9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és valaki leírná hogy mikor vannak valami eventek feltéve ha vannak úgy mint régen acclaimnal szerdán,péntek,szombat,vasárnap 2ora 2xp

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

nem túl bíztató pedig ha lenne karim már Immortal lehetnék 😄

Én még semmit sem kaptam vissza,és nem is válaszolnak nekem.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

csatok,k****sul felb***ak hogy nemadtak vissza a 2 fõ karimat...sztetek ennyi ido után láttok rá esélyt hogy ha írok nekik újbol...vissza is kapnám? mert lvl LM8 helyett adtak GB12eset 😄 amin jót nevettem warrior helyett, hybridet 😄 !!!

http://img525.imageshack.us/img525/288/shizhangquest.png

Keresd a 20as számot a képen.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ReszegKoldus
ha ez segít, fehér oldalon ebben a questben sírköveket kell szétverni és egy fésût keresni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Na be lehet fejezni a hülyeséget. 😄
Hogy lennél porszem? Max porszem szemtengelyferdülés lehetsz. 😄
Reméljük egyszer helyrerakják ezt a gémet, és akkor majd a nabbók nem fognak szellemeket keresni shi zangban. 😄
És a régi csapat is újra összeáll majd.
😄

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Kajak, de még így írott formában is mekkora király voltam nem? o.O
A kis porszem, hogy árulta mán a bracert 😛

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Nem igaz, hogy nem szúrta ki senki, hogy a kis porszem a gépezetbõl ott kiabál a bracert árulván. 😄

ToshiBá
lol!!!
😄

P0Th3aD
Figyeld a ROAR-t : ))

Apokalipszis - BOT warrior

Téged szeret a legjobban! *-*

BarackHUN
Miért nekem? o.O

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Te szívtelen dög!
😄

P0Th3aD

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
SF warri FTW! 😄

:-) Jó a zene! 😊 9,2k crit szép! :-)

ToshiBá
Azok a régi szép Acclaimos idõk... 😊
Méghogy a nukereket nem lehetett szivatni. 😄

ToshiBá
Nesze

Nem akarom megtudni ki vagy, mert bekóstoltál. 😉

Akkor most egy értelmiségi válaszát is várom...
ToshiBá
Szellemeket max halloweenkor kell keresned. 😊
Valamit keményen félreértettél.

Sziasztok! Shi-Zangban van egy küldetés (Ghost Retuns to Heaven III) egy szellemet kell megkeresni v.mitõl délre arra nem emlékszem. De pontosan hol van az a szar szellem ????

elõre is köszi a segítséget
Olyasminek tûnik mint Aion... felejtõs.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Olyan mintha a fején lenne a bow.....pffff

Nem tudom,hogy neked sikerül,mert nekem még mindig nem sikerült semmi ilyesmi,mert nem válaszolnak.....Support-nak,vagy fórumon írj pm-et valamelyik okosnak.

Blood Raven
http://www.youtube.com/watch?v=U-6kDL7aHwI
hát néztem gameplayeket és elment töle a kedvem<#szomoru1>

Hollo

Sziasztok kéne help hova írjak régi karik miatt?😄 köszike majd légyszi üziben vagy valami.. dobjátok ráma linket thy
Lehet én vagyok bunkó ,de semmi valamirevaló videót nem találtam.Esetleg ha segítenél,megköszönném.
Rendben.Spongyát mindenre és maradjunk a 9d nél,meg e közösségnél.Én elnézést kérek tõled is meg mindenkimástól ha netalán nem idevaló dolgokat írtam ide.De ettõl eltekintve,csemegének tartom a decens korlátok között folytatott vitákat,még ha nemis csak a 9d rõl filozofálunk.Nem szeretem a kakaskodásokat,mert kinöttem azt a kort.És abban is igazad van hogy a személyeskedéseket nem egy közös fórumon szokás rendezni.
Blood Raven
http://prius.gpotato.com/
ezt csekkoljátok😊

Hollo

Peti,este gyere fel,hogy adjam oda a healer str/dexet

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

ReszegKoldus
most nem keresném vissza volt-e más is aki szólt Stanyinak amiatt ahogy ír (volt) mégis úgy tûnik csak velem van bajod emiatt 😄

gyakorlatilag úgy csinálsz mintha minden nap többször beírnám, hogy ne játszatok ezzel mert ilyen meg olyan és mással játszatok
egyszer beírtam, hogy nem értem azt aki ilyen körülmények közt is ezzel a szarral játszik, naés...most szépen visszamenõleg szólj be mindenkinek, aki leszarozta ezt a szart, belinkelt bármilyen más játékot stb.
épp eleget játszottam ezzel, hogy akkor írjak ide amikor akarok, valószínûleg ha bárki segítséget kérne még akkor is tudnék segíteni, vagy esetleg a játék óriási fejlesztéseken ment keresztül és teljesen megváltozott minden benne? azt kétlem 😄
és szólj be magadnak is, amiért gyarló módon fikáztad a g1-et szeptemberben még véleményed szerint 2 hónap után szögre is akasztják a 9d-t

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

El vagy tévedve kedves barátom.Hogy bennem van elég hiba,elismerem.De azt is fönntartom hogy akik nem 9d játékosok : KUSS ! Ami meg a hitetlenséget illeti,nem vagyok sem szurok kereskedõ,sem füttésszolgáltató,sem vasvillakovács.Úgyhogy semmi érdekem és semmi közöm.Az idõzitésed meg nem pontos,mert a pikk ász akkor jött be amikor kifejezés meg helyesírás oktató kezdtél lenni.Hogy egy darabig hallgattam,lehet hogy az én hibám.

Na de hogy összegezzem a játszmát :AKI NEM 9d JÁTÉKOS,annak KUSS.Legalábbis itt ,az SG 9d fórumán.

Mellesleg minden tiszteletem !
makiii
el kezdtek dolgozni 😊)
amugy meg pont most akartam kirakni én is :///

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Nem kéne annyi! 😊 Elég lenne 1-2 nagyon dühös,és az összesnek az arcát le lehetne bontani. 😉

Vagy nem. 😄

Peter55
Megoldás? Szervezzünk Indy és G1-hez egy látogatást pár száz elégedetlen játékossal. Az tuti eredményes lenne. 😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Nagyon lassan? Az nem kifejezés!!!!! Forum pm + mail-re sem válaszolnak kb hónapok óta.....Akkor nem szarabb mint a fakklaim? DE!!!!! Sajnos még azt kell mondjam,hogy ilyen szempontból jobbak voltak,és event+leárazás+war szempontjából is.....

ReszegKoldus
szóval az nem idegesített, amikor mások jöttek linkelgetni a játékokat hogy ezzel meg azzal játszanak, de ha én írok 2 sort az már idegesít? 😊
jajj de sajnállak!
a hiba benned van, így jártál 😄
remélem nem korábbról maradt benned, hogy én valami szörnyû hitetlen vagyok aki majd pokolra jut, mert kb attól a beszélgetéstõl kezdve reagálsz ilyen furán akármit is írok 😄

Mindenkinek megvan a saját véleménye.És tisztelem mindenkinek a véleményét. Hogy G1 messze áll a PERFEKT 9d tõl,az nyilvánvaló.De tróger lennék ha nem ismerném el a törekedésüket.Hogy ez nsgyon lassan megy,szerintem inkább az Indy hibája-hanyagsága.

De azért lássam azt aki nem ismeri el a mostani event sorozat értékét,úgy mint megoldás és úgy mint kivitel.

Ami a német 9dt illeti,nem adok sok hitelt neki.És csak azért mert szerintem a németek annál komolyabbak mintsemhogy egy koreai céggel üzletelnének.
Valahol igazad van,sõt teljesen igazad van.És rajtam egyszerû kiigazodni.Mikór valaki jól végzi a dolgát dícsérem,meg mikór bakizik,ócsárolom.
Nem,semmi közöm hozzá,amig jó gyerek maradsz )))
Persze nem pattogtam mert õk nem annyira idegesítõek mint te.
Dodó,elnézést de nem jött össze.
makiii
Na srácok..😊 Belegondolva G1 nem is olyan rossz .. ha havonta tudnának egy ilyen nagy peccset kiadni + még 1-2 kisebbet akkor ez a játék jó lenne.. ^^ msot német 9d-tem egy kicsit.. ott van gameguard és a viet hackerek nem nagyon játszanak ott.. 😊) egész fair az egész egyelõre.. most vissza jövök kicsit g1-re osztani a népet és majd meglátom hogy meddig bírom illetve G1 hogy végzi munkáját.. ha úgy ahogy leírtam az elõzõekben akkor én örülök h acclámák helyett g1-é lett a 9dragons. 😊)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Jogos, de ennyire elvetemült nem vagyok azért. De angolra szívesen lefordítom, érettségi elõtt kis gyakorlás sose árt.

I S A e o e m o w s m !

Elõtte is megcsinálhattad volna és egyszerre postolod a kettõt. 😛
Az úgy bõven beleférne abba a 3 percbe. 😄

BarackHUN
3 Perc alatt (annyi az eltérés a 2 HSZ között) tényleg elhiszed, hogy nekiálltam gyertyafény mellett kéziszótárral fordítani?
Naná, hogy ctrl+c ctrl+v webfordítóba :S

I S A e o e m o w s m !

Rofl, túl sok szabad idõd lehet. 😄
A ragokat és toldalékokat nem lehet egy kéziszótárból fordítani. Plusz külön ragok vannak nõi, férfi és semleges nemre. Úgyhogy egy kéziszótár ide nem lesz elég. 😛
De mondom, ettõl eltekintve nem volt olyan rossz. 😊