9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

P0Th3aD
Ahamm! És amit írt Szabi a #18448 HSZben link, az megoldja a német nyelvûség problémáját?
Nekem csak azzal van a gondom...egyáltalán nem értem a questeket! Ki tudok párat silavizálni de ha bonyolultabbak lesznek akkor meg vagyok lõve!

Apokalipszis - BOT warrior

A németen nincsenek hackerek, se quest repeaterek, support max pár órán belül reagál ha melóidõben írsz nekik, viszont BP nagyrészt üres, a warra azért megtelik, kétszer van egy héten, szombat 6kor és kedd 8kor, habár legutóbbi két alkalommal 1 órás késéssel az idõátállítás miatt, lehet már helyrehozták.
A normál xp ugyanaz, mint a G1en, eventek itt nincsenek, nagy ritkán csak, havi 1-2 alkalom kb. Item mall viszonylag olcsó.
Nem sokan játszanak még, de az utóbbi néhány szinten mindig voltak körülöttem annyian, hogy full buffal meg 1-2 yybsel buffal tudjak grindelni.

P0Th3aD
Shen Epi epi annyira nem lényeg szerintem grindnél...
PVP-ben már neccesebb, bár ien bagázzsal akik orrba szájba hackelnek, teljesen mind1!
Azthiszem Saled epi megvan az tán jobb a grindhez ha jól emlékszem, de tök nyolc, még ugysem döntöttem hogy játszom e tovább vagy sem?!
Sok mindentõl is függ a dolog, de ugye ha komolyabban elkezdenék játszani kellene pár cucc, lehet még premi is és itt merül fel a kérdés hogy egy ien haldokló játékba kell e pénz ölni...
Feltehetõen nem! Majd meglátjuk mit merre meddig, az biztos hogy van egy kicsi kezdeti tõke amibõl talán összetudnék dobni egy fegyvert, de ahhoz is IM cucc kell ami megint pénz!
Relicek is kellenének, na de nekem is dark-os, na most ehhez meg kell járni BPre, az meg necces ha megölnek jobbra balra, bár nincsenek még tapasztalataim, viszont képzelõ erõm igen : )))
Uh összegezve, nagyon rendes vagy hogy adsz nekem klán rucit, és igyexem majd meghálálnio, de egyenlõre le kell dönteni hogy tényleg játszom e vagy ez még várat magára?!

ToshiBá
Fegyó ügyben kopp-kopp máshol sajnos. Nukerezni akarsz Shen epi nélkül? O.o
A reliceket 1 hónapig tartott összekaparni nekem. Mondjuk nekem ugye str-dex kellett régi. 😉

Live: DoZeR 982

P0Th3aD
Nagyon ügyes vagy! De mint mondottam az alap xp is duplája az acclaimos verziónak és ha most 3x volt G1-ben akkor az 6x a régi verzióban!
Persze lehet tévedek, de semmi kép sem a te érdemeidet akarom csökkenteni 😄

Köszi a kedvességed, igazán jól jön majd a ruci, de a nukernek 😄 van ien gagyi cs6 dmg set...az jó a warinak!
Relicek kellenének no meg slotos fegyó! Bár találtam még vagy 10 IS-t uh 2-t tudok csinálni ha akarok, de 4 kellene természetesen!

ToshiBá
Nem tartom magam kockának, de 4 szintet kiráztam ma kisujjból. Csak 2nd rolehoz nem volt kedvem odafeszülni. 😄

ToshiBá
Úgy menj a német verzióba, hogy ma megléptem EC6-ot... xP

Nah akkor ezt illeszd be a német 9d Data/Script mappába és írd felül a régit 😄
http://www.easy-share.com/1914528622/NDTEXTDB_DE.XSD

Nemtudtam hova töltsem fel... pár frissítés után nekem jóvolt a link 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

P0Th3aD
Nos konkrétan nem tudom mi kellett volna hogy angol legyen de semmi sem lett az 😄
Mind1, azért köszönöm : ))

ToshiBá
Nekem most az tetszik, hogy 50% 30 perc alatt kártyával, mert még 3x van. 😊

Hát, nem tudom én inkább maradok itt g1-en. Egyáltalán nem zavar most semmi 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

P0Th3aD
Okés!
Köszi a gyors reakciót, majd otthonról ki is próbálom 😄
Aztán ha jobb ott a helyzet lehet ott ragadok, bár ki tudja...az is megeshet hogy megint csak a szám és a lelkesedésem a nagy 😄

9dragons/Data/Script/NDTEXTDB_US.XSD

ezt a file-t keresd meg gamerfirst 9d könyvtárában és írd át a nevét erre:
NDTEXTDB_DE.XSD
utána illeszd be ugyanide a német 9d könyvtárba és írd felül azt ami ott van.
már angol is a játék nagyrésze 😄

P0Th3aD
Ezt kicsit taglaltabban?! : ))

English file-ot kell nyomni,és kész is. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

P0Th3aD
Nagy grind master vagy!

Csak okosan ezzel a túlzott bizalommal irányomban. De elképzelhetõ hogy majd visszatérek, itt a kérdés a mikor, a válasz pedig a bug és hacker mentes 9D lesz.

Német verzióba belestem, csak mivel nem tudok németül igy kicsit bonyolult a gém...ha lenne rá orvosság lehet neki ülnék, de csak szolidan : ))

ToshiBá
Dodó buffjai c12õn.
Ma beüzemelem a bot warrit Potnak megszerezni a 2nd role rucikat. 😊
Csúszik a mai melókezdésem, ezért fog megtörténni. 😄

Aki akar próbálhat pm-elni nekem Vad-Tigris Shao warrior jelenleg FC1. Ha kell help,és tudok segíteni akkor csak nyugodtan.

black site activated 😊 !!! minden nap találkozok minimum 5 magyarral fekete oldalon aki más más ligában van 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Én is fent vagyok azért elég sokszor, de én is fehér oldalon mert a fekete oldalon télleg nem látni sok magyart és meg untam...

ToshiBá
Értettem elsõre is. 😊

BarackHUN
Tegnap éjjel arra céloztam, hogy az egyik legjobb szakma a festõ.

I S A e o e m o w s m !

ZzoleE
Bocs Bombi, hogy csak úgy leléptem. Grindeltem egy kicsit, 3 hekker nuker mellett nem sokra haladtam. Ráadásul egy gyerek még engem nézett hekkernek és kérte, hogy küldjem el neki a speed hekkemet, pedig csak az újévi bufftól futottam olyan gyorsan, de nem hitte el. 😊

Amúgy szeretnék én is aktívabb lenni, de a gém jelenlegi formájában nem vmi élvezetes számomra. Én ott szenvedek a núb templétekkel, mások meg ûber cuccokkal körbe hekkelnek és még ki is röhögnek, ha beszólok nekik.

Álom mód ON -> Hátha egyszer rendbe rakják a játékot, minden régi motoros visszatér, és minden olyan lesz, mint régen.<#rinya>
(Chuck Norris a reményt öli meg utoljára! 😄 )

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

bomb nyugottan rámirhatsz en aktivan vagyok majdnem minden nap estere 😊 ha nem is FS-ben de ingame 😊

BarackHUN
tartozik

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
alejgobas szakmak kösaé

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Nekem is van dolgom rendesen...
Álmomban nem hittem volna, hogy valaha is vállalkozó leszek. Erre tessék! Londonban az lettem. Igaz nem üzleti megfontolásból, és nem is befektetésekkel foglalkozom. Csak egy sima snassz kisiparos festõ lettem. 😄
Jahogy pénzt keresek vele? Az más tészta. 😄
Majd lesz 9D, ha lesz rá idõm... 😉

Peter55
Azért még ne írd le a dolgot! Én majd megyek vissza játszani, csak most össze jött pár dolog és nem igazán van idõm rá.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Illetve 2 magyarral találkoztam,de õk fehérek voltak.Tehát béke a 9d fekete,magyar közösség poraira,meg a fekete solymokra(((((((
Azaz hogy senki sehol inngame((( Morgo köszönt és annyi.Tehát megyek rendelni gyászkoszorut meg törlöm a 9d magyar kapcsolatos fórum accjaimat.Ha most,3x en sem vagytok.....kétlem hogy 1x en lesztek.Szoval béke poraira a Magyar közösségnek.........
Mivel a quest-em már nem bugos,így újra játszom.....Amíg jól érzem magam addig megint vagyok kicsit aktívabban.....Enjoy the 3x. :-)

jaja tegnap este bent voltam pár percet 😊 majd ma maradok éjszaka is meló után.

Elvileg 3x XP event már megy.
De gondolom erre idõközben már rájöttél, feltéve hogy már gémeltél ma... vagyis tegnap. o.O

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Blood Raven
Diablo 3 Blizzard szerint:a játékot már befejezték csak finomitás és balanszolásokat csimálnak azt mondták ki akarják adni még idén de lehet nemlesznek kész és ahogy Blizzardosokat ismerni tuti nemlesznek kész😊 viszont ha kijön minõségi lesz a game szoval megéri várni<#worship>

Hollo

Lesz valami xp event? tud valaki valamit?^^

P0Th3aD
Idén jönni fog, de hiszen a SOON dolgokban már van rutinunk uh túl sok ujat nem tudnak ezek mutatni 😄 😄
Max játszom majd a Batman 2 vel bár az meg õsszel jön.

A Diablo 3 már tavaly december óta igérgetik úgy,hogy kiváncsi vagyok mikor jön😄

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

A Diablo 3 már lassan 10 éve jön, nem reménykednék ennyire. 😄

P0Th3aD
HM...Hack n Slash! Szeressük!
Lehett megkukkantom, csak most melóhelyrõl necces.

De nekem a Diablo is tetszett uh ha ien simán jöhet! Plána hogy idén kijön a 3 is! =)))

Én is buktam elég sokat, mindenem maxolt volt a béna reflecten kívül. -.-
Warimon úgyszintén. Ez van.
De ti legalább kaptatok valamit. 😛

Madár, nekem túl Diablós, úgyhogy passzolom. 😊

P0Th3aD
Nos, ha nincs hack és normálisak a körülmények lehet benézek.
De igérni nem igérek semmit...
Tudod az a baj hogy nem tudok felül kerekedni afelett hogy mim volt és megint mit kell összeszedjek azért hogy normálisan tudjam élvezni a gémet!
De ha van egy normális társaság akkor lehet szemet hunyok efelett!

Blood Raven
http://www.mythos-europe.com/en/
12. én jön open beta gyertek ti is😊

Hollo

BarackHUN
A maxolt buffokkal tudod mit értem annó amikor a G1 elindult?
Buktam 1 szint VE shieldet, 2-2 szint Def-Wis-Def buffot.
És a healerem is bukott 1-1 szintet a buffjaiból.
Akkor ez nekem kedvben járás?

I S A e o e m o w s m !

Senki nem költözött a német szerverre, akit esetleg kedvelek?

kapnak 2 fegyot is +olva attol fugg milyen szintut kaptal én GB12est kaptam és +5 bracer,+5 glovessel 😊 szoval az LM karimért csak megérte a két fegyo 😄 😄 😄 !!! ja dozi azért kiányzol mert nincs ki kiabálna ezekkel te mindig olyan jol eltuttad nekik magyarázni 😄 a chetbannokat nem is számolva 😄 !!! de látod legalább itt nincs chetbann mert nincs online gm se 😊 vegyunk a jo oldalát! full buff meg minden aoe full minden skillt fullra teszenk csak hogy a kedvedben járjanak és te/ti meg leszarjátok 😄😄😄! pfffuj G1 😊
(1-2 eurot én is rászántam de úgy veszem hogy ez volt a tanulási pénz) ha unalom van inkább mennyél ki a friss levegore hapár spec most hétvégén én is játszottam vagy 6lvl-t uppoltam 😄

sok indulat és érv és együttérzek én is de szerintem nem kell véresen komolyan venni csak játék😄jó sok pénzt belevertem személy szerinte bebuktam de nem érdekel én így is élvezem hogy amikor halál unalom van legalább tolhatom ezt😊ha meg nem jó akkor mást kell próbáli én néztem más játékokat is de nem tetszettekxDerre annyit tudok mondani erre az egészre annyit mondok hogy ezt dobta a gép😄+ még midnig jobb egy nagy szintû template kari 0 cuccal mint a full nulla😄pár óra gránd nagy karival fegyver drop eladod npc nek 3-4 milla cc def set már van valamidDde amúgy is kapnak valami cuccot meg fegyót nem?😄
ToshiBá
Supportnak van egy PS1 es hyb... 😉
Néha. 😄
Most más missionon vagyok. De ezt úgy is tudod. Na cupp a pöcörõd közelébe sem. x)

P0Th3aD
Júj...vannak bajok! Az angollal is, de persze jogos a felháborodottság!

Igazság szerint énis csak várok, hátha lesz még vmi csoda mert már csak az segít. G1 nálam elvesztette a szavahihetõségét már elég régen, ha netán visszaszorítanák a hackereket és okosabban ténykednének vissza is néznék, bár eléggé demotiváló számomra hogy a nullárol kellene kezdeni.
Mert egy pucsér H12es warrior sz*rt sem ér...
A sok cucchoz pedig pénz kell vagy itemek amik szintén nincsenek, uh meggondolandó a visszatérés még ha rendezõdnek is a körülmények!

Különben tuti hiányzol vkinek, nekem nem speciel de nem azért mert bajom lenne veled hanem mert nem ismerlek, és akit nem ismersz az általában nem is hiányzik! : )))

Na fel a fejjel, ne csüggedj majd lesz vmi, mert vmi mindig van, azt hogy pozitív vagy negatív eredménnyel abba most ne menjünk bele 😄

További szép napot

MadeInHell
Szerintem nekem se kell többet 9d zni.

General Discussion
This game dead

- no templates
- hackers (we need anti hack program)
- events
- online gm s
I am sorry for you. Or you are not able to work well or does not want.

All changes if you need have to beg through months indy
your fortune that crap my English because I would send you into the dick

szopjátok le a faszomat.

már megint a pia

Ha lesz valami változás visszatérek (nem mint ha hiányoznék valakinek)

csuhajja

TAO BoT Warr

ebben a g1esben ja 😊