9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
1. CS dmg set,relikek és +8as fegyo.....DMG 4080 - 7235,AR 1493,Def 2793, Dodge 1432
2. 300dmg wb,15% speed cipo +130 dodge,500 cc def ruha,hp sapi +130dodge.....DMG 4039 - 7145,AR 1333, Def 3233, Dodge 1551
mellyik a jobb ezek kozul? ja és még majd jon hozzá a 4slotos deco 520 dodgeos 😊
-he had scammed me out of my last account
-guys i made a payment to this guys but he still did not return the username and PWD for this char..got scammed
TAO BoT Warr
-Hello,
I WTS hm12 Warrior
2 Spears Pve and Pvp and more good stuff..
i whant $ ..pm whit offers
One more cs4 lob ck hybrid char on acc
-XY i give u H12 Bot Healer
TAO BoT Warr
Addig is sok sikert hogy DB légy....
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Az igazság az hogy a Fekete Solymok pillanatnyilag elég kihalt.....De azért vagyunk egy páran akik szinte naponta fönt vagyunk.A BOT karidat szivesen beveszem a ligába is meg tanitványnak is.wisperelj a BombikaBOT névre.Kb egy 20 perc mulva fönt leszek.
Az eventek általában hétvégeken vannak de mindig bejelentik a G1 fórumon.
Most kezdtem a játékot a Phoenix szerveren, még kicsi szintû de érdeklõdnék magyar liga és aktiv master után! BoT és lassan már hybrid is (pár szint). Mégegy kérdésem lenne, hogy eventek melyik nap és mikortól meddig vannak a Phoenix szerveren.
Elõre is köszönöm:
Szevasztok,kellemes napot és hetet kívánok nektek
Kb 1 óra mulva bent leszek a játékban is.
Live: DoZeR 982
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Phoenix: 2:00pm, 5:00pm, 2:00am and 10:30am (GMT)
Magyar idõ: du 3, du 6, hajnal 3, de 11.30
Maszk 1. rész.
"Én voltam! És büszke vagyok rá!"
😄
😉
Mondtam, hogy a startnál volt, aki a nevemmel szarakodott. 😉
A sabert megköszönöm majd egyszer kb xxx hónap múlva. 😊
Most BoT warri. A lényeg hogy az eredeti Dóz mostantól fem kari. És csakis warri. Aki esetleg megint próbálkozna a nevemben (mint anno a startnál), és nem csajszi, és warri, az nem én vagyok. Trader karik nem számítanak. 😊
Jelenleg csakis egy karin ér el aki akar. A bot warrimon név nélkül. Akinek tudnia kell az tudja.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Viszont vennék 3-4 JSt meg 2-3 scalest.CSAK AZ ITTENI AJÁNLATOKAT VESZEM FIGYELEMBE.
Amúgy a hamvaiból újjáéledt kicsi Dodó,kell FDs Hermit saber ? Avagy Phoenix meg keksz ?
Aki meg nem érti,annak sajna))))))))