21072
  • inter15
    Eladó az accom ha érdekel valakit. 3 kari van rajta.
    1. gb11 deva monk
    2. fd6 blue dragon
    3. fd6 luohan monk

jöhet privibe is az ajánlat :)
  • Morvhem
    Még egy kérdés küldivel kapcsolatban.Ha felveszel egy küldit az mindenképpen láthato lesz a küldiknél. Olyan ugye nincs, hogy az NPC nél ott a !-jel és ha felveszed a küldit az nem látszik a küldik között?
    Azaz ha van jel és beszélek vele de a küldi nincs a questeknél azt akkor ugye fel sem vettem, vagy valamiért nem tudom felvenni.
  • Morvhem
    Nagyon szépen köszönöm az infot.
  • Carmang
    Ha már itt tartunk...
    Van infótok arról, hogy a Role kiválasztásakor a főgóré hogyan konfigurálja át a Stat pontjainkat? Nyilván a Role-nak megfelelően, de engem ennél részletesebben érdekelne. Mert mikor kiválasztottam a Luohant, akkor csökkentette pl. az Ess-et, de a Vital Energy-m több lett.
  • Carmang
    A quest leírásban az Enlightment meg a Karma a quest "osztálya", mint ahogy ReTr0 is írta. Ezen belül vannak (lesznek, majd ha felveszed...) az egyes küldetések. Ezek lehetnek aktívok és véghezvittek. De neked gondolom az aktív meg a véghezvitt részleg is üres. Az első 12 szinten még csak Enlightment küldiket kapsz. A Krama résznél azért nem látsz semmit mert még onnan nem vettél fel/teljesítettél küldit.
  • ReTr0
    2str, 1dex, 1 con
    az elején 4-5szintenként a 1str 1dex 1ess

a visszaosztásnál ugyan ez, csak a szinteddel számolj, nagyjából ennyi
    ez így egészen sm-ig mehet, utána picit megugrik a dex, ezért érdemes mindig előre megnézni, hogy a jövőbeni fegyóidnak mennyi a dexigénye...
  • Yosimicu
    ya és a laggolás sem oldódott meg pedig átálítottam mindent amit mondtatok. van még valami tipp mi lehet a bay?
  • Yosimicu
    most fogok kasztosodni a shaolinoknál. Luohan monk-nak készülök. Plz valami tanácsot hogy osszam a pontokat újra, meg ha van valami tipp ezentúl hogy pakolyam. elore is köszi
  • Morvhem
    Üdv
    Az 1 amit irtam az a tréning küldi volt az oké.
    A quest leirásoknál a karma küldit is késznek veszi de ennek ellenére nincs küldileirás mint az első küldi esetében.
  • ReTr0
    írd le nekünk a küldik pontos nevét, mert úgy vissza tudjuk keresni, én közel 100as szintű vagyok, szal nem igazán emlékszek ezekre az ls questekre :D
    a karma questeket feltétlen csináld meg, a heroic questeket hagyd a fenébe, mert azok csak epithetet adnak, de úgyse tudod megcsinálni őket, és nem is éri meg elbaxni rájuk az időt, mert azér olyan jó dolgokat nem ad...
    a road to fate-ben pedig klánajánlások vannak többnyire, még nem csatlakozol egy klánhoz, addig kapsz ilyeneket, ha meglátogatod a klánbázisukat, mivel addig vagabond vagy (vándor)

tényleg, ha már így elértünk a vagabondokhoz, mit szóltok ahhoz, hogy vannak pls ec vagabondok is, mert nálunk van egy.... :S beszéltám már vele, hogy mi a francér vagabond, erre azt mondta, hogy mer így jó neki.... igaz, hogy gyenge szar, de ha így jó neki....
    szóval ehhez kapcsolódóan várnék véleményeket

jó játékot
  • Morvhem
    Folytatva az elöbbi dolgot 5 küldit ad tutorialba
    1 Road to Enlightenment ezt megcsináltam de ezzel együtt kész lett a
    Road to Karma, valamint a Road to Fate. A Road to the dragon ,Heroic Episodesre peddig nem ir semmit.
  • Morvhem
    Üdv.
    igazság szerint az elsőnél de azon valami uton modon tulléptem, azaz kész van legalább is ezt irja.Másikat pedig nem vettem még fel.
  • Atti12
    a tutorial sok kis küldetésből áll, mond meg melyiknél akadtál el.
  • Morvhem
    Üdv all.
    Kezdő játékos révén szeretnék némi segítséget kérni.
    A játékba való belépés után kapok egy tutoriál küldetést.
    De sajnos angol tudásom hiányos és hiába fordítom le "szótárazom" nem igazán jutok vele dülöre és ugy nézem nem is lehet kikerülni.
    A küldetést mindegyik választott kaszt megkapja.
    segítségeteket előre is köszi
  • Crusnik
    Sírhatsz is :D De egy dolgot jobb ha megfogadsz,máskor ne menj bele olyanba amibe elveszítheted mindened. Csak mert cvan 3 BE-d és egy kis pénzed nem éri meg kockáztatni.
  • ReTr0
    de van, kitalálsz vmi szép magyar mondatot káromkodásokkal teli, ismétlésmentesen... ez picit segít, csak ne mond ki túl hangosan :)
  • ZzoleE
    hi!most jól megszívtam, a +3 saber-omat +4-re akartam tuningolni, de nem sikerült(eltört a cucc vagy mi)szóval most se fegyverem ,se blood ess, se pénz!gondolom ilyenkor nincs mit tenni ugye?
  • ReTr0
    jah, ezt bebuktam, de így utólag belegondolva soknak tűnt az 1 hónap szerintem is :D

én nem beszéltem klánváltásról, vki azt mondta, hogy kasztot nem lehet váltani, csak kasztot lehet, ami role

spike: rc 1 előtt nem kapsz ilyen lehetőséget, szal addig szenvedd végig vhogy... de mivel oc6 vagy, így rc 1 en már jelentős skillemearadás lesz, ha role-t váltasz, szal sztem csinálj egy új karit, oc6 az 1 nap, ha normálisan tolod
    oc1-ig tankert csinálj belőle, zúzós 3str 1 cont nyomd, dex nem is kell, mert oc előtt nincs dex requirement a fegyókon... sok sikert
  • Crusnik
    van egy küldetés ne a talk gombot nézd. Amugy meddig nyomdat vele csak hogy hivatalosan is én közelebb álltam hozzá mint Retro szal én nyertem XD
    Nincs heal,mert miért lenne nem hybrid se nem healer,ő mágus. A fegyver meg mindenhez egyforma árban van csak megkell tanulni pénzt szerezni és ha lehet kerülni az npc-t. Akkor következőleg mi leszel? Ha healer hybrid fogadok 3 hónapban mielött leesik hoy fejleszteni kéne a healet meg a buffot XD
    Komolyan ha új vagy játékba harcossal kezdj ami blood demon
  • Spike MGP3
    oc 6 vok
  • Spike MGP3
    Fákk! ez a storm egy kaki se heal se semmi ráadásul nagyon drága a weapon is... cserélni akartam kasztot elmondták hogy a Cave Lightnál lehet mount yanmoba de csak talk gomb van NEKEM, mindenki másnak van más is :( mit cisnáljaaaK?
  • Supa
    Bardon elado:4 pockos beggar male felso,ha valakit erdekel dobjon pmet vagy pigeot nekem:Supa thx
  • Geeforce
    Te nem az old pouchos küldetésről beszélsz? Mert én a "defeating the forces of valley of hell" vagy vmi ilyesmi, amit ilyen könyv formában lehet megvenni, BOT-nál "order of ghost wolf" a könyv neve. És ebben írják követelményként azt, hogy azonos klánból legalább 5-en kell lenni, minimum rl4, és nem érheti el az fd5-t, meghogy a leadernek legyen meg a road to dragon (azt nem lehet kiolvasni, hogy chapter mennyi, de mivel nincs semmi küldi, ezért gondolom megvan), és legyen nála a könyv. Namost ezeknek mi elméletileg meg is feleltünk, de nem adta a küldit. :S [Amúgy road to dragon chapter 2-t mikor kapjuk meg?]
  • Spike MGP3
    oké, kösz :)
  • Atti12
    Hefei be a collectorsnál lehet aszem. Valami Wan-daye a neve vagy valami ilyesmi :D. (régen játszottam vele)
  • Spike MGP3
    Nekem is sikerült a kaszt, meg minden!
    Van egy olyan amit a karakter menüben kell összegyűjteni ilyen pouch, big pouch, meg tobbaco leaf... azt már rég összegyűjtöttem állítólag ruhát kapok érte.. de hol? csak eladni akarom mert nekem megvan a legjobb ruha amit árustól kapni lehet...
  • Atti12
    na várjatok, senki nem mondta hogy klánt lehet váltani XD. kasztot azt lehet, legalábbis amikor a shao nukeremmel játszottam váltottam healerre.
  • Crusnik
    Ezt most nem értem. Te azt írtad hogy OC1-en RL12 elött és utánna csak ItemMall-os cuccal lehet. Vagyis te még azt is kasztváltásnak értetted. Én erre pontam hogy pontokat lehet újraosztani. Te meg jösz azzal hogy mi a klán és a kaszt mint ha nem tudnám :P
    Klánt nem lehet váltani sehogy csak új karakter létrehozásával
  • ReTr0
    a gond az, hogy 5en voltatok, 4en kell, hogy legyetek, nem többen, nem kevesebben, mindenkinél kell lenni ilyen bizbasznak, és a party leadernél kell hogy legyen ez a levél szerü vmi
  • ReTr0
    nah, akkor tisztázzunk vmit:
    van klán, meg van role

a klán az klán, a role meg kaszt magyarul (tanker, nuker, hybrid, healer)
    :)
  • Geeforce
    Cs! Lenne egy igen fontos kérdésem! Van egy quest minden klánnak, amit elméletileg rl4 és fd4 között lehet megcsinálni, aminek a leírását hefeibe a peddlernél lehet megvenni. Namost az érdekelne, hogy ez a quest mennyire bugos. mert mi a bandban próbáltuk, össze is jöttünk 5en, a legkisebb rl4 a legnagyobb fd4 volt és nem adta. Rosszul írja a szintet, vagy mi a helyzet ezzel a küldivel? Thx!
  • Atti12
    nem tudom, nagyon nem tetszett. Nem az én műfajom hogy lövés, futás lövés futás :/
  • Crusnik
    Kasztváltó cucc nincs csak pontújraelosztó. Még a nagyok se tudhatnak mindent XD
    Atti:gondolom akkor kezdted és még új volt neki mert gyakorlott játékos mellet nagyon jó kaszt. Enyém is csak azért tököl mert nincs egy hely ahol nem ks-elnek és a mobok is passzolnak hozzám.
  • ReTr0
    oc 1 , illetve rl12-ig lehet kasztot váltani, utána csak item mallos bizbasszal, ami asszem 30euró
  • Spike MGP3
    oké, kösz és bocs :)
  • Atti12
    engedi és légyszíves próbáld a gondolataidat 1 hozzászólásba sűríteni és ugy elküldeni. kösz
  • Spike MGP3
    na sikerült asszem x)
  • Spike MGP3
    hogy tehetek be olyan makrót mint ami neketek van?
  • Spike MGP3
    engedi a kasztváltást?
  • Atti12
    mi?