21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#18855 Nem mindenkivel. Ez itt 9 Dragons fórum.
Maradjunk a határokon belül. ;)
Majd ha AoW fórum lesz kussolok.
Addig is WTB CS6 noslot noref BD Spearokat!!!
-
#18854 Látom te mindekivel köcsögösködöl :D -
#18853 *CS6* -
#18852 Igen. Te a nagy rész kissebbségét jelented. Na lehet húzni AoW fórumra.
Én még mindig WTB CS5 BD nem slotos nemrefis spearokat. -
#18851 És ha már itt tarunk...
Szerinted melyik nagy név nem konzol átirat mostanában? Gondolkozz el ezen egy kicsit... -
#18850 de legalább lesz vmi értelmes a 9d helyett :D...a 9d-s társadalom nagyrésze meg lehet AoW-ni fog :D:D (én biztos xD) -
#18849 Te nekifutásból vagy hülye, vagy ez az alapjáratod? Jézusom...
Esetleg, ha kinyitnád a csipás szemeidet, vagy használnád a szódásszifon üveg szemest, amit a dokid felírt, és megnéznéd a 2 általam említett KONZOL játékot, észrevennéd a kibaszott hasonlóságokat, és visszafognád a baromságaidat.
Remélem finom voltam, és nem bántottam meg senkit. -
#18848 pcre tervezett mmo konzolra való? jézusom... -
szabi34 #18847 Jólvan majd jól jönne mert egyedül unalmas már :)
amúgy meg nem csak fs halott... -
#18846 Ezt a részt olvasd még át párszor: "Nem PC re való, hanem konzolra." -
#18845 Age of Wulin egy pc-s mmo lesz. Hogy jön ide a konzol? Beszélsz itt össze-vissza. -
#18844 Menjünk már haza!!!
Elég volt ebből a hétből, tököm teli a sok küzdéssel, kezdve a tegnapi nappal...>.<
Pihenni akarok végre! Nem tudok más csak kitartást kívánni mindenkinek aki még ma utoljára a 7en gürcöl, és személy szerint fohászkodom is, hogy zökkenőmentes gyors DU. legyen!
Kicsi 9D ha lenne vkinek 130as Dodge ornija 3db én megvenném! köszönöm szépen előre is! -
#18843 Elvileg van SF leadom. Ha érdekel megnézem, és beveszlek. Bár hangsúlyoznom kell, hogy a liga HALOTT. -
#18842 EC jó. Esik sok pazz meg collect. :) -
szabi34 #18841 Jólvan énis eldöntöttem mivel játszom tovább... :) Nem volt kedvem ec-n vagy fc-n grindelni, kezdtem egy sf nukert aztán kész. -
#18840 A Csenge az különben is Genyáé volt. :)
-
#18839 Dóz lett. Nem spiláztam túl. :D -
#18838 Kincső vagy Csenge? -
#18837 Jah... És female lesz. Még gondolkozom a nevén. -
#18836 Ez az age of wulin még mindig a Ninja Gaidenre, és az Otogira emlékeztet engem...
Nem PC re való, hanem konzolra.
Én tuti kerülni fogom. Majd, ha kijön konzolokra, akkor fogok (talán) játszani vele.
Bomb.
Megható, és szívhezszóló volt. Hány karit töröltem csak mert nem volt fegyvere? Ennyi erővel a bot warrimat is kellett volna nem? O.o Nemrég még fegyvere sem volt, mert betörtem +7re...
Mondtam már, hogy baromira nem fogjátok sem felfogni, sem megérteni. De nem is érdekel annyira. Én jobban érzem magam. Nekem ez a lényeg. Majd lesz egy kis Dóz talán egyszer. De nem hyb lesz, és nem nuker, és healer még véletlenül sem!
HD lesz, és warrior. Mint a legelső.
Nem fog kelleni segítség sem. Megoldom internationalban, vagy idővel magamnak. ;) -
bomb1111 #18835 Yasminkám !Tényleg semmi közöm hozzá de kissé túl labilis lettél az utobbi időben.Miért ? Mert nem vagy csaló meg bug exploiter.Ez meg az én logikám szerint nem fér össze a döntéseiddel.Hagyd a lelkiismeret furdalást azokra akik szégyelhetik magukat.De ha majd eezel is H leszel és eltőrsz néhány értékes fegyót meg fegyvertelen sajt leszel,CSESZHETED, tőlem nem fogsz kapni se goldot,se BEt se pazz anyagot.Csak mert a Magyar az Magyar jóban is meg rosszban is.Meg ha a te rosszadban elfelejtetted a csapatszellemet,sajnállak.Fegyó nélkül is segthettél volna pár noobon.Na mindegy,elnézést ha túl szemrehányóra sikeredett.
Szevasztok,szép jóestét -
#18834 Hagymát ettem túróval, és nem bírok a fúróval. -
-
bomb1111 #18832 Figyi ! Igaz azt kérte az illető hogy szót se többet ? Na akkor legyünk annyira úriemberek hogy ne cseszegessük.Az ő döntése és ahogy már korábban is írtam,ITS A FREE LAND,azaz mindenki úgy cselekszik ahogy neki a legjobban esik.Ha majd elkezd sírni hogy így meg úgy,akkor rámondhatunk kígyót,békát.De addig is KUSS ! Én 2 accounton kaptam teljes bannt a POZITÍV MEGJEGYZÉSEK miatt......Ami meg a tavaszt illeti,mindenkinek vannak hullámvölgyei,de aki a tetteiért válallja is a felelösséget,az szerintem GERINCES.
Tehát,ami engem illett,DOZer kari,történelem. -
#18831 lOl!
Tényleg... De most csak 1 hónapos. Hol van ez a több ezer éves supendjeimtől... O.o
A fene. Gyengülök, vagy mi? :D -
#18830 Ez a Dodó....
Tuti azért mert tavaszodik, bár az esős Anglia mindig is ocsmány lesz, noha vannak benne anomálik amik 10-15 percnyi napsütéses időszakokat generálnak! :D :D :D Törli a karakterét, majd elötte még betöri a fegyóját, aztán eltiltatja magát a fórumról, hááát!
Basszus annyira mennék már haza innen hogy el sem hiszem...de holvan még 4 óra! >.<
Bár jobb mint az este 8, már elszoktam azoktol az időktől!
Remélem lesz vmi kis 2x csepegtetve, bár sok időm nem lesz játszani, max szombat du és vasárnap du.
Ezeket a Boss eventeket meg elfelejthetik egy időre, legalábbis sztem! -
Sixtail #18829 Jajj, Dóz vakációja nem meglepő, megint beszólt egy moderátornak, az meg lelőtte ezután természetesen. :D
Bocs a dupla postért, kérek [Edit] vagy [Szerkesztés] gombot e kicsiny szövegdoboz alsó részére! :D -
Sixtail #18828 Jelenleg nem tartózkodom otthon, úgyhogy nem bírok gémelni.
Hétvégén felnézek tán, feltéve hogy lesz időm. *-* -
#18827 Mi jót csinált???
Szar hogy nem tudok nézni bizonyos oldalakat, mert le van korlátozva...
A telefonra meg mindig átküldeni a címeket lusta vagyok :D :D
Six játszogatsz te mostanság?
Jaj tényleg...szeretnék venni 130as Dodge Ornikat!!!
Ha van vkinek én szívesen megvennem ha nem irreálisan drága, tegnap bemakkoltam egyet 6kk-ért, örültem is neki mint majom a farkának! :D
-
Sixtail #18826 Lol Dóz, látom megint kaptál egy kis vakációt G1 fórumon. :D
Csak így tovább! :D -
#18825 Ez csak egy sima maintance!!!
Ez pedig egy szokásos mézes madzag hogy ujjak kezersztbe és görcsösen drukkoljon mindenki hogy lehessen updatelni jövöhéten 129-re!!!
Mese habbal... -
unusual #18824 129-es patch?!? -
#18823 Na 85kk-ért elvitték a bracert! Nekem jól jön és még nem is rossz pénz érte!
Különben másnak is azt irja ki a kliens hogy nem talál szervert???
Reggel próbáltam volna beloggolni, de nem engedett!
Ja és akkor WTB: BOT oc-s c10 shield könyv, szintén c10es Def könyv! Ennyi lenne igy hirtelen : ))
-
IOwnU #18822 ingyen jöhetnek:)) de amúgy 1-2-t félretehettek nekem is:)) -
Kexii #18821 Senkinek nem kellenek a scalesek?:/ szivesen adnám akár olcsóbban is.
-
#18820 Tegnap kaptam érte 80kk-s ajánlatot! Uh 70 ért tuti el nem adom...ha adsz érte legalább 80at viheted! -
zsele1000 #18819 Hali! Ha már piacozunk :) vennék 1 teart meg 2 scalet.
Gondolom Pole vagy gbwd wheels nem nagyon érdekel titeket, vagy esetleg HH staff +6. -
Kexii #18818 Sziasztok!
úgy döntöttem befektetek a játékba :)
Vettem 3 scales-t így hát most van 3 eladó scalesem :)
Ha valakit érdekelne a dolog írjon.
Elöre is köszi, alkudni lehet. -
Sixtail #18817 Nem ér az többet, max kevesebbet, csak te add el nekem azt mondjuk 200ért és már jól is jártál. :P -
#18816 Hugi egy js 25-30kk.... én személyszerint 70millát adnok érte.. esetleg scale van benne? vagy megoldható h legyen? :)
tegnap 13:15 | privát | válasz erre | #18796
Ami maradt:
PS axe +9 4 slotted 40%crit (320 millát adtak vna tnap érte de szerintem többet ér..)
1x 3/k hp leech orni
18 High gt
600Def Female
Vennék még:
Def trink és egy 4slotos bot Deco-t :)