9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2011 Pünkösd
És elnézést Dodó hogy megszegtem a hallgatási fogadalmamat és Elnézést RészegKoldus hogy mertem ezt ide föltenni
RetekRudi
pfff,
pár haver is irta hogy nemjó nekik a mostani installer,róbálták leszedni,de nem lehetett vele telepiteni,
õkis egy régebbivel csinálták meg
most egy novemberit szedek le,ha ez se jó,akkor várok szórakozok a G1-esel amig nemjó xD

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

Peter55
A telepítõ alapjáraton nem hibás, maximum nálad sérült meg letöltés közben, ám ha sikerült vele fel tenni a játékot, akkor ez is kizárva. A patcheket meg mindegyik letudja szedni, szóval valami más lesz a probléma.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

RetekRudi
sziasztok,
srácok,kellene nekem egy kis segítség,
újra kellet installálnom a 9D-t
(G1 verzióról van szó)
hogy müködjön a 130. patch,szóval,le kellet szednem a G1 webjérõl a mostani telepitõt,de az hibás,valakinek van valami régebbi telepitõje?
példa "9dragons_20100919.exe"???
vagy olyasmi amit lehet telepiteni,és ami letudja szedni a 130.patch-t??
válaszokat elõre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

BarackHUN
De a tanítvány is beszorozta még kettõvel.

I S A e o e m o w s m !

Hmmm Ez valami event mob? Nagyon kemény xpt ad.
Azt az XP-t nézzétek:
http://www.youtube.com/watch?v=jXr2jdjSwVg

BarackHUN
Azért nem írtam makinak, mert magyarral akartam találkozni. Ha akarjátok kifejtem bõvebben is.
De ugyanolyan fos a 9d ahogy hagytam, tehát még fél évig nem logolok be szerintem.

I S A e o e m o w s m !

Nem is értem, Bari miért nem rád írt elõször... 😊
Bari azért szoktunk lenni, de fõleg hétvégén eventek alkalmával. 😊 Mondjuk én most hétvégén se leszek sokat, sokat kell nagyon tanulnom. 😞
BarackHUN
Hagyom a picsába, fel is idegesített az egész, kilogoltam izibe.
Star Wars Galaxies-el tolom mostanság.

I S A e o e m o w s m !

Legközelebb szólj, majd megyek boldogítani. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Peter55
De jó!

makiii
én fent voltam 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
1x belogolok 9d-be és nincs fent magyar? 😄

I S A e o e m o w s m !

Már több mint fél éve más/mások játszanak a karaktereimmel, én meg élem a normális életet. Otthon nem is gépezek és tök jó minden <#integet2> Csak kíváncsi voltam, 1 hétig miért nem írt ide senki semmit...
Van olyan bár én mostanában nem érek rá nagyon (Chi-Artist)Mizu noki?mennyibe kerülnek az 1k crites ornik jelenleg?
akkor jó 😊
ReszegKoldus
olyan, aki játszik is szerintem nincs 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Van itt unikumos? Noki voltam...
Peti, ha tudsz légyszi gyere fel ma 7-8 óra fele köszi elõre is. 😊
ScullyH
Na mostmár jó végre.

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

ScullyH
Gamersfirst 9d-s honlapját sem tölti be, úgyhogy én csak szerverhibára, vagy olyasmire tudok gondolni...

lehet mas a passwordod!? 😄 nekem is volt ilyen de nekem azért mert kultek emailt a címre amireol beregeltem és megkellet változtatnom...ez minden 3 honapban esedékes lesz...asszem itt a megoldas 😊 !!!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

MadeInHell
mert nekem is.

TAO BoT Warr

ScullyH
Nem tudja vki miért írja ki folyamatosan, hogy password incorrect?

végre egy értelmes bexollás aputol 😊 szeri 😄

Peter55
Law, én vagyok az apád!😄

a piacosrol szerettem volna atjelentkezni a grindelosre es mar nem engedett 😞

Yang: Skandi- senior shao wari

Te aztán meg se szólalj!

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
és éljen az öszödi böszme !

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ismeros a neved....de nagyon reg lattam a chatben...ki vagy te?

Most komolyan...erre mi szükség van? Mindenkinek más a kikapcsolódás, aki nem amiatt játsza azt sajnálom. Ez a játék pont olyan mint régen volt. Aki ezt nem veszi észre, azt sajnálom. Erre szokták mondani, hogy nem kötelezõ játszani senkinek, el lehet menni...
Nekem ment tegnap egész este a játék... 3-kor léptem ki.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Õszinte részvétem azoknak akik még játszanak!
a g1es oldal sem megy 😞

nem tudok belepni 1ik accomra sem passwordhibat ir ki. Masnal is van ilyen problema vagy csak nalam?

Six koszi az infot

MadeInHell
4 órás 2x-3x. Vettem egy xbox 360 én is léptem.Age of Wulinba találkozunk.Minden jót sziaztok

TAO BoT Warr

lesz valami event?

Állítólag növeli a damaget 100al. Még nem láttam élõben, de 100 dmg nem tûnik túl soknak.
Ami biztosan jó befektetés az a HP/VE lícs mastery, azt tapasztaltam is. Csak partyban mûködik, úgyhogy ha magányos farkasként nyomod, nem fog kifizetõdni.
Ugyanilyen party masteryk még a yin/soul resistance, meg a bleed/para/confuse resistance masteryk. Ha partyban vagy, magától aktiválódnak rajtad is meg a party többi tagján is.
A többirõl nem sokat hallottam még.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Valaki megtudna osztani a tapasztalatait az uj healer skillekrol?
van 1 beggar healerem es nem tudom mibe kene befektetnem.
a targeting masterity mit takar?

Én kis kihagyásokkal de azért játszom még mindig 😊

ReszegKoldus
én azért mert a játék lett szarkupac meg unalmas 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

sziasztok
kiváncsi vagyok hogy mennyien vannak itt a régi idokbol amikor még csak kezdett a 9D!!! mink akik 4 vagy tobb éve toljuk,akik a nagyoregek 😊 !!! személy szerint én sok jo embert ismertem meg a gameben de sajnos ebbol az 50% úgy távozott hogy nemadott meg magára semmi elérhetoséget a másik 40% azért lépett mert acclaim szarkupac lett és ez nemváltozott g1nél se ahol csak a pénzt akarják kiszipajozni az emberekbol akik kikapcsolodnának! úgy éreztem kell írnom 😊 lehet sok filmet nézek 😄!!!

meglehet szokni a játékban is úgy van hogy a csalokat nem bannoljak 😊 !!! gm-eket kell keresgetni kulombozo mapokon de az egyik gm-nek se jut eszébe hogy HF-ben meg minden másik féleszu scammolja a falat 😊 áááá mire azokat megolni vagy kidobni vagy netán kibannolni 😊 annyi eszuk azért nincs!!! Law voltam...doznak uzenem hogy necsináljon másik karit ilyen majom miatt 😊 !!! aki akarja megtalálja enélkul is !!!

ReszegKoldus
ha csinál másikat, ban megkerülése címszóval azt is kirakják
azzal én sem értek egyet, hogy csak az egyiküket bannolták viszont az is tény, hogy a reakciót is meg lehetett volna fogalmazni kevésbé primitíven

+1,és csatlakozom!

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Csak mert túl meredeknek tartom Toshibá átmenetileges kizárását,amíg SG vissza nem vonja ezt a büntetést,én többet nem írok ide.
Tudom,azt fogjátok mondani hogy na és akkor mi ? Csinálhat más fölhasználót pont ahogy más is megtette már ezt.De nem errõl van szó,hanem arrol hogy amig azokat akik e fórumot használva másokat meglopnak és nem zárja ki õket SG,addig TELJESEN IGAZSÁGTALAN Toshibá kizárása.Én sem értek egyet a túl vulgáris fogalmazásokkal de végsõsoron a 9d közösség védelme érdekében verte ki a biztositékot.És elég lett volna ha egyszerüen törlik a HSZt.
P0Th3aD
A lényeg az, hogy baromira ne írj...kábé senki sem kíváncsi a csaló virtuális képedre!
Mondanám, hogy leköplek, de féltem a nyálam!

Apokalipszis - BOT warrior

Gubberx
Másik dolog, ha banner-ba akartok új linket vagy infót kitenni szóljatok és megcsinálom.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Nem azt kértem hogy magyarázd meg hanem hogy ne flémeld szét a topic-ot és ne gerjessz vitát, ha nincs értelmes játékhoz kapcsolódó mondanivalód akkor inkább ne írj ide, köszi. Nincs kedvem órákig a veszekedéseiteket törölgetni. Vannak akik azért járnak ide mert a játékkal kapcsolatos témával szeretnének hozzászólni/olvasni.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne