9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah holnap má fordítom a következõt 😄
Lehet kéne csinálni egy amolyan kérdés-válasz dolgot a FAQ végére... gondolkodjatok olyan kérdéseken, ami a játékmenettel kapcsolatban bennetek is felmerült amikor még nagyon kezdõk voltatok :p

Jah meg lehet holnap írok az 5 statról hogy melyik mit befolyásol, hogy magasabb szinten különbözõ szerepet vállaló játékosoknak mit érdemes fejleszteni, stb...

lövésem sincs én olyan 15-16 lvl óta nem nyomtam ott, helyette a liga 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Atti12
igen akkor kapjuk meg, de nem tudod mikor lehet belépni a klánba?

heavenlybe 13. magaságában kapod meg a lightfootot asszem de blépni még akkor se 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Atti12
a ligába 6-os tol lehet belépni 😊
én most gc 6 vok heavenly daemonba de még nem léphettem be :/

jah ugy rémlik a ligában 7es szinttõl lehet belépni, és az elsõ specifikus technikát 13. szinttõl lehet tanulni

shaolinba 6-ostól, meg mintha már írta volna valaki hogy tolvajoknál 7... ha valaki tudja valamelyiket írja le, és összeszedjük :p

Atti12
kerestem már egy csomó helyen, de nem találom :S

Gubber
Jó jez a faku😊 ha van még ötlet majd szólok én is😊

Shiwo
hát, jó lenne valahonnan összeszedni, hogy mellik klánba hányas leveltõl lehet belépni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Atti12
ha van még ötletetek hogy mit írjak a faq-ba, akkor segítsetek légyszi mert én kifogytam az ötletekbõl <#lookaround>

miilann
(Y)

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

sweech
(y)

Atti12
megcsináltam ugy ahogy mondtátok, tessék rákattintani a shaolinra, a beggarsra, meg a wu-tang ra <#ravasz1>

Fókameister
Akkor jó😊 Ez a távolkeleti harcmûvészes feeling nagyon bejön a graf se csúnya

sweech
nem

Fókameister
Ez a game fizetõs ? Tom hogy láma kérdés de mmorpg be kezdõ vok de ez a gamma tetszene

sweech
szerintem goth is úgy gondolta

miilann
sztem ugy kene h nem belinkelni hanem betenni a videot,youtubeon ott odalt van vmi kod nem azzal lehet betenni? :s
amugy talan a fehér ill fekete klán helyett jobb lenne a világos/sötét :s

sztem a stílusok videóit, amik a még lefordítatlan klánoknál vannak, a már lefordítottakhoz is ugyanúgy belinkelhetnéd, lehet jobb lenne hogy amellett hogy elolvassa az ember, látja is hogy hogyan harcolnak =)

A Koldusok Ligája
Beállítottság: Fehér Klán (Shaolin és Wu-Tang szövetségese)
Klán Fõhadiszállása: Tianjin Város, Huabei Tartomány
Jelenlegi vezér: Részeges Hold, a Koldusok Királya
Elveszett Sárkány: Hu Shanshan
Fegyver: Ököl, bot.
Kung Fu stílus: A koldusok harcmûvészete eredetileg a kóborkutyák elleni önvédelmi technikák, és a megélhetés célját szolgáló akrobatikus utcai mutatványok keverékeként alakult ki. Újabb technikák ötlete a koldusok mindennapi életébõl lett merítve, ilyen a kígyók elkapása, erszények elcsenése, és talán minden koldus kedvenc idõtöltése, az ivászat.

A klán nem más, mint koldusok szervezete, melyet néha a "Végtelen Klán"-ként emlegetnek, mivel, ahogy egy klántag egyszer állította: "Ha egymás mögé ültetnéd a világ minden koldusát, soha sem láthatnád meg a sor végét! Higgy a többség erejében, és légy te is tagja e tömegnek."

Azáltal, hogy a nép adományait elfogadják, segítenek azoknak, akik nehézségekkel néznek szembe, és a magukat elveszettnek tartott emberek életének egy nemes célt, új értelmet adnak, a Liga tanítványai - bár szegények és sokan lenézik õket - minden nemes tulajdonsággal rendelkeznek, mely igazán hõssé teszi õket. A köznép hõsévé. Az átlag emberrel õk állnak a legszorosabb kapcsolatban.

"Nincs város koldusok nélkül."
A klán területe annyira kiterjedt, hogy magába foglalja a vidék összes városát. Ez nemis csoda, mert a koldusok mindenütt ott vannak. Így természetes hát, hogy a Fehér Klánok Szövetségében a szövetség szeme és füleként szolgálnak, és mindenrõl tudnak, ami a lakott területeken zajlik.
A klán tagjai nem viselnek megkülönböztetõ egyenruhát, mint a Shaolin, vagy a Wu-Tang tanítványok. Közönséges rongyokban járják az utcákat, így soha nem tudhatja senki, hogy a koldus a következõ sarkon egy közönséges kéregetõ, vagy a Kung Fu nagymestere.

"Az étel sokkal finomabb, ha megoszthatom valakivel."
A Liga minden bevétele a koldulásból származik. Ételért és italért cserébe egy jobb világot ígérnek, kiállnak segítõkész embertársaik mellett, és ha kell, erõvel szolgáltatnak igazságot azokért, aki bajba kerültek. EZ egy koldus életének lényege.

Atti12
nah beraktam akkor a véglegest, köszi a segítséget milann

Atti12
az nem jó mert akkor nem lenne feltünõ, így sztem jobb

miilann
nem lehetne h a képre rá lehetne kattintani és akkor az dobna a FAQra?

Atti12
amugy még fogod fordítgatni a szövegeket? 😊

Atti12
fél óra mulva megcsinálom, most van egy kis dolgom

hátö nyílvánvalóan, ja 😄

Atti12
497 et akartál irni? 😊

Atti12
nah intézkedtem hogy berakják banner alá 😊.

miilann
na talán így jó lesz
törltem rola a faqt,oda tegyetek be a masikt

nah alsó sor egész tetszik, azt kéne kombinálni 297-es FAQ felírattal 😄

Shiwo
1et értek..esetleg a "kérdések" is lehetne kicsit keletiessebb..majd késöbb megcsinálom, ahogy gonolom...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Atti12
az alsó sor tetszik, a faq felirat nemigazán 😊

miilann
ez tetszik e?

miilann
argh béka,pill

miilann
kösz
ez tetszik e valakinek? -.-'

Atti12
Na sztem megtaláltam a megfelelõt 😊
katt
milann:
eredeti kép

miilann
megvan a kép faq felirat nélkül?

Atti12
akkor rakjam be ezt?

sweech
szvsz sokkal jobb ^_______^

Atti12
Hát ez nem jó, de mind1, katt a képre jobb gombal és kép megjelenítése.

Atti12
Ez milyen?

miilann
😊

sweech
jó lesz ez de az a FAQ felirat nagyon nem tetszik :/

miilann
sztem a golden blossom chneg utani sorba irhatnal egy . . . t mivel emg nem tuti h 96 a max :s

Atti12
sry rossz link. A cím: http://9dragonsfaq.cwi.hu/

Atti12
Atti12
nah megcsináltam a tárhelyet, most várok az emailre 😊

a shaolinereknek egy saját, magyar shaolin klánt kéne csinálniuk inkább, én benne lennék :p

SkunkliX
tudja valaki a linket ahova a bugokat lehet küldeni ? 1ébként mer szívesen várok shaolinereket a Lightguardians klánba ! jó játékot mindenkinek.