9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kosz unu de itt hova irjak? és mit foleg : pl shaolin warr,LM9,és még mit?

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Csak összeakadtak a karakterei beloggoloásnál. Nekem a következõ dolog történt: Wu fem hyb + shao nuker + sf akadt össze, ott állt Kicsi shao nuker skillekkel sf decoban. 😊
P0Th3aD
Ez eléggé kamu szagunak tûnik, vagy csak én tévedek? 😄

Apokalipszis - BOT warrior

MadeInHell
http://img263.imageshack.us/i/2011april11215031.jpg/

TAO BoT Warr

MadeInHell

TAO BoT Warr

BarackHUN
Ha tényleg elhitted ami a videón van nézd meg alaposabban.
Fõleg a hátteret figyeld.

I S A e o e m o w s m !

http://www.youtube.com/watch?v=SITYGtf23a0

bocs nemtudom javitani az elozot és elfelejtettem a vidit 😄

amíg halgattam ezt a nyugtató zenét véletlen megnéztem ezt a videót 😄 !!! akinek megvan ez a dolog az linkelje ide 😄 kiprobalom

Blood Raven
aki nemtud várni Mythos CB kulcsok😊
CB3F_yS51qPHzyN
CB3F_B9tZp3UCXe
CB3F_zgHWVES2eu
CB3F_4svfy2aU1G
CB3F_FchbexvMFu
CB3F_sV3pcZzfnS
CB3F_vbvdtNsZ7E
CB3F_D4ZVXMdTJD

Hollo

Ennek a ck hyb-nek sem voltak cucai,vagy rossz build.....

Egy újabb videó 😊
http://www.youtube.com/watch?v=OW59kIRafHs

Szerintem Ez egy jó háttérzörely
Azt mondja a vassorru bába a hercegnek : Elvarázsolt királykisasszony vagyok és csak akkor oldodik föl a varázslat ha magadévá teszel......Te vasorru bába,harmadik repetír de te még mindig nem lettél királykisasszony......Hány éves vagy is te hercegem ? ...30,de itt most ez mit számít ?......És te még hiszel a mesékbe hercegem ?......
Lehet értelmezni)))))))
BarackHUN
<#worship>

I S A e o e m o w s m !

LOL 😉 Ezt még nem is láttam.....Az a hyb smash AOE tuti sokat sebzett! :-) GZ Bari! Tota csak lopott,csalt,kunyizott dolgokkal tud ezek szerint,de láma marad! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=PhMOMr9mlUY

Hátha Bari kedvet kap 😄

Hahaha, megtaláltam a videót amikor GB Bari lenyomja GL Totát 😄

Nekem csak tök kell, a gyertyát adhatod Ununak😊

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

Nekem is jöhet a tök + gyertya. 😉

majd körülnézek 😊 úgyis németen szórakozok most... 😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

BarackHUN
Letelt már a fél év, és nem 9d az igazi.

I S A e o e m o w s m !

Szabi, ha van sok tököd megveszem😊)

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

Háh nekem van még alapanyagom asszem, több maszkra is 😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

en ingame vagyok eleg sokat...sajna vagy hálistennak attol fugg kinek a szemszogebol nezve de nem FS-ben 😊

Sziasztok!
Ejnye már emberek... nem annyira rossz ez a játék, nem kéne ennyire lehordani. 😊 Nem azt mondom, hogy G1 de kíváló munkát végez, de ez nem volt másképp régen se... Engem az egyetlen dolog ami lehangol, hogy alig van idõm, és amikor van egy kevés( ma is voltam kétszer fél órát ) senki sincs fent...😛 Hol vannak azok a jó kis ökörködések, Barival és Dozzal az élen. 😄 Lehet probálkozni más játékokkal, ahogy Raven is teszi, de fél évente mindig rájön hogy 9d az igazi. 😉
Sajnos most hétvégén se lesz igazán idõm, de alig várom már, hogy gyarapíthassam az aktív tagok számát FS-ben, szóval tessék csak feljönni. 😄
Peter55
Csak azért mondod ezt, mert te is szeretnél egy maszkot, csak nincs hozzá anyag😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

peti te mar hagyd ezt a gyertyákat mert nembirok nevetni 😄 !!!...most eleg turheto a game...! a f.t ha nemadjak vissza addig irok amig nemlesz eredménye !!!

Peter55
Sõt, ha szerencsés vagy és találsz gyertyát/tököt a piacon, jó kis halloweeni maszkot is tudsz venni!

Grind,Quest,Party,Boss,Dungeon amit akarsz! :-)

Gondolkodom, hogy visszatérjek...érdemes, vagy még mindig grind-élet a játék? =/

Szívcsi! :-) lol 😊 Amúgy ha egy accon 3kari volt,akkor majd õk eldöntik melyik 2õt kapod vissza,vagy valami ilyesmi a szitu.....Szóval e van.....

ha most se adjak vissza az LM9es warrioromat akkor szopjanak hanyatt >D !!!
ezt se tudjak azt se tudjak...mit tudnak? az embert kicsalni a pénzt 😊 de már nem annyitol mint anno 😊
légyszi majd ha lesz olyan link vagy valami ahova lehet írni nekik a karik miatt..tegyétek ide ki...koszcsi 😊

Még sehova,mert vagy holnap,vagy hétfõn kezdenek neki visszaadni,és patch-et is ígértek,és azt sem tudják milyen event lesz hétvégén.

Baxki valaki irja meg hogy hol kerjem vissza a karimat es egybol postolok nekik >| elolvastam a 1/3 értem de a tobbit is kb lefordítottam...hova írjak nekik valaki pls írjon rám koszi

A remény hal meg utoljára.Igaz ?
Hát igen Lawless,sajnos sokan vannak akik úgy gondolkodnak.És szintén sokan vannak akik ezt ki is használják.A legutobbi választáskor láttam ahogy egy választó polgár büszkén mutatta hogy amiért "megfelelõen" szavazott,kapott ajándékba 2 db.balos gumicsizmát......
ToshiBá
Remélem lesznek jobbak is. 😄

Live: DoZeR 982

ahogy multkor hallotam ....ingyért a szar is jó 😄 ....legalább nemkell érte koltenni 😊

P0Th3aD
Köszi!

Most 10db transport.

P0Th3aD
Nekem ez blokkolva van a melóhelyen...mien itemek vagy mik ezek?!

Tudja a fene mit mondjak......így posztacclaim.....G1 sem külömb mint az elõzõ,sõt.......Annyi biztos hogy eddig(LM1)egy fillért sem adtam nekik.A német verziót még nem próbáltam ki de szerintem egykutya amíg az egéssz gamecontetet Indy21 intézi.G1 legnagyobb baja hogy a Joshua fõFASZI,politikus irányzatu és a GamersFirszt szlogén csak egy meddõ manipuláció.Ha majd a német verziórol tényleges pozitiv dolgokat fogtok jelenteni,lehet kipróbálom.De ha ott is agybafõbe VN mese van,ki sem próbálom......
santa boxot már kiszedték...a gyertyát meg a tokot még belehetett valtano a wd-s npc-nel ha még belehet...nemtudom,nekem már elfogytak a dolgok!!! tegnap sikerult megolnom Shen Mo-t ...csak 11en voltunk ott 😄 ! de én a clántársaimnak koszonhetoen full buff,heal +100ckdmg,2000critical, CS6 +7 4slot fegyo,300ckdmg wb és EC 2nd role ruhában tettem 😊 !!! jaj bocs 11en + a clánombol 6an jottek segítenni...szoval van élet csak sajna nem magyar oldalon 😊 !!! a csehek tolják pofátalanul! ja és hogy beszoljak a hecckerek ellen...odajott egy vietnami faxi is +11es bracerrel és esélye nemvolt ellenem!!! szoval 😊 bekaphatják!!! a game élvezeheto mostanság...eventek is vannak...quest is akad...GM nincs de aki akart csalni az már rég full buffokkal szaladgál...és úgy se jonnek rá mert ott a sok template karik akiknek ch10volt mindenuk és onand 12re már csak gyerekjáték felvinni !!!

De veszik a santa box-ot is,csak nem tudom minek,mert én nem tudom sehol beváltani,vagy valahol van 1 secret NPC? 😊

Peter55
Csak szerintem vicces, hogy még mindig belehet váltani a tököt/gyertyát?😄 Nem baj, legalább majd idén nem kell újra betenni a játékba.😊)

P0Th3aD
@ Six

Nos azért még gondolkozom rajta, mert megfordult a fejemben, nem egyenlõ azzal hogy játszani is fogok! Persze megvan rá az esély, az viszont bizonyos hogy nem fogok annyira bekockulni mint annó! Már melóhely sem a régi illetve most boldog párkapcsolatban élek, és ez eléggé háttérbe szórítja a többi szabadidõs tevékenységet! Együtt 9D pedig nem fogunk 😄 😄

@ Evo

Köszi a helpet, majd rápróbálok otthonrol hogy mi a helyzet vele, ha esetleg bejön akkor elkezdem. Biztos nehéz lesz felépíteni ujból mindent, de lehet az lesz a célre vezetõbb, még nem tudom! Viszont fontos kérdésem volna....mikor bedob kezdõ helyre akkor ott a Black klános NPCtõl vegyek fel Questeket hogy Black oldalon lehessek? Mert csak csinálgattam amiket épp dobott és már csak azon vettem észre magam hogy valsztanom kell a 3 White clan közül...

Angolhoz az egyszerûbb amit õ mondott, viszont lesznek benne olyan hiányosságok, ami például a német verzióban már megvan, de az angolban még nincs, azoknak a cuccoknak vagy akármiknek nem lesz neve.
Én úgy csináltam, hogy letöltöttem ezt:
http://www.mediafire.com/?dzhgiimbix0oq8c
Open > C:\9Dragons\Data\Script\NDTEXTDUB_DE.XSD
Import Phrases > C:\Program Files\Gamersfirst\9Dragons\Data\Script\NDTEXTDUB_US.XSD
Add Linebreaks to Dialogs
Save

Így ami már eddig megvolt G1 verzióban, az angol lesz itt is, de ami még ott nem volt a patchek miatt, üres mezõ helyett megmarad németül.

Bonyolult questek 9dben? 😄

Amúgy, ahogy elnézem a hozzáállásod, szerintem nem kéne nagyon sokat tervezgetned. Amit eddig olvastam az utóbbi idõben tõled, csodálom, hogy egyeltalán még gondolkozol azon, hogy megint elkezdj gémelni 9dvel. o.O

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"