9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Keresd a 20as számot a képen.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Hogy lennél porszem? Max porszem szemtengelyferdülés lehetsz. 😄
Reméljük egyszer helyrerakják ezt a gémet, és akkor majd a nabbók nem fognak szellemeket keresni shi zangban. 😄
És a régi csapat is újra összeáll majd.
😄
Live: DoZeR 982
A kis porszem, hogy árulta mán a bracert 😛
I S A e o e m o w s m !
Apokalipszis - BOT warrior
Méghogy a nukereket nem lehetett szivatni. 😄
elõre is köszi a segítséget
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
hát néztem gameplayeket és elment töle a kedvem<#szomoru1>#szomoru1>
Hollo
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
gyakorlatilag úgy csinálsz mintha minden nap többször beírnám, hogy ne játszatok ezzel mert ilyen meg olyan és mással játszatok
egyszer beírtam, hogy nem értem azt aki ilyen körülmények közt is ezzel a szarral játszik, naés...most szépen visszamenõleg szólj be mindenkinek, aki leszarozta ezt a szart, belinkelt bármilyen más játékot stb.
épp eleget játszottam ezzel, hogy akkor írjak ide amikor akarok, valószínûleg ha bárki segítséget kérne még akkor is tudnék segíteni, vagy esetleg a játék óriási fejlesztéseken ment keresztül és teljesen megváltozott minden benne? azt kétlem 😄
és szólj be magadnak is, amiért gyarló módon fikáztad a g1-et szeptemberben még véleményed szerint 2 hónap után szögre is akasztják a 9d-t
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Na de hogy összegezzem a játszmát :AKI NEM 9d JÁTÉKOS,annak KUSS.Legalábbis itt ,az SG 9d fórumán.
Mellesleg minden tiszteletem !
amugy meg pont most akartam kirakni én is :///
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
jajj de sajnállak!
a hiba benned van, így jártál 😄
remélem nem korábbról maradt benned, hogy én valami szörnyû hitetlen vagyok aki majd pokolra jut, mert kb attól a beszélgetéstõl kezdve reagálsz ilyen furán akármit is írok 😄
De azért lássam azt aki nem ismeri el a mostani event sorozat értékét,úgy mint megoldás és úgy mint kivitel.
Ami a német 9dt illeti,nem adok sok hitelt neki.És csak azért mert szerintem a németek annál komolyabbak mintsemhogy egy koreai céggel üzletelnének.
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
I S A e o e m o w s m !
Az úgy bõven beleférne abba a 3 percbe. 😄
Naná, hogy ctrl+c ctrl+v webfordítóba :S
I S A e o e m o w s m !
A ragokat és toldalékokat nem lehet egy kéziszótárból fordítani. Plusz külön ragok vannak nõi, férfi és semleges nemre. Úgyhogy egy kéziszótár ide nem lesz elég. 😛
De mondom, ettõl eltekintve nem volt olyan rossz. 😊