21072
  • ToshiBá
    Viszont már mindenki tudja, hogy maki vagy. :)
    Le sem tagadhatod te román hulladék.
    Ugyanaz a behízelgő stílus, a fennhéjázás. A szellemi felsőbbrendűség hite.
    Egy az egyben ugyanazok a jellemvonások.

És azt is tudja mindenki, hogy segélyből nem futja scalera. Ezért scammeltél. De hello! Játékpénzért nem kapsz kenyeret, és zsírt.
  • ToshiBá
    Időrendben vannak. Én tudom mikor készültek percre pontosan. ;)

Ennyit rólad. És ha azt hiszed, hogy mérges voltam, hát tévedsz.
    Tudod, ha lenne rá esélyem, hogy megtaláljak legalább egy hozzád hasonlót, akkor ugyanúgy baseball ütöt dugnék a seggébe, mint ahogyan Belladonna is megkapja az egyik filmjében.
    Csak utánam vérezne a picsája, mert szanaszét lenne szaggatva. (szárazon ftw).

Na menj utadra. Rontsd el még pár ember járékkedvét is. De remélem rádküldenek valami hekkert cserébe. :)
  • Peter55
    Merész kijelentés... : )))
  • Kexii
    tőlem sose lopnak :)
    ember embernek farkasa...
  • unusual
    Ha tőled lopnak akkor téged az nem érdekel? Elég érdekesen látod a saját világod.....Orvos mit mond? Gondolom a szüleid csak ilyen dolgokra neveltek.....
  • Peter55
    Te vagy el tévedve öregem! Ha tőled csak ennyi telik, hogy sunyi módon kicsalod a másiktól a cuccait, akkor nagyon tudlak sajnálni. Amúgy meg, el húzhatsz innen a francba. Menj a játék többi söpredékéhez, ők biztosan értékelik majd a tettedet. És képes vagy utána az ember arcába hazudni, hogy vetted? Na ez a szánalom.

Dodó létszámstop ötlete tőlem is támogatva!
  • ToshiBá

Remélem idörendben vannak. :D
  • ToshiBá
    És még finom voltam...
    Írtam neki szebbeket is. Screent is csináltam, de inkább nem részletezném, mert elég vulgárisra sikeredtek. :D
    Na jó. Talán rakok fel olyat, amin az elején még inglészül mekegett.
  • ToshiBá
    Azért remélem én nem vagyok bent ebben a körben. ;)

Na nem mintha nagyon erőltetném a felvételeket a bandba. :D
  • unusual
    Annó engem 90napos premivel akart át verni ő,vagy a haverja.
  • bomb1111
    Lévén a történteket,további döntésig elveszem mindenkitől a leadet és új tagokat egyelőre nem veszünk be a ligába.Ha netalán valaki NAGYON jó ismerőrötökről van szó aki remélhetőleg nem vetemedik hasonló tettekre,szoljatok itt vagy ingame és beveszem ha BOT.

Kexiivel én is akartam üzletet kötni és rám is PM elt itt,de mire válaszoltam neki már nem volt miért vásároljak mert eltőrtem a fegyót amibe érdemes lett volna scalet tenni.
  • zsele1000
    Köszönöm az ajánlatot, de nincs fegyóm. Ha vennék, akkor egy HH polet. Abba meg ugye kéne 1 js, meg 3 scale. :) Erre meg így nincs pénzem. :(
    Bár lehet, hogy meg tudnánk egyezni, de akkor megint 0-ázom magam.
    Írj ajánlatot 1 js + 3 scalere lsz. Köszi
  • MadeInHell
    ez nagyon kemény xD "Román vagy hogy basznád seggbe a levágottfejű kurva anyádat azt!" elképzeltem:-)
  • MadeInHell
    Egyszer én is így jártam,írtam supportnak + vóltak képeim azt mondták eladtam a fegyót neki ennyit látnak,pedig 1 gold nem jött át.De azért próbáld meg hátha.

Jah 4 slotos clean decoért lehet pm elni akinek kell! (120kk)
    scale+js fegyóba nem nagyon csak ha tényleg nagyon muszáj vkinek:-)
    deco standból,scale +js adok insurancet.
    Gondoltam nektek szólok elöbb.
  • ToshiBá
    Innen is üzenném neki, hogy ha egy kukkot sem ért, akkor ne egy szót emeljen ki egy mondatból, mert elég könnyen lebukhat.
    És még most is fenntartom.
    Román vagy hogy basznád seggbe a levágottfejű kurva anyádat azt!
    Vagy még náluk is rosszabb.
    Büszkeséget érez az első scamje miatt....
    Besült kis geci.

Jah!
    Fs leaderek, és mastereknek. Létszámstopot szeretnék kérni. Nem szeretnék még egy ilyet. Meg lehet kérdezni Okit, hogy mennyit kellett válaszolnia mire azt mondtam, hogy visszaveszem.
  • ToshiBá
    Én is próbáltam beszélni vele ma. Először hibás angolkodással próbált meg okoskodni. De szerintem nagyjából a 10. kurva anyád után feladta, és hibás magyarossággal folytatta.
  • Sixtail
    LOL! Az a harmadik kis beszélgetés epic! :D

Kexii, neked meg... buhh *cenzúrázva*...
  • BarackHUN
    Hova jutott a világ, remélem a sok scammer talál valami jobb elfoglaltságot a tyúkszaros kis életükben. Nem csak arra kell ráncigálni a pucutokat, hogy másokat megloptok ti retkek.
  • zsele1000
    Kexii nevű "emberke" hirdetett itt, hogy adna el scalet. PMeltem neki. Ma találkoztunk ingame. Behúzta a fegyómat. Vigyázzatok vele!
    egy kis beszélgetés:
    http://imageshack.us/photo/my-images/856/64900855.jpg/
    a fegyó:
    http://imageshack.us/photo/my-images/830/88904565.jpg/
    persze átadás után kiloggolt
    Nem is olyan sok idő múlva Hefeiben arcoskodott:
    http://imageshack.us/photo/my-images/843/arcoskodik.jpg/

Kexii, ez legyen a legnagyobb örömöd abban a silány, szánalmas kis életedben! Édesanyádék biztos bűszkék rád.
  • bomb1111
    Lol ha már ide jutottunk.
  • MadeInHell
    Vigyázzatok keylogger el tegnam töröltem egyet.
  • unusual
    Kexii + SecretLife + a többi account tulajdonosa enyhén csaló,scamer ki mit szeretne. GRATULÁLOK!!!!! Remélem ez a legnagyobb örömöd az életben.....
  • Lawless #18953
    ird meg pm-ben hogy mi a neved es holnap radirok...en is leszek holnap eleget :)
  • unusual
    de most fent vagyok 1 órát a kis healer-em-el ;)
  • unusual
    Holnap majdnem egész nap kb ;)
  • Lawless #18950
    unu mikor leszel ON...mert rászorulnak a segítségedre :) koszi six :D ennyit én is tudtam :D:D:D puxillak :) !!!
  • Sixtail
    De miért ne csökkentenéd a szintjét, ha lehet? O.o
    És igen, kell hozzá, ha jól tudom, de sosem próbáltam még fegyóba JSt rakni, úgyhogy ebben nem vagyok biztos.
  • unusual
    De az mindenképpen kell hozzá,mert anélkül nem lehet.
  • Lawless #18947
    a cutter csak a fegyo csokkentéséhez valo? mert én nem csokkenteni akarom csak simán belerakni a Hermit6 2slotos fegyoba +2 slotot hogy 4 legyen! ennyit...koszi a válaszokat
  • ToshiBá
    -d
  • ToshiBá

Lassan véged, de mégegyszer boldog Péntek 13.-át kívánok! :D
  • unusual
    RL12 jönnek a skillek. Igen csak a healerek kaptak új skilleket,és masteryt.
  • RetekRudi
    sziasztok,kérdés
    újj skilleket milyen szint-től lehet kapni a healernek?
    vagy nincs szinthez kötve?
    én most szedem le a patch-t
    hogy is mükszik ez???
  • Szid
    Szevasztok,

csak a healerek kaptak uj masterytiket?
  • Peter55
    Nem tűnt el a refi mastery, csak le kellene görgetni egy picit...:D
  • Sixtail
    2700 yin dmg jónak hangzik és ez ch1-en ekkora? o.O
    PvPben tuti ki lehet használni.
    Már csak az érdekel, hogy ez a dolog a party tagokat is megszivatja vagy nem? :D
  • makiii
    van amelyik meg defet,dmg decreasel.. pvp-ben jok lennánek.. no de pont egy helaernek
  • kalidor
    Viccesen néz ki. :) Lehet egy adott területre kreálni egy kis területet, amin belül az adott célpontok megszívják...Pl 2700 yin damage-t ad az egyik skill, vagy bleedet a másik. Egyszerre csak egyet lehet kreálni, és elég sok idő is 2-6 sec. :)
    A mastery meg röhelyes...Kaptam 100 szart a masteryba, amik partyban adnak jó dolgokat. Dodge, damage stb. Csak hogy nincs rá mastery pontom. :D Jó pár meg el is tünt véletlen, pl refi +5%. Van targetting is, ez gondolom ak/ck ak-t ad.
  • MadeInHell
    Kiváncsi vagyok Healer skilljére:-) Nah valaki tud már mesélni élményekről?
  • kalidor
    Érdekesek ezek az új skillek, kíváncsi vagyok hasznosak-e. :P
    [/IMG]
    [IMG]http://kephost.hu/index.php?m=kepek&f=1092878][/IMG]