21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
vala12 #4708 Vissszaolvastam a topikban, megpróbálok olyat kérdezni ami nem volt eddig.
1. Javítás közben is eltörhet a fegyver, ha sokat használom?
2 Van valami trükkje a megezésnek pl hogy egy kicsit koptatni kell a cuccot, mert nekem egy teljesen szűz kard a +3-at nem bírta, vagy semmivel sem lehet befolyásolni, hogy eltörik-e ?
3. A death valley-ban mi várja az embert, mert bementem kaptam egy laggot és rövid úton megfulladtam, annyit láttam csak, hogy van egy nagy kapu meg ilyen szerteágazó izé, és milyen szinttől étrdemes oda bemenni.
4.a sliver shovel használható valamire?
5.Milyen áron érdemes árulni egy +3-as fegyvert, mert én a két véglet között 20-100k mindent láttam már. -
#4707 én akkor játszottam 1-2 hónapocskát, mikor ez a topic indult, meg most kezdtem újra.. -
#4706 mibe fogadok te nem buffer vagy meg nem is healer, vagy ha igen akkor healelsz 17et jo esetbe... -
#4705 nem az a lényeg, hogy eredeti szoftver vagy valaki által készített.. az a lényeg, hogy etikátlan, meg tök jó, ha egy program játszik helyette, úgy sok értelme van a játéknak..ennyi erővel tetriszhez is makrót használhatna...az ilyen emberek csak azért nem használnak cheat-kódot, mert az nincs a gémben.. -
Rabbit20 #4704 Jah és aki bill-t meg egeret vesz az nem lúzer? heh? Mert ugye az fent van hivatalos oldalon, h billentyűzet legális, csakhogy sokan nem fognak azért pénzt adni. Tök ugyanaz, csak makrósokat bannolhatják... -
#4703 hosszú idő után visszanéztem ide is, erre azt látom, hogy terjednek a makró-lúzerek.. -
#4702 na aztán a használatát egy képben mutatok meg ami benne van a zip fájlban... (ha valakinek nincs benne töltse le még 1szer!) ennyi. nekem most mennem kell még jelentkezem... BYE -
#4701 na csináltam egy tárhelyet (megint bocs, hogy többször irok... még fogok is x) )... cwi-s tárhely semmi bajlodás a link >>>! ITTVAN !<<< -
#4700 ha valaki nem értené először első oldalon letekersz rányomsz a Free gombra, majd a következő oldalon beírod azt ami kint van... (mindig más). -
#4699 Rapidshare FeltöltésTessék majd feltöltöm máshova is, ha nem tudjátok használni... x) -
#4698 csak mondom én most vettem egy egeret ami ugyanezt tudja a használati utasításbn van hogy van benne makró és egy bizonyos billentyű rendszert felvesz hogy mennyi időközönként nyomtad le a gombokat:D
és ez is legális mert direkt gamer mouse
Trust GM-4200
ÜDV -
#4697 Annyival lesz jobb neked ha megveszed ott fog virítani a polcodon a tok :D. Amugy semmire nem jobb. és ingyenes -
#4696 ez egy ingyenes jákét!és ezért mindenki eredetiben nyomja :) -
GaBooST #4695 én szeretném ha feltöltenéd valahova mert kellene!!!!!4
mivel lesz nekem jobb ha megveszem eredetiben a játékot??és havidijas?? -
#4694 hi!nekem jól jönne ez a progi :D
bár nem vagyok híve az ilyen dolgoknak,de nem fogok ott ülni egész nap, hogy jó buffjaim legyenek... -
#4693 ja, és (bocs, hogy mégegyszer irok, csak elfelejtettem) a gameguard nem dobja ki mert egyrészt egy activisionos srác adta ki, másrészt pedig magát a számot üti be nem a buffot/healt/stb. Így tehát a csetet ne hagyd bekapcsolva mert nem érsz el vele semmit x)... na csak ennyi mostmár télleg bye -
#4692 Sziasztok! Fire demon lettem most vagyok rc 5 de elég gyorsan fejlödök és nagyon tetszik... a heal és a buff húzását uncsinak találtam de egy haverom adott egy progit, amivel nagyon jol lehet huzni. alapbol meditál olyan 30% mana körül tehát ha a stepsedet fejleszted akkor sincs gáz... a recast idős buffnál/healnél akárminél sem akad meg ha nem tudja ellőni tovább megy de akár be is lehet állítani az időt... na csak ennyit akartam x) ha szeretnétek a progit fel töltöm valahova... bye -
#4691 Köszi, majd megpróbálom -
#4690 Ha rákattintasz a békára, akkor behozza az eredeti linket. Legalábbis nálam Firefox-ban.
ZzolE: azt írja, hogy ezt a skill-t csak "Incense Meditation" állapotban tudod használni. Nem vagyok Wu-Tang-os, de asszem az Innkeeper-nél kell vásárolni Incense-t. Aztán jobbklikkel használni, ekkor kerülsz ebbe az állapotba és használhatod a skill-t. Minnél drágább Incense-t veszel annál tovább tart a hatása (a legolcsóbb 15 perc, a legdrábább 2 óra, asszem). -
#4689 szép béka -
#4688 HI!tudnátok nekem segíteni?
itt van ez képesség a 8-nál,de nem tom használni, nem értem mit akar a meditációval!előre is köszi :)
-
Rabbit20 #4687 Most valami olyat olvastam, h koreai verzió szám már 200+ xD itt meg ugye 18 :) Szal nem gyenge, és nem igaz, h valamit nem tudnának ide is belerakni már :/
lelkes újonc: nm :) -
lelkes újonc #4686 Thx Rabbit, van még mit tanulni... -
Rabbit20 #4685 Csak kék vagy piros relicet tudsz feltenni, szal egyszerre a kettő nem lehet fent :) Mivel kékhez good karma piroshoz pedig bad karma kell... Neked good karmából van most több szal csak kék reliceket használhatsz -
lelkes újonc #4684 A kép azért ilyen kicsi és rossz, mert csak 20 kb-t enged feltölteni... sorry. Már 12 szinttel minimális szintkövetelmény felett vagyok és semmi... Valaki okosságot?? -
lelkes újonc #4683 miért nem tudom használni a piros relicet, mikor 2 másik relic már a zsebben van és mind a 3-nak ugyan az a követelménye. Próbáltam már úgy is, hogy minden zseb üres, akkor sem engedi betenni... -
#4682 Majd mikor kijön a 26. patch is, talán visszatérek :)) -
#4681 anno ezért hagytam abba én is de azóta ráuntam az sro-megszámlálhtatlan botterére és a laggra szal YOSI is back
de azé saynálom hogy elmensz, szép idok voltak mikor még ark al együt mentünk -
#4680 Mert nagyon meguntam , nem látom mi értelme van lvl 100 -nak lenni. Nincs hol kamatoztatni. Nincsenek jó kis klánháborúk , nincs benne semmi.
Elhentelgetsz benne mindenféle cél nélkül -
Rabbit20 #4679 :(
De miért? -
#4678 Eddig nagyon úgy néz ki -
#4677 ezt már én is láttam és nagyon jó :) -
Rabbit20 #4676 Nagyon jó ez a videó...
trailer -
Rabbit20 #4675 Abbahagyod? -
#4674 végre egy yó hír eszembeyutott a régi accom pw-ye megvan az 55-ös karim csak le van pakolva csupaszra -
#4673 míg egyik faluból átszaladtam a másikba 3x kaptam dc-t
-
#4672 ááááááááááááááááááááááá számván help használhatatlan így!!!!!! Mi a faxomért laggggggggoooool???????????? WWWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
Rabbit20 #4671 Most ez mi? "Failed to connect to update server NDLauncher2" o.O Előbb néztem oldalt az volt írva h szerver frissítés szerver státusznál, most viszont már az oldal se jön be :/ -
#4670 Srácok, akkor nekem senki nem tud végül segíteni, vagy csak nem akartok :P? --> 4638, 4646 <-- Elég fontos lenne, köszi! -
#4669 Mi a tököm történt itt ? a kb3 hónapos aláírásom szerepel alul ? :)