9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
nem lesz ez igy jó, pedig csak pici nyugisat akartam grindelni!
Brühühüüüü
Apokalipszis - BOT warrior
belga cptan
meghalt az agyam
TAO BoT Warr
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
TAO BoT Warr
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
TAO BoT Warr
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
A signature-t meg ne nekem címezd. Csak akkor, ha Phoenix-nek írod. 😄
Live: DoZeR 982
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Kellemes hétvégét mindenkinek !
Tegnap sem hagytalak grindelni, folyton írásra voltál "kényszerítve"!!! 😄 Amugy 5 leader kell hogy nmaradjon a bandon belül én igy tudom, vagy nem? Meg ugye 5 tagu band létszám alatt vége lesz a bandnak...különben ez mindig is hullámzott, ki mikor és meddig van jelen, amugy is nehéz a visszaállás, kábé mindenki irtó sokat veszített, a kérdés csak annyi kinek mennyi idõ mire ezt feldogozza!
Sztem türelem kell és ujra tudnk majd virgonckodni, dungikban illetve a band chaten létszám miatt is!
Bár utobbihoz elég pár megfelelõ emberke is 😄 😄
DOzi csak te gondolsz mindig másra 😄 Phajnix 😊
Viszont ha van mellé sok DMG meg egy HP leeches fegyó VE sapival, akkor a grind nem okozhat gondot.
I S A e o e m o w s m !
Amúgy warinak ec-n 2.8k def és 1.5k dodge elég? vagy kevés?
Bár a magyar "foci"-hoz képest minden jobb...megkockáztatom még az is ha a putri afrikai gyerekek csak rugdossák a száraz bokrokat unalom ûzésbõl!
Mondjuk én egyáltalán nem vagyok foci mogul, se megszállott! De ha EB-VB vagy a kedvenc csapat mérkõzik, akkor azokat azért figyelemmel kísérem! : )))
Jáj tényleg, hiszen Vili veréb most házasodik, ej de zsenán!
Menj te is és örvendj! Hiszen ez nagy nap...nekik tutira, neked annyira nem nagyon :F 😄
Hétvégén lesz e event?!?! Decc dö kvescsön!!!!
Másik ha jól gondolkozom...(nukerek)
Shen Mo - SM9 tõl lõhetõ
VOH - SM11 ?!
Többit nem is írom mert annyira messze vannak még hogy csuhajj!
Illetve nekem VOH epi bõven jó vagy Shen Mo : ))
Én itt, ha megyek át a felüljárón, vagy felmegyek a metróhoz, kb RPG-vel simán megküldhetném a Wembley stadiont. Az kinek a játszótere? O.o
Holnap lesz a kismajom esküvõje. A city totál meg fog halni...
kb csak a Tube fog közlekedni.
(Barca = FC Barcelon) TERMÉSZETESEN! =))
Bár gondolhattam volna a londoni kávéfõzõkre is...NOT! 😄
Nem mellékesen elegem van a hétbõl és már lehetne péntek du 15.30!!!
7végét akarok...nem nagyon jó ez igy!
Time to nut up or shut up
A 4. már 70%on volt mikor odaértem, úgyhogy azt majd legközelebb. 😄
Kexii, bevettek már? Holnap fenn leszek, ha még nem vettek be, írj és elkaplak ingame. Ha meg már bevettek, azt úgyis meglátom elõbb utóbb. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Mi a szar az a barca? Olyan, mint Londonban a barista csak máshol? (hivatásos kávéfõzõ a barista. 😄 )
Law. Te kaptad be. Am még nem írtad át. 😄
Próbáljuk kiejteni. A Phoenix az ugye Fõnix, mint a madár, aki feltámad a hamvaiból.
Pheanix... Erõs rásegítéssel lehet mondjuk Fénix, ami valljuk be keményen asszociálható a Pénisz szóra. És még véletlenül sem szeretném azt gondolni, hogy Te egy péniszen játszol...
xD