9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valakit érdekelne egy shaolinos magyar klán, és feltehetõleg lesz egy aktív shaolin karaktere, az szóljon, jó lenne már összehozni egyet =)
Már ketten vagyunk! 😄

Atti12
Senki nem játszik a beggarsba? találkozhatnánk majd valamikor 😊

bug?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát egy ideig nem lesz gondom a contributionnal úgy néz ki 😄
Beadtam két speckó cuccot, még amiket küldetésért kaptam, annyira nem is erõsek, egy nadrág volt meg egy karvédõ asszem.
És nem hittem a szememnek, 10! ezer contibution pontot kaptam fejenként! 😄Dd
Szal most van 20 ezer 😄

miilann
okkösz

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
en tegnap este felmentem összefutottam egy magyarral,aztan õ talalkozott egyik haverjaval,jol meg is elpõdtek mer nem volt megbezsélve,de ismertek egymast 😄
õket behivtam partyba,meg volt meg egy magyar beirta general chatbe h üdv,be akaratm hivni õt is de nem talaltam utana :s
amugy ez heavenly demonba volt ;d

fú mekkora táp skillem van =)
nálam 1-gyel magasabb szintõ dögnek ha szerencsém van egy pillanat alatt lekapja vagy 40% HP-ját =) Aztán jön a másik, kb 30%-kal =)

kár hogy ilyen kevés magyar van :/ ráadásul mindenki különbözõt választott, ebbõl soha nem lesz magyar klán, legalábbis open bétáig biztosan nem :/

elmész a dokihoz és Heal, vagy veszel calendulát vagy valami nagyobbat a dokitól amivel magadat gyógyíthatod.

Gubberx
Ne írj pontot. Én is szenvedtem vele😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Shiwo
<#fejvakaras>

igazság szerint mint már írtam, nem értem a logikáját..nekem is hol elfogadta, hol nem, pedig tök ugyanazt írtam be..lehet még bugos kissé a felismerõ rész..esetleg próbáld felkiáltójellel a végén, vagy egy szinttel nagyobbként vagy nem tom..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

miilann
az external woundst hogy lehet csökkenteni?
mert ugye azok a külsõ sérülések és amiatt nem tom feltölteni az életem :\

nah megvan az, nem szóltam =)

tudja valaki hol található Twin Brute?
Azt mondják Wuan környékén van, de már mindenhol kerestem õket, és sehol...

akkor apssz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

miilann
ha jol emlexem igen...

. nélkül is porbáltad?

miilann
nah itt beírom(sztem helyes) és itt nem fogadja el :ss

Atti12
nem tudja valaki hogy tudok duelezni? :/ ha rákatintok jobbgombal az emberkére ott nem lehet kiválasztani. pls help

Nah megvan az RC1, diamond monkról Luohanra váltottam, mert ideges lettem hogy véletlen eladtam a kesztyûmet 😄
Skillem kevesebb van, a játékmenet egyszerûbb lett, de kicsit jobb vagyok közelharcban, gyorsabban gyakok, nálam ez a lényeg =)

nekeme ddig összes ilyet elfogadta elsõre... 😊

miilann
elsõre :s már vagy 5ször probaltam,ha nem többször :sss nem mondom h elsõre tuti 100% h jol irtam be(bar sztem igen mer akkor is figyeltem) de amikor 2.3.k alkalommal se fogadta el akkor mar billentyûnként néztem folyamtosan h mit ütök,kisbetû-nagybetû,mondatvégi írásjel is megvolt :s

azert kösz,majd meg probalkozom

Shiwo
ezzel én is szívtam...nem értem milyen logika szerint müxik..lehet direkt nem fogadja L elsõre.. pontosan írd be amit mond a repeat elött.. mondatvégi írásjellel 1ütt..

nekem elfogadta, probáld kisbetü/nagybetü helyesen irni, vagy ilyesmi

miilann
jo sztem akkor mar megkaptam
szal asszem a village doctora pofazik vmi csajrol h megtamadtak és akkor oda kell mennem hozzá,pofazik a csaj vmit aztan elkezedem ölni a körülötte lévõ elleneket(vmi moon kidek vagy mi)és akkor elkezdi szamolni,mer 10et kell megölni,megvan a 10/10 mek vissza a csajhoz elmondja a Land második törvényét,mondja h ismételjem utana,ugye ott van rublika ahova be lehet pötyögni,beirom de nem fogadja el :\
remélem érthetõ voltam :s ^^

én az vok de csak valahol lvl 8 magasságában 😄

miilann
ja azt mar megfigyeltem
van meg vki heavenly demonsos? mer egy konkrét kérdésem lenne egyik Qhez

Shiwo
ha nem kapsz questet, lépj 1 szintet és utána lesz majd..

miilann
keztem egy heavenly demont =]
lvl 3 vok,de nem igazan vagom h mi lenne a next Q

ez a diamond monk sztem nemjó választás volt :/
a sebzésem egész jó közelharcban, viszont két pont az endurance növelése, ami létfontosságú... a skilljeim nem igazán hasznosak, a gyógyításom rohadt gyenge és sokáig töltõdik.

Atti12
amugy játszik valaki a beggars ba? találkozhatnánk 😊 Az én nickem az hogy Boonx

nyomd le a Q betût, kiválasztod azt a küldetést, és ahol írja hogy mit kell csinálnod, ott van leírva a neve is =)

ScarY MAN
köszönöm a kodot...kaptam😛 kedves emberek vannak itt az sg-n 😄
elsore naon teccik a jatek..majd holnap tobbet jaccok 😄 scaryman neven vaok...nah meek is...csao...jo8 nektek...vagy jo jatekot😛

...

Atti12
na megint lenne egy nagyon nagy problémám. gathering chi 1 es vok és felvettem egy küldit, a doktornak kell valami gyógyszer neve, aza a feladat hogy menjek el zhinzou ba nem biztos hogy igy van irva 😊 ) és kérdezzem meg. Meg is tettem de olyan erõs szörnyek voltak hogy nem volt idõm elolvasni, csak felvettem a küldetést és már mentem is vissza tianginba. Na ez eddig szép is jó, de a doki megkérdezte hogy mi a gyógyszer neve, és mivel nem olvastam el ezért nem tudom, Ráadásul most kisem tudok lépni amég nem irom be a helyes választ :S. Sürgõs lenne, nem tudja véletlen valaki a gógyszer nevét?

Atti12
aha értem, köszi 😊

Gubberx
Ha eléred a loosing self 13 szintet akkor átvált lvl 1 gathering chire, akkor tudsz amjd oilyat tanulni.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Atti12
sziasztok. valaki elmagyarázná hogy hogy tok beggar kungfu mozdulatokat tanulni? azt irja hogy valami 1 gathering chi pont kell, de az micsoda? Vagy hogy tudok szerezni? válaszokat elõre is köszi 😊

musha
én csak tegnap regeltem...a jelek szerint nem játszom vele egyhamar...

ScarY MAN
en csak varok...remelem mar holnap lesz kodom :S 😞

...

Shiwo
ott 5 perc a regelés..

miilann
fileplanetrõl beszelek

Gubberx
Nemsokára indul az openbeta, oda bárki csatlakozhat majd.

miilann
#267 <#help>

miilann
kaptam! ^^

Gubberx
Elértem a revolving chakra-t😊 Annyi skillem van már azt se tom melyiket használjam.

Gubberx
Jó kérdés😊

lesz még mastery a basic után?
mert a hand foot-ot már maxra húztam, és csak gyûlnek a pontjaim =)

Gubberx
A central passage-nél van a tó északi csücskénél ahol a ruined town felirat is van(az alatt lakik 😊 )

Tudja valaki Zhengzhou-ban hol találom a Fiery Axe nevû banditát?

Shiwo
jee..elindult 😊

apropó..irányítást nem lehet valahogy átállítani ? vagy csak egérrel hajlandó mászkálni a karim ? ill. a kamerát áttenném görgõre..