak)
Egymondatban :Semmi érdemleges ujdonság.De ha gondolod hogy FS BOT tag szeretnél lenni,naponta vagyok 6-8 között,persze Pesti timezone.És neked alapból kijár a lead,amit meg is kapsz ha komoéyra veszed a visszatérést.
Ok,ha majd szólok,mindent a 210 vonalhoz fogok igazítani.Biztosan tudod már te is.BC center))
Ha majd az illetõ személy visszatér londonba)mert most perpillanat itt lófrátyál,rádszólok.Persze telószám meg név és angolul megértitek egymást,sõt magyarul is csak a hölgyike egy picit dadog magyarul))Örvendek hogy van saját neted és várunk ingamebe.Akik meg nem örvendenek neked,azok le vannak szarva.
Azért ennyire nem rossz a helyzet... Egész jól el szoktunk szórakozni szerintem. 😄
Mostantól 8-9-ig bent leszek, ha gondolod írj rám Tusy. Árulok, de néha be szoktam nézni mi a helyzet. 😄
LordTusy
Köffi Petya <#taps>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Peter55
Akkor röviden:

A játék tele van bugokkal, mint eddig is. Halloween event van, még mindig. Anti-hack program nincs, szóval mindenhol hackerek, de minden mennyiségbe. Hackelt fegyver, hackelt tárgyak, hackelt speed/dmg, ami csak szem-szájnak ingere. GM-ek sehol, most el kezdtek bannolgatni, de eddig semmi érdemleges. Ha bejelentik, hogy patch jön, akkor arra nyugodtan várhatsz legalább 3 hónapot.

A karácsonyi event patchról: Minden egyes hétvégén meg mondják, hogy nagyon tuti, minden jó benne, már csak fel kell tenni. De természetesen a hét elején kiderül, hogy még mindig nem jó, és Indyvel kell tárgyalni...

Nevetségesen kevés infót osztanak meg a játékosokkal, hetente egyszer ír valamit Hyp - jobb esetben -, de az is többnyire az, hogy mennyire sajnálja, hogy ez meg az...

Remélem jó kis kedv csináló volt. Ha be akarsz jutni a ligába, akkor Norbit, Kamit vagy Bombot zaklasd.😊

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

LordTusy
Gondoltam beraktak pár újdonságot,amitõl mégszarabb,de úgy látszik még ez a kis feladat is meghaladta a képességeiket. <#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Szar.
Elég rövid volt?

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Hahoy!
Rég jártam erre,gondoltam benézek...a 664 olvasatlan hszt szerintem nem piszkálgatom,de megköszönném,ha valaki írna egy rövid ismertetõt PM-ben vagy itt a játék jelenlegi állásáról.Tervezgetem,hogy visszatérek,ha épp lenne aktív BOT leader FS-ben kérem írjon nekem idõpontot mikor legyek és hol!Elõre is köszönöm!
Úgy egyébként szép napot és jó hétvégét mindenkinek!

Ui.:Zoli most olvastam a PM-et,kössz hogy itt is szóltál,de végülis MAL-on megtaláltál. ^^

Nem hiszem hogy jobb lesz de talán lesz végre új event 😄
Elég vicces hogy ezek soha nem tudnak semmi biztosat mondani...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
Hyperion

View Member Profile Today, 09:34 PM Post #1

King of the Nubs

Group: GamersFirst Administrators
From: Starbucks
Member No.: 12

Hey all,

As you know, we have been grinding away on getting out patch 126. We have hit "numerous" road blocks up to now and this week has been no different. Indy has changed a lot of client and backend things to fix the dozens (if not hundreds) of bugs we have reported. 126 is not a "this will fix everything" patch, but it will certainly fix a lot of bugs, as well as add new content and events. I am hopeful we can launch it tomorrow, but I've been burned before, so I am not committing to patching tomorrow but saying that it is my personal and deepest hope that we can.

blablabla

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=127884
Csak a szokásos. 😄

Az hogy tudnak bannolni, nagyon is jó dolog.
Nincs annál nagyobb (virtuális) öröm, mint látni az embereket sírni, azért mert bannolták õket. 😄
Én jól szórakozom rajtuk, habár sajnos az eddigi postok szerint legtöbben piti kis SZ PKsok voltak, nem pedig hack használók.

A GM tool meg még mindig nem funkcionál 100%-osan a GMek szerint.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
Gondolod bármi is jobb lesz? HAAAAAAAAAAA

Most annyi van, hogy már van GM tooljuk. Tudnak bannolni. Remek! Tapsot nekik! (pffffffffffffffffffffff)

Patch a héten sem jön vagy mi lesz már? <#falbav>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

<#taps><#eljen><#vigyor2><#hamm><#vigyor4><#alien2><#alien><#nevetes1>

ToshiBá
Van netem...
Végetek van! 😄

makiii
engem is ez a kérdés foglalkoztat... valószínû h dodóét fogom... csak õ nem egy agykárosult se**fej 😊)

ReszegKoldus
jaj ne most így maki kinek a cuccait fogja ellopni? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Stanyizllava
Csak egyet szeretnék mondani az egész sg fórum nak felhívnám a figyelmét hogy hagyátok abba a sp@@d hacket mert elöbb banoltak engem is ahol volt benne egy GL karim és több 100kk szoval szerintem szigoritottak

ToshiBá
Ha gondolod dobj egy vonalas számot priviben, mert most 1p/perc landlineon 60 országba. Lebara mobile FTW! 😄

ToshiBá
A pub ajánlás jól hangzik. a Brent Cross stationnál lakom Londonban. 😉
Nem London közepe, de nem is a legszéle. Volt rajta pénz, csak valamiért nem tudták leszedni. Már minden ok. Március 1.-ig jön a modem. A vonal él mától. 😄

És csak hog tudjad,az ottani törvények szerint csak a letét max 25%át lehet levonni.Ha telós credited van,gondoskodj arról hogy üsse a széle a hosszát.Azaz hogy a bérlet értéke meghaladja az IPS szolgáltatást legalább 3x
Mert még nincs annyi rajta hogy levonják))))Amúgy csak halmozzad a pofonokat))))Van itt elég tiszteletreméltó pofonkiérdemelt egyed.És a köddel meg az esõvel hogy állsz ? Ha meguntad,szolj,beajánlak egy ottani jó kis PUB ba.Ha nem vagy túl messze Londontól.
ZzoleE
Én máár neem bíírom tovább a Dodómentes napokat!!!<#rinya> (és btw beszart a gépem is és csak féjsbúkozni tudok rajta, semmi gém nem megy) ááá <#rinya>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
Élek.
😄

Nem tûntem el. Pár napig még away from the game. A BT (British Telecom) már ready, hogy küldje a modememet. Csak a pízt nem tudták még levonni valamiért a számlámról... O.o

Enjoy a Dodómentes napokat, mert jövök soon, és sokan morcik lesznek a verbális pofonoktól. 😉

Látod az könnyen meglehet. 😄

makiii
Google translate tool-al eléggé viccesre sikeredett 😊))

ReszegKoldus
hát szerintem nem pont ezt kéne elolvasnia, kissé félrevezetõ lehet 😄

makiii
Magyar nincs? 😊

Ezt nem ártana elolvasnod...
Hátha javít egy kicsit a stílusodon.

makiii

Blood Raven
nemtudom mijen kod lehet meg hova kel irni de elküldheted nekem pmben vagy akár publikusan is😊

Hollo

SZánalmas az összes G1.Mi meg annál is szánalmasabbak vagyunk.Peccs,noo peccs,double,triple XP if in case........Szóval én nem értek semit.Ha netalán valaki okosabbat sakkozott ki,szoljon.Addig is lekakálom az összes G1 es hazugságokat.És hogy ne kötekedjenek velem a 9dt abbahagyott részegek,csók lányok,és pofa be.Ha a 9d nem smakkol nektek, elégedjetek meg a szólásszabadsággal.És azt gyakoroljátok máshól,ne itt a 9d fórumon....Ja hogy én is elégedetlen vagyok a G1 munkájával,az én bajom és tudom is hogyan jutalmazzam õket ezért.
Helló
Rift-hez én kaptam egy key-t amivel valami sapkát lehet kapni.
Tf2-ben adták de engem nem nagyon izgat ez a game.Szóval ha valakit érdekel ez a kulcs szóljon itt 😊

Time to nut up or shut up