9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
És a csapdák akkor is ott vannak, nem hinném hogy hybrid tette õket le.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Amúgy mi az a 15 mp sebezhetetlenség? Sosem hallottam ilyenrõl. o.O
az a ''healer'' egy hybrid volt, azon belül egy shaolin(15 másodperc sebezhetetlenség) ezért nem tudták megölni
http://www.youtube.com/watch?v=wiKBLkwllHY
Btw, mindkét videó KR verzióból van, szóval nem biztos, hogy ilyenek lesznek G1 verzióban is.
VGM nincs a játékba, soha nem is volt G1 verzióban.
Btw, szerverek még mindig ki vannak lõve? Lusta vagyok updatelni 128ra és lecsekkelni. 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
De gondolom csak látványban csokizol be, de sebzésben aligha, vagy tévedek?!
Apokalipszis - BOT warrior
Elixireket kellene maxolni, se decom se premim, se leeches zsír fegyó! Mire ez mind összejön, már eléggé sok víz fog lefolyni a dunán...
Nem tudom mienek ezek a programok, mondjuk én nem hackeltem anno sem, még egy buff traint se!
Najó, nagyon régen mikor mindenki csinálta akkor igen, még a legelsõ buff train progival, de amugy semmi!
szóval 3x eventek vannak hébe hóba? mondjuk több mint a semmi...el tud vegetálni azzal is az ember, ha épp nincs jobb!
Rágom még ezt a visszatérést...bár piacon szoktam mászkálni, felmérem a terepet 😄
UI: Ha végre valahára beenged a game valaki jöhetne SrS- ezni.. 😊))
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr
Nem csalódtam...thx az infót!
Melóhelyrõl vagyok aztán csak a forumot engedi, a többi már le van tilta sajna.
Különben vannak még eventek a játékban, vagy errõl leszokott G1 és nem szokták ienekkel megörvendeztetni a népet?
@IOwnU
Egy régi BK str relic több dmget ad mint az a crescent relic. Nyilván még az új relicek is többet adnak. 😄
Legalábbis mikor legutóbb teszteltem (kb másfél éve 😄) így volt. o.O
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Nagy infláció lehet ezek szerint. 😄
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Ha PvP szérón akarod nyomni, akkor csak 1 választásod van, az pedig Yin szerver.
Am. wu-tank warrin gondolkodtam.
Ha átjöttél, majd grindelhetünk együtt. 😊
Csak 1 levelt buktam, de arra amúgy is számítottam.
Na még a warimat visszaadják és megfontolom, hogy belemélyülök e mégegyszer a gameba. o.O
TAO BoT Warr