21072
  • RetekRudi
    jó lessz ez =)
  • ToshiBá
    hát ez...
    KŐKEMÉNYEN IKSZDÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!! XDDDDD
  • ReszegKoldus
    úgy látom te már(?) elfelejtetted a magyar írást
  • Udead
    ennyire hulyek avgytoka mugy? a csapatotokban voltam kb egy evig eleg szar hogy iylet felteteleztek rolam enm tudom kitol hallotatok ilyen hulyeseget de csak gratulalni tudok nektek...
  • Udead
    valakivel nagyon osszekevertek....
  • Udead
    Ti most mireol is beszeltek kinyult le mit?Az en akrimat nyultak be g1n a demon warim igen ti komolyan az iylen infokat honnan veszitek?ha lenen ps karim miert szenvednek az ec nukeremmel meg cs warimmal fel eve?Jo lenne tudni bomb mirol beszelsz amugy meg ki irt neked ilyenket
  • LordTusy
    Hát izé...
    Ez választékosra sikerült Bomb.
  • bomb1111
    Még van pofád ide föltenni kérdéseket ? Hogy Ákhábel byúrná beléd az összes zsidók faszát.Azt a hétszentséges,kibaszott csalók úristenét.És Dodó pingvinkéi csak lessék ahogy a te összes kibaszott,jogtalan szerzeményeid magassan leszopnak.Azt a kúrva úriskoláját a kibaszott csalóknak.....
  • bomb1111
    Ló..pikula Dodó.Az állitólagos emberke egy kérdést tett föl.Ha nem akarsz válaszolni neki,inkább hallgass.Az hogy kiérdemli a te válaszodat vagy sem,más téma.
    Udead,állitólag megy linuxon is a játék,de ha te annyira okos vagy hogy lenyúltál néhány PS-DBs karit,inkább te kéne nekünk tanácsot adjál.Azt a kúrva.......És szerintem,semmi harag nélkül,jobb lenne ha elmész......valahová....jó messze,és elfelejtenéd a Magyar írást.Azt a kibasz.... csalók hétszentséges úris.....
  • ToshiBá
    Igen.
    De csak ha a pingvined formája egy ló méretű vibrátorra emlékeztet, amely az ánuszod felé mutat. :)
  • Udead
    Sziasztok linuxonm egy a jatek most?
  • ToshiBá
    szerintem a magyar közösség 95%-a nem is hiányolta. :D

Am feltűnően helyesen írsz. Gratulálok érte!!!! :)
  • RYO123
    Most már biztosra akarok menni mert RYO123-at nem adták vissza pedig 3 évet szenvedtem vele...De mind1 nem érdekel már annyira csak unalom űző unalmasabb napokra
  • bomb1111
    Nagyon szivesen,de azon csodálkozom hogy miután belinkeltem Gyurunkvazze teljes leírását,maradtak érthetetlen részletek.De persze semmi gond,a lényeg hogy minél többen maradjunk meg.
  • RYO123
    Köszönöm.
  • bomb1111
    Legfölül írog a GC s IDt,alája a GC s passwordot,meg legalol a G1 es ID t ,melyről már átmentetted a karikat.
  • RYO123

Ide a Gamefirst accot kell írni? vagy egy ujjat
  • ToshiBá
    GC TRANSFER ON!
  • bomb1111
    A karik átnentése,nagyon alaposan leírva,GyurunkVazze nek köszönhetően HASZNOS
  • BarackHUN
    Én se bízok magamban, azért adtam oda másnak az accountomat, még a végén elbazseválnám :S
  • szabi34
    Hello Dragons, Double Experience Event, Hide&Seek, Random Box spawn and COS buff this Weekend. Have a great weekend!
  • LordTusy
    Ki bízna benned Bari?
    Kami 9D-t felejtsd el!Gyere Aika online-ba!
  • BarackHUN
    Ugyanezt mondtam. Faszért nem bizol bennem Kami :S
  • Peter55
    Kb. semmi nem történet. Engedélyezd G1-nél, hogy tovább adják az accjaid, aztán várj GC-re míg náluk is lehet csinálni valamit. Ennyi!
  • kalidor
    Azért ennél lehetne picit hosszabb is...:D
  • BarackHUN
    G1 vége, GC lesz, sok sikert.
    Elég rövid volt?
  • kalidor
    Sziasztok!

Valaki össze tudná foglalni, mit történt az elmúlt egy hétben? Nem nagyon voltam gépközelben, ezért érdekelne bármi új infó! :)

Köszönöm szépen előre is!

Kami
  • LordTusy
    Éljenek a cosplayerek!

Nekem ma délelőtt kb 10 körül lazán engedte.Kemény 10 másodperc volt az egész...bejelentkezéssel együtt.
    Szép napot!

(Majd elfelejtettem!Gyertek Aikázni!Kész a magyar guild!)
  • ScullyH
    :)

Képet nem akarta beszúrni, de így mindenki meglesheti :P
  • ScullyH
  • bomb1111
    Az eöbb néztem,tényleg nem megy az Opt In oldaluk.Nekem is ugyanazt írta ki,miután jelszó cserét kért,arra hivatkozva hogy 120 nap után szükséges.Én sem találom a Yes vagy Accept gombot.
  • RetekRudi
    köszike,csak 1 gond,én még nemcsináltam,meg akkor mé van az irva hogy kész? lol...
    na midnegy, lehet valaki feltört vagy tököm tudja... accon jelszó csere,azt mentem ami menthető.....
    köszi az infót...
  • Sixtail
    A legutolsó sor, amit írtál, ami nyilván sárga színű, csak akkor jelenhet meg, ha már végigcsináltad ezt a kemény procedúrát, ami egyébként annyiból állt volna, hogy egyszer az "Agree" gombra nyomsz és egyszer a "Yes"-re.
    Szóval azzal a bizonyos accounttal elvileg már le van tudva minden.
    Ha másik accal szeretnéd, ki kell logolnod G1 főoldalán, aztán beloggolni arra az accra, amelyikkel szeretnéd, és így már azzal is menni fog.
    Szóval nem elég szimplán a fórumon átloggolni, a főoldalukon kell.
  • RetekRudi
    baszki,csak énvagyok ilyen?
    nincs itt semmiféle accept
    belépek,és ennyit ir :Important Account Transfer Information
    K2 Network/GamersFirst will be ending its service of 9Dragons on September 15th 2011. We will be transitioning operations of 9Dragons to Indy21, the developer of the game. In order to transfer your user and character information to Indy21, you must provide us with your consent. As an online game developer and publisher; we take your personal information VERY seriously and would never share it without your consent. By clicking on the "Accept" button below, you will allow us to give your user and character information to Indy21. This information includes your username, email address, and encrypted forms of your password and character information. Thank you for playing, and we've been proud to travel The Land together. MAY THE DRAGON WATCH OVER YOU.

You have agreed to allow K2 Network/GamersFirst to give your user information to Indy21.

sehol semmi accept,csak ez !
  • bomb1111
    Görgesd lejjebb,Peti már belinkelte
  • RetekRudi
    srácok,énis probáltam opt-int nyomni,de nem találok itt semmi szart,
    mirekell itt kattolni?
    nekem semmit nem ad ki,csak 1 szöveget,azt csá.........ez normális? -.-
  • Neila
    Sziasztok!

HunWh1te-ról, alias Plazmáról tud valaki valamit?
    Plaz, ha személyesen olvasod, akkor kérlek lépj be. Oki szeretné visszakapni a 600ast.
    Szabi, ha sikerülne elérned, kérlek szólj neki, hogy lépjen be!

Köszönöm Oki nevében is, szép napot!
  • szabi34
    Kicsit menj lefelé és meg is van :)
  • RYO123
    Dragons!

The Opt-in page for the 9Dragons transfer of service is now live! You can opt-in to having your account details transferred to Indy21 on 9/15/11 by clicking here. By “opting in” to this transfer, you are agreeing to allow GamersFirst to share your account/character information with Indy21 for their continued service of the game post 9/15/11. Please review the text on the page carefully and make your choice. Please go here for discussion on the opt-in page and transfer of game service.

May the seeds of the Dragon thrive forever!

-Team 9Dragons

itt meg adtam az infókat ha ez az bocs a spamért.
  • RYO123
    Linket kérhetek mert nem találom.. :S