21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
J0zs0i #4548 A játék ujra telepiutése nem segitett? -
thx dolgozom az ügyön -
Yosi: azóta mi került fel a gépedre?
Látszólag ártalmatlan dolgok tudnak kalamajkát okozni.
(Pl nekem korábban a gép indulásakor azonnal lehetett inditani a net-et. Aztán felraktam egy tollceruza drivert. Mire az betöltődött, megőszültem. A netet meg addig nem lehet inditani, amig az összes driver be nem töltődött.. :( Azóta leszedtem.)
Szóval gondolkozz el rajta, hogy mi is lehet Nálad a gond. Esetleg korábban Tamás által javasolt programmal nézd meg, hogy mi is fut éppen a gépeden. (Esetleg az eredményt felrakhatod ide, hátha valaki tud segíteni.) -
Some1 help!! újra felteszem a kérdést Mi a faxomtól szakad meg a net ha tróbálok gémelni? rége nem ment ez így volt egy 60 as blue dragon-om most indítanám és xar. Az akklaim meg le se szar anyit se válaszolnak hogy húz a picsába. -
Rabbit20 #4544 100 mob / 1 GK ;) -
Kösz az infot. Akkor megint újabb dolgokra derült fény. :D -
Eggyáltalán nem pontos hiftu bajtársam kommentje!!!
A good és bed karma télleg segít a fegyverek plusszolásában!
És nem 100 mob ad 1 good karmát hanem 60 és csak akkor ha addig nem léptél ki és nem szakadt meg a net sem ilyesmi csak akkor!!!
Ja nem nullázódik le hanem good karmából 5-öt veztesz és bad karmából 2-őt! (ezért is gyűjtöm ezt most pillanatnyilag 364 van)
PVP-ben nem a szintküllönbség dönt de ha 24 szintel kisebb vagy magasabb azért nem kap senki semmit és bármekkora a különbség 24 lvl-en belül mindig 30 good (jó rosszat , rossz jót öl) karmát és 10 badkarmát (jó jót , rossz rosszat öl) kapsz.
Ennyi ÜDV
U.I.: Tudom mert már végigjártam mind a két rész mind a good karma gyűjtést mind a badkarma gyűjtést
U.I.2: Karmát úgy szerezhetsz hogy betánntorogsz bloody plainre (hefei-en keresztül) és beordítod az ott lévőknek "Somebody trade good/bad karma???" akkor úgy megy te vagy ő legyilkol először aztán fordítva
a legtőbb ember rendes nem szokott elfutni mert nem is tud a pvp mod miatt!! -
Nos. Ha meghalsz nem nullázodik le a karmád, de azért elég sokat levesz.
Több magasszintű játékos véleménye, hogy a karmának semmi köze a fegyverek tunningolásához.
Egyébként mobok gyilkolásával ill. PvP harcokban részt véve tudsz karmát szerezni. (100 mob = 1 karma) PvP-ben a köztetek lévő szintkülönbség dönt. -
ya csak simán ölni kell ha meghalsz lenullázódik yóknak yó rosszaknak rossz van (minél megasabb a pont annál szerencsésebb vagy pl:könnyeben tudod + ozni a fegyót, nem törik le)
-
Van valami pontos(!) infótok arról, hogy a jó/rossz Karmát hogyan lehet összeszedni? -
tróbáltam a KuRiRiN-t
KRILIN
Gogeta
Vegoku
TEN-SHIN-HAN
Scarface
BigSmoke
Yosimicu
DevilEye
thief
hunter
SHANYI
shady ez mind nem lehet foglalt
-
Keszike222 #4537 Szerintem az új karakter generálásakor a karakter nevével lehett a hiba. -
van egy kiba*zott nagy gondom. Nem tudok karaktert kreálni mikor elkészítem rákárdez hogy mehet e mondom YES erre nem történik semmi. A régi karakteremmel meg nem tok belépni indítanám erre kiírya conecction és vagy 5 perc után visszatesz a loginnhoz. Arról nem beszélve hogy egy 10-15 perc szerencsétlenkedés után megszakad a net. some1 help me pls -
öhmm ez koreai yáték amerikai szponzorokkal hogy pontosak legyünk
-
J0zs0i #4534 Valaki segitsen!! Felhozta a kaspersky hogy hibát észlelt a játéknál és kikapcsolta a játékot... most meg nem tom elinditani :S
Meg az internet expolernél ahol irhja a nevem meg csináltam azt amit irt hogy firefoxon használjam de ugysem jó :S Segitsetek minnél előbb kérlek beneteket... -
Attól függ, hogyan érted.
Ez egy amerikai játék :)
A helyszín Kína. -
J0zs0i #4532 pontosan de amugy nekem is tetszett
:) -
Köszi.. Elbabráltam vele, mire eléggé kinais lett... (Mondjuk ez egy kinai játék, nem??) -

Hogyan áruljunk kezdők módjára, kínai kalauz magyar fordítása. MAjd szólok FAQ-snak hogy tegye be, mert ez király szöveg. :D -
Megvan köszi. -
:D:D:D jól elvagy hiftu de nekem tetszett:) -
Én úgy fogalmaznám ezt meg, hogy egyelőre.
Mert hely van két fegyónak is ha megnézed.Talán majd később tesznek be mint ahogy térképet is pölö. -
Rabbit20 #4526 Nem :) Csak 2 kezes axe meg spear van thiefeknek... -
J0zs0i #4525 bár ugy lehet jobb lene ha vki segitene:P ez a nevem a játékban is heavenly daemon nál vok eu szerveren ... -
J0zs0i #4524 jah megt elromléott a karakterem keze :Sse akarperecet nem mutatja se az ujjait mintha kesztyükeve lennee:S nem tudja vki miért?S
A többi ember keze meg tökéletes:( -
J0zs0i #4523 de idő igényes ez a bolt... -
J0zs0i #4522 jah és hogy lehet felálni ha mégse aakrok boltolni ? -
J0zs0i #4521 nem :D aztse tudom miaz átlagos dropp:S
Még kezdő vagyok ... -
Gabo #4520 A különféle tárgyak áraihoz jó kiindulási alap lehet az, hogy mennyit ad érte a kovács vagy bármely másik npc. Ha az általuk kínált árat felszorzod 5-tel, akkor megkapod azt, hogy mennyi lenne az adott árú teljes értéke.
(Ezt kideríteni amúgy piszok összetett dolog. Veszel valamit a kovácsnál és megnézed, hogy mennyiért adta el neked, majd megnézed, hogy mennyiért venné meg tőled...)
Persze a ritkább, értékesebb botlban nem kapható árukra ez kevésbé igaz. Ott a valódi értéket a piac diktálja.
80-50%-os áron általában el lehet adni a legtöbb dolgot, amire az adott területen kereslet van. (Pl.: Wu-Tang klánnál a kardok ilyenek. Máshol az adott klán favorit felszerelései fogynak jobban.) Amire nincs kereslet és jobb, mint amit a boltosok árulnak vagy ritka áru, azt Hefeiben meg lehet próbálni elsózni.
Amivel pedig nem érdemes boltolni azok az átlagos droppok, de gondolom erre már rájöttél magadtól is. -
J0zs0i #4519 ValAki tudja hogy kell kikapcsolni a raeklámokat a játékban ?:S -
J0zs0i #4518 jah akkor tudom máár köszi -
Van egy faszi a tanyán.Egy lakat van a neve előtt.Na az a raktáros.
Általában fa ládák között // mellett // előtt ácsorog. -
kaboom #4516 http://images.mmosite.com/9dragons/images/guide/clan/lvlin_250.jpg
ien fegyverrel lehet nyomulni a jatekba mint ami a csavo kezebe van? -
J0zs0i #4515 ÉSha kéka fegyver vagy valami azt drágábban kell árzulni?
meg raktárt hollehet bérelni?:S(heavenly demonban vagyok ...) -
J0zs0i #4514 jaja de a magyarosat kicsivel köönnyebb felfogni mint a kinai változatot:) -
Vegyél hátizsákot és // vagy bérelj raktárat.
Az árakat nézd meg.Ha elkutyagolsz Hefeibe akkor ott sokmindennek megtudod nézni az árát.Érdemes megnézni magad anyázni, hogy elkótyavetyéltél valamit.Például én amikor először játszottam a játékkal (január-február körül) akkor egy Blodd Essence 50-60k körül volt a piacon.Most simán ellehet adni 150k-ért.Szóval nézz körül.
Ha valamilyen fegyót akarsz eladni akkor megnézed előtte, hogy a hasonló szintü fegyver mennyibe kerül a kovácsnál és úgy alakítod ki az árat.
Árulni úgy lehet, hogy megnyomod az L-t, kiválasztod az Action-t és ott pedig megkeresed a Stand-ot.
Csak peace módban tudsz árulni és ha beteszed a cuccot és megadod az árát akkor a boltnak nevet is kell adni.
*-*
Mire összeszedtem ezt a kis irományt addigra tanult kollégám már megelőzött.
De jobb kétszer mint egyszer sem :) -
1. nyomni betü L vagy l, függve CAPS LOCK által
2. menni actions fülmenü
3. választani stand gomb
4. felugrani neki új hátizsák üres
5. belerakni új hátizsák a régiből jobb egérclick
6. alulra kattintani a felirat price mellett, hogy beírni kivánt ár
7. végezni addig, mig összes tárgy bent új hátizsák
8. Felülre kattintani, hogy beirni árusítóhely név
9. Megnyomni open stand gomb és örülni.
10. Nem megnyomni close gomb, mert lesz nagy búbánat és kezdeni elöl.
11. Otthagyni játék nyugodt, mert sokáig van mig valaki vásárol.
12. Ha nem tudni árak, akkor megnézni mások a 2 klikk által rájuk
13. Ha magasak lenni Te áraid, akkor sokáig igy maradni, mert senki nem venni Tőled.
14. Leírás lenni fej által, ezért eltérés lehetséges a program miatt, mert emlékezni csak.
15. Lenni jó és játékni és nem kunyerválni, mert az csak beggar jó, a többi meg nem kunyerváló klán, de még beggar is lenni büszke és nem kunyerválni állandó.
Üdvözölni összes kezdeti játékos, mert játék jó csak ismerni sokáig ki. -
J0zs0i #4511 televanm a puttonyom és nincs helyem emiatt már egy küldetése le is fagyott ... Nem lehetett csinálni semmit csak a csajt mutatta xD Jah meg az árakkal se vagyok tisztában meg azzalse hogy mi micsoda ki kicsoda xD -
J0zs0i #4510 Megtudja enkem valaki hogy hogyan kell árulni ? *-) -
Meglehet csinálni valahogyan, hogy a Vital Energy ne fogyjon el??Mert szeretném tuningolni a skilleket de nemtudom itthagyni mert elfogy az a **** és meditálni kell.