21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#18895 OWN!!! -
bomb1111 #18894 Makikám,te felejtős vagy számomra.Semmi harag nélkül de neked mikor volt accljmon PS8 as meg H1 es karid ?????? Az én bandámban csalóknak nincs hekye,PUNKTUM.Mi nem G1 vagyunk hogy bárki átverjen.
Addig is sok sikert hogy DB légy.... -
#18893 engemis.engemis.engemis. :))) -
bomb1111 #18892 Szevasz !
Az igazság az hogy a Fekete Solymok pillanatnyilag elég kihalt.....De azért vagyunk egy páran akik szinte naponta fönt vagyunk.A BOT karidat szivesen beveszem a ligába is meg tanitványnak is.wisperelj a BombikaBOT névre.Kb egy 20 perc mulva fönt leszek.
Az eventek általában hétvégeken vannak de mindig bejelentik a G1 fórumon. -
Ryzox #18891 Üdvözlet!
Most kezdtem a játékot a Phoenix szerveren, még kicsi szintű de érdeklődnék magyar liga és aktiv master után! BoT és lassan már hybrid is (pár szint). Mégegy kérdésem lenne, hogy eventek melyik nap és mikortól meddig vannak a Phoenix szerveren.
Előre is köszönöm:
[Hun]Wh1te -
bomb1111 #18890 Ami engem illet,ahogyan az elöbb írtam,szinte naponta fönt vagyok.De az oltárnál grindelek és a talaf világos színe miatt nagyon nehezen látom(szinte sehogy)a chat ot.Ezért nem is nézem))) De aki régebbről ismer az tudja ezt rólam.Úgyhogy mégegyszer elnézést ha a beköszönés meg a viszlát köszönés között nem nagyon reagálok a chatra.De ha valami fontos,FLs messanger mert azt biztosan észreveszem,avagy wisper ha nem vagyok a FLdbe.A wispert észreveszem a lila szine miatt és akkor megtalálom a módot hogy válkaszoljak is.
Szevasztok,kellemes napot és hetet kívánok nektek
Kb 1 óra mulva bent leszek a játékban is. -
bomb1111 #18889 Bocs de nem minden nap olvasom az SG t.Viszont szinte naponta fönt vagyok du.5-7 között.Csak kérlek wisperbe írj mert azt biztosan észreveszem. -
#18888 Ilyenkor logolj ki te is, problem solved? :D -
#18887 A kérdés tökéletes. Fingom sincs. Az tuti, hogy a liga nemigen mutat életjeleket. És ez idegel. Ennyire még 2008 nyarán sem volt szar a szitu, mert legalább 4-5 ember volt folyamatosan. De most? Egyedül voltam órákon keresztül... Szép teljesítmény. -
#18886 Problem solved. -
#18885 én sokat játszok sztem eltudnánk beszélgetni játék közben :))) -
unusual #18884 Doz! GL6 esik nekem már csak esetleg talán CS12. Ha kell írj rám. -
Sixtail #18883 És mire jutottál, miért vagy még bent? :D -
szabi34 #18882 Mi a neved Doz? nem tudom kire írjak rá... bár a hétvégén nem nagyon volt időm játtszani. -
#18881 Gratula, hogy egész nap nem volt senki FS-ben. Igencsak elgondolkodtam ma, hogy minek is vagyok mág bent. 1x már lenyomtam egy ilyen kört. Mégegyszer nem fogok. -
#18880 du 4 du7 hajnal 4 és 12.30...
GMT+2 idehaza! :P : P :P -
#18879 Szerverbuff idők:
Phoenix: 2:00pm, 5:00pm, 2:00am and 10:30am (GMT)
Magyar idő: du 3, du 6, hajnal 3, de 11.30 -
#18878 Sikerült megcsinálni? Ha nem, akkor nemsokára leszek.
Ez szabinak is szólt. :) -
unusual #18877 Van Hefei-ben sok 2,5kk / db. -
Lawless #18876 255xp card 765kk :) hf-ben nagyon sok ilyen van ha volna pénzem úgy is megvenném...gm-et nemtudnak berakni nem még hogy bannoljanak valakit ezek a féleszuek :) -
#18875 És pont nem voltam ott :S -
unusual #18874 Valaki megint hackelt az IM-en.....Nem tudom mikor,de aki XP card-ot vesz,vagy elad az ban. Ugyanez vonatkozik a KG-ra is. -
Lawless #18873 kosz doz, reméllem egyszer eljutok erre a szintre amin te vagy :) !!! :D :D :D -
#18872 Írtam vazeee... Ha sos, akk multizz. Nemtod hogy kell? 2x kliens start. :) -
Lawless #18871 csak teli van 3kari storage meg bag es csinaltam masik id/t es hat atkellene pakolni kb mindent amoda >D hogy itt tudjak grindelni -
#18870 Figyelek. :) Nem vagyok online, de figyelek. :) -
Lawless #18869 bomb esetleg doz tudnatok segiteni ...mert nemtudok grindelni...par percrol lenne szo -
#18868 Nem kérdés volt, hanem kijelentés. :D
Maszk 1. rész.
"Én voltam! És büszke vagyok rá!"
:D -
#18867 Nem, mert nem én voltam, de lehettem volna. -
#18866 És büszke vagy rá. :D -
#18865 Event. 2x , Berserk buff, Néhány IM cucc árát végleg megkurtítják. -
#18864 Én voltam. -
#18863 DOZER--HUN nem lehet, mert olyan névvel nem kezdtem karaktert, és nem igényeltem templatet sem.
;)
Mondtam, hogy a startnál volt, aki a nevemmel szarakodott. ;) -
Lawless #18862 ird mar le te csoves!!! mindig ezzel a buzi szovegel josz hogy akinek tudnia kell tudja.....hát faxt se tudok :D Dozer-HUN van nekem és az mindig offline :) írd meg már pm-ben... -
#18861 Bombom.
A sabert megköszönöm majd egyszer kb xxx hónap múlva. :)
Most BoT warri. A lényeg hogy az eredeti Dóz mostantól fem kari. És csakis warri. Aki esetleg megint próbálkozna a nevemben (mint anno a startnál), és nem csajszi, és warri, az nem én vagyok. Trader karik nem számítanak. :)
Jelenleg csakis egy karin ér el aki akar. A bot warrimon név nélkül. Akinek tudnia kell az tudja. -
#18860 Megbaszom. De hogy kit mikor (vagy kinek a mijét mikor) az nem tartozik rád. Takarodj innen spammolni a kurva ........... Helyettesítsd be faszkalap. -
#18859 *Popcornt csinál és figyel* -
unusual #18858 Hm.....Ejnye! -
#18857 Jajj, mindegyik általad említett játékban verekednek. Hát emiatt tényleg konzolos bazd meg, de tényleg... Ha nem értesz hozzá, akkor inkább fogd be a pofád hülyegyerek. -
bomb1111 #18856 Tehát az elöbbieket nem ragozom hanem leszarom.A 9ds honosodott szellemében.Kit érdekel a konzól meg a nagykabátjának a huga...Engem biztosan nem.
Viszont vennék 3-4 JSt meg 2-3 scalest.CSAK AZ ITTENI AJÁNLATOKAT VESZEM FIGYELEMBE.
Amúgy a hamvaiból újjáéledt kicsi Dodó,kell FDs Hermit saber ? Avagy Phoenix meg keksz ?
Aki meg nem érti,annak sajna))))))))