9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
ja hogy a g1-es fórumon nem fog visszalapozni... akkor felejtõs, én errõl a topicról beszéltem, hogy ha ezt teszi be kedvencek közé látja ha jött új üzenet 😊
(ami függetlenül attól, hogy mit írt még igaz marad, és nem viccnek szántam)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Semmi harag de te tényleg tökrészeg vagy.Ha kell ha bem.A lényeg itt az hogy a G1 mint szolgáltató,nem végzi rendesen a dolgát
Hát igen,a csirázási gondok elég komplexx gondok )))
ReszegKoldus
tudom, hogy értesítést kap a privátról, nem azt nem értettem, hanem azt, hogy "ott legalább mutatja" ebbõl gondoltam, hogy a topicnál szerinte nem mutatja, ha új üzenet van, erre írtam, hogy a kedvencek közé téve mutatja a topicnál is
tudom, hogy nehéz felfogni baromarcúkám, de próbáld meg legközelebb mielõtt ugatsz, csak hogy én is a te "stílusodban" válaszoljak 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Hogy Te mennyire vicces voltál megint...
Mint 1 zsák krumpli a pincében. Mondjuk annak is megvan a maga "bája". De semmiképp nem nevezném viccesnek.

Értesítést kap privátról. Így már a sötét alkesz "agyad" is meg tudja érteni? ^^

Live: DoZeR 982

ReszegKoldus
"mer ott legalább mutatja h irtak,nem fogok visza lapozni mindig erre az oldalra"

ezt nem egészen értem, de ha a kedvencek közé teszed a topicot ott is mutatja ha írtak ide 😄

RetekRudi
oké.akkor várok 1-2 (3-4) hónapot 😄
de ahogy G1-et ismerem,lehet abból lesz 1-2 (3-4) év is xD
namindegy,ha valaki tud rá megoldást,akkor irjon privátba,mer ott legalább mutatja h irtak,nem fogok visza lapozni mindig erre az oldalra,
Dóz,szabi,köszi a helpet...
na jó game-t sziasztok !!!

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

ToshiBá
Ahaaa...

Akkor sem tudom, hogy merre lehetne panaszkodni.
Supportnál most nem érdemes kopogni. Várjon 1-2 (3-4) hónapot, mire (talán) helyreáll a rend.

úgy. hogy nem kapta meg hanem valamiért csak a nemét változtatta meg a réginek...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
Köszi azért. 😊

Goldy

Nem tudom, hogy eleve hogyan kaphattál SM5 karit, mikor a minimum lvl 100 volt. O.o

RetekRudi
heló srácok,lenne egy kérdésem, és ez mellé kérem h ne hülyeségekkel válaszoljatok lécci...csakmert fontos!!!
szóval...
Régen ugye vissza lehetett kérni a G1 es 9D-be a karikat, ugye ezek a template karik...
és... én visza kértem anno a Nukeremet,és egy male Sm5 healer LoB-ra kértem
azzal annyit csinált össz-vissz hogy a male-ból female-t csinált
és mondták hogy,ezt még mindig vissza lehet állitani,kijavítani a hibát... szóval valaki tudna nekem egy webet írni hogy hova kell küldeni a panaszomat?
a segitõ válaszokat elõre is köszönöm !!! 😄
sziasztok !!!!!!!

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

Megnéztem,de ez a 2könyv nincs. 1HD könyvet találtam csak.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
Köszi Bari! Tudtam, hogy számíthatok a segítségedre. 😄
Okés unu. Ha belogolsz nézd majd meg. 😉
Gondolom az elkövetkezõ 1-2 évben nem nagyon fogsz. 😄

esetleg ha valakinek van eldó tökje megveszem😊)

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

Majd meglesem ha ingame leszek esetleg valamikor. 😉

BarackHUN
Nekem van azokból vagy 5, de nem eladó, gyûjtöm õket, egy nagy tábortüzet akarok rakni majd belõle.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Viszont +all buffot még vadásznék. c10-11 meg selfbuff c11 et is. Ma bementem GCbe megint, de nem esett.

Szóval, ha esetleg van valakinek, vagy talál, azt mégha rak is rájuk, akkor is megvenném (normális árkeretek között).

Íme a könyvnevek.:
Demonic Healing of Blood the Sky ebbõl c10-c11
Demonic Madness of Spirit ebbõl c11 only.
Köszöntem!

ToshiBá
Megvettem 23 ért a c10-c11-et máshonnan. Köszi azért. 😊

Az rohadt sok! Szerintem 15kk-ért már mindegyiket lehet kapni.....

és igen c10 ami Neked kell😊

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

Doz,22kk a heal kell?

bot vagyok de kosz dozi....igyekszek majd finishert intezni...ingame milyen neven talallak...most megyek gameba

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

ToshiBá
Beteg vagy... 😄

P0Th3aD
A fatheal az inkább regenerálja a zsírpárnácskákat, amiket esetleg a hûtõhöz való vánszorgás során dobna le az ember! :C :C

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
😄
Marha! x)

Az a " fatheal " legyógyít rólam -10kg-ot akkor kell nekem is! 😉

ToshiBá
* fastheal *

ToshiBá
+all és fatheal kéne c10 es. Ha lenne, azt megfizetném. ^^

Law! Én tuti nem raktalak/rakattalak ki sehonnan. Ha GC kell az gyerekjáték, csak szervezz finishert. Ha HD vagy írj rám, és beveszlek! 😊

Jó az! AZ EC WD is jó! Annó az RL WD-ért is oda voltam. 😉

komoly fegyverzet mi? 😄

Van GB WD+2-õd? O.o / jólvanna / 😉

ez kész tí itt a maxos goldokrol beszéltek én meg itt pofátlanul gb wd +2vel tolom 😄 ec clan ruciban...és még baxott konyvre sincs pénzem 😄 ! Shen mo-epit se tud senki segíteni mert mindig 500an állnak ott! és a GC epirol nem is beszéllek! pár napja újbol elkzetem játszani Phoenixen...bandbol persze kidobtatok mert hulye voltam oda biztos hogy kértem leadert mert az emberek 95százaléka offline volt és ha épp találtam egy magyart akkor nemtudtam bevenni a clánba! ûber coool

Blood Raven
nekem van HD meg SF ha érdekel kölcsönadom örökbe persze ha megtalálom passomat😊

Hollo

ToshiBá
15 milláért vettem full szetet. Másnap eladtam pár darabot a hulladék CS dmg szetbõl 40kk ért. (nem a full szet ment el csak jó áron adtam 😉 )

Én 2nd role ruhával vagyok bajba még mindig, egyszerûen soha nem találok... 😞

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
Raven... Látom nem érted a lényeget. C11 bõl 100at is vehetnék naponta. C10 viszont NINCS!

Blood Raven
mivel mindenki hekkel ezért szerintem azt is leszarnák ha +12 es fegyok potyognának az égböl nemfognak szar könyvekkel üzletelni amikor maxos goldokkal rohangálnak

Hollo

Keresek én neked ha találok megveszem és szolók😊

ToshiBá
Ha lesz könyvem leszek fent. Most épp agyfaszt kaptam, mert ma sem kaptam. Minek menjek fel, ha amit szeretnék az nincs? O.o

Sajnos már FS teljesen ki van halva,utobbi 1-2 hét alatt 3 embert nem láttam összesen,jó lenne ha még valaki feljönne mert unom magam egyedül...

UI:1. def trinket is megvolt,egyedül kellet mulatoznom😄

Hát ez?!? Pffff 😉 <#eplus2><#vigyor><#hehe><#hawaii>

ToshiBá
Ezt üzenem az összes 9D moderátornak. 😉

tudom six es en meg is csinaltam mindent ...vissza is adtak csak az a baj hogy LM8 helyett egy GB12es...és hiába írtam már nekik...semmi válasz!!! kivancsi leszek hogy mikorra oldajak meg de remélem 2012 világvégére visszakapom a régi karim is! hát nalam van pár c10es konyv...de bot 😛 azokat anno elraktam 😊

ToshiBá
Ezen okokból utálok belogolni. Órákig kiabálok minden mapo, de semmi.
Lion's roart is ellõttem már nem egyet.

ToshiBá
Nem is az a legnagyobb baj, hogy megkapod, vagy nem. Hanem az, hogy a piac néhány szempontból halott.
Akik általában fent vannak a ligából tudják, hogy hetek (hónapok) óta keresek hd könyveket. És egyszerûen nincsenek. Csak c11. C10 = 0. Mi a rohadás van? Kivették a C10-es könyveket? O.o

ZzzzZZZzzzZZZzzz...
Sehova ne küldjetek semmit.
Annak idején leírtam mit hogyan kell a második template karik kéréséhez, mégegyszer nem fogom, akit érdekel, majd megkeresi.
Ha megcsináltad annó, amit kellett, akkor várj és ne parázz.
Ha nem, akkor ne várj, mert nincs mire.

Law, te supportnak írhatsz, de megoldani úgysem tudják mûködõ GM tool nélkül, szóval szerintem nyugodtan várhatsz te is. Arról nem is beszélve, hogy ha most írsz nekik, a support ticket-ed kb 5 percen belül le lesz zárva válasz nélkül. Support FTW! lol : D

Igen, ez a játék nem a türelmetleneknek lett kitalálva... Ez van.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

és screen shot kell nekik? és ha igen azt hova küldjem?

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

nekem adtak vissza 1 karit de sajnos 100lvl-t elfelejtettek hozzácsatolni...vagy lehet kiszurta a szemuket a 100on feluli mert adtak egy baxott gb12est 😄

Karikat nem rakták újra? mármint a acclaimosokat

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Általában xp eventek vannak péntek estétõl héfõ estig folyamatosan, meg elvileg buff is van ilyenkor.