9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx ! Köszi a lehetõséget és ha szükségesnek látom,élni is fogok vele.
Bocsi nem akarok kötekedõ lenni de még egyszer sem szóltál 😊 és ok de nem tudom mivel rombolom a topicot...1 rossz szót 1 vulgáris kijelentést nem tettem senkire.

Time to nut up or shut up

Gubberx
Kexii utoljára szólok, vagy próbálsz normálisan viselkedni vagy viseld a szándékos topic rombolással járó jutalmadat.

Üdv.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Az összes acc-jával együtt lehet <#banplz>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Awww, ne már, így lemaradok a szaftos részrõl!
Utálom a cenzúrát! 😄

Úúúú és Dóz bannolva lett! O_O

Gubber, én is kérhetek egy kis szívességet? Kexii rak mindig a tûzre, õt sem ártana lehûteni (és most nem is említem, hogy egy scammer/lopó/stb ingame... opssz mégis megtettem 😄). Senkinek sem hiányozna és bár nyugi lenne itt is...

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Gubberx
nyugi van 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sokan Shen mo epiért is keresték, pl én, csak sosem találtam meg. 😄

MadeInHell
Ez a 30 napos decos event is nagy hülyeség volt,olyanok is keresték gm et akiken QM perma deco volt nem tudom mi a fasznak kell neki 30 napos inkább hagya meg a csóriknak akik 120 defbe nyomják gb n.Sz-p-sz-vasárnapi 2 órás event kéne megint az legalább összehozza a népet,meg jobban lehet fejlõdni.Csinálok 5%/nap most és lefordulok a székrõl mert szétunom az agyam.

TAO BoT Warr

Gubberx
Látom elszabadultak az indulatok 😄 Ha valami para van vagy hsz-t kell törölni nyugodtan dobjatok egy privit mert nem mindig van idõm nézni a topic-ot 😊

P0Th3aD
Hasonló collection event mint volt anno acclaimnál?
Illetve vissza hozhatnák ezt a lucky circet-et is!
Jó volt anno ez a szerdai 1 vagy 2 órás random xp evenmt!
legalább nem tünt annyira hosszúnap a hétköznap...

Apokalipszis - BOT warrior

Vagy adják ki hol lakik 😉

BarackHUN
Ha mi büntit kapunk azt a buzit legalább IP banoljátok...

I S A e o e m o w s m !

20iknal nyersz nálam egy scalet 😛

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Akkor ez a kis morzsi gyerek is ugyanaz! 😊

ReszegKoldus
érdekes amikor acclaimnek küldözgettek screeneket ugyanilyenekrõl (magyar a magyarról), meg volt hogy direkt provokáltak is embereket, hogy minél "jobb" képet lehessen róla készíteni és jelentgetni, azon nem háborogtak ennyien 😄
megjegyzem anno engem ugyanúgy zavart volna, ha egy ligatársam külfölditõl lop mintha magyartól
f2p-t biztos lehetne ajánlani, de ez a 9d topic itt nem szeretik ha más játékról van szó 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ZzoleE
Látom zajlik az élet 9Dben, és az ilyen Kexii féle darálthúsképû "emberkék" miatt nem térek még vissza egy ideig. Utánanéztem és megtaláltam azt a topikot, ahol lehet reklamálni, ha vmi nem tetszik a fórumon. -> Katt
"kedves" morzsi "barátunk" (ki? O.o) megragadta Dodó mondanivalójának a lényegét... (büntipont...bokánfosommagam)

Mind1, hajrá Dodó, és hajrá a többi rendes 9dsnek is, egyszer újra együtt nyomjuk majd! \o/ 😊

Btw, nem tudtok vmi olyan ingyenes mmo-t ajánlani, amivel el lehet szórakozni, és a készítõk nem szarják le magasról a játékosokat, és nem csak a pénzem kell nekik? Az összes free2play gém ami egy kicsit is bejött, az egy idõ után pont olyan lett mint 9d. A játék jó, viszont vannak bugok, amit nem javítanak, helyette vannak hekkerek, és sok item mall cucc jópénzért, balance nincs, az op még opbb lett, a gyenge még gyengébb ://

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Peter55
Azért hol van ez a több ezeréves suspendtõl?😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ToshiBá
Élek, és virulok. 😊

Ez gyenge suspendnek sem felel meg G1 nél.
Nyugi Bombom! Tuti hogy a kis patkány mószerolt be. Meg is lehet nézni, mert van olyan topic. 😄
Most már tudjuk a pontrendszert is. 😄DD

Információk

A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:

- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le

Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

5 büntetõpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból

Azért kivertem a biztosítékot na. 😄DDDDD
Pícs XDDDDDDDDD

Live: DoZeR 982

Nézz oda.....ez a büntis mese jobban felidegesitett mint a másik gané.....

HALLÓÓÓ SG,Gubberx !!!!!!
Már ti is bezsongtatok ? No offense de ez a stílusu büntipont egy hatalmas nagy baromság.

Jó éjt mindenkinek
Azt hiszem nagyon nehezen fogom tudni megállni hogy ne írjak én is egy jó kis szaftos HSZt.....de ma kimarad,holnap majd meglátom.

Dodókám,picit kerülöbb szavakkal ))))tudod ahogy Móricz tette egyik viccben.Noha a férgek úgysem ismerik az akademikus kifejezéseket,azt hiszem begerjednek erre a mocsokra,sõt,szerintem pont ezt várják.

Nem tudom ki adta a buntetõpontot Toshibá nak de egy kérdés : NEM LETT VOLNA HATÁSOSABB HA EGYSZERÜEN KICENZÚRÁZZÁK AMI NEM IDE VALÕ ??????Looool
ReszegKoldus
ilyen volt eddig is, max nem itt 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Pícs, a te hozzászólásaid felülmúlhatatlanok! 😄

Dóz meg kapott büntit? Fekete pontot? ROFL! 😄
Ez valami új system vagy csak eddig hanyagolták SG ezen részeit? o.O

Bizony sokan állnak a sorban. 😊

BarackHUN
Az életbe biztos nem mer ilyen lenni, azért éli ki egy játékba a titkos befordult álmait, pl hogy meglop embereket. Õ is egy 12 éves otthon ülõ fostalicska, mint általában a többi ilyen... Vagy ha mégis tévednék, és netán már korosabb, akkor meg elgondolkozhatna a dolgokon egy picit.

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Ár jú maradványérték?!?!

Ezek után ne nevezd magad magyarnak, már ha eddig tetted...nem elég hogy az utolsó utáni utáni utáni...sajnos hosszú még a sor úgy vélem...bõrt is lerángatják rólunk DRÁGA hazánkban, még egy kicsit sem lehet nyugta az embernek még egy ien primitív játékban sem, pláne nem a saját honfitársától?!

Ez szánalom...leszarom hogy scammelsz, de miért a honfitársakat???
Le merem fogadni amennyire gerinctelen féreg az összes román scammer, még azok sem húzzák be egymást! Mi élvezet van abban hogy azokat verheted át akik befogadnak igy neten keresztül, segítenek satöbbi satöbbi, itt kérdezõsködsz aztán hátba támadsz nem is egy hanem 2 embert...és ha nem tudódik ki behúzod az egész forumozó csapatot?!

Ha most lehetne egy találkát szervezni én nagyon szívesen elbeszélgetnék veled személyesen...sõt jönnének sztem a többiek is, hogy a szemükbe mondhasd azt a remek kifogást amiért behúztad õket!
Persze az is lehet hogy már ien patkánynak neveltek, esetleg családi program volt az hogy közösen ment lopni a család!

Apokalipszis - BOT warrior

BarackHUN
Milyen önelégülten írsz azok után, hogy saját honfitársaidat baszod át te zsidaj geci. Legalább lapítottál volna, mint szar a fûben, ehhez képest még van pofád idejönni és beszólogatni a népnek te retek. Remélem kiráncigálod a faszodból az alvadt gecit a többiek szidó kommentjeire, mert gondolom arra ment ki a játék. De ettõl nagyobb örömöd ne érjen az életben.

I S A e o e m o w s m !

Ott a pont. 😊

<#taps><#eljen><#worship><#integet2>

Csak annyi a lényeg hogy te egy gyökér vagy... húzz el innen aztán kész.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
Viszont már mindenki tudja, hogy maki vagy. 😊
Le sem tagadhatod te román hulladék.
Ugyanaz a behízelgõ stílus, a fennhéjázás. A szellemi felsõbbrendûség hite.
Egy az egyben ugyanazok a jellemvonások.

És azt is tudja mindenki, hogy segélybõl nem futja scalera. Ezért scammeltél. De hello! Játékpénzért nem kapsz kenyeret, és zsírt.

ToshiBá
Idõrendben vannak. Én tudom mikor készültek percre pontosan. 😉

Ennyit rólad. És ha azt hiszed, hogy mérges voltam, hát tévedsz.
Tudod, ha lenne rá esélyem, hogy megtaláljak legalább egy hozzád hasonlót, akkor ugyanúgy baseball ütöt dugnék a seggébe, mint ahogyan Belladonna is megkapja az egyik filmjében.
Csak utánam vérezne a picsája, mert szanaszét lenne szaggatva. (szárazon ftw).

Na menj utadra. Rontsd el még pár ember járékkedvét is. De remélem rádküldenek valami hekkert cserébe. 😊

Peter55
Merész kijelentés... : )))

tõlem sose lopnak 😊
ember embernek farkasa...

Time to nut up or shut up

Ha tõled lopnak akkor téged az nem érdekel? Elég érdekesen látod a saját világod.....Orvos mit mond? Gondolom a szüleid csak ilyen dolgokra neveltek.....

Peter55
Te vagy el tévedve öregem! Ha tõled csak ennyi telik, hogy sunyi módon kicsalod a másiktól a cuccait, akkor nagyon tudlak sajnálni. Amúgy meg, el húzhatsz innen a francba. Menj a játék többi söpredékéhez, õk biztosan értékelik majd a tettedet. És képes vagy utána az ember arcába hazudni, hogy vetted? Na ez a szánalom.

Dodó létszámstop ötlete tõlem is támogatva!

ToshiBá

Remélem idörendben vannak. 😄

ToshiBá
És még finom voltam...
Írtam neki szebbeket is. Screent is csináltam, de inkább nem részletezném, mert elég vulgárisra sikeredtek. 😄
Na jó. Talán rakok fel olyat, amin az elején még inglészül mekegett.

ToshiBá
Azért remélem én nem vagyok bent ebben a körben. 😉

Na nem mintha nagyon erõltetném a felvételeket a bandba. 😄

Annó engem 90napos premivel akart át verni õ,vagy a haverja.

Lévén a történteket,további döntésig elveszem mindenkitõl a leadet és új tagokat egyelõre nem veszünk be a ligába.Ha netalán valaki NAGYON jó ismerõrötökrõl van szó aki remélhetõleg nem vetemedik hasonló tettekre,szoljatok itt vagy ingame és beveszem ha BOT.

Kexiivel én is akartam üzletet kötni és rám is PM elt itt,de mire válaszoltam neki már nem volt miért vásároljak mert eltõrtem a fegyót amibe érdemes lett volna scalet tenni.
Köszönöm az ajánlatot, de nincs fegyóm. Ha vennék, akkor egy HH polet. Abba meg ugye kéne 1 js, meg 3 scale. 😊 Erre meg így nincs pénzem. 😞
Bár lehet, hogy meg tudnánk egyezni, de akkor megint 0-ázom magam.
Írj ajánlatot 1 js + 3 scalere lsz. Köszi
MadeInHell
ez nagyon kemény xD "Román vagy hogy basznád seggbe a levágottfejû kurva anyádat azt!" elképzeltem:-)

TAO BoT Warr

MadeInHell
Egyszer én is így jártam,írtam supportnak + vóltak képeim azt mondták eladtam a fegyót neki ennyit látnak,pedig 1 gold nem jött át.De azért próbáld meg hátha.

Jah 4 slotos clean decoért lehet pm elni akinek kell! (120kk)
scale+js fegyóba nem nagyon csak ha tényleg nagyon muszáj vkinek:-)
deco standból,scale +js adok insurancet.
Gondoltam nektek szólok elöbb.

TAO BoT Warr

ToshiBá
Innen is üzenném neki, hogy ha egy kukkot sem ért, akkor ne egy szót emeljen ki egy mondatból, mert elég könnyen lebukhat.
És még most is fenntartom.
Román vagy hogy basznád seggbe a levágottfejû kurva anyádat azt!
Vagy még náluk is rosszabb.
Büszkeséget érez az elsõ scamje miatt....
Besült kis geci.

Jah!
Fs leaderek, és mastereknek. Létszámstopot szeretnék kérni. Nem szeretnék még egy ilyet. Meg lehet kérdezni Okit, hogy mennyit kellett válaszolnia mire azt mondtam, hogy visszaveszem.

ToshiBá
Én is próbáltam beszélni vele ma. Elõször hibás angolkodással próbált meg okoskodni. De szerintem nagyjából a 10. kurva anyád után feladta, és hibás magyarossággal folytatta.

LOL! Az a harmadik kis beszélgetés epic! 😄

Kexii, neked meg... buhh *cenzúrázva*...

BarackHUN
Hova jutott a világ, remélem a sok scammer talál valami jobb elfoglaltságot a tyúkszaros kis életükben. Nem csak arra kell ráncigálni a pucutokat, hogy másokat megloptok ti retkek.

I S A e o e m o w s m !

Kexii nevû "emberke" hirdetett itt, hogy adna el scalet. PMeltem neki. Ma találkoztunk ingame. Behúzta a fegyómat. Vigyázzatok vele!
egy kis beszélgetés:
http://imageshack.us/photo/my-images/856/64900855.jpg/
a fegyó:
http://imageshack.us/photo/my-images/830/88904565.jpg/
persze átadás után kiloggolt
Nem is olyan sok idõ múlva Hefeiben arcoskodott:
http://imageshack.us/photo/my-images/843/arcoskodik.jpg/

Kexii, ez legyen a legnagyobb örömöd abban a silány, szánalmas kis életedben! Édesanyádék biztos bûszkék rád.
Lol ha már ide jutottunk.