21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#4508 Ja igaz.Nem is néztem a tanyaközpont nevét mert abból ugye rájöttem volna, hogy white klán.Addig olvastam el, hogy Hua -
#4507 Hát nem egészen :)
Elhagyod Baoyang falut és mégy a northern trail felé , lesz egy fa kapu.
Ott nem az uton mégy tovább hanem jobbra tartassz és felmégy a lépcsőkön.
Ott lesz Hua a sziklakapu bal oldalán. -
#4506 Ahogy átmész az első hídon a hegy lábánál va, HuaHua és muff. -
#4505 Meg tudná mondani valaki, hol a mennydörgősménykűbe' van a Great Thief Hua? (Zhegzhou tartomány, Bouyang faluban a farmer adja a küldit, hogy ezt a tolvajt móresre kéne tanítani) -
kaboom #4504 wtf? -
#4503 Ennek tükrében megváltoztatom a buildemet :)
Kösz az infót. -
kaboom #4502 lattam a brotherhood of thieves videoba is h a csavo ket ien axe szeru fegyverrel nyomult , jatekba is van olyan? vagy csak ien nagy ketkezes axek? -
J0zs0i #4501 sikerült feltöltenem az életem köszi kaboom -
J0zs0i #4500 én nem tudok válaszolni mert én azt se tudom mi micsoda csak játszok :D -
kaboom #4499 jozsoi, van egy npc ameiknel feltod hilelni magad, vmien doctor vagy nemtom ;o -
kaboom #4498 megkoszonnem ha a kerdesemre valaszolnal inkabb -
J0zs0i #4497 Az érdekelne engem hogy meghaltam ma már 2x:S és az életemet a meditálással nem tolti fel már 500 an volt és most 161 et nem tud fel tölteni és csak 316 ot engedne azzal a 161 el ...:S éredekelne hogy tudom vissza állitani ... -
#4496 Iesmi??Nincs.Meg oasmi sincs. -
kaboom #4495 udv
az lenne a kerdesem h a brotherhood of thieves klanba a hybrid kaszt csak ien nagy ketkezes axekkal mehet ? nincs 1kezes amibol akar kettot is lehet hasznalni vagy iesmI? :\ -
Fenyi111 #4494 Én az amerikai szerveren vagyok Gabos néven...
Nem sok honfitárssal találkoztam... :( -
Fenyi111 #4493 Köszi!
Este kipróbálom az 'U' nyomkodást...
De a magamra klikk az nem működött nálam....
Üdv. Gabos -
Gabo #4492 Amúgy üdv mindenkinek!
NeszlettWei néven játszok az EU szerveren egy RC2 Wu-Tang Black Tortois karival.
Ha esetleg érdekel valakit van egy eladó RC9-es Str+2 Saber a bírtokomban. A full ára 62k lenne, ha valakit érdekel 40k-ért át tudom adni. -
Gabo #4491 Megnyomod az U-betűt a billentyűzeten, vagy magadra kattintasz. -
Fenyi111 #4490 Sziasztok!
Lenne egy csomó kérdésem a 9Dragonnal kapcsolatban de talán a legfontosabbat kérdezném meg próbából...
Hogy lehet magamat kijelőlni? Erre sem sikerült rájönnöm. :)
Köszi ha kapok érthető választ...
A rövidítésekkel kiméljetek.
Üdv. Gabos -
#4489 Ezt kicsit részletesebben kifejthetnéd !! -
J0zs0i #4488 Nem tudja vki h a kaspersky mért dob le a játékról ?:S -
ReTr0 #4487 jah vmit elfelejtettem:
van egy másik tipúsú hybrid is, a sima hybrid warrior
a lényege annyiban tér el a hybrid nuker warriortól, hogy str kimaxolása után csak con-ra és dexre pakol, tehát a hasonló szintű tankerekhez képest több a hp-ja, majd con maxolása után nyúl csak a wisdomhoz, hogy növelje a chi kung védelmét.... hát ez is egyfajta mód
egy biztos, a sima hybrid warriornak a végére sokkal több hpja lesz, mint akármelyik másik karakternek (deva king buff maxon +31con!) -
ReTr0 #4486 üdv
child in time, bocsi, hogy ezt kell mondanom, de akkor jól elbaxtad a karidat... nekem nincs sok dexem és én is minden 2.ra citicalt ütök :)
viszonyt egyvalamit nem értek, hogy mi a francnak nyomjátok még mindig azt a dexet, mikor előttem már vagy 100an leírták, hogy nagy rakás szar (szerintem is)
ha erős hyridet akarsz:
1. buffokat maxolni
2. str maxolni
3. wisdomot maxolni
4. essence-t, dexet húzni
én is deva monk vagyok, és ahogy tamás leírta előtte, láthatod, hogy nem egy gyenge elbaszott karim van, mer falcont 2szer is nagyon csúnyán lenyomtam (ec4), annak ellenére, hogy először használta azt a luohan defense növelő skillt
viszont multkor egy szintembeli hybrid nagyon csúnyán elgyapált, majd hosszas beszélgetés után rájöttem az okára: 43volt a basic wisdomja....
még egykis okítás: pve (mobozásnál) közelharc ajánlott
pvp : nukernél közelharc, az összes többinél (healer, hybrid, tanker) nuke ajánlott
ennyi :) -
#4485 Tegnap ReTro (shaolin deva gb8) pvp -zett egy ec4 -es luohan monk -al.
A végén ReTro -nak maradt még 2000 hp -ja. Erről ennyit :))))) -
Crusnik #4484 Annó volt egy hybrid beggarom de a kevés idő miatt átalakítottam harcosra. Amit azóta megbántam és most csináltam egy deva monkot. Remélem sikerül felhúzni mindent. Heal,Buff,Nuke stb. Ha sikerül lehet átváltok arra mint "main" character.Hybrid a legjobb és az eddig látottak alapján Shaolinnak van a legszebb mozdulatai. Beggar után ofc :)
Végre megvan a New Hero! Látom tomi kicsit elhúztál,na de mind1 már annyian leelőztek szinlépésben hogy nem is számolom. Hybriddel nem is csoda mondjuk :P -
#4483 Ha belegondolsz abba , hogy BP -n egy tankerral kell megküzdened , rájössz arra hogy szemtől szemben semmi esélyed sincs. (kb 3K -val nagyobb a damage -ja). Egy két finom nukkal viszont szarráverheted .
3 nuke -ot huzzál a paramita -t a lure -ra , a power-t a "fagyasztás és a bleeding miatt , az exorcism -ot mert kurva nagyot üt :)) -
#4482 tudnom kellene melyik szerveren vagy és melyik klánban (shaolin, beggar stb...) -
#4481 hello lawless
fenn vagy most??? -
Lawless #4480 a fatorzs még megvan....de van már más is :):):) majd játszom...ma szeritnem nem...majd talán holnap :) -
Saiar #4479 Thx az infót , húzom a kill t. -
#4478 Huhh, meglepődtem hogy ezt írod, mert Nekem is Deva Monk-om van, mint (ha jól látom) neked, és annak a Wisdomot a legnehezebb fejleszteni, ami ugye a Chi Attackrating miatt fontos. A játékban a Role leírásban is azt írja, hogy Kung Fu-t használ támadásra, és Chi-t védelemre.
Ezek után kíváncsi vagyok hova lyukadok ki a build-emmel, mert nekem a Dex a legnagyobb értékű Attribútom (nem is véletlenül minden második/harmadik ütésem Critical), utána Str. Ess. Const. egyenlő mértékben. A Wisdomra meg amióta felvettem a Deva-t nem is raktam. A kapásból megszerezhető Nuke-ot (nem jut eszembe a neve) csak pull-ra használom, mert nevetségeset sebez a Kung Fu-skilleimhez képest. -
#4477 igy lvl9 -en +105 damage-t +70 defense -t és +28 cont ad. -
#4476 A löttynek Jade Block a neve 2 órahosszat tart addig használhatod a deva kinget (a legfontosabb buffod) -
J0zs0i #4475 Mégse Joti val xD Am segitsetek meik Chit kell növelnem ha harcos akarok leni? Vagy meik micsoda -
J0zs0i #4474 Kilesz a heavy ...ban mert asszem én ott leszek ugyanezzel a névvel :P -
Rabbit20 #4473 Healer vagy? :) Shaolin? :D
Supplementet kell venned ahhoz a buffhoz valamelyik general store-ba... Olyasmi mint beggarnak a piálás, csak shaonak más kell nevét sajna nemtom :(
De rá van írva, h Shaolin Supplement vagy ilyesmi Calmness-t csinál, ha benézel general storeba (hefei-ben bizta van, meg jinan faluiban is) -
J0zs0i #4472 huhuuu jó a játéék :D Érdekelne ki meik klánban van h meikbe mennyek :D -
Saiar #4471 Sziasztok!
Deva Monk vagyok, kaptam 1 új skillt, amit nem tudok húzni sem sp, se party módban. A neve Purity art of deva king. Valaki segítsen pls, hogy tudnám elkasztolni...(kire-mire lehet?)
Másik kérdés, nuke-ra mennyire érdemes rágyúrni deva val?
--TamaS-- azt írta neki van a egerősebb nuke-ja(deva nak), de kihasználja e ezt , vagy csak 1 kezdő lövést nyom el harc elején?
előre is thx -
#4470 Nekem most rl 5 a hibridem. Kb a köv a tulajdonságkiosztásom (fejből)
(buffokkal +6 to all)
str ~ 150 (Ezt még növelem)
dex ~ 74 (ez túl sok, majd kicsit leszedek belőle)
con ~ 32 (ez csökkeni fog)
ess ~ 21
wis ~ 14
Most kb HP-m 1900, VE-m 730 és 1020 Def (ebben benne van 300 HP ruha formában.) -
#4469 Kössz.Talán még nincs veszve minden lévén csak OC4 vagyok és azért raktam már neémi pontot a dexre.