21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
szabi34 #19032 Én kis kihagyásokkal de azért játszom még mindig :) -
#19031 én azért mert a játék lett szarkupac meg unalmas :) -
Lawless #19030 sziasztok
kiváncsi vagyok hogy mennyien vannak itt a régi idokbol amikor még csak kezdett a 9D!!! mink akik 4 vagy tobb éve toljuk,akik a nagyoregek :) !!! személy szerint én sok jo embert ismertem meg a gameben de sajnos ebbol az 50% úgy távozott hogy nemadott meg magára semmi elérhetoséget a másik 40% azért lépett mert acclaim szarkupac lett és ez nemváltozott g1nél se ahol csak a pénzt akarják kiszipajozni az emberekbol akik kikapcsolodnának! úgy éreztem kell írnom :) lehet sok filmet nézek :D!!! -
Lawless #19029 meglehet szokni a játékban is úgy van hogy a csalokat nem bannoljak :) !!! gm-eket kell keresgetni kulombozo mapokon de az egyik gm-nek se jut eszébe hogy HF-ben meg minden másik féleszu scammolja a falat :) áááá mire azokat megolni vagy kidobni vagy netán kibannolni :) annyi eszuk azért nincs!!! Law voltam...doznak uzenem hogy necsináljon másik karit ilyen majom miatt :) !!! aki akarja megtalálja enélkul is !!! -
#19028 ha csinál másikat, ban megkerülése címszóval azt is kirakják
azzal én sem értek egyet, hogy csak az egyiküket bannolták viszont az is tény, hogy a reakciót is meg lehetett volna fogalmazni kevésbé primitíven -
unusual #19025 +1,és csatlakozom! -
bomb1111 #19024 Csak mert túl meredeknek tartom Toshibá átmenetileges kizárását,amíg SG vissza nem vonja ezt a büntetést,én többet nem írok ide.
Tudom,azt fogjátok mondani hogy na és akkor mi ? Csinálhat más fölhasználót pont ahogy más is megtette már ezt.De nem erről van szó,hanem arrol hogy amig azokat akik e fórumot használva másokat meglopnak és nem zárja ki őket SG,addig TELJESEN IGAZSÁGTALAN Toshibá kizárása.Én sem értek egyet a túl vulgáris fogalmazásokkal de végsősoron a 9d közösség védelme érdekében verte ki a biztositékot.És elég lett volna ha egyszerüen törlik a HSZt. -
#19023 A lényeg az, hogy baromira ne írj...kábé senki sem kíváncsi a csaló virtuális képedre!
Mondanám, hogy leköplek, de féltem a nyálam! -
#19022 Másik dolog, ha banner-ba akartok új linket vagy infót kitenni szóljatok és megcsinálom. -
#19021 Nem azt kértem hogy magyarázd meg hanem hogy ne flémeld szét a topic-ot és ne gerjessz vitát, ha nincs értelmes játékhoz kapcsolódó mondanivalód akkor inkább ne írj ide, köszi. Nincs kedvem órákig a veszekedéseiteket törölgetni. Vannak akik azért járnak ide mert a játékkal kapcsolatos témával szeretnének hozzászólni/olvasni. -
bomb1111 #19020 Gubberx ! Köszi a lehetőséget és ha szükségesnek látom,élni is fogok vele. -
Kexii #19019 Bocsi nem akarok kötekedő lenni de még egyszer sem szóltál :) és ok de nem tudom mivel rombolom a topicot...1 rossz szót 1 vulgáris kijelentést nem tettem senkire. -
#19018 Kexii utoljára szólok, vagy próbálsz normálisan viselkedni vagy viseld a szándékos topic rombolással járó jutalmadat.
Üdv. -
unusual #19017 Az összes acc-jával együtt lehet -
Sixtail #19010 Awww, ne már, így lemaradok a szaftos részről!
Utálom a cenzúrát! :D
Úúúú és Dóz bannolva lett! O_O
Gubber, én is kérhetek egy kis szívességet? Kexii rak mindig a tűzre, őt sem ártana lehűteni (és most nem is említem, hogy egy scammer/lopó/stb ingame... opssz mégis megtettem :D). Senkinek sem hiányozna és bár nyugi lenne itt is... -
#19008 nyugi van :) -
Sixtail #19006 Sokan Shen mo epiért is keresték, pl én, csak sosem találtam meg. :D -
#19005 Ez a 30 napos decos event is nagy hülyeség volt,olyanok is keresték gm et akiken QM perma deco volt nem tudom mi a fasznak kell neki 30 napos inkább hagya meg a csóriknak akik 120 defbe nyomják gb n.Sz-p-sz-vasárnapi 2 órás event kéne megint az legalább összehozza a népet,meg jobban lehet fejlődni.Csinálok 5%/nap most és lefordulok a székről mert szétunom az agyam.
-
#19004 Látom elszabadultak az indulatok :D Ha valami para van vagy hsz-t kell törölni nyugodtan dobjatok egy privit mert nem mindig van időm nézni a topic-ot :) -
#19003 Hasonló collection event mint volt anno acclaimnál?
Illetve vissza hozhatnák ezt a lucky circet-et is!
Jó volt anno ez a szerdai 1 vagy 2 órás random xp evenmt!
legalább nem tünt annyira hosszúnap a hétköznap...
-
unusual #19002 Nem tudnak kitalálni eventeket? :) -
unusual #19001 Vagy adják ki hol lakik ;) -
#19000 Ha mi büntit kapunk azt a buzit legalább IP banoljátok... -
Lawless #18999 20iknal nyersz nálam egy scalet :P -
unusual #18995 Akkor ez a kis morzsi gyerek is ugyanaz! :) -
#18994 érdekes amikor acclaimnek küldözgettek screeneket ugyanilyenekről (magyar a magyarról), meg volt hogy direkt provokáltak is embereket, hogy minél "jobb" képet lehessen róla készíteni és jelentgetni, azon nem háborogtak ennyien :D
megjegyzem anno engem ugyanúgy zavart volna, ha egy ligatársam külfölditől lop mintha magyartól
f2p-t biztos lehetne ajánlani, de ez a 9d topic itt nem szeretik ha más játékról van szó :) -
#18993 Látom zajlik az élet 9Dben, és az ilyen Kexii féle darálthúsképű "emberkék" miatt nem térek még vissza egy ideig. Utánanéztem és megtaláltam azt a topikot, ahol lehet reklamálni, ha vmi nem tetszik a fórumon. -> Katt
"kedves" morzsi "barátunk" (ki? O.o) megragadta Dodó mondanivalójának a lényegét... (büntipont...bokánfosommagam)
Mind1, hajrá Dodó, és hajrá a többi rendes 9dsnek is, egyszer újra együtt nyomjuk majd! \o/ :)
Btw, nem tudtok vmi olyan ingyenes mmo-t ajánlani, amivel el lehet szórakozni, és a készítők nem szarják le magasról a játékosokat, és nem csak a pénzem kell nekik? Az összes free2play gém ami egy kicsit is bejött, az egy idő után pont olyan lett mint 9d. A játék jó, viszont vannak bugok, amit nem javítanak, helyette vannak hekkerek, és sok item mall cucc jópénzért, balance nincs, az op még opbb lett, a gyenge még gyengébb :// -
#18992 Azért hol van ez a több ezeréves suspendtől?:D -
#18991 Élek, és virulok. :)
Ez gyenge suspendnek sem felel meg G1 nél.
Nyugi Bombom! Tuti hogy a kis patkány mószerolt be. Meg is lehet nézni, mert van olyan topic. :D
Most már tudjuk a pontrendszert is. :DDD
Információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
Azért kivertem a biztosítékot na. :DDDDDD
Pícs XDDDDDDDDD -
bomb1111 #18990 Nézz oda.....ez a büntis mese jobban felidegesitett mint a másik gané.....
HALLÓÓÓ SG,Gubberx !!!!!!
Már ti is bezsongtatok ? No offense de ez a stílusu büntipont egy hatalmas nagy baromság.
Jó éjt mindenkinek -
bomb1111 #18989 Azt hiszem nagyon nehezen fogom tudni megállni hogy ne írjak én is egy jó kis szaftos HSZt.....de ma kimarad,holnap majd meglátom.
Dodókám,picit kerülöbb szavakkal ))))tudod ahogy Móricz tette egyik viccben.Noha a férgek úgysem ismerik az akademikus kifejezéseket,azt hiszem begerjednek erre a mocsokra,sőt,szerintem pont ezt várják.
Nem tudom ki adta a buntetőpontot Toshibá nak de egy kérdés : NEM LETT VOLNA HATÁSOSABB HA EGYSZERÜEN KICENZÚRÁZZÁK AMI NEM IDE VALŐ ??????Looool -
#18988 ilyen volt eddig is, max nem itt :) -
Sixtail #18987 Pícs, a te hozzászólásaid felülmúlhatatlanok! :D
Dóz meg kapott büntit? Fekete pontot? ROFL! :D
Ez valami új system vagy csak eddig hanyagolták SG ezen részeit? o.O -
unusual #18986 Bizony sokan állnak a sorban. :) -
#18985 Az életbe biztos nem mer ilyen lenni, azért éli ki egy játékba a titkos befordult álmait, pl hogy meglop embereket. Ő is egy 12 éves otthon ülő fostalicska, mint általában a többi ilyen... Vagy ha mégis tévednék, és netán már korosabb, akkor meg elgondolkozhatna a dolgokon egy picit. -
#18984 Ár jú maradványérték?!?!
Ezek után ne nevezd magad magyarnak, már ha eddig tetted...nem elég hogy az utolsó utáni utáni utáni...sajnos hosszú még a sor úgy vélem...bőrt is lerángatják rólunk DRÁGA hazánkban, még egy kicsit sem lehet nyugta az embernek még egy ien primitív játékban sem, pláne nem a saját honfitársától?!
Ez szánalom...leszarom hogy scammelsz, de miért a honfitársakat???
Le merem fogadni amennyire gerinctelen féreg az összes román scammer, még azok sem húzzák be egymást! Mi élvezet van abban hogy azokat verheted át akik befogadnak igy neten keresztül, segítenek satöbbi satöbbi, itt kérdezősködsz aztán hátba támadsz nem is egy hanem 2 embert...és ha nem tudódik ki behúzod az egész forumozó csapatot?!
Ha most lehetne egy találkát szervezni én nagyon szívesen elbeszélgetnék veled személyesen...sőt jönnének sztem a többiek is, hogy a szemükbe mondhasd azt a remek kifogást amiért behúztad őket!
Persze az is lehet hogy már ien patkánynak neveltek, esetleg családi program volt az hogy közösen ment lopni a család!
-
#18983 Milyen önelégülten írsz azok után, hogy saját honfitársaidat baszod át te zsidaj geci. Legalább lapítottál volna, mint szar a fűben, ehhez képest még van pofád idejönni és beszólogatni a népnek te retek. Remélem kiráncigálod a faszodból az alvadt gecit a többiek szidó kommentjeire, mert gondolom arra ment ki a játék. De ettől nagyobb örömöd ne érjen az életben. -
Sixtail #18982 Ott a pont. :) -
unusual #18981 -
szabi34 #18980 Csak annyi a lényeg hogy te egy gyökér vagy... húzz el innen aztán kész.