9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És elnézést Dodó hogy megszegtem a hallgatási fogadalmamat és Elnézést RészegKoldus hogy mertem ezt ide föltenni
pár haver is irta hogy nemjó nekik a mostani installer,róbálták leszedni,de nem lehetett vele telepiteni,
õkis egy régebbivel csinálták meg
most egy novemberit szedek le,ha ez se jó,akkor várok szórakozok a G1-esel amig nemjó xD
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
srácok,kellene nekem egy kis segítség,
újra kellet installálnom a 9D-t
(G1 verzióról van szó)
hogy müködjön a 130. patch,szóval,le kellet szednem a G1 webjérõl a mostani telepitõt,de az hibás,valakinek van valami régebbi telepitõje?
példa "9dragons_20100919.exe"???
vagy olyasmi amit lehet telepiteni,és ami letudja szedni a 130.patch-t??
válaszokat elõre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
http://www.youtube.com/watch?v=jXr2jdjSwVg
De ugyanolyan fos a 9d ahogy hagytam, tehát még fél évig nem logolok be szerintem.
I S A e o e m o w s m !
Bari azért szoktunk lenni, de fõleg hétvégén eventek alkalmával. 😊 Mondjuk én most hétvégén se leszek sokat, sokat kell nagyon tanulnom. 😞
Star Wars Galaxies-el tolom mostanság.
I S A e o e m o w s m !
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
Yang: Skandi- senior shao wari
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Six koszi az infot
TAO BoT Warr
Ami biztosan jó befektetés az a HP/VE lícs mastery, azt tapasztaltam is. Csak partyban mûködik, úgyhogy ha magányos farkasként nyomod, nem fog kifizetõdni.
Ugyanilyen party masteryk még a yin/soul resistance, meg a bleed/para/confuse resistance masteryk. Ha partyban vagy, magától aktiválódnak rajtad is meg a party többi tagján is.
A többirõl nem sokat hallottam még.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
van 1 beggar healerem es nem tudom mibe kene befektetnem.
a targeting masterity mit takar?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
kiváncsi vagyok hogy mennyien vannak itt a régi idokbol amikor még csak kezdett a 9D!!! mink akik 4 vagy tobb éve toljuk,akik a nagyoregek 😊 !!! személy szerint én sok jo embert ismertem meg a gameben de sajnos ebbol az 50% úgy távozott hogy nemadott meg magára semmi elérhetoséget a másik 40% azért lépett mert acclaim szarkupac lett és ez nemváltozott g1nél se ahol csak a pénzt akarják kiszipajozni az emberekbol akik kikapcsolodnának! úgy éreztem kell írnom 😊 lehet sok filmet nézek 😄!!!
azzal én sem értek egyet, hogy csak az egyiküket bannolták viszont az is tény, hogy a reakciót is meg lehetett volna fogalmazni kevésbé primitíven
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Tudom,azt fogjátok mondani hogy na és akkor mi ? Csinálhat más fölhasználót pont ahogy más is megtette már ezt.De nem errõl van szó,hanem arrol hogy amig azokat akik e fórumot használva másokat meglopnak és nem zárja ki õket SG,addig TELJESEN IGAZSÁGTALAN Toshibá kizárása.Én sem értek egyet a túl vulgáris fogalmazásokkal de végsõsoron a 9d közösség védelme érdekében verte ki a biztositékot.És elég lett volna ha egyszerüen törlik a HSZt.
Mondanám, hogy leköplek, de féltem a nyálam!
Apokalipszis - BOT warrior
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne