9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért? 😊 direkt csináltam ilyen kopottasra, mivel az õsi japánban szerintem még nem volt times new roman <#hehe>#hehe>
mar bocs de a 9dragons alatt lévõ faq felirat elég ocsmány :s
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
tanulj nyelveket...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
sziasztok.ha valakinek van gyors nete akkor rakja már fel valahova mert fileplanetrol nem tom tölteni mert csak ezt irja ki:Click here to continue to the public queue! és hiába klikkelek rá nem történik semmi elöre is thx
Valaki leirná nekem hogy mi a játék története? Mert ezt is beleszeretném irni, és mondjuk tudom is, csak nem tudom szépen megfogalmazni. Szóval ha valaki leírná nekem azt megköszönném 😊.
dizájnos, támogatom az ötletet =)
nah nem birtam ki holnapig és inkább megcsináltam a designt <#hehe>#hehe>.
Ideiglenesen feltöltöttem ide,aztán ha tetszik akkor elkezdem irni, és csinálok neki egy tárhelyet. Remélem tetszik 😊
Ideiglenesen feltöltöttem ide,aztán ha tetszik akkor elkezdem irni, és csinálok neki egy tárhelyet. Remélem tetszik 😊
Amugy arra gondoltam hogy mi lenne ha csinálnék holnap egy FAQ-ot? Ha beleegyeztek akkor ötleteket várok hogy miket irjak bele 😊
milyen egy éjszaka? 20 perc a sorbanállás, ha jól emlékszem 600 mega a cucc ami egy 250es letöltéssel 40perc kb, mert gyorsan jön...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
de ez most tényleg ekkora para? egy éjszaka alatt simán lent van fp-rõl...amíg elküldik a visszaigazoló/szériaszámos levelet, addig kb. 50-szer le lehet tölteni -.-
én most cirka másfél hete várom spec...
én most cirka másfél hete várom spec...
valaki akinek megvan a fileplanetes kliens és gyors a netje feltolhatná ftp-re, és a linkjét a banner alá be lehetne rakni, csak hogy ne kelljen mindenkinek kínlódni meg sorban állni.
regisztrálsz az oldalon, bejelentkezel, aztán elmész ide. itt lemész az oldal aljára a "Free Public Servers"ekhez és rákatintasz az egyik "Download Now"-ra. ekkor felugrik egy ablak ahol a "Click here to continue to the public queue!"-ra kell klikkelni. elkezd visszaszámolni kb 30 perctõl és amint letelik az idõ már töltheted is
azt mondja már meg valaki léccives hogy a fileplanetes oldalrol vhogy tok tölteni mert oda regisztrálni is kell meg bankszámlaszám meg ilyenek....
pliz addjon valaki egy pileplanetes linket
tudsz adni egy fileplanetes cimet?
.
a fileplanetes verzió a jó, elõször én se onnan szedtem le és nem tudtam bejelentkezni. aztán leszedtem fp-rõl és hurá
mér ne lenne jo ?az a fõoldala
van itt valaki?😊
en nov 21. en reggeltem...mind1ik oldalon...azota nem jott visszaigazolos...
De engem megajandekoztak egy kulcsal 😊
De engem megajandekoztak egy kulcsal 😊
...
mert én az acclainos oldalrol szedtem le,vagy onnan nem jo?
egy cimet addjon léce valaki ahonnan ha leszedem biztos fog menni elöre thx
nem baj.
csak azért kérdem mert a kliens már lenn van vagy az baj ?
bocsi hogy ha hülyeségeket kérdezek de most kötöttem be a netem
mert regelés után kell leszedni a klienst vagy elõtte is jo?
és utánna ka kapok vlmit mit kell csinálni?
max hány nap mire kapok valami visszaigazolást? a valaszotok elõre is thx
Update megvolt rendesen?
Elvileg 0.9c -nek kell lennie.
Elvileg 0.9c -nek kell lennie.
Hát pedig onnan szedtem..
ha nem a fileplanetrõl szedted a klienst, nem fog mûködni.
Sziasztok !
Megjött a kulcs,beregeltem egyebek...belépek a játékba és azt mondja hogy ez az account restrictelve van a szervertöl...:S
plz ha valaki tud valamit akkor segitsen. <#worship>#worship>
thx.
Megjött a kulcs,beregeltem egyebek...belépek a játékba és azt mondja hogy ez az account restrictelve van a szervertöl...:S
plz ha valaki tud valamit akkor segitsen. <#worship>#worship>
thx.
viszont megtaláltam a folytatását..
a fõvárosba vagy hol (vmi H-betüs hely)..oszt ott küldözgettek ide-oda, míg végül az 1iknél kifagyott a gém..
a fõvárosba vagy hol (vmi H-betüs hely)..oszt ott küldözgettek ide-oda, míg végül az 1iknél kifagyott a gém..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nekem is ez van most, update elõtt teljesen jó volt...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
amúgy hogy is van ez a futás-dolog ? mert volt hogy simán alt-ra elkezdett futni, volt hogy alt+klikk a kis ikonjára..most épp baszik megint müxeni, bárhogy prócálom...
amugy lvl2 ön kaptam egy küldit amihez nem volt szöveg :|. valaki elmondaná hogy ott a feladat? aszem az a neve hogy road to enhealment vagy mi..
amúgy nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem néha "beragad" sima futásba a kari, és nem akar sprintelni az új képességemmel (amihez Lvielg az alt-ot kell nyomni...)