9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ami függetlenül attól, hogy mit írt még igaz marad, és nem viccnek szántam)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
tudom, hogy nehéz felfogni baromarcúkám, de próbáld meg legközelebb mielõtt ugatsz, csak hogy én is a te "stílusodban" válaszoljak 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mint 1 zsák krumpli a pincében. Mondjuk annak is megvan a maga "bája". De semmiképp nem nevezném viccesnek.
Értesítést kap privátról. Így már a sötét alkesz "agyad" is meg tudja érteni? ^^
Live: DoZeR 982
ezt nem egészen értem, de ha a kedvencek közé teszed a topicot ott is mutatja ha írtak ide 😄
de ahogy G1-et ismerem,lehet abból lesz 1-2 (3-4) év is xD
namindegy,ha valaki tud rá megoldást,akkor irjon privátba,mer ott legalább mutatja h irtak,nem fogok visza lapozni mindig erre az oldalra,
Dóz,szabi,köszi a helpet...
na jó game-t sziasztok !!!
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Akkor sem tudom, hogy merre lehetne panaszkodni.
Supportnál most nem érdemes kopogni. Várjon 1-2 (3-4) hónapot, mire (talán) helyreáll a rend.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Goldy
Nem tudom, hogy eleve hogyan kaphattál SM5 karit, mikor a minimum lvl 100 volt. O.o
szóval...
Régen ugye vissza lehetett kérni a G1 es 9D-be a karikat, ugye ezek a template karik...
és... én visza kértem anno a Nukeremet,és egy male Sm5 healer LoB-ra kértem
azzal annyit csinált össz-vissz hogy a male-ból female-t csinált
és mondták hogy,ezt még mindig vissza lehet állitani,kijavítani a hibát... szóval valaki tudna nekem egy webet írni hogy hova kell küldeni a panaszomat?
a segitõ válaszokat elõre is köszönöm !!! 😄
sziasztok !!!!!!!
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Okés unu. Ha belogolsz nézd majd meg. 😉
Gondolom az elkövetkezõ 1-2 évben nem nagyon fogsz. 😄
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
I S A e o e m o w s m !
Szóval, ha esetleg van valakinek, vagy talál, azt mégha rak is rájuk, akkor is megvenném (normális árkeretek között).
Íme a könyvnevek.:
Demonic Healing of Blood the Sky ebbõl c10-c11
Demonic Madness of Spirit ebbõl c11 only.
Köszöntem!
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Apokalipszis - BOT warrior
Law! Én tuti nem raktalak/rakattalak ki sehonnan. Ha GC kell az gyerekjáték, csak szervezz finishert. Ha HD vagy írj rám, és beveszlek! 😊
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Hollo
UI:1. def trinket is megvolt,egyedül kellet mulatoznom😄
Lion's roart is ellõttem már nem egyet.
Akik általában fent vannak a ligából tudják, hogy hetek (hónapok) óta keresek hd könyveket. És egyszerûen nincsenek. Csak c11. C10 = 0. Mi a rohadás van? Kivették a C10-es könyveket? O.o
Sehova ne küldjetek semmit.
Annak idején leírtam mit hogyan kell a második template karik kéréséhez, mégegyszer nem fogom, akit érdekel, majd megkeresi.
Ha megcsináltad annó, amit kellett, akkor várj és ne parázz.
Ha nem, akkor ne várj, mert nincs mire.
Law, te supportnak írhatsz, de megoldani úgysem tudják mûködõ GM tool nélkül, szóval szerintem nyugodtan várhatsz te is. Arról nem is beszélve, hogy ha most írsz nekik, a support ticket-ed kb 5 percen belül le lesz zárva válasz nélkül. Support FTW! lol : D
Igen, ez a játék nem a türelmetleneknek lett kitalálva... Ez van.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com