9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak azzal van a gondom...egyáltalán nem értem a questeket! Ki tudok párat silavizálni de ha bonyolultabbak lesznek akkor meg vagyok lõve!
Apokalipszis - BOT warrior
A normál xp ugyanaz, mint a G1en, eventek itt nincsenek, nagy ritkán csak, havi 1-2 alkalom kb. Item mall viszonylag olcsó.
Nem sokan játszanak még, de az utóbbi néhány szinten mindig voltak körülöttem annyian, hogy full buffal meg 1-2 yybsel buffal tudjak grindelni.
PVP-ben már neccesebb, bár ien bagázzsal akik orrba szájba hackelnek, teljesen mind1!
Azthiszem Saled epi megvan az tán jobb a grindhez ha jól emlékszem, de tök nyolc, még ugysem döntöttem hogy játszom e tovább vagy sem?!
Sok mindentõl is függ a dolog, de ugye ha komolyabban elkezdenék játszani kellene pár cucc, lehet még premi is és itt merül fel a kérdés hogy egy ien haldokló játékba kell e pénz ölni...
Feltehetõen nem! Majd meglátjuk mit merre meddig, az biztos hogy van egy kicsi kezdeti tõke amibõl talán összetudnék dobni egy fegyvert, de ahhoz is IM cucc kell ami megint pénz!
Relicek is kellenének, na de nekem is dark-os, na most ehhez meg kell járni BPre, az meg necces ha megölnek jobbra balra, bár nincsenek még tapasztalataim, viszont képzelõ erõm igen : )))
Uh összegezve, nagyon rendes vagy hogy adsz nekem klán rucit, és igyexem majd meghálálnio, de egyenlõre le kell dönteni hogy tényleg játszom e vagy ez még várat magára?!
A reliceket 1 hónapig tartott összekaparni nekem. Mondjuk nekem ugye str-dex kellett régi. 😉
Live: DoZeR 982
Persze lehet tévedek, de semmi kép sem a te érdemeidet akarom csökkenteni 😄
Köszi a kedvességed, igazán jól jön majd a ruci, de a nukernek 😄 van ien gagyi cs6 dmg set...az jó a warinak!
Relicek kellenének no meg slotos fegyó! Bár találtam még vagy 10 IS-t uh 2-t tudok csinálni ha akarok, de 4 kellene természetesen!
http://www.easy-share.com/1914528622/NDTEXTDB_DE.XSD
Nemtudtam hova töltsem fel... pár frissítés után nekem jóvolt a link 😊
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Mind1, azért köszönöm : ))
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Köszi a gyors reakciót, majd otthonról ki is próbálom 😄
Aztán ha jobb ott a helyzet lehet ott ragadok, bár ki tudja...az is megeshet hogy megint csak a szám és a lelkesedésem a nagy 😄
ezt a file-t keresd meg gamerfirst 9d könyvtárában és írd át a nevét erre:
NDTEXTDB_DE.XSD
utána illeszd be ugyanide a német 9d könyvtárba és írd felül azt ami ott van.
már angol is a játék nagyrésze 😄
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Csak okosan ezzel a túlzott bizalommal irányomban. De elképzelhetõ hogy majd visszatérek, itt a kérdés a mikor, a válasz pedig a bug és hacker mentes 9D lesz.
Német verzióba belestem, csak mivel nem tudok németül igy kicsit bonyolult a gém...ha lenne rá orvosság lehet neki ülnék, de csak szolidan : ))
Ma beüzemelem a bot warrit Potnak megszerezni a 2nd role rucikat. 😊
Csúszik a mai melókezdésem, ezért fog megtörténni. 😄
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Amúgy szeretnék én is aktívabb lenni, de a gém jelenlegi formájában nem vmi élvezetes számomra. Én ott szenvedek a núb templétekkel, mások meg ûber cuccokkal körbe hekkelnek és még ki is röhögnek, ha beszólok nekik.
Álom mód ON -> Hátha egyszer rendbe rakják a játékot, minden régi motoros visszatér, és minden olyan lesz, mint régen.<#rinya>#rinya>
(Chuck Norris a reményt öli meg utoljára! 😄 )
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Álmomban nem hittem volna, hogy valaha is vállalkozó leszek. Erre tessék! Londonban az lettem. Igaz nem üzleti megfontolásból, és nem is befektetésekkel foglalkozom. Csak egy sima snassz kisiparos festõ lettem. 😄
Jahogy pénzt keresek vele? Az más tészta. 😄
Majd lesz 9D, ha lesz rá idõm... 😉
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
De gondolom erre idõközben már rájöttél, feltéve hogy már gémeltél ma... vagyis tegnap. o.O
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Hollo
Max játszom majd a Batman 2 vel bár az meg õsszel jön.
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Lehett megkukkantom, csak most melóhelyrõl necces.
De nekem a Diablo is tetszett uh ha ien simán jöhet! Plána hogy idén kijön a 3 is! =)))
Warimon úgyszintén. Ez van.
De ti legalább kaptatok valamit. 😛
Madár, nekem túl Diablós, úgyhogy passzolom. 😊
De igérni nem igérek semmit...
Tudod az a baj hogy nem tudok felül kerekedni afelett hogy mim volt és megint mit kell összeszedjek azért hogy normálisan tudjam élvezni a gémet!
De ha van egy normális társaság akkor lehet szemet hunyok efelett!
Buktam 1 szint VE shieldet, 2-2 szint Def-Wis-Def buffot.
És a healerem is bukott 1-1 szintet a buffjaiból.
Akkor ez nekem kedvben járás?
I S A e o e m o w s m !
(1-2 eurot én is rászántam de úgy veszem hogy ez volt a tanulási pénz) ha unalom van inkább mennyél ki a friss levegore hapár spec most hétvégén én is játszottam vagy 6lvl-t uppoltam 😄
Néha. 😄
Most más missionon vagyok. De ezt úgy is tudod. Na cupp a pöcörõd közelébe sem. x)
Igazság szerint énis csak várok, hátha lesz még vmi csoda mert már csak az segít. G1 nálam elvesztette a szavahihetõségét már elég régen, ha netán visszaszorítanák a hackereket és okosabban ténykednének vissza is néznék, bár eléggé demotiváló számomra hogy a nullárol kellene kezdeni.
Mert egy pucsér H12es warrior sz*rt sem ér...
A sok cucchoz pedig pénz kell vagy itemek amik szintén nincsenek, uh meggondolandó a visszatérés még ha rendezõdnek is a körülmények!
Különben tuti hiányzol vkinek, nekem nem speciel de nem azért mert bajom lenne veled hanem mert nem ismerlek, és akit nem ismersz az általában nem is hiányzik! : )))
Na fel a fejjel, ne csüggedj majd lesz vmi, mert vmi mindig van, azt hogy pozitív vagy negatív eredménnyel abba most ne menjünk bele 😄
További szép napot
General Discussion
This game dead
- no templates
- hackers (we need anti hack program)
- events
- online gm s
I am sorry for you. Or you are not able to work well or does not want.
All changes if you need have to beg through months indy
your fortune that crap my English because I would send you into the dick
szopjátok le a faszomat.
már megint a pia
Ha lesz valami változás visszatérek (nem mint ha hiányoznék valakinek)
csuhajja
TAO BoT Warr