21072
  • Dialosa
    Valami biztosan lesz!
    Kipróbálni szerintem mindenképpen érdemes!
  • Blood Raven
    Ha lesz Fekete Solymok blade & soulban megyek énis szivesen
  • szabi34
    Ja most ez kimaradt mert nem tudtam itthon lenni sajna...
    Amúgy igen, ezt néztem én is most hogy hefeiben voltam párszor, nagyon kevés az ember...
    Végülis van más aminél nem tudnak jobbat mutatni, de a B&S-t majd meg lesem én is mert nagyon ígéretesnek tűnt. Addig marad a warhammer világa :)
  • Dialosa
    Nem is tudom, nem szeretném elvenni a kedveteket, de az előbb számoltam meg, 8 stand van hefeiben és 22 ember... ez mindent elmond szerintem! Tegnap este is voltam bent, nem találtalak Szabi, ahogy ma sem, akkor sem voltak többen...
    Szóval én már nem fektetnék sok időt itt kariba. Persze, tudom, a szórakozás, de rengeteg sokkal színvonalasabb ingyenes játék van már!
    Nem nagyon ígérem, hogy mostanában be logolgatok, mert lassan indul a Blade & Soul, ott leszek, de ha kell privátban vagy akár itt szívesen segítek! Keressetek nyugodtan!
  • szabi34
    Én esténként most fel nézek ha van időm :) Embertelen néven :D
  • Dialosa
    Sziasztok!
    Amennyiben tényleg komolyan szeretnétek foglalkozni ezzel, nagyon szívesen segítek, bár a 2 accot amin a pénz és a használható cuccok voltak, azt nem tudom használni, de azért a tárolók meg maradtak és azon kívül még 1 acc, amin van pár dolog...
    Majd írjátok meg valamilyen módon mikor vagytok ingame, aztán felmegyek és beszélünk!
    Ja, kari nevet írjatok, különben nehéz lesz!
    Üdv.: Free
  • Blood Raven
    Hy all! kedvet kaptam énis a 9d hez sikerült is találnom 1 karit sm8 as wari +10 fegyo meg valami hihetetlen jo ruha mondom játszok kicsit ha már anyira gyorsan lehet fejlödni hát majdnem felvágtam az ereim mire léptem 1 szintet:D
    de azért jo volt nosztalgiázni kicsit még játszanék is ha lenne pár ember a fekete oldalon.
    nagyon sok jo dolgot raktak be játékba ami nagyon tetszett az a kis dobozok amiböl random esik +1-10 hermit fegyo nagyon megkönyiti a fejlödést de az xp még mindig ojan lassu mint anno:)
    Ha vannak még emberek fekáknál akkor jelezzen itt további jo grindelést
  • szabi34
    de ott mekkora mobok vannak? az a sok idő amíg addig el jutsz nem?
  • Ultron
    Szia Szabi!
    Igen, gyorsan (HG4-ig): east illetve west templeben. Nem tudom, hogy Loulan mapet mennyire ismered, de ha igen, akkor ez biztos sokat mond: a templomokban normál sebességgel halnak a mobok és ugyanazt az xpt adják, mint amit a LL alsó részén lévő mobok (lvl200 felettiek), amiknek a megölési ideje a minibossokéhoz hasonló.
    A templomokba yin illetve yang resi és az ellenkező dmg kell. Ha további segítségre van szükséged, állok rendelkezésedre.
  • szabi34
    gyorsan? hogyan? :D szerintem nem annyira gyors...
  • Ultron
    Szia!
    Sajnos nem, az acclaimos karaktereket már nem lehet megmenteni. Acclaimtól GamersFirsthöz került a játék és utána a jelenlegi GamesCampushoz. Az utóbbi transzfer sima volt, de az első esetben, még 2011-ben igényelni kellett.
    A játék rengeteget változott, gyorsan és könnyen lehet fejlődni!
  • tttmelis11
    sziasztok, ha jól értelmezem akkor a régi acclaimos karaktert meglehet menteni?
  • Jacky
    Fehér oldalon van magyar liga, az Unicum, én is tagja vagyok.
    Ha keresel, megtalalsz minket tuti.

Szivoszal/Konyvbelepo
  • BarackHUN
    Templatem adataid... Ha én azt tudnám, mikor is volt az, 3-4 éve? :D
    Majd hétvégén ha szabadnapos vagyok lehet megpróbálom megírni nekik, hátha összehozunk valamit.
    Köszi az infókat:)
  • Ultron
    Így már értem, Barack!
    Igen, a G1-es accountok minden adattal átkerültek GC-re, szóval a templated adataid írd meg nekik szerintem.
    Ha rám hallgatsz, emellett regisztrálj 1-2 új accountot is, mindenképpen megéri - a kezdő ajándékcsomag még 1 hétig jár.
  • BarackHUN
    Nem új az account, gondolom a régit átvették, mert betudok vele logolni fórumon, még az acclaimossal. Csak a játékba nem enged be, azóta válaszoltak az írásomra, azt írták írjam le a legnagyobb karakterem, meg hogy mikor lett csinálva az account, meg ilyen faszságokat, nemtudom hogy fogom megértetni velük, hogy nem volt se karakterem se semmi, csak átvették magát az accountot az adatbázisból. Legalábbis nem emlékszem hogy lenne gamescampuson karakterem, talán még G1-en volt, a template, nem tudom azokat átvitték-e vagy nem :D
  • Ultron
    Nos, Barack, ez fura... Nem értem egy új accountot miért zárnak le biztonsági okokból... Értelmetlen szerintem, de remélem nem szegi kedvedet!
    Tényleg érdemes most új accot regisztrálni!
    Buzdítsatok másokat is! :)
  • BarackHUN
    Leszedtem meg minden, erre nem enged be, mert hogy "your account is locked for security purposes" stb, írtam a Q&A-nak, majd kíváncsi leszek mit reagálnak.
  • Ultron
    Yang szerveren kezdd el, mert yint épp most zárják majd be.
  • BarackHUN
    Jól hangzik, le is töltöm, aztán majd meglátjuk mi lesz :) Melyik szerveren vannak a magyarok meg ilyesmi? Igaz nincs sok időm de beugrani betudok néha, főleg hétvégén :)
  • Ultron
    Barack: pedig most éri meg új accountot csinálni - olyan +10es fegyvert kapsz, aminek nincs sem szint, sem attribute követelménye és a sebzése PS heaven fegyverekével egyezik. és még jár mellé néhány ajándék, pl 30 napos premi.
    Részletek: http://9dragons.gamescampus.com/news/eventsdetail/1/5429?searchtype=&searchword=
    Scully: javaslom kipróbálni a dolgokat, mert érdekesek az újítások, de sok jó hírrel nem szolgálhatok az emberekről. Látok magyarokat, de összevissza, nem ligává szerveződve.
  • ScullyH
    Őszintén az én érdeklődésem felkeltetted. Nincs már annyi időm játszani mint régen, de kíváncsi lennék az újdonságokra.
    Régen viszont az volt a legnagyobb gond, hogy már nem volt élet, szép lassan felszívódtak az emberek. Ez változott, vannak magyar ligák?
  • BarackHUN
    Én belépnék megnézni miujság, de nincs energiám accountot csinálni meg újra grindelni :D
    Lehet jobb, ha megmarad a játék a fejembe olyannak, ahogy otthagytam annó:)
  • Ultron
    Újítások folyamatosan vannak, mindig van valamilyen újdonság.
    Advanced klánok viszont nincsenek és nem is lesznek, a koreaiak nem fejlesztik.
    Nem tudom, hogy kinek mi számít újnak, de vannak új pályák (Loulan, East temple, West temple), új fegyverek, új ruhák, új decok, új relicek, új rendszerek (ruha refine, assemble disassemble), új ornamentek, új pillek: kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. A War Spirit patch pl. főleg a kisebbeknek érdekes (max. FC szintű ruhákat és dobozokat lehet dropolni, amik max. HM szintű +1 - +10 refis fegyvert adnak) és vannak a nagyobb fegyverek, amiket lehet upgradelni, ami skillel ruházza fel a fegyvert (smash vagy buff).
    Sok minden változott, már nem ugyanaz a játék, mint 2006-ban volt, de még mindig lehet szórakozni vele.
    Ha bárki jönne, új vagy régi, írjon, biztosan tudok segíteni.
  • BarackHUN
    Én nem játszok de állítólag már 7. role is van :)
  • ToshiBá
    Hogy áll a játék?
    Vannak már advanced klánok?
    :D
  • Jacky
    Átmentem fehér oldalra a gamescampuson, mivel nem találtam ligát fekete oldalon.
    Viszont fehér oldalon van liga! Unicum néven vagyunk, bárki jöhet, akár shao, wuti vagy beggar!
    Szivoszal vagy Kelven neven vagyok estenkent.
  • ToshiBá
    első sorban
    ez a második sor
    ;)
  • o_Okos
    Sziasztok!
    Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!
  • ripp
    Bari te állat!
  • Jacky
    Gamescampuson, nem a pvp-s szerveren, Eszti néven vagyok, jelenleg CS 12. Aki indít új karit fekete oldalon (tehát bot, sf vagy hd) keressen meg! Mester-séget is vállalok.
  • o_Okos
    Én azt mondom, hogy pénz beáldozása nélkül is jól el lehet lenni. Én nem költöttem és egész élvezhető a játék, bár mögöttem sok játékidő van, lehet ez kompenzálja a pénzköltés hiányát.
  • Lawless #20880
    én is minden 3 hónaponta idelesek hátha lesz valami ami miatt újra visszatérhetnék és volna értelme is de még mindig inkább a 9d2t várom ha lesz ilyen és talán talán újraéledek. ezektol a szerverektol elment a gusztusom a játéktól és igen kevesen játszannak az árak pedig a mennybe vannak,sőt az egész játék már csak a pénzen múllik ha beleáldozol akkor vannak dolgok csak nincs kivel ezt kiélvezni :D
  • o_Okos
    Sziasztok!
    @Barack: sajnos ritkán jut eszembe, hogy megnézzem ezt a fórumot, és a régi reg.-et persze elfejeltettem... De természetes, hogy írtam, jó volt olvasni tőled azt a pár sort! Füles sem vagyok és már 16 éves sem, de örülök nek,i, ha nemcsak a házikedvenced jut eszedbe rólam, hanem esetleg fordítva is! A komoly döntéshez és lépéshez gratulálok! Én a saját magánjellegű történetekkel privátban bombáztalak.
    @Free: neked is azzal tudom kezdeni, hogy sajnos ritkán jut eszembe, hogy ide felnézzek.... ÉS egyébként meg meglehetősen elszúrtuk, mert ahogy újra beléptem láttam, hogy te 2 nappal azelőtt voltál utoljára és a reménykedés mellett azon agyaltam, hogy hogy is érhetlek el. SG nem jutott eszembe, de elkeseredésemben még Aion reg-et is csináltam, hátha majd ott... :) Egy privit neked is írtam, nehogy már csak Barack kapjon... ;)
  • Dialosa
    Hello!
    Elfogyott a lendület...... :-)
    Szóval, örülök, hogy előkerültél Oki, de kicsit előbb is szólhattál volna! :-) Persze, hogy nem vártalak meg, jóformán minden este egyedül voltam, kivéve, amikor véletlen felnézett valaki...
    Ránézek mindig itt a fórumra, de ritkán írok! Sokan nem hiszem, hogy játszanak, ami valljuk be, teljesen érthető!
    Sok munka mellett most nem nagyon van időm, de azért játszogatok mással. Nekem a PvP hiányzott, a normális PvP, a 9D pedig nem erről szólt. Amúgy nagyon jó volt az az 1 év, de sajnos már nem nagyon lehet megtartani az embereket és normális ligát kialakítani....
    Természetesen üdvözlök mindenkit, ha úgy van ESO eu szerveren találkozunk! :-D
    Free
  • BarackHUN
    Na örülök hogy legalább 1 valaki írt :D Lin-t leszámítva persze, aki elviccelte, pedig lehet még az is érdekelne vele mivan:D
    Érdekelne azért az is hogy a többiekkel mi a tosz van, gondolom mindenki csinálja az ügyes bajos kis dolgait, ja és Hugi, ha még mindig a váltóba dolgoznál és olvasod, mennyiért adják az eurót?:D Úgy alakult hogy Vasárnap költözök Németországba az asszonykámhoz, így 21 évesen leválok a szülőkről, kíváncsi vagyok másnak is van-e mesélni valója, azon kívül hogy egy másik MMO-ba tolja :D
    Ja és Oki, rólad még mindig a Füles nevezetű teknősünk jut eszembe, aki már 16 éves:D
  • o_Okos
    Sziasztok!
    Bocsi Bari, hogy ilyen nehezen született meg a válasz...
    Kevesen maradtak sajnos a régiek közül, de azért még mindig van pár öreg csont a GamesCampus USA Yang szerveren.
    Én folytattam acclaim után G1-en és most GC-n is, a játék sokat változott, én úgy gondolom, hogy fejlődött!
    Kisebb nagyobb kihagyások persze előfodultak, mint például most nyár végén, amit azért sajnálok, mert mire visszatértem kihalt a liga, pedig FreeMan_Hun-nal adtunk egy új lendületet Újratöltve néven, de sajnos ő sem várta meg, hogy visszanézzek! :( (Sindzse gyere vissza! :D )
    És Pícs te is! :)
  • Jacky
    Hmm, 2 játék is létezik. Gamescampusra is beregeltem, inkább ott játszok. Elkövettem egy hibát: 2 szerver közül a pk-son indítottam karit. Mire észrevettem már RL 2 volt. Indítottam újat a normál szerveren. Keressetek meg, Szertelenke néven vagyok, sf.
  • Jacky
    Letöltöttem a hivatalos bétát. Open béta van elvileg.
    Hogyan lehet full screenre tenni a játékot? Nagyon kellemetlen ilyen kis ablakban játszani.
  • szabi34
    Na végre valami történt itt is :D minden héten felnézek még ide... hátha. :D