21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #19472 Köszi a javaslatokat -tanácsokat
Nekem is eszembe jutott amit mondasz de mikor átmentem Tibetbe,max dexel,rögtön azt kérdeztem magamban hogy ezek a mobok nem véletlenűl chikung damaget is dobálnak ? -
#19471 Ott a pont.Sima dodge deco-t csinálj Bomb,megkönnyíti a játékot. -
zsele1000 #19470 Ha esetleg valaki nem tudná: Ebben a játékban a moboknak nincs ck sebzése, csak fizikai. A nukeren kívüli role-ok össze is szarnák magukat ha lenne! :D
Dodge-ot abba a decoba, vagy ck-t, de akkor azt pvpre. -
Udead #19469 Sziasztok.Igen én is úgy tudom hogy pve re csak a dodge ot érdemes használni függetlenül attól hogy ck mob e vagy sem.bár persze én sem tudom biztosan de pla dodge decom ugyanúgy működött liában a ck mobok ellen szóval szerintem ck dodge ot csak akkor tegyél be ha pvp nuker ellen vagy....De azért még érdeklődj körbe. -
Mohy #19468 Sziasztok!
Újratettem 9Dragonsot megint, most frissen leszedett verzióval, most meg nem tud csatlakozni az update szerverhez. Holnap megpróbálom otthonról, mert koliban elvileg még le van tiltva pár port, hátha azért. Ha nem, akkor valakit had kérjek már meg, aki kapcsolatban van Okival, hogy szerezzen tőle valami elérhetőséget, mert írtam neki emailt (lehet hogy rosszul írtam le a címét, és ez a hiba), de nem válaszolt.
Előre is köszi.
Üdv.: LexXa / Mohy -
#19467 Szerintem is inkább sima dodge ornamentetket pakolj bele, ne CK-t. -
unusual #19466 Szia.
Szerintem sima dodge mobok-on,és PVP-be kell csak ck dodge,én így tudom.... -
bomb1111 #19465 Szevasztok !
Egy kérdés :
A hybrid,amint tudjuk 2 pontonként tudja növelni a wis.statját.Tibetbe elég sok lövödözős mob van.Ezeket figyelembe véve,érdemes,illetve szerintetek hasznos ha a dekómba 130 as chi-kungos dodge ornikat teszek ? Esetleg már próbálta valaki ?
Köszönöm és egy kellemes napot. -
bomb1111 #19464 Valami nincs rendben,mert én sem emlékszem hogy kellett volna SQ-SA a G1 es regisztrációhoz.Meg ha nem emlékszem jól,akkor sem kelletek ezek a kari-acc átmentéséhez.Csak acc-passt kért meg hogy beleegyezem-e.Szerintem ha nem engedi átmenteni,írj nekik egy support ticketet és minél hamarább. -
#19463 Nincs gond az e-mail hozzáférésemmel - már -, csak azért írtam, mert én tényleg nem emlékszem, hogy adtam volna meg SQ/SA-t, és ha esetleg GC-nél kérnének ilyen adatokat valamiért, akkor rácsesztem.:) -
bomb1111 #19462 Mindkét úgymond átmentett acc-om kért passwordfrissitést.A g1 es Opt In átmentési folyamatban.A jelszó frissités igényeli az elektrónikus posta fiók igénybe vételét.Ha ezt a posta fiókot nem használtad régen,a frissitéséhez kell az esetleges secret q.Annyit tudok mondani-írni hogy semmi különös fönnakadásom nem volt a G1 es átmentési folyamatban,meg a GamesCampus acc.létrehozásában.Meg persze simán ment a GamersFirst átmentett acc. bejegyzése-visszaigazolása Games Campus Opt In oldalán.
Ha esetleg tudnád részletezni a gondodat Petya(akár PM ben is)Remélem hasznodra válunk. -
bomb1111 #19461 Tőlem nem kért semmi ilyent,noha tudom mi a válasz meg a kérdés amiket az acc létrehozásánál megadtam.Nem véletlenűl a megadott e-mail címed újraigazolásához kérdi az e-mail frissités ? -
#19460 Srácok, ti emlékeztek arra, hogy valahol kellett megadni G1 regisztráció során Secret Question/Answert? Mert én rohadtul nem, még is van, ahol kérik. Szóval akkor most én vagyok a hülye vagy mi?:) -
#19459 nem fognak, nyugi! -
#19458 úgy értettem, hogy acclaimtól igényeltem vissza 2karaktert egy G1es accra ami acclaimnál 2acccon volt.
most Írtam G1 nek hátha megsajnálnak :(
-
bomb1111 #19457
IPLAY9DRAGONS wrote: Posted: Fri Aug 26, 2011 6:59 pm
Helllllllo!
I apologize for my absence (been doing a lot of work behind the scenes).
Here is a quick update:
Players will need 2 accounts in order to fit their 3+ character for the merged server. We will be setting up a transfer page for this purpose, but may be incorporated with the security verification which starts after the closure of service.
After extensive research, server rates are about 80% finalized. The merged server will retain the EXP rates of GamersFirst which is set at extremely high. But in an event of a new server which we are highly considering at this point, it will have the same rates of GamesCampus EU.
In terms of players with multiple accounts or multiple computers on the same IP:
GameGuard will prevent the use of dual boxing. But because of lan centers across the world and players wanting to play together/next to each other, multiple connections to the game from the same IP will be allowed.
Gondolom ez már egy tiszta válasz) -
#19456 Ps1-4rT1sT
Ezt a nevet értelmezhette bomb PS1-es karinak. De ez a neve, nem a szintje. -
Udead #19455 és a nincs a ps karakterre értendő...
-
Udead #19454 nem értem mi érthetetlen ezen ... -
Udead #19453 leírtam a kariaim nevét.-.- nincs van egy cs9 es warim meg egy ec 10 nukerem -
bomb1111 #19452 Skinner ! ha úgy érted hogy egy G1 es accon volt Phoenixes meg Nirvana karid,jól tetted hogy 1 accra igényelted vissza.Állitólag a 6 lehetséges kariból 3at visszaadnak egyazon PVE szeróra,mivelhogy a 2 G1 es PVE szeróból 1 et csinálnak.Ha egyazon accon volt másik 3 karid a PVP szerón,azt is visszakapod a jövendőbeli PVP szerón.Ha meg 2 G1 es külön acc kariit kérted vissza egyazon GCs accra.....szerintem írd újra,2 külön accra. -
bomb1111 #19451 Ti most mireol is beszeltek kinyult le mit?Az en akrimat nyultak be g1n a demon warim igen ti komolyan az iylen infokat honnan veszitek?ha lenen ps karim miert szenvednek az ec nukeremmel meg cs warimmal fel eve?Jo lenne tudni bomb mirol beszelsz amugy meg ki irt neked ilyenket
Jelenleg ingamben Ps1-4rT1sT és Ch1-4rT1sT vagyok lob nuker és lob wari from unicum
Akkor most van PS es karid vagy nincs ?
Noha sokszór félszavakbol is értek,de ezt ,illetve ezeket összevetve már semmit sem értek.Szerintem jobb lenne ha jobban odafigyelnél mit írsz,vagy talán ne is írj mert A HAZUGOT HAMARÁBB UTOLÉRIK MINT A SÁNTAKUTYÁT.Elnézést a kutyusoktól. -
#19450 Valmait mindenképp kell még, és említettem már hogy én from 9D? -
Udead #19449 Bomb én nem haragszom csak nem értem hogy hogy lehet úgy vádolni valakit hogy nem biztos az info.Jelenleg ingamben Ps1-4rT1sT és Ch1-4rT1sT vagyok lob nuker és lob wari from unicum.Pkérdésem lenne account mentésnél meg csináltama pas cserét meg átmentettem gc re azután kell még valmait? -
#19448 Azt nem tudom, hogy nálad mi íródik felül, de arra, hogy át tedd másik accra a karaktereidet nem hiszem, hogy van lehetőség. -
#19447 bocsi, már rájöttem, hogy felülíródik a régi.
Viszont BAJBAN VAGYOK és szeretnék SEGÍTSÉGET kérni, ugyanis
egy accra igényeltem vissza a karaktereket, amik eddig külön voltak és akár egyszerre is tudtam játszani velük.
Most az lenne a kérdésem,hogy van e rá mód külön accra szedni őket,
és ha igen kivel vegyem fel a kapcsolatot? vagy ti mit mondtok? :=/ -
#19446 Erre mégis miből következtettél? -
#19445 lehetséges,hogy nem kellett volna ugyanolyan karaktert csinálnom g1 nél ami Akklaimnál volt? :=/ -
#19444 Én is sp33dhackeltem amikor meghalt a guard, azt most lőjenek a dunába? :D -
bomb1111 #19443 Udead ! Megtörténhet hogy címzettet tévesztettem.Ezennel is elnésést kérek.De ami a csalókat illeti,még elég softosan fogalmaztam.A legjobb talán az lenne hogy mindenki aláírná az ingame kari nevét is,ha az nem tiszta azSG fórumos username ből.
BombikaBOT-Phoenix -
RYO123 #19442 Rendbe ^^ -
#19441 Azt már meg sem kérdezem, hogy minek akarsz egyáltalán G1 coint venni... -
RYO123 #19440 xP hogyne :D -
#19439 Utald fel a pénzt dóznak, ő megveszi neked :D -
RYO123 #19438 Azt szeretném kérdezni, hogy G1 es coint szeretnék venni mobilról. De kéri, hogy válasszam ki az országot de csak Német,Anglia, Stb ilyenek vannak Magyar nincs. Máshogy nem tudok telefonról venni coint? -
RYO123 #19437 Oké (: -
Lawless #19436 Sziasztok,de rég jártam itt :) gondolom már nem is emlékeznek rám :) !!! na milyen a game? van már valami event ami fix? vagy mi újság? :) -
unusual #19435 Patch 36 GC szerón..... -
Udead #19434 nem aza lenyeg hogy hogy irok hanem az hogy mi a mondani valoja.meg mivel nemetben is mas a klavjetura ezert felre nyomom a betuket eleg gyakran.Szanalmasnak tartom hogy itt gyanusitgattok ilyenekkel.Ennyi erovel en is kiarhatnam hogy tuti ti loptatok ela 100 millas fegyomat meg ti tortetek fel az accontom....Erdekes goldy a jatekban nem emlitettel ilyenket nekem pedig nem reg taliztunk -
#19433 Hát ööö.... Nem!