21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
MikroMagrit #19352 Várj bocs most néztem szeptember 20kezdődik és ők fogják vinni és szerintem nem kell ilyen 2éveket várni amit mondtak -
MikroMagrit #19351 elvileg GC fogja vinni de ez nem biztos -
MikroMagrit #19350 Azokat írtál elvileg hogy szeptember 15-16indul GC-nél mert van egy ilyen idős cucc addig nem lehet letölteni meg semmi akkor írtam zéró lesz a hack
akkor tibet felújul Imortál lvl meglesz mindent ki raknak aki hackelt a karival stb és meglepődtem hogy írták a végére hogy tisztelettel átcsoportosítás Acclaim ezt nem értem hogy akkor átcsoportosítás acclaim
amúgy nagyából ennyi és szerintem mikor elindul nagyon jó lesz -
unusual #19349 Akkor oszd meg majd velem,hogy mi merre,mert nem vagyok jó angol-ból sem. ;-D -
MikroMagrit #19348 unu az jó nem ?
mert néztem és szerintem nem rossz
-
#19347 Nekem legalább van fejem. Te kis p'öch...
unu!
Ebben a felállásban még tetszik is a dolog. Olvastam, hogy miket írnak az oldalukon. Majd kisül. :) -
unusual #19346 GC-jé lesz mégis?!? -
szabi34 #19345 Majd írj egy nevet. :) nem sokat vagyok mostanában mert sok a meló de ha tudok felmegyek :) -
unusual #19344 Sorry,hogy belespamolok,de német 9D-ben feka oldalon nekivágtam a világnak..... ;) / persze akit érdekeli az infó csak annak / :) -
MikroMagrit #19343 Jó nagy hülye vagy látszik a fejeden te barom -
#19342 Margitnak menopauzája van, és nem szed rá gyógyszert.
Deciki... -
szabi34 #19341 Mert én szólok be mindenkinek? Te vagy fasz. -
#19340 Margit!
Gyere ki Londonba. :)
Játszunk majd Jack the Rippereset.
Te bemenekülsz a Hyde Parkba majd.
Én meg Jack leszek.
Ok? :)
A hazautadat az állam állja majd. xD -
MikroMagrit #19339 Ha akarsz meny el te
Vissza se nézz -
szabi34 #19338 EL lehet menni innen és nem kell bocsánatot kérni legalább.
Senki nem kíváncsi rád szerintem. -
unusual #19337 +1 :-) ÉNEKEJÉ! :-D És különben is,hogy áll a hajad? :-) -
#19336 Nem értem mi értelme alt felhasználó neveket gyártani?!
NEMNAGYONJÓ! viszont, szánalmas! -
MikroMagrit #19335 Akkor se kérek bocsánatott
akkor magit leszek a szemedbe de anyém be te egy féreg lesz
FéééééééééReeeeeeeeeeeeeeggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!
Jah bocs meg
KaaaaaaaaaaaaaCSaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! -
MikroMagrit #19334 Te kussolj Csík t meg egy retkes kacsa leszel
KAAAAAAAAAAAAAAACSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! -
#19333 kussolj ribi!
Akkor is margit maradsz!
Legalábbis, amíg nem kérsz bocsánatot Petitől. XD
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!! -
#19332 az csak jó lehet, ha nem kell vagy 30 órát mobokat csapkodni egyetlen szintért -
MikroMagrit #19331 Magrit te tőgyarcú mi a picsának szekálsz te kis pöcs -
#19330 AoW nem grindelős játék lesz...
Ha jól értettem, akkor majdhogynem 2nd life lesz kínai köntösben...
Kalapszar.
No answer Margitnak. :) -
szabi34 #19329 Hát az biztos... AoW-vel jó ha még lesz valami idén nálunk. Eddig nem úgy néz ki, sztem csak jövőre lesz a betája is szóval addig 9d marad. Valószínű hogy még utána is. Lehet hogy jó játék lesz de akkor sem lesz ilyen hangulata mint ennek, de majd meglátjuk úgyis. -
#19328 De mire az kijön Indy talál publishert kb -
#19327 még mindig age of wulin -
bomb1111 #19326
Hyperion
King of the Nubs
Group: GamersFirst Administrators
Today, 07:12 PM
QUOTE (Sh4dowfl @ Aug 8 2011, 10:45 AM)
And if I give my permision on 15 august and on 15 septemberr I will have another level , which level will count?
The data will be transferred on 9/15. So the current values on 9/15 will be the ones transferred over.
QUOTE (iSkream @ Aug 8 2011, 11:05 AM)
As of this moment, is there any idea on which publisher will take on the game? I hear rumors about german publisher taking over, which I believe they are doing a great job, starting with no kg or em in IM lol. Anyways, I digress, also are we going to combine the 3 servers? And if so, will it be pvp or pve? Someone mentioned the buff so you can't get pkd, I think thats a redonkulous idea, either make it pvp or pve, imo.
Yes, we know who the next publisher will be. I am waiting on confirmation from my management team to let me know when I can give you that information and direct you there. I am thinking that will happen at the end of this week or next week.
Ez talán az eddigi legtisztább helyzet,hivatalosan alátámasztva. -
bomb1111 #19325 Aláírom Peti,bármily hülyének is tartsanak egyesek.Hiába na...nem vagyok annyira értelmes hogy fölfogjam egy játék másnemü értelmét is mint a szorakozás.De az is igaz hogy már azon gondolkodom hogy keressek egy 9d hez hasonló játékot,akár fizetőset is.Esetleg besegít valaki ? -
#19324 És az annál is értelmesebbeket kurvára nem érdekli, csak szórakoznak amíg lehet. ;) -
szabi34 #19323 szóval én hülye vagyok. :) nembaj, én elvagyok azért így is. max bp-n élem le a maradék 1 hónapot... -
#19322 biztos rájöttek az értelmesebbek hogy minek játszanak ha 1 hónap múlva úgyis kiszedik alóluk a szervert, a még értelmesebbek meg még korábban rájöttek már erre -
szabi34 #19321 Úgynézem fogynak az emberek a játékból... LD elején mindig zavart valaki grind közben, tegnap meg ma akármikor fent votlam senki nem volt ott. :) -
#19320 figyeld a maci életét lol....... -
#19319 Csak idézett a Besenyő család mindennapjaiból, azt csak bizonyos emberek érthetik, ez semmi rosszat nem mutat meg. -
MikroMagrit #19318 Grat Doz megmutattad magad milyen is vagy ok -
#19317 MAAAARGIIIT!!!!
A kezemhez vezető utat a száddal kövezem ki!
MAAAAAARGIIIIT!!!!!
Kipofozom a szobát! Veled kezdem!
HÁT NÓÓÓÓÓÓÓRMÁLIS???
XDDD -
#19316 Annyira szeretnék belemászni ebbe a vitába..
Peti nem is patkány!!
Galandféreg inkább! Bélbebelevaló. :DDD
:****
Bari meg egy majom. :DD
De ÉN REPÜLŐ VAGYOK *BANNOLTATNÁNAKÉRTESZÓ* MEG!!!
:DDDD -
#19315 -
#19314 Mindenki annak tart, aminek szeretne. ha neked én patkány vagyok, hát lelked rajta. De! Érdekes módon, aki nem kezdett el cseszegetni engem, azt én sem bántottam. Úgyhogy nyugodtan lehet jönni azzal, hogy én mennyire patkány vagyok, de először gondold át, mi miért is történik. És igen felhúztam magam, mert unalmas már néha a sok hülyeség... Elsőnek, akarsz menni német 9D-be, oké. Utána hirtelen már nincs türelmed a nulláról kezdeni, hát arra, hogy nem lesz semmid egy másik játék verzióban nem lett volna nehéz rájönni. Ez a "peti csúnya, de téged bírlak jó fej vagy" dolog meg, áhh... Hülye kérdések feltevésére meg végképp nincs szükség, mivel még SENKI nem tud SEMMIT, arról, hogy mi lesz a játékkal. -
Mohy #19313 Szerintem annyi lesz MikroMagrit, hogy letöltesz egy új klienset, és ugyanúgy belépsz, mint eddig, igen.
Szerintetek mennyi tanúskodik a játék kihalásáról, ha kb 2 órája lementem CC4-be körülnézni, megláttam general wei-t, és elkezdtem ütni? Senki nem volt ott, hogy várja. Leütöttem nagy nehezen 5%-ot, aztán úgy gondoltam, ez így narancssárgán mégsem fog menni, annyi negatívot oszt :(