21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
és annál engedi is? -
de csak 2xszer. a másodikat aszem csak fd5-ön lehet elhasználni, de ez nem biztos -
-
a klánközpontban van egy emberke és annál, nem tudom a nevét. -
lehet kasztot váltani? hogy? -
aszem én fogok nyerni :D. shaolin nukerrel kb 1 órát játszottam, aztán váltás ^.^ -
Crusnik #4622 Lol benne vagyok,ha az nézzük olyan RC közepénél szokták abbahagyni,és kevés játékkal olyan 3 hét. Szal én 3 hét ^^ -
ReTr0 #4621 skacok, mit szóltok egy kis fogadáshoz, hogy meddig viszi a nukert? :D
én kb 1hónapot mondok, de lehet sok

stat ügyileg: 3wisdom 1 essencet ajánlanék, és kb 20con-t ( a basic 8al), a többi statot felejtsd el, felesleges -
kösz a segitséget.. szerintem akkor storm leszek nem fire x) -
Crusnik #4619 Már rég elnevezték a bracereket,mindenhól xy bracer. -
Rabbit20 #4618 Bracer
Ennek van Chi Kung damage-a, tehát mágusnak erősen ajánlott ezt használni :) Kovács Npc-nél Temp néven találod asszem. -
ja, thx ^^ ... de azt hogy érted, hogy karkötő a 'fegyvere'? -
Crusnik #4616 Strom demon a mágus:fontos pontok kb 900 hp 1500 mana(de ezek növelhetők cuccokkal) és Wisom mindenek felett csak wis wis wis,str és dex meg 12-12.
A mágus kevés str miatt közelharcban elvérzik de ha jól használod a pajzs skiledet és nem engeded magad közelébe a mobot akkor a legerősebb lévén csak wis-re pakol és ezért sokkal erősebbek a varázslatok mint egy warrior smashing. olyan rc vége felé már 2-3 lövésből tudsz ölni. Fontos fegyvere a bracer(karkötö) nem a kesztyű. Remélem ennyi elég -
Soha nem vagytok itt? :S :( mennyi wisdom kell a storm demonnak kasztnál? -
De az viszont mindenképpen kellene, hogy mennyi Wisdomot tegyek kasztnál... -
már megvan, storm demon leszek, nem fire... -
ReTr0 #4612 szerintem rossz választás volt ez a hd, a legdágább cuccok a hd-sak, szal anyagilag meg fog látszani, hogy demon vagy....
tudom, hogy sokaknak ez nem szempont, hanem hogy jól nézzen ki a kari meg ilyenek, de .... sztem nem mind1, hogy 10milla a 4pct, vagy 30....
-
egyébként thankx a gun powdert, a blue cotton clothot mi is megtaláltuk azután miután az üzit írtam :) -
Valaki írja le milyen a storm demon -
Üdv
Fgevyerre hogylehet rakni ilyen tulajdonságot,mer van egy hely a fegyveremen,van is hozá item em de nemtudom hogykel rárakni,pls help
-
Gunpodert a Death valley -ban , blue cottont pedig a blind madman -ektől szerezhetsz -
Gunpowdert nem tudom, blue cotton cloth ot se, a blood essence meg random -
aminek a nevében blood van? mert nekem egyszer Blood Zombie droppolt még az elején... -
ja meg gunpowdert, Blue Cotton Clothot, és Blood Essencet mi droppol? -
Ujrakezdtem a gamet, most ls 7 körül vagyok kb holnap, holnaputan kasztolodok... fire demon leszek... nekem is csak azzal van bajom, hogy a későbbi harcmodorom gyengébb lesz... de sebaj... egyébként a storm az milyen? van lövőskillje? tud ütni karommal ill kesztyűvel? -
Holnap már leszek én is. Le kellett szaladni siófokra pár napra :) -
ReTr0 #4602 igaz, hogy rl 7es szinten (asszem) fogod megkapni az utolsó aktív skilled ami asszem dharma nevü, vagy mi, de az lassú mint a tetü, hiába sebez 500 körül. Ezt az utolsó skillt szinte senki se használja a nagyok között, vannak gyors kedvelt skillek, sajnos a nevükre már nem emlékszem, de majd rákérdezek az fc bácsiktól :)
Én személyszerint a wrapping pole of deva-t javaslom, mert 10esen hiába sebez kisebbet 50-60al mint a legutolsó, mégis az az egyik leggyorsabb....
law, ha azt mondtad volna, hogy a csaj prütykölöd, és nincs időd játszani, azt jobban elhisszük

jó játékot
-
Elméletileg az újabb skilleknek mire ugyanarra a szintre eljuttatod, nagyobb lesz a sebzése, mint a réginek. -
KB azér , mert 1/2 óra könyvekkel nyomott tréning után nagyobbat csap mint a mostani. -
Helló ismét.
Van a kung-fu skillekkel kapcsolatban egy dolog amit nagyon (de nagyon) nem értek.
Kiválasztottam a Role-t (Luohan; a Devát abbahagytam, mert orrba-szájba kell trénelni, hogy normális buffjai legyenek, de nekem napi kb. 1,5 óra játékidőben erre nincs jövésem).
Szóval Luohan. Szaladok a Senior Monk-hoz az új Polearm skillekért és ilyet látok rögtön felvehető (OC1) skill-ként (csak Active-re gondolok):
- Breaking Pole of Yaksa (Breaking Poles), sebzés 22 - 66
- Wrapping Pole of Deva (Wrapping Poles), sebzés 22 - 66.
A később felvehető skillek sebzési minimuma is csak 30-40 körüli.
Értem én, hogy egy új skillben kevesebb a gyakorlatom, mint a Sifu-tól tanul Basic Shaolin Breakin Pole-ban (lv4, asszem 130 körüli a min. sebzése), nade ennyire?
Mi a motiváció abban, hogy lecseréljem ezt a Basic skillt az új Luohan skillre? Vagy később (ezt a már kifejlesztett) Luohan skillt egy magasabb szinten megkapható (de sokkal gyengébb) Luohan skillre? -
kohai #4598 Help pls
Tribute goods quest 1 csomagot kéne megtalálnom valami sirköhöz közel shi-zangban plain of white sand környékén...
valamint Minget Northern Death Valeynál
ty
-
Ezek szerint akkor az Indy-nél áll egy kicsit feje tetején a világ.
De jó... -
Rabbit20 #4596 Hát végülis ugyanez volt 2 Moons-nál is, hogy visszalépett a fejlesztő cég, vagyis ott meg sem kapják új cuccokat Koreából... Majd csak 1 hónap múlva, vagy lehet már kevesebb. -
Olvasgattam a fórumot. Állitólag LE SEM ÁLLITOTTÁK a szervereket.
Az egyik moderátor elkezdett találgatni, nem tudni mennyi valóságtartalom van benne, de Ő úgy tudja, hogy Indy az utolsó pillanatban visszalépett.
(Ez mondjuk nem túl hihető, ugyanis az Acclaim-nek még le kell forditania a kapott cuccot.) Persze, ha az elkészült lefordított anyagot visszatarthatja az Indy, akkor lehetséges, hogy ez történt.
Az Acclaim viszont nem túl jól kommunikálja a történteket. Csak annyit írnak, hogy az upgrade véget ért. (És nem azt, hogy elkészült.)
Talán egy késöbbi időpontban lesz valami. Talán...
Ahogy egy srác mondta a fórumon: Mi nem előfizetői vagyunk ennek a játéknak, hanem a tesztelői. A tesztelőket meg nem szokás tájékoztatni az összes változásról. A tesztelők csak mondják el a véleményüket.
(Más kérdés, hogy a fejlesztők erre sem kiváncsiak.) -
Rabbit20 #4594 Okosabbak vagyunk :) Update nem volt, csak szerver biszbasz... -
Rendben. A fórumot nem is néztem ilyen témában.
Azonban van különbség, ha program egy célzott csomagot küld (program állapota, meghivott fv-ek, stb..) a hibajelenségről, mintha te ugyanezt beirod.
Az egyéb logikai hibákat persze érdemes beirni. Mondjuk egy nuke-nak nincs meg a leirása, ha rálövöd egy mobra. Csak szép üres kocka.
Hajrá! Lassan meglesz az upgrade. Remélem, ha hozzányúlnak a szofverhez is, akkor legalább a bugos és a hiányos szövegeket, meg temp15 tipusú neveket javitják. Nemsokára okosabbak leszünk... Jó éjt mindenkinek.. -
Aha, szóval nem kell szégyenkeznem a tápos ruháim miatt, csakazért mert tré kinézetűek :) Csak ráveszem ezt a deco Garmentet és máris egységes cuccban pompázom.
Hiftu:
van az Acclaim oldalán "Bug report" szekció, furcsállanám, ha oda nem írogatnának emberek, hanem belenyugodnának, hogy "hát nem külde el a Crash Report a hibát... ez van."
A mostani fejlesztés után kíváncsi leszek mi változott. Ha továbbra is kidobál, meg felcserélve hagyják a Basic Shaolin Protection buff mértéke/időtartama számokat, én tuti beírok oda.
Nem tudom mi értelme lesz de legalább nem rajtam múlt :) Nagyon úgy néz ki (szerintem), hogy az Acclaim valamiért "szkippeli" ezeket a dolgokat, kizártnak tartom ugyanis, hogy Closed Beta alatt egyszer sem vette észre ezeket egyik teszter sem. -
1. Nekem is volt egyszer egy ilyen, csak nálam már nem mutatott semmit, hanem a töltőkép elött meghalt. Aztán loginnál kiabált, hogy már bent vagyok.
2. Szerintem egyértelműen a szerverek terheltsége ill. a kliens nem teljesen korrekt hálózatkezelése áll a háttérben. Most fogják ugye fejleszteni a szervereket, tehát ez valószínűleg megoldodik. A kliens szerintem marad a régi szutyok. Mivel az Acclaim nem kap visszajelzést, hogy valami gebasz lenne. Ugyanis akkor sem működik a net, amikor a hibajelzést szeretné visszaküldeni ez a szerencsétlen kliens.
-
Ha megveszed darabonként a ruhát akkor rosszabul jársz.Mert az igaz, hogy olcsóbb de ha találsz / veszel / mittomén egy jobb rucit akkor ezt lekell venned míg a komplett DECO külön helyre kerül és nemfoglalja a helyet a jobb ruhadarabok elől. -
Rabbit20 #4589 Kéne egy kis help...
Pár napja elég sokszor előfordul, h mikor másik területre megyek át egyszerűen semmit nem tölt be a játék szal csak fehérséget látok, nem látom mobokat se npc-ket... Néha betölt egy idő után, de elég sokszor nem és akkor kidob, h ninedragons.exe hibát észlelt és leaáll blabla.
Van erre valami megoldás? Vagy mi lehet a gond?
Gondoltam rá, h esetleg azért mert több most a memóriám, de már előtte is elkezdte ezt csinálni, viszont régebben sose volt ilyen :S