9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
TAO BoT Warr
Fõleg a hátteret figyeld.
I S A e o e m o w s m !
bocs nemtudom javitani az elozot és elfelejtettem a vidit 😄
CB3F_yS51qPHzyN
CB3F_B9tZp3UCXe
CB3F_zgHWVES2eu
CB3F_4svfy2aU1G
CB3F_FchbexvMFu
CB3F_sV3pcZzfnS
CB3F_vbvdtNsZ7E
CB3F_D4ZVXMdTJD
Hollo
http://www.youtube.com/watch?v=OW59kIRafHs
Lehet értelmezni)))))))
Hátha Bari kedvet kap 😄
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Ejnye már emberek... nem annyira rossz ez a játék, nem kéne ennyire lehordani. 😊 Nem azt mondom, hogy G1 de kíváló munkát végez, de ez nem volt másképp régen se... Engem az egyetlen dolog ami lehangol, hogy alig van idõm, és amikor van egy kevés( ma is voltam kétszer fél órát ) senki sincs fent...😛 Hol vannak azok a jó kis ökörködések, Barival és Dozzal az élen. 😄 Lehet probálkozni más játékokkal, ahogy Raven is teszi, de fél évente mindig rájön hogy 9d az igazi. 😉
Sajnos most hétvégén se lesz igazán idõm, de alig várom már, hogy gyarapíthassam az aktív tagok számát FS-ben, szóval tessék csak feljönni. 😄
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
ezt se tudjak azt se tudjak...mit tudnak? az embert kicsalni a pénzt 😊 de már nem annyitol mint anno 😊
légyszi majd ha lesz olyan link vagy valami ahova lehet írni nekik a karik miatt..tegyétek ide ki...koszcsi 😊
Hát igen Lawless,sajnos sokan vannak akik úgy gondolkodnak.És szintén sokan vannak akik ezt ki is használják.A legutobbi választáskor láttam ahogy egy választó polgár büszkén mutatta hogy amiért "megfelelõen" szavazott,kapott ajándékba 2 db.balos gumicsizmát......
Nos azért még gondolkozom rajta, mert megfordult a fejemben, nem egyenlõ azzal hogy játszani is fogok! Persze megvan rá az esély, az viszont bizonyos hogy nem fogok annyira bekockulni mint annó! Már melóhely sem a régi illetve most boldog párkapcsolatban élek, és ez eléggé háttérbe szórítja a többi szabadidõs tevékenységet! Együtt 9D pedig nem fogunk 😄 😄
@ Evo
Köszi a helpet, majd rápróbálok otthonrol hogy mi a helyzet vele, ha esetleg bejön akkor elkezdem. Biztos nehéz lesz felépíteni ujból mindent, de lehet az lesz a célre vezetõbb, még nem tudom! Viszont fontos kérdésem volna....mikor bedob kezdõ helyre akkor ott a Black klános NPCtõl vegyek fel Questeket hogy Black oldalon lehessek? Mert csak csinálgattam amiket épp dobott és már csak azon vettem észre magam hogy valsztanom kell a 3 White clan közül...
Apokalipszis - BOT warrior
Én úgy csináltam, hogy letöltöttem ezt:
http://www.mediafire.com/?dzhgiimbix0oq8c
Open > C:\9Dragons\Data\Script\NDTEXTDUB_DE.XSD
Import Phrases > C:\Program Files\Gamersfirst\9Dragons\Data\Script\NDTEXTDUB_US.XSD
Add Linebreaks to Dialogs
Save
Így ami már eddig megvolt G1 verzióban, az angol lesz itt is, de ami még ott nem volt a patchek miatt, üres mezõ helyett megmarad németül.
Amúgy, ahogy elnézem a hozzáállásod, szerintem nem kéne nagyon sokat tervezgetned. Amit eddig olvastam az utóbbi idõben tõled, csodálom, hogy egyeltalán még gondolkozol azon, hogy megint elkezdj gémelni 9dvel. o.O
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"