21072
  • inter15
    Fasza az a szerelő
  • Rabbit20
    Az a garment nem ruha, hanem kapsz egy ilyen deco-t ruháid fölé, tehát ez csak eltakarja ruháidat.
    Ha ugyanazon az accounton vannak a karik akkor simán :) csak csinálsz egy store-t guild emberkénél :) és beteszed cuccokat, másik karival meg kiveszed.
  • Carmang
    Ismét lenne néhány kérdésem:

-A Shaolin falunál levő Peddler, aki Shaolin Garmentet (gondolom full öltözet) árul, mi extrát tud? Miért venném meg tőle 50k-ért a ruhát, ha a Templomban a vizesvödröket emelgető sráctól darabonként megvéve sokkal olcsóbb a teljes öltözet. Ráadásul OC szinten 3 küldi is van ami ruhát ad (tehát igyen van).

-Lehet-e azonos szerveren levő karakterek között tárgyakat küldözgetni?

Kösz.
  • Anthraxus
    Sajnálatos hír de nyugodj meg nem foglak utolérni:D
  • Lawless #4584
    Szevasztok.....TamaS,Retro,Sensi,Crackie....és a tobbiek...kis gondom van a pc-vel de még a szerelo se tudja mi úgyhogy mult hét vasárnaptol nincsen gépem....sajna :( de amint lesz repulok vissza addig jo játszást....csátok!
  • Rabbit20
    http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=41429

A 3. lett ez a kép :)

• inter15
    Nem is vesszük vazzeg :)))))))))))))))))))
  • ReTr0
    érdekességként:
    az avast a saját firssítéseivel mindig lehúz egy-két trójai vírust, illetve egyéb cukiságokat, amiket utána elég leszedni a gépről (tudom mert jól megszívtam vele, vmi imod2000 nevü mappát hozot létre mindig a windows /system mappába, és oda mentegette magának a jobbnál jobb vírusokat, ahogy felmentem netre...)

vala12:
    úgy emlékszem tamás erről már regélt pár sort, szal nem akarom megin elismételni, hanem azt javaslom, hogy lapozz vissza 1-2oldalt a forumon és olvasgass, mert le van írva!

Létszi srácok, mielőtt vmi általános kérdést kérdeznétek, lapozzatok vissza kicsit, és olvasgassatok, mert nincs rá semmi szükség, hogy 100szor leírjuk ugyan azt....

jah igen, és senki se vegye baszogatástnak ezt :)

jó játékot
  • Anthraxus
    Attól függ elvileg milyen szinűbül mennyit raksz bele elvileg a piros a legjobb a zöld a közepes a kék a sz*r. elvileg ha 3 pirosat vagy más szíínű 3-at raksz bele elvileg jobb mintha eggyel nyitod.
    A death valley passra asszem egy darabig nem lesz szükséged 3 kéket olyan 90k-ért tudod asszem eladni
    A züld 3 db nemtom és a 3 db piros sem tudom mennyi:D ezt retro talán leírja
    ja de a lényeg a death valley pass csak hármassával müxik ami a CoF ba kell azt majd retro elmagyarázza nekem nincs kedvem
  • Anthraxus
    NOD32
  • Carmang
    /off
    tudtok jó ingyenes víruskeresőt (ha már az avast ennyire nem teccik a játéknak :) Fizetőset meghekkelni, hogy le tudja tölteni a frissítéseket nem az én műfajom.
    A Comodo tűzfalat viszont most ki is próbálom.
    /on
  • vala12
    Egy kis okítást kérnék én is.Már gyűjtöttem egy csomó kulcsot van dobozom is, az a kérdésem ,hogy minnél több kulcsot pakolok be annál jobb lesz a cucc ami benne van, vagy hogy van ez? Miért van ott három hely, és mi van ha én csak egyel nyitom ki ? És a Death Valley pass-ok mire jók ?
  • ReTr0
    nah, akkor megint okosítalak benneteket picit :)

először is: ha szétkapcsol a net a login screen-nél , az egyértelműen tűzfal hiba, ugyanis a tűzfalad blokkolja az ip-t
    ezt a problémát a tűzfal application részénél tudod helyrehozni, méghozzá ott kell bütykölni a gameguard.des, ninedragons.exe és hasonló file-okkal (always tust stb), viszont vannak tűzfalak, amiket a játék kifejezetten nem szeret: agnitum outpost, kerio personal firewall
    Amit én javvalok, az a comodo personal firewall
    Jah igen, még vmi: van mikor a hiba okozója a víruskereső (pl avast), tehát ha ilyen gondok vannak, érdemes ezet is kicserélni vmi másra, mondjuk nod32-re...

a frissítés pedig valószínűleg a download methods állítgatásával lehet megoldani: probáljátok végig mindet, ha ilyen gondotok van: win1-2, ie 1-2 meg nemtom mi van még ott :)

jó játékot

• Anthraxus
    csak mindig figyelmesen olvasd el mielőtt válaszolsz!

Semmi baj
  • Anthraxus
    Attól függ !
    Elfér.
  • Carmang
    Akkor fölöslegesen pofáztam bele
  • Anthraxus
    Child in time: először is olvasd el neki mi a gondja és neked mi volt!!!
    neked az hogy megszakadt a net emikor be akkartál lépni a játékba a bejelentkező felületen!!!

Neki meg az hogy a cliens nem tudta frissíteni magát és az azzal oldható meg hogy az optionba át kell állítani a net hova is csatlakozzon mert valakinet az internet explorer downloader nem mindig jó nekem a winnet downloader 1 v 2 van beállítva
  • hiftu
    Nálam nem a netkapcsolattal játszik, hanem csupán szar a kód és képes saját magát letiltani. Máshogy nem tudom elmagyarázni. Valószinűleg azért nem javították, mert hiba esetén, amikor el szeretné küldeni az adatokat a szervernek - mármint, hogy mi volt a hiba - akkor ugyancsak képtelen csatlakozni, holott minden más jól megy... Ezt add össze...
    Volt már olyan, hogy Hefei-ből mentem volna a Wu-tang klánhoz vissza, erre visszairta, hogy OK, mehetsz a "" (itt üres volt a hely) helyre. Erre kidobott.. A loginnál, meg erősködni kellett, hogy visszaengedjen, mert úgy érzékelte, hogy már bent vagyok.... Egyébként jó a program...
    Ja, ha van valami gikszer és azt mondja a szerver, hogy kiléptet és minden oké lesz, akkor annak NE higyjetek. Engem harc közben dobott ki, meg is nyugodtam, aztán persze a köv. belépésnél az fogadott, hogy hol szeretnél újraéledni... :DD Örültem...
  • Carmang
    Nem, nem oldódott meg :)
    Még jó néhányszor elő fog fordulni, hogy a játék egyszerűen bontja a netkapcsolatod (főként bejelentkezés környékén). Hihetetlen, hogy ilyen tré módon írták meg a kódját. és még nem javították ki. Na meg a Vindózt is minősíti, hogy egy felhasználói szintű program csak úgy babrálhat a netkapcsolattal.
  • 4EVER
    Már megoldodott a problema!
  • 4EVER
    Hello mindenkinek en uj jatekos vok es egy olyan kérdésem lenne hogy:Amikor elinditom a gamet ezt irja ki :Failed to connect to an upragade information server! Ezt valahogy meglehet oldani? Ui:Nem talaltam a F.A.Q-ban erre a problemara valaszt. Elöre köszönöm mindenkinek
  • CS@
    Aha értem, nem próbálkoztam ez tény és való csak elméleti szinten említettem meg, igazából nem nagyon hat meg az AFKolás.
  • ReTr0
    makróddal egy a baj: gameguard kivág vele elég renedesen....
    ezért mondtam, hogy a nostromo az legálisan kerüli meg a gameguardot...

gondolhatod, hogy ha lehetne én is ingyenbe csináltam volna meg :)
  • LeonSilver
    Ez az.ezért nem használok makrót én sem pedig van itt egy-két darab.
    Lehet megnézzük ezt a kütyüt.
  • Anthraxus
    na akkor így belegondolva elnéztem míg ti 100 mob ról beszéltek én 60 vérszámláló pontról ezért a nagy félreértés !!!

Mert én nem számoltam mennyi mobot nyírtam ki hanem egyszerűbb nézni a vérpontot mert az biztos hogy 60-ként ad 1 karmát
    na ezt akartam mondani!

ÜDV
  • Rabbit20
    Dear Players,

Amúgy meg :D

"All web and game servers will be shut down temporarily for maintenance and upgrades. Please note the date and time.

Date: Monday July 23
    Time: 11 pm - 1 am PT

Thank you!

Acclaim"
  • Rabbit20
    Makróért bann jár ha lebuksz :)
    Hidd el nem szórakozásból csinálják :D Valahogy fejleszteni kell buffokat és senki nem fog napi 8 órát vagy többet ott ülni egyetlen gombot nyomkodva, azért h normális buffja legyen...
  • CS@
    Bocsy, hogy belepofázódok, de egy makrozó programmal pofonegyszerű az egész, nem szükséges se, hardver se semmi. Némi gondolkodás, hogy kitaláld mit is akarsz csinálni, aztán megírni a makrót és annyi. „Naccerű dolog ez” én is szoktam látni, ahogy a népek 3napja egyhelyben AFKolnak, ez csodásan feldobja a játékélményt és igazán komoly szórakozást nyújt, de tőlem aztán csinálhatják.
  • ReTr0
    nah, elször is:

csinálják!! :)

azonkívül, amire gondoltok, azt nostromo n52 speedpadnak hívják, és nem sotfware, hanem hardware (egy spéci balkezes kis billentyűzet).
    Lényege az, hogy programozható a cucc, van hozzá software, és be tudod állítani, hogy milyen időközönként milyen billentyűket nyomjon le...
    jah igen, és teljesen legális a cucc, előnye, hogy meg tudja kerülni a gameguardot

a legtöbb ipse ezzel buffol, mert egyszerűbb sokkal, nem kell 5perceknént rohangáli a géphez.
    mellesleg én is vettem egyet 10k HUF-ér, de bárki rendelhet neten, csak utána kell nézni picit

UI: a félreértések elkerülése végett, ez nem bot, hanem buffolásra alkalmas cucc, ezzel nem tudtok grindelni...

jó játékot
  • hiftu
    Ja, nekem auto-n volt és úgy tök jól működik.
  • hiftu
    Itt a megoldás:

Hálózati kártyán jobb klikk ->properties/tulajdonságok:

A checksum offloadnál állitsd none-ra az opciót.
  • LeonSilver
    Melyik részt nemérted ?
  • Yosimicu
    ezt a választ kaptam 4. és 5. bekezdésben valaki segitsen pls
    a többi megvan de azt nem értem
  • Yosimicu
    Delete all the files from the ADCACHE folder in the game directory and if issue persists then try the below given steps:

Some network cards also have settings that when changed have corrected these types of issues. First, you need to navigate to your network card properties.

Click on Start.
    Click on Control Panel.
    Double click on the System icon (in Windows XP, you may need to click Switch to Classic View on the left hand side of the screen).
    Select the Hardware tab.
    Click on Device Manager.
    Expand the section labeled Network Adapters.
    Right click on your network card and select Properties.

Click on the Advanced tab and you will see a list of items. Please try disabling the Checksum Offload option. This may also be listed as Hardware Checksumming.

You may also have a Speed/Duplex option on the Advanced tab. If you do, please try changing this to Force Base 100 Full Duplex. If you have an older router you may need to use base 10 Full Duplex. This may also be listed as Media Type/Connection Type.

If you have a Power Management tab in your network card properties, click it and unselect the "allow the computer to turn off this device to save power" if selected.

4) Testing your Connection and Performing a Trace Route
    Running a Trace Route will track each step of your internet connection to the game, and can help identify if and where connection problems may be occurring. Please see this page for instructions on doing a Trace Route test
  • Rabbit20
    Hát nemtom énis néztem nekem mindig 6% onként adott 1 karmát és 0.06% 1 mob ( nem haltam közbe :D )
  • Anthraxus
    "100mob >> 1 jó karma"

ez igaz ha most kezdted a játékot és ha meghaltál de amint megvan a 100 csak figyeld meg hogy minden 60 után kapsz 1 good karmát, egyszer csak ezért öltem hogy ezt megfigyeljem!!!!!!!

ÜDV
  • Yosimicu
    ya haladok most már csak kib*szottul laggolok de nem szakad meg a net.
  • Yosimicu
    ezt egy programmal csinályák. Olyasmi mint egy bot de ez csak buffol és meditál ha kell. Így akár napokig is mehet sorba nyomja a bufokat ha merül a vital akkor medital így az is feylődik. Azt nemtom hogy mennyire legális iet használni de úgy tűnik nem szólnak érte
  • ReTr0
    nah srácok, akkor elmagyarázom, hogy hogy is van ez a karma dolog, mert sok hülyeséget összehordtatok látom :D

szal ha ölsz jó karmát kapsz, mind1, hogy rossz vagy jó klános vagy, és sensei téved, mert 100mob >> 1 jó karma

ha meghalsz 5 jó karmát, és 2 bad karmát veszítesz

bad karmát úgy lehet szerezni, hogy fehér fehért, fekete feketét öl bloody plainen
    jó karmát úgy lehet szerezni, hogy fehér feketét , fekete fehéret öl szintén bloody plainen, illetve grinddel

jó karmát 30at kaptok minden egyes sötét klános skalpjáér,ha jó klánosok vagytok, vmint fordítva
    10 bad karmát kaptok, ha saját fajtátokat ölitek (fehér fehére, fekete feketét), viszont itt meg kell jegyezni, hogy saját klánodat nem tudod ölni! (pl shaolin shaolint)
    egyedül maszkba lehetséges, viszont a jelen állás szerint (bug!) maszkba nem kaptok karmát, bárkit öltök le

még néhány bp szabály: shift és az ellenfél együttes kijelölésével lehet megtámadni a saját fajtátokat (fehér fehéret, fekete feketét)

fontos, hogy ha combat mode-ba vagytok, még véletlen se fussatok be safe zone-ba!!! 8 perc 50%os speed vesztés a penalty érte, illetve ha elhagyod bp-t az őrök lecsapnak

továbbá, ha lehetséges ne öljetek meg senkit safe zone-ba mert 3órás penalty jár érte, mindenféle finomságokkal, mint pl dmg, attc levonás, és hasonló dolgok, illetve az őr itt is lecsap ha átmentek hefeibe (bár, ha ügyesek és fürgék vagytok, elkerülhető ha elbújtok bp enterance bejárata mögé hefeibe, mondjuk buffolni)

még vmi: nyilván tudjátok, hogy bp közepén van a conqueror cave (cc) nevü hely, ahova ha lementek mérgeződtök ezerrel. nos a cc bejárata mellett herbek vannak elrejtve dobozokba, amik bizonyos időközönként jelennek meg, viszont ezekre állandóank vadásznak, így előfordulhat, hogy ha te is herb hunt-olsz akkor jól lecsap vki...
    Ajánlatos nem árulásra gyűjteni a herbeket (nagyon sokat érnek), mivel ha megtudják, hogy csak nyereségvágy miatt gyűjtök őket, akkor nem lesz nagy jövőd bloody plainen (mindenki utálja ezeket az emberek és általban le is pkzzák őket!)

nah, kb ennyi
    jó játékot, bye
  • LeonSilver
    Látok embereket skillt tuningolni.2-3-5 órával később ugyanaz - ugyanott - ugyanúgy csinálja a mókát.Hogy a bánatba nemfogy el neki az a q**a vital izé??