9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de pvp modban nem 9mpig tart a skill😄
jo az a skill mert én is shao vagyok...de kb nemhasznalom soha 😊 !!! tul lassu! amúgy a skill efektre jol néz ki de aztán kitudja mi lesz belolle

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Ahogy én olvastam, ha használod azt a skillt, nem bírsz mozogni. A videón viszont max 5 mpig nem mozog a shao. Kétlem, hogy használta volna.
És a csapdák akkor is ott vannak, nem hinném hogy hybrid tette õket le.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

pontossan
Nagyon jó az a skill hidd el. 😉 Sokszor jól jött,hogy van! 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

BarackHUN
Shao mastery skill.

I S A e o e m o w s m !

Gondolom a csapdák csak úgy ott termettek. Vagy hybridek is kapnak ilyen skilleket?
Amúgy mi az a 15 mp sebezhetetlenség? Sosem hallottam ilyenrõl. o.O

jó kérdés
mikor megy már eza szar?😄
akkormeg fõleg ja tényleg zöld volt a támadása😄
legalábbis többnyire<#vigyor2>
sziasztok.
az a ''healer'' egy hybrid volt, azon belül egy shaolin(15 másodperc sebezhetetlenség) ezért nem tudták megölni
akárhogy is ne várjátok hogy az új skillek csodákat hoznak😄nem tudjuk milyen cuccok voltak a healeren stb....
Azért ez elég lol,hogy 3ppl nem bírja megölni. ;-)

Nézd meg nagyobb levelen és nagyobb skill chengen mire lesz képes PvPben:
http://www.youtube.com/watch?v=wiKBLkwllHY

Btw, mindkét videó KR verzióból van, szóval nem biztos, hogy ilyenek lesznek G1 verzióban is.

Senki nem mondott olyat, hogy már befejezték az összes template karit. Ha készen lesznek vele, Hyperion nyit egy új topicot a fórumon. Amíg ez nem történik meg, nem fejezték be.

VGM nincs a játékba, soha nem is volt G1 verzióban.

Btw, szerverek még mindig ki vannak lõve? Lusta vagyok updatelni 128ra és lecsekkelni. 😄

ReszegKoldus
ráadásul magához képest kb feleakkora mobokat

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

P0Th3aD
Nekem még várat magára a dolog, mivel videót alapbol nem enged ez a mecafee-s hülyeség!
De gondolom csak látványban csokizol be, de sebzésben aligha, vagy tévedek?!

Apokalipszis - BOT warrior

MadeInHell
4 perc alatt majdnem kinyírt 5 mobot.De látványos skill.

TAO BoT Warr

P0Th3aD
Egy kör SrS jöljönne már nekem is...node mivel semmim sincs, és annyira noob a warim hogy az hihetetlen, ugyérzem nem most lesz az az idõ amikor én bemegyek vele oda!
Elixireket kellene maxolni, se decom se premim, se leeches zsír fegyó! Mire ez mind összejön, már eléggé sok víz fog lefolyni a dunán...
Nem tudom mienek ezek a programok, mondjuk én nem hackeltem anno sem, még egy buff traint se!
Najó, nagyon régen mikor mindenki csinálta akkor igen, még a legelsõ buff train progival, de amugy semmi!

szóval 3x eventek vannak hébe hóba? mondjuk több mint a semmi...el tud vegetálni azzal is az ember, ha épp nincs jobb!

Rágom még ezt a visszatérést...bár piacon szoktam mászkálni, felmérem a terepet 😄

makiii
Aki nem kapta meg a templatet ameddig az nem is fogja szerintem.. szerdáig minden karaktert megcsináltak azt mondták.. Az új patchrõl annyit ,hogy mindenkinek PW errorja van már vagy fél órája és egy gm/vgm sem nézi a fórumot.. A rejtett progi az most is van de még nem olyan hatékony.. a következõ patchel jön valami új féle..

UI: Ha végre valahára beenged a game valaki jöhetne SrS- ezni.. 😊))

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

MadeInHell
"regélnek valami rejtett progiról" ez olyan mint nekem is van egy ferrari a garázsban csak nem járok vele mert rámszál az APEH.

TAO BoT Warr

MadeInHell
Én se!Meg se tudom nézni mert incorrect password mindenkinek.(új patch)

TAO BoT Warr

Kisebb,nagyobb javítások,bug fixek.....129-esben új healer skill-ek lesznek állítólag.....Meg regélnek valami rejtett progiról ami figyeli ki csal,vagy valami ilyesmi. Kíváncsi vagyok a template-ekre. Én még mindig nem kaptam semmit sem,de ez ugye egyéni szoc problem.....

MadeInHell
majd 129 es patch be jön az új healer skill(ek).Igaz 128 as ra is ezt mondták.Hétvégén mostanába 3x event van ami hétfõn is tart,de mielött megjönne a kedved sok a hacker(speed+no recast stb stb) nincs gg mmeg nem is lesz úgy néz ki.Nomeg sok a fake templates.Jah meg svs sincs meg aztán white nyeri warrt és black veri le general weit meg ilyenek.Hirtelen ennyi.

TAO BoT Warr

P0Th3aD
Nesze semmi fogd meg jól? : ))
Nem csalódtam...thx az infót!
Melóhelyrõl vagyok aztán csak a forumot engedi, a többi már le van tilta sajna.
Különben vannak még eventek a játékban, vagy errõl leszokott G1 és nem szokták ienekkel megörvendeztetni a népet?

MadeInHell
server updates ,Christmas Deco fix

TAO BoT Warr

MadeInHell
semmi

TAO BoT Warr

P0Th3aD
és mi van ebben a 128as patchben?

most is igy 😄 van! ok gyere gyere mert haldoklok 😄

Helyes! Pár nap és én is jövök. Majd tõlem kapsz finom scale buffot, hogy ne halj olyan gyorsan. 😄

@IOwnU
Egy régi BK str relic több dmget ad mint az a crescent relic. Nyilván még az új relicek is többet adnak. 😄
Legalábbis mikor legutóbb teszteltem (kb másfél éve 😄) így volt. o.O

SIX SIX...Phoenixre kértem 😊 szoval SHAO WARR LM12 ON és kaptamm HM12es +8as fegyot de az ew-t csak ugy szivom ezzel a CS DMG settel! nincs hp absorb se def set se semmi relic se !!! csak olyan low dolgok még jo hogy a nukerom már droppol ec-d relicekekt! na de most az ICY epit rakom ki épp....már csak az utoslo boss kell 😊

5% weapon dmg,és +5 dex. Mint írtam 30-50kk között van Hefei-ben,és veszik annyiért. 😉

Nem Six kettõért adtam annyit😊) meg defbosshoz az hasznos😊)

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

Ez a crescent valami az az 5% weapon dmges cucc, nem? Azért kiadtok 30kk-t? o.O
Nagy infláció lehet ezek szerint. 😄

😄 jól jártál Te is😄

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

30-50kk között van Hefei-ben. Én ma mákoltam 1db-ot 7kk-ért 😉)))

na mind1 mot már vettem 30-ér 2-t😄

Crescent Flowert 30 kk-ért megéri megvenni?

Okés, köszi... mivel nem vagyok úgy teljesen otthon a játékban, ezért sztem phoenix-en neki esek... =)

Ha magyarokat is akarsz látni, akkor Phoenixen. Habár nem tudom manapság hányan játszanak még.
Ha PvP szérón akarod nyomni, akkor csak 1 választásod van, az pedig Yin szerver.

na én eldöntöttem, hogy neki esek megint agame-nek, melyik szerveren érdemes kezdeni? 😄

Am. wu-tank warrin gondolkodtam.

Btw, Law, te megint Nirvanára kérted a template karid vagy átjöttél Phoenixre?
Ha átjöttél, majd grindelhetünk együtt. 😊

Woot, woot, én is visszakaptam hybemet! *-*
Csak 1 levelt buktam, de arra amúgy is számítottam.

Na még a warimat visszaadják és megfontolom, hogy belemélyülök e mégegyszer a gameba. o.O

Ez még annó szeptember-ben volt. Én sem tudom mi lesz.....

MadeInHell
Jól megszívtam.Nem láttam én semmilyen reclaimos topicot és buktam templateseket.Valaki megdobhatna egy db8 as accal köszi.

TAO BoT Warr

lol ez bexaras...visszavan a karim es az LM9 helyett LM12 adtak >D ez meg jobb mint vartam >D

ToshiBá
Egy kis néznivaló...

Live: DoZeR 982