21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
MikroMagrit #19312 bomb csak 1 kérdésem van ha 9dnek szeptemberben vége akkor megint ki kell tölteni a kariainkat vagy csak pff 2év vagy bármennyi idő ugyanabba bele megyünk és ott lesz ? -
MikroMagrit #19311 bomb bocs -
MikroMagrit #19310 Bob ezt most muszáj ??? :( -
bomb1111 #19309 Egyes jófejek szerint 2100 ban csak Patkányok lessznek,meg NonPatkányok.A részleteket nem ragozom mert ................. -
bomb1111 #19308 Heheee,a patkány az egyik legokosabb emlősállat))))És az alkalmazkodás művésze. -
szabi34 #19307 Lehet hogy ezt írta de nem kell egyből patkányozni... undorító az ilyen szerintem. -
bomb1111 #19306 Köszi az elimerést,de szerintem nem vagyok méltó rá.Az én dumám csak egy szokásos duma és a fejem se mutat semmi különlegest)))Talán annyiba külömbözöm másoktól hogy néhanapján van türelmem 5-6x is végigolvasni valakinek a HSZsát.Csak hogy teljesen megértsem vagy teljesen lecsillapodjak.Amúgy tényleg sokat javult a helyesírásod.Gratula.
5-6x 5 ször-6 szor
HSZ -Hozzászólás -
MikroMagrit #19305 Amúgy nem azért de tisztelek téged meg még pár játékost mert jó a dumálókátok és jó feje vagytok -
MikroMagrit #19304 Hát igen
-
bomb1111 #19303 Szerintem nincs miért haragudj rá mert az ő stilusa nem tartalmaz patkányokat)))) Persze teljesen jogod van a szókimondás értelmében,viszont én,aki idestova több mint 4 éve ismerem Petit-ingame- nem adok neked igazat.Az a helyzet hogy sokan sértve érzik magukat ha mások nem adnak nekik igazat,viszont az élet héha azt kivánja hogy bevalkljuk : TÉVEDTÜNK. Ez bárkivet megeshet))) -
bomb1111 #19302 Csak mert most,záróra elött jutott eszembe :GYEREKEK,VIGYÁZZATOK KITŐL VESZTEK SCALET.TEARST.JSt.Akár a magyarok közt is találhattok csalót.Csak mert hogy valaki magyarul beszél,az még nem azt jelenti hogy becsületes is......sajnos. -
MikroMagrit #19301 Én nem akarok semmit de peti nem jó fej egyáltalán nagyon indulatos és régebben is csomószor beszólt én nem vagyok az ilyen stilus hoz hozzá szokva amit ő folyamatosan művel -
bomb1111 #19300 ÓÓÓ MikróMagrit ! Fáj a szivem mikor látom hogy egymást patkányozzuk,oktalanul.Nem akarok Peti ügyvéde lenni,mert szerintem nincs erre szüksége.Az hogy picit türelmetlenűl reagált a HSZdra,aláírom,viszont ha visszagondolok arra a napokra amikor egyesek sirtak hogy nem tudnak az acclaimos ID vel meg jelszóval belogolni G1 re,megértem Peti indulatát.És neked egy tanács : Ha a sűlt galambot várod)))))vigyázz nehogy a fejedre essen mert tétlenséged élvezetében még segítség után sem leszel képes kiáltani))))) Noo Offensze barátocskám. -
bomb1111 #19299 Én nem keresgéltem semmi más után de szerintem a te véleményedre jutnék.És teljesen egyetértek a 9dt illető gazdasági megfontolásoddal.
Ami engem illet,egyelőre játszom a G1 et amig be nem zár,aztán majd meglátom mi lessz.Több mint valószínü a német 9d lessz,noha nem nagy étvágygerjesztő egy csonkitott verzió.De hogy LexXat idézzem,kár hogy egy a kategoriájában messzemenőleg vezető MMORPG ilyen sorsra jusson.Az elején Indyt okoltam-még az acclaimos korszakban is-de főleg a G1 es tapasztalat után rájöttem hogy tulajdonképpen nem is annyira Indy a hibás.Ő csak egy jól sikerűlt játékot készitett,és a játék terjesztői nem tudták megfelelően,illetve jövedelmezően kiaknázni ezt a játékot.Szerintem Indy is fejlesztené a játékot,viszont nem ingyen....
Mára ennyi,úgy is lessz majd időnk taglalni a dolgokat)))
Kellemes időtöltést kívánok nektek ! -
MikroMagrit #19298 Már nem azért de szerintem te egy patkány lehetsz az életbe peti már ne is haragudj -
#19297 Én is keresgélek, nem sok sikerrel... csak az óckúl nájndé vót a jó :/
( btw Made remélem ezt a wow clone-t nem gondoltad komolyan. Tudtad, hogy a wow előtt is voltak mmorpg-k, amik alapján a wow készült? Nahát, a wow is egy koppintás, fúú ... ) -
#19296 vagy 2 napja keresgélek de semmi értelmes mmorpg nincs.Ha beírod googleba new mmorpg 2011 azok mind kb 2020 ba jönnek ki.
-prius online:archer farkas ribi a legértelmesebb char de party kell instákhoz én meg antiszociális vagyok
-scarlet legacy: le ne szedjétek
-Forsaken world:wow clone,szinten party kell minden szarhoz.
-Troy online:pénteken lesz ob de tuti gagyi lesz az is mert miért ne.
-ez az Aika meg nagyon gáz ott hadonászik a csaj egy bottal dög unalom.
-anime ratyi van pár de az csak 10 év alatt ajánlatos nyomni(gombákat kell verni meg táncolni kell ha náznek a többiek)
9dargon meg lényegtelen hogy német,orosz,francia,lengyel,román mind1ik így jár egyszer hogy bezár.Ha normál 9d-t nem éri meg üzemelni akkór egy orosz németet miért érné meg. -
zsele1000 #19295 Mennyire nehéz begépelni a gugliba hogy "német 9dragons". Szinte már fizikai fájdalommal jár.
G1 befejezi? Ki csodálkozik rajta? Az új publisher esetleg megkapja az adatbázist. Akkor mi lesz? Ugyanúgy ott lesz a sok fake temp kari, vásárolt kari, vásárolt itemek, +11 +12es fegyók. Tehát ugyanaz lehet mint ami most van. Akinek ez hiányzik, annak gratulálok. -
#19294 Gyertek báránykáim,gyertek szépen Aikába!Még1 játékos és megalapíthatuk a magyar guildet!
http://www.youtube.com/watch?v=irZEkngNY6U
Kis kedvcsináló. -
#19293 Gratulálok. Azt először nem gondoltad, hogy ha átmész egy másik kiadóhoz, másik szerverre, akkor nem lesznek meg a cuccaid? Komolyan mondom, eszméletlen milyen szinten vannak itt egyesek... -
MikroMagrit #19292 Nemrossz a német de nincs türelmem 0lvl és semmi cuccal kezdeni ezért ülök a seggemen és várom a galambot hogy mi lesz a rendes 9d vel -
szabi34 #19291 Itt a hivatalos honlap. fent van minden. -
MikroMagrit #19290 És mien kasztott csinálunk ? -
#19289 nekem 8..............
amig várunk hogy milesz a G1 9d-vel addig lefoglalom magam...........
na,valaki küldjön linket, előre is köszi ! -
MikroMagrit #19288 Megyek veled Goldy német reh ha kapsz linket okés -
#19287 tud valaki linket adni német 9d-ről?
hogy honnan kell leszedni,meg hol kell regisztrálni?????????????? -
#19286 Teljes verziónk akkor lehet,ha a koreai verziót befejezik.Hogy mennyi idő múlva indul újra arról szerintem senkinek se lehet biztos infója,mert Indy se tudja kinél próbálkozzon.Remélem a database mentés most nem template karit jelent majd...
Aika-ban 6 kari kell guild alapításhoz,tehát mégegyszer megismétlem mindenkit szeretettel várunk. -
#19285 hát, mit mondjak erre,
páran azt mondják BP-n hogy
Indy igen megtartja a database-t
és 2év mulva indul ujra a 9D... "álitolag" akkor már meglesz az Imortal szint a játékban,full fejlesztésekkel,
szóval (complett játékot kapunk)
kiváncis vagyok,most kinek lesz,és mibe lesz igaza...
amig nemlessz hír arról hogy mi is történik a karikkal,vagy az itemekkel,
addig kiprobálom a német 9D-t
...
valaki tud adni egy linket róla? -
#19284 Hát én végleg végeztem szerintem,tököm fog évente azon izgulni hogy vajon bukom végleg a karikat+cuccaim vagy van még egy évem.Igen 3 a magyar igazság de én 2 nél lelépek.
-
bomb1111 #19283 Tehát ami már a keserves induláskor várható volt,bekövetkezett.Hogy ki,mennyire hibás,ragozható.Mindamellett hogy az utolsó napig végigjátszom,megengednék néhány személyes véleményt-jóslatot.
Ahogy kinéz a dolog,Indy tanúlt az acclajmos tapasztalatból és :
- Az adatbázist megtartja,az esetleges beleegyezők esetében.
- Ha netalán talál egy publishert,az adatbázis egy jó tromf.
- Fölmérte a G1es Hyb játékosok véleményét az esetleges változtatásokról,megjegyezve hogy a játékosok többsége hyb.
- Remélhetőleg,Indy megértette hogy a 9d egy olyan játék,mely nem csak a 13 év alatti,butitható egydeknek szol.
A személyes véleményem szerint,minden cuccot visszakapunk,ami nem a G1 es kredithez kapcsolandó.
Csak reméljük hogy Indy fog találni egy olyan publishert mely lessz annyira karakán hogy betíltja a VN ket,beilleszt egy hatékony GameGuardot -
#19282 ha lesz...
Egyelőre indynek megy vissza a database. ;) -
szabi34 #19281 Én cb-t próbáltam tegnap előtt... nem olyan rossz, de annyira nem fogott meg azért. Grafika sem valami szép. Inkább megvárom az új publishert. :) -
Azért ez nem csúnya. :) -
#19279 Sziasztok!
Szept. 15 előtt és után is szívesen várunk mindenkit Aika-ban!Most tervezünk guild-et alapítani Altair-al és Muzsikussal.Még nekünk is új a játék,ezért anyagi segítséggel nem tudunk szolgálni,de a küldikkel meg egyéb alap dolgokkal igen.(Aláírásomban benne van,de ha valaki kipróbálná,akkor Ostyrion népnél kezdjen karaktert!)
Mégegyszer Aika honlapja:
http://aika.gpotato.com/news/
Szép napot és jó játékot! -
#19278 új szar mmo tuti nemkezdem el 3x ra 9dt -
#19277 Most mit írjak, hogy ne bannoltasson valami nyomorék?
@smurflock
Menj máshová trollkodni.
-
#19276 Vagy nem.;) -
szabi34 #19275 És az neked mért jó? azzal játszom amivel akarok... :/ -
#19274 Remélem nem találnak új kiadót és soha többé nem tudtok játszani ezzel a szarral. Nye-nye-nye-nye-nye-nye-nye. -
Szid #19273 Vagy valami másik játékban :( Basszus....