21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
istvan56 #19192 hello!
még mindig sok magyar játszik ezen?
mert akkor újra elkezdenék én is:D -
#19191 A kérdés inkább az, hogy miért nem írnak legalább annyit, hogy miért nem mentek a szerverek... -
szabi34 #19190 Az a vonal jelzi ha fent vagy éppen, aszem akkor zöld és amúgy meg szürke. Szóval nem kell a chat-et figyelni hogy fent van e valaki hanem az is jelzi. :) -
bomb1111 #19189 Tudod jól hogy nem neked szolt a kuss és örvendek hogy a helyzetedre való tekintettel,még annyit is fönt vagy amennyit.Ha találtál magadnak egy jobb,monitor elötti szorakozást,hajrá de például a solitair is egy játék,ahol szintén nincs csapat,meg csapattal járó kötelességteljesítés)És nincs hack meg cheat sem.Hogy a G1 egyáltalán nem úgy viselkedik mint egy komoly cég,teljesen igazad van de ha mutatsz nekem egyetlen egy céget,ahol garantálnak egy 10 éves,hack,cheat,bugmentes játéklehetőséget,én is átmegyek oda.
@Bari ! Mem a védői jogjelzést kérdeztem,hanem az elötte lévő függőleges vonalat ami eddig nem volt ott ) -
#19188 A kussoltatásra reagálnék.
Minek játsszak ezzel a hulladékkal?
Igazi pénzért az ember élményt várna nem 4 failt +7re.
A kibaszott sok hekkercsíter stbről nem is beszélve.
Aki meg akar találni az megtalál TF2-őn. Inkább oda megyek, mert A: az is free B: játékélményt várok a szabadidőmben nem pedig kötelességteljesítéseket, és mások elvárásainak a megfeleléséért küzdést.
Továbbá FB, MSN, Skype. Majd, ha bedől az egész megint, akkor megtanuljátok, amit én már megtanultam. Nem bízunk az amcsikban. Majd, ha mutatnak egy 10 évre szóló szerződést, és olyan antihekket, ami még egy programfoszlány esetében sem enged játszani, akkor visszajövök.
Addig olvasgatok itt.
Amúgy első gondolatom az volt, hogy belogolok, és kilépek a f*szba.
Nekem ne kussozzon senki.
Azt csinálok, amit akarok a szabadidőmben.
És 88x xp sem tud meggyőzni, hogy megéri belogolnom.
Acclaimnál legalább refizni lehetett.
Itt még azt sem. pfff
Játsszatok csak. Tegyetek bele minél több időt.
Azt azért ne feledjétek, hogy nincs garancia semmire.
A főnyaller hyperion eltűnt. Nem furcsa?
Semmi új patch nem jött ki a 130as óta. Húsvéti event sem volt. Kínai újév sem. Semmi új csak az a f*szom healerskill patch.
Több mint gyanús. -
#19187 Copyright, védői jogot jelent. -
bomb1111 #19186 Lolza,mi az a micsoda I© bomb1111 elött ?,illetve a Bomb1111 elötti micsoda.Ja éééértem : Its a registered 9dragons looser)))) -
bomb1111 #19185 Amúgy a szrók újra mennek,csak az a kérdés hogy mely irányba. -
bomb1111 #19184 A második C-t elnázve,szuper jó cucc.De az über már csak az lehet ha képes vagy Bolondgomba szeliditésre.Hogy ne übereljek)))))) -
unusual #19183 Az jó cuc ? :) ;-D -
Xilyanah #19182 Szia Xing ^^
PM ment, de itt a link újra... mellesleg nekem is műxik már a gém.
http://9d.freeonweb.com/page.php?2
-
#19181 ismét van szeró !!!!!!!!!!!!!!
menyünk bossokat gyilkolni amig csak van :D -
#19180 Heyho Xily :) Xing vagyok :) Tudsz valamit a szerverről miért nem megy? Néztem a hivatalos fórumot, de alig irogat fel oda valaki, szóval olyan mintha valakinek menne, valakinek nem... -
#19179 nana,már van szerver,csak épp 0% xD -
#19178 Az írásai alapján azt tartom valószínűnek, hogy varázsgombát tud csak adni...:D
Egyébként meg úgy csináltok, mintha régebben nem lettek volna hosszú szerver leállások.:) -
Xilyanah #19177 G 1 elég sok időt hagy nekünk arra, hogy új gémet keressünk :D
Kitartás fiúk... lesz ez még így se! ;)
-
bomb1111 #19176 AtyaÚristen !!!! Nincs véletlenűl egy eladó varázsszemüveged ? -
Udead #19175 en g 1 en fs ben kezdtem 2 okbol leptem el onnan egy mert feltortek azz accom es kitoroltek a karim ketto meg alig voltak emberek szoval nyomom unicumba es csinaltam egy beggar warit meg wu nukert de beggar warit senkinke nem ajanlok en is cska azert csinaltam mert keves van belole es stilus fs kitartas favorite liga unikum es fs nekem jellemzo amugy... tudom hogy nme mukodne mentalitas miatt de kene csinalni egy nagy magyar ligat persze nehez mert van aki black meg van aki white de hha jo a liga en szivesen kezdek oj karit is akar:Dmeg jo lenne ha menne ez a szar game amogy azt vettem eszre altalaban azok a normalis arcok a magyarok kozott akiknek van legalabb egy nagyobb karija bar lehet hogy tevedek:Dengem is sok magyar lehuzott mar cucokkal meg sok paraszt beszolas is volt az ilyenekt ki kell rugni szerintem amugy tenyleg meg fogyatkoztak a magyar playerek annyiban jo hogy nagy reszt a korrektebbek es a realek maradtak persze csak nagy reszt:D
-
Udead #19174 kiraly begre tudtam jatszani es event is volt xD
-
#19173 na,ezek is jól elbaszták a gamet.........
megint pár nap szünet lessz az biztos....... -
#19172 http://forums.gamersfirst.com/index.php?showforum=534 -
Udead #19171 miert mi lesz 10 honap utan? amugy en cska azt szeretem az acclaimban meg a g1 ben is is hogy soha nem informaltak eddig es rohadt idegesito hogy nme tudok soha semmirol mondjuk pk arrol hogy kb mikor fele erdemes visszanezni plusz event van.....na mindegyxD -
bomb1111 #19170 Valaki rendesen elintézte a G1 9dragonsját.Vagy csak ma járt le a 10 hónap az indítástól ? -
Udead #19169 Sziasztok most ertem vissza tenger partrol nem megy ez a szar pacholas van jol latom vagy csak megint szarakszika lap topom ?xD
-
#19168 Ha azt mondanám, hogy csupán a társaságotok el tudja felejtetni velem azt, hogy mennyire elbaszták a játékot, hazudnék.
De . -
#19167 Amióta nem játszol, azóta 150%-al kevesebb a hülyeség liga cseten, szóval told vissza a képedet!:D -
#19166 Amióta nem játszok átmentem cigányba olyan barna vagyok.
-
#19165 Csak aztán nehogy elkapj valami jó kis betegséget...:) -
lolkaésbolka #19164 Én inkább ma is a strandon áztatom a testem, ti addig csak játszatok! -
unusual #19163 Event..... -
szabi34 #19162 Hát az a valószínűbb mondjuk... :) De semmi új mmo mostanában ami normális lenne. :/ -
#19161 Vagy pusztán unják a sorozatos küzdést, ezzel a fossal. -
szabi34 #19160 Hát teljesen nincs kihalva, én minden nap vagyok kb valamennyit ha ráérek, de akkor is kevés az ember.
Igazából amit mostanában látok hogy minden magyar kb aki rl1 felett van liga mester akar lenni ammi aanyira felesleges... :/ de hát ők tudják, én ha kell megoldom a dolgokat ami kell nekem és ennyi. Csak ez így nem valami jó hogy fehér oldalon van 3 magyar olyan liga ami tényleg jó is, black oldalon meg van FS amiben nincs sok aktív tag. De ez van, nincs elég ember, vagy csak nem hajlandóak összefogni az emberek... -
bomb1111 #19159 1-Nincs kihalva a liga
2-Minden kicsit beveszünk,csak ápp legyen fönt egy leader
3-Aki nem állja meg a helyét,röpűl
4-Dodó,gyakrabban is föltolhatod magad és akkor láthatnád hogy nap mint nap változnak a stratégiák
5-Ha nem veszünk be új tagokat,buktunk
6-A nagyok megunták,azért nincs epis szorakozás
7-H5 ös szégyenemre,idegen ligatagokat kell megkérnem hogy segítsenek Yakumo+Hiamy gyilkolásban
8-Szerintem,minden sértést mellőzve,aki nem képes föltolni a pofáját,legalább hetente egyszer,KUSSSSS
Na szóval épp ott vagyumk mint a béka segge.
Tehát ha a magyar csapat nem segít,mit teszünk ? Elkezdünk vietnámiul,románul írni-beszélni......legnagyobb szégyenünkre.
Teljesen egyetértek hogy csak a szabadidő engedte korlátok keretében lehetünk fönt de azért ha nem vagyunk hetekig,fogjuk be a bagólesőnket.
Tehát,a feketék részéről,szeretnék egy onngame,feetback et,miszerint igérhetnénk Epi-Killer időpontot a rászorulóknak(COF-VOH-GC)COF-VOH negy segítség nélkül is de a GC........
aláírás :
Döntsetek,mindenki a saját ereje szerint,vagy számíthat a csapatra ? -
szabi34 #19158 Szerintem ez a legnagyobb baj... ezért van kihalva teljesen a liga. Be kell venni a kicsiket aztán ha úgy viselkednek ki kell dobni, úgyis lesznek normálisak de így semmi esélyük nincs. :/ Bár nem akarok belelszólni de ez lenne a legegyszerűbb megoldás h legyenek emberek. :) -
#19157 Ha jól tudom senki ismeretlent nem veszünk fel. ;) -
#19156 én meg 8 után szálltam ki a medencéből...
már felesleges is lett volna rohannom.
bocsi
a közeljövő a részeről homály. -
bomb1111 #19155 Egy HD szeretne csatlakozni de se tegnap,se ma(eddig) nem volt aki fölvegye. A neve: May-LillHUN -
unusual #19154 Én alapban hulla voltam,és most sem jobb sokkal..... -
#19153 Elézést kérek a tegnapi nem megjelenésemhez, mire hazaértem hulla voltam!
Remélem lesz alkalmunk pótolni vmikor a közeljövöben!
További minden jót mindenkinek!!!