9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki játszik Black oldalon GamesCampuson?

SublotKaszni voltam a Yang-ról

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

BarackHUN
Na hogy nyald meg a balt 😄

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
1.sor
2.sor

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Gyerekek ma kb egész nap visszaolvastam 2010-től üzeneteket, konkrétan össze esek mindjárt úgy golyózik a szemem.
Mi újság van a régiekkel? írjon már mindenki 2 sort.
Úgy elkapott a nosztalgia hogy a szívem összeszorult komolyan 😄
Pícs voltam, énis írok pár sort ha lesz kinek 😊 Hiányoztok ti kis faszok, akinek inge vegye magára ^^

I S A e o e m o w s m !

eredeti szerveren ugyanúgy vannak sokan... 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

amúgy már mennyi szerver van 9d-bõl? csak sajnos alig vannak akik játszannak rajtuk.nekem is hiányzik a régi game és a hangulat,de újból kezdenni...pffff inkább a halál 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

én most újra egész jól el vagyok a gamescampus-os verzióval 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

BarackHUN
Te nem érsz, HD healerként vagy a fejembe, az újabb verzió felülírta a régit😄

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
<#gun><#violent>

Hollo

BarackHUN
Persze a memóriám kalap szart nem ér, úgyhogy ha megsértettem valakit akire emlékeznem kéne SF oldalról, elõre is bocsánat 😄

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Lehet, bár most így hirtelen Army ugrik be az SF-ek közül, nem egy felkapott klán volt 😄 HD meg BoT több volt 😊

I S A e o e m o w s m !

Szerintem akkor voltam én az egyik, bár nem biztos, de olyan is volt hogy egyedül voltam.

Szerintem mi ismertük is egymást Barack. Én voltam a 2 SF egyike, aki a szoviben volt. Annyira kihalt az sf klán, hogy csak 2 aktív ember volt benne anno.
BarackHUN
Acclaim végezete óta egy szar, pedig szép álmaimban még nyomjuk a Solymokkal a hülyeséget liga chaten, olyankor mindig mosolygok is álmomba.
Így már érthetõ is az éjszakai tár-ürítésem...ha értitek😊
voltam

I S A e o e m o w s m !

Él még ez a játék?
Van eu verzió?
Nem tört érdekel, csak hivatalos.
Régebben játszottam vele, ránéznék ha még él.
Egy idõ után várható volt, én is addig játszottam sokat még volt rendes társaság, aztán egyedül unalmas volt nagyon... pedig szívesen játszanék még most is.

Sajna nagyon eltûnt mindenki.. :S
Inkább létezik még aktív játékos? 😄 Na jó biztos van azért, de nem hinném hogy sok.

Létezik még aktív black liga?
Egyre többen vannak szerintem 😊 én RL8 vagyok 😄

Blood Raven
OB még halotabb bár láttam 5 standot is egyszer hefeiben😄

Hollo

Ha van idõm én fel nézek, csak closed beta halott volt kb 😄

Blood Raven
Open beta van!!!
játszik mégvalaki?<#confused>

Hollo

The exp event has come to a close. Over the next two weeks the rates will go up to 13x. Here's the breakdown:
Friday March 21st - x5
Tuesday March 25th - x6
Wednesday March 26th - x7
Thursday March 27th - x8
Friday March 28th - x9
Tuesday April 1st - 10x
Wednesday April 2nd - 11x
Thursday April 3rd - 12x
Friday April 4th - 13x
So today the xp/skill/drop rate will be rising to 5x.
ps. I added in an extra x1 for fun

Majd én is próbálgatom szerintem. 😊

Blood Raven
fekák leszünk megint?😊

Hollo

ZzoleE
váá, 1000 év után újra kedvet kaptál? 😄
Én is benézek majd ebbe a verzsönbe, egy FS-t csinálunk majd 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Jabbba
Nnna!!! Mikor indul már ? 😊

DrGenya

Valami új üzemeltetõ, de elvileg nem tört szerver azt írják, majd closed beta napján lesz több info.

Blood Raven
ezt most nem vágom ez meg mi???

Hollo

Blood Raven
http://en.wulin.gpotato.eu/
a white lotus szervere gyere de ez egyértelmü mert csak az angol😊
engem Hollo néven elérsz ingame irj privet elöbb utobb észre veszem elég sokat vagyok afk

Hollo

Megvarom az uj 9dragons2-t mert a mostanit mar nagyon unom es a sok viet mindig kempeli a bossokat.talan majd az ujban lesz valami jobb elgondolas es tobb magyar.

én is szünetet tartok. 😊 addog Tera-t nyomom, legjobb új f2p játék az tuti.

na 9d-nek annyi...toroltem mert agyamra ment a sok szamárság benne. Raven johet a link a wulinra és a további infók hogy rád találjak 😊

Ez is ilyen vagy ugyanaz... nemtudom. 😊

csak bírjuk kivárni...mert lassan nehéz lesz gamezni öregbottal 😄

Erre gondolsz? 😊

Blood Raven
nembaj 1-2 év és jön 9d2 remélem valami fasza grindelös lesz mint 9d😊

Hollo

Az a baj 9d-t nem lehet abbahagyni 😊

Blood Raven
már kb fél éve van eu verzioban
ha 9d re van idöd akkor wulinra is van böven😄 ott nemkell napokat grindelni szinthez elég 1-2 orát fentlened hogy fejlödj

Hollo

ma láttam egy olyan gamet hogy Panzar....errol van valakinek véleménye? amúgy fehér oldalon vagyok shao warr...BaxFax néven aki keresne....és Raven 😊 kosz de most nincs annyi idom hogy wulinozzak(ám már értheto nyelven van vagy még mindig ókínain?)

Basszus 9d-ben mióta játszom már egy magyart sem találtam... :/
lehet ez a fehér oldalon más van mondjuk. 😊

Blood Raven
azt elfelejtettem hogy a legjobb lenne ha jöbbél wulinozni az 3 klienst enged egyszerre futtatni😛

Hollo

Blood Raven
ajánlom a WMware progit felrakod telepitesz rá 1 oprendszert és arra is felrakod 9dt és már megy is😊

Hollo

szerintem ezt csak úgy, ha van egy másik virtuális op rendszer a gépen. Más ötletem nincs.

valaki nemtudja hogy lehet egy gépen 2x futtatni a játékot? koxzi

Nekem is törölték õket sajna :/ de én így is megint elkezdtem.

sziasztok. újraindult a R4 de a karikat elvették vagy csak az enyém tünt el így HG2 fele??? érdekes hogy bejelentkeztem fél év után és azt látam hogy nincs kari de adtak 16000 pp-t amivel most nagyon fel akarnak baxni vagy nagyon fel akartak baxni??? koszi a választ. sziasztok

Akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok béna ennyire 😄
Majd próbálgatom, csak közben megint 9d visszahúzott 😄