21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #19072 2011 Pünkösd
És elnézést Dodó hogy megszegtem a hallgatási fogadalmamat és Elnézést RészegKoldus hogy mertem ezt ide föltenni -
pfff,
pár haver is irta hogy nemjó nekik a mostani installer,róbálták leszedni,de nem lehetett vele telepiteni,
őkis egy régebbivel csinálták meg
most egy novemberit szedek le,ha ez se jó,akkor várok szórakozok a G1-esel amig nemjó xD -
A telepítő alapjáraton nem hibás, maximum nálad sérült meg letöltés közben, ám ha sikerült vele fel tenni a játékot, akkor ez is kizárva. A patcheket meg mindegyik letudja szedni, szóval valami más lesz a probléma. -
sziasztok,
srácok,kellene nekem egy kis segítség,
újra kellet installálnom a 9D-t
(G1 verzióról van szó)
hogy müködjön a 130. patch,szóval,le kellet szednem a G1 webjéről a mostani telepitőt,de az hibás,valakinek van valami régebbi telepitője?
példa "9dragons_20100919.exe"???
vagy olyasmi amit lehet telepiteni,és ami letudja szedni a 130.patch-t??
válaszokat előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
De a tanítvány is beszorozta még kettővel. -
zsele1000 #19067 Hmmm Ez valami event mob? Nagyon kemény xpt ad. -
evoo #19066 Azt az XP-t nézzétek:
http://www.youtube.com/watch?v=jXr2jdjSwVg -
Azért nem írtam makinak, mert magyarral akartam találkozni. Ha akarjátok kifejtem bővebben is.
De ugyanolyan fos a 9d ahogy hagytam, tehát még fél évig nem logolok be szerintem. -
kalidor #19064 Nem is értem, Bari miért nem rád írt először... :)
Bari azért szoktunk lenni, de főleg hétvégén eventek alkalmával. :) Mondjuk én most hétvégén se leszek sokat, sokat kell nagyon tanulnom. :( -
Hagyom a picsába, fel is idegesített az egész, kilogoltam izibe.
Star Wars Galaxies-el tolom mostanság. -
Sixtail #19062 Legközelebb szólj, majd megyek boldogítani. :D -
De jó! -
én fent voltam :) -
1x belogolok 9d-be és nincs fent magyar? :D -
lolkaésbolka #19058 Már több mint fél éve más/mások játszanak a karaktereimmel, én meg élem a normális életet. Otthon nem is gépezek és tök jó minden
Csak kíváncsi voltam, 1 hétig miért nem írt ide senki semmit...
-
Udead #19057 Van olyan bár én mostanában nem érek rá nagyon (Chi-Artist)Mizu noki?mennyibe kerülnek az 1k crites ornik jelenleg? -
lolkaésbolka #19056 akkor jó :) -
olyan, aki játszik is szerintem nincs :) -
lolkaésbolka #19054 Van itt unikumos? Noki voltam... -
kalidor #19053 Peti, ha tudsz légyszi gyere fel ma 7-8 óra fele köszi előre is. :) -
Na mostmár jó végre. -
Gamersfirst 9d-s honlapját sem tölti be, úgyhogy én csak szerverhibára, vagy olyasmire tudok gondolni... -
Lawless #19050 lehet mas a passwordod!? :D nekem is volt ilyen de nekem azért mert kultek emailt a címre amireol beregeltem és megkellet változtatnom...ez minden 3 honapban esedékes lesz...asszem itt a megoldas :) !!! -
mert nekem is. -
Nem tudja vki miért írja ki folyamatosan, hogy password incorrect? -
Lawless #19047 végre egy értelmes bexollás aputol :) szeri :D -
Law, én vagyok az apád!:D -
Szid #19045 a piacosrol szerettem volna atjelentkezni a grindelosre es mar nem engedett :( -
szabi34 #19044 Te aztán meg se szólalj! -
és éljen az öszödi böszme ! -
Lawless #19042 ismeros a neved....de nagyon reg lattam a chatben...ki vagy te? -
kalidor #19041 Most komolyan...erre mi szükség van? Mindenkinek más a kikapcsolódás, aki nem amiatt játsza azt sajnálom. Ez a játék pont olyan mint régen volt. Aki ezt nem veszi észre, azt sajnálom. Erre szokták mondani, hogy nem kötelező játszani senkinek, el lehet menni... -
szabi34 #19040 Nekem ment tegnap egész este a játék... 3-kor léptem ki. -
lolkaésbolka #19039 Őszinte részvétem azoknak akik még játszanak! -
Szid #19038 a g1es oldal sem megy :(
-
Szid #19037 nem tudok belepni 1ik accomra sem passwordhibat ir ki. Masnal is van ilyen problema vagy csak nalam?
Six koszi az infot
-
4 órás 2x-3x. Vettem egy xbox 360 én is léptem.Age of Wulinba találkozunk.Minden jót sziaztok -
Lawless #19035 lesz valami event? -
Sixtail #19034 Állítólag növeli a damaget 100al. Még nem láttam élőben, de 100 dmg nem tűnik túl soknak.
Ami biztosan jó befektetés az a HP/VE lícs mastery, azt tapasztaltam is. Csak partyban működik, úgyhogy ha magányos farkasként nyomod, nem fog kifizetődni.
Ugyanilyen party masteryk még a yin/soul resistance, meg a bleed/para/confuse resistance masteryk. Ha partyban vagy, magától aktiválódnak rajtad is meg a party többi tagján is.
A többiről nem sokat hallottam még. -
Szid #19033 Valaki megtudna osztani a tapasztalatait az uj healer skillekrol?
van 1 beggar healerem es nem tudom mibe kene befektetnem.
a targeting masterity mit takar?